- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.241
Bende yapayim artik ozaman ya beklerse kokusu gidermi diye dusunmustum :)
Kan suruplarinin kapagida guzel kotu degil dene istersen .
Benim esim soyluyor soyluyorda aile binasindayim .en son kapiyi acmak zorundayim.
Bebekle tasinmak zorunda kalicam kimsem de yok.rezillik cekicem baska birsey degil.
Ne var demi rahat dursalar .Hic mi Allah korkulari yok bunlarin anlamiyorum .
Canim kotuyu dusunme ama ama yedek bi hastane bulamazmisin .arkadasim da egitime yolladilar ikizi vardi tehlikeli dedi dr .
Yakinlarda bi hastanede yapmis dogumunu .
Senin kilonla bi ilgisi yok yinede randevunda bakilman lazim tabi.
Bende 1 kilo aldim .bebegim kilosunu aldi hamdolsun.
Oğlumda ben 25 küsür kilo aldım ultrason kağıdını buldum bugün; 28.haftadayken 31+ lardaymış şeker de yoktu yukleme yapıldı çıkmadı oğlum 52cm ve 4kiloydu ikimiz de çok sağlıklıydık...bu hamileliğimde şimdiye kadar 9 kilo aldım 2 hafta ileri diye yeri göğü inletti doktor gebelik şekeri vs o kadar strese girdim her gün yürüyüş diyet vs ilerilik 5-6 güne düşmüş...çok korkunç bi durumda değiliz bence ben sıkıldım artık bu konudangeçen hafta gittiğimde biraz dedim stres oldum şekerden falan kötü rüyalar görüyorum e dert ararsan dert bulursun diyor bu ne biçim laf elinden geleni yapıyorsun gerisi de Allaha kalmış desene
Canım aynen ben de şimdi baktım. Sancılar gelmeye başlamış hastaneye gidip gelmeler:) Ben de heyecan yaptım.Allah yardımcımız olsun. Bu arada hayırlı cumalar canlar.Dualarımızda şehitlerimizi ve ailelerini unutmayalım inşallah..kizlar mart anneleri dogurmaya basladi ay cok heyecanlandimmm nisanin sonuna dogru bizim bebislerde baslar gelmeye
Chicco little way benimde hoşuma gidiyor ama baston ve tek yönlü olması en büyük eksileri birde puseti ayrı takılmıyor içine koyuyorsun arabanınKizlar fiyati 1000 lirayi asmayacak sekilde , travel sistem, rahat acilip kapanan araba onerileriniz var mi? Bebegimin bir tek araba eksigi kaldi ve cok kararsizim. Pierre cardin alacaktik ama gelen olumsuz yorumlar uzerine ben vazgecmek uzereyim. Lelebaby tarzi konforunda ama o kadar kaba ve tak cikar ugrastirmayan bir sey istiyorum. Chicco little way in travel sistemi tarzi istiyorum. Ama o da hep pahali, hem de esime cok ufak geliyor cocuk icinde rahat etmez diyor.
Benim dengozume cok dar gorundugu icin sevmiyorumZ cocuk biraz kilolu olsa 2-3 yasina geldiğinde icinde rahat edemez gibi duruyor. Bir de dedigin gibi yönünün degismemesi buyuk eksi.Chicco little way benimde hoşuma gidiyor ama baston ve tek yönlü olması en büyük eksileri birde puseti ayrı takılmıyor içine koyuyorsun arabanın
Masallah sana ya ne hamaratsin ne guzel seyler yapmissin kendi elinle olunca daha keyifli oluyor . Eline saglik canimCanım kumaşları ben başka bişeylere de kullanıcam ondan fazla aldım. Çok bi kumaşa ihtiyacın yok o yüzden metresi 13 tlydi. Ben makinede diktim ama elde de olur. Kurdeleleri de toplu aldım çünkü lavanta kesesi kolonya şişesi bayağı bişey yapıyorm şuan. Ama çok bişey tutmaz canım. Bulabilirsen hazır dikilmiş yastık kılıfları vardı benim aldığım yerde 2,5 tlye onlardan alabilirsin. Kumaşçılarda oluyo. Parça da bulabilirsin belki. Al kes ortadan her trafını dikmene de gerek kalmaz. Bayağı ucuza denk gelir. Ben evdeyim vaktim var diye yapıorum canım. Nevresimlerini bile diktim iki takım o instagramdakiler de halt yesin. Onlardan cok daha guzel oldu. Nevresimi sordum instada 120 tlye dikiyomus. Ben iki takim nevresim icin 70 tlye kumas aldim. Kumas artti bide camasir kesesi falan diktim onlrdan da:)
Evet hep konusamadigim icin daha zora giriyorum.tutuluyorum sankiEşinin yanında olması çok büyük nimet canım aç kapıyı ama müsait değilim de. Diyemiyorsan geldiklerinde ikramda bulunma. Hastasın yani hamilesin. Kimse senden bişey beklemesin. Bebeğim iyi değil hareket etmiyor stres yapmamak lazım bana bişey anlatmayın de. Hamileliğine yorar üstüne gelmezler. Yani inşallah
Haklisin ya nekadar sacma bi hal almis .Iste yedek hastane olmamasi darlatti beni zaten arastirmalrda son aylarda kabul etmiyor diye zeynep kamil hemen. Basladim sukur ama devlet hastaneleri biz yetersiziz diyo ozeldeki doktorumu cok seviyordum dun kadin beni basindan nasil salcani sasirdi resmen. Yani devlet hastanesi olarak baska yere gitsem gene ayni seyleri dicek bende buna darlamdim tek acik kapim zeynep kamil kaldi gozukuyor insallah dogumda basindan salmaz diyorum artik esim bile ozel hastanenin o tepkisine artik burasi yok dedi ki ondam once bende bitti. Yani nasil olur bende bilmiyorum artik
Bende cok kararsizim hic begenemedim travel sistem istiyorum .icleri kucuk kac yasa kullanabileceklerki fiyatlarida pahali .Kizlar fiyati 1000 lirayi asmayacak sekilde , travel sistem, rahat acilip kapanan araba onerileriniz var mi? Bebegimin bir tek araba eksigi kaldi ve cok kararsizim. Pierre cardin alacaktik ama gelen olumsuz yorumlar uzerine ben vazgecmek uzereyim. Lelebaby tarzi konforunda ama o kadar kaba ve tak cikar ugrastirmayan bir sey istiyorum. Chicco little way in travel sistemi tarzi istiyorum. Ama o da hep pahali, hem de esime cok ufak geliyor cocuk icinde rahat etmez diyor.
Can'ım bezmi alemi düşün derim. Yarı özel sayılır ve orası da üniversite hastanesi. Sana uzak biraz ama mecbur kalırsan gidersin. Bir ara kontrole git derim ben.Iste yedek hastane olmamasi darlatti beni zaten arastirmalrda son aylarda kabul etmiyor diye zeynep kamil hemen. Basladim sukur ama devlet hastaneleri biz yetersiziz diyo ozeldeki doktorumu cok seviyordum dun kadin beni basindan nasil salcani sasirdi resmen. Yani devlet hastanesi olarak baska yere gitsem gene ayni seyleri dicek bende buna darlamdim tek acik kapim zeynep kamil kaldi gozukuyor insallah dogumda basindan salmaz diyorum artik esim bile ozel hastanenin o tepkisine artik burasi yok dedi ki ondam once bende bitti. Yani nasil olur bende bilmiyorum artik
Merhaba biz bu ürünü 980 tl ye aldık indirimden.sık sık indirime giriyor takip ederseniz.çok konforlu bebek için ve pratik bir araba. Katlanınca çok yer kaplamıyor. Ben de çok araştırma yaptım ve buna karar verdim. Peg perego aria shopperKizlar fiyati 1000 lirayi asmayacak sekilde , travel sistem, rahat acilip kapanan araba onerileriniz var mi? Bebegimin bir tek araba eksigi kaldi ve cok kararsizim. Pierre cardin alacaktik ama gelen olumsuz yorumlar uzerine ben vazgecmek uzereyim. Lelebaby tarzi konforunda ama o kadar kaba ve tak cikar ugrastirmayan bir sey istiyorum. Chicco little way in travel sistemi tarzi istiyorum. Ama o da hep pahali, hem de esime cok ufak geliyor cocuk icinde rahat etmez diyor.
Guzelmis bir bakayim ben de.Merhaba biz bu ürünü 980 tl ye aldık indirimden.sık sık indirime giriyor takip ederseniz.çok konforlu bebek için ve pratik bir araba. Katlanınca çok yer kaplamıyor. Ben de çok araştırma yaptım ve buna karar verdim. Peg perego aria shopper
Canım ben wellgro Q3 aldım. İçi falan büyük yani fiyatına göre gayet iyi gatta benim boyum kısa olduğu için bazen keşke bu kdar büyük olmasaydı diyorum ama kullanınca memnun kalcağımı düşünüyorum yalnız ana kucağıyla duruşunu ben çok beğenmedim aparatları var o yüzden biraz daha yüksek duruyorGuzelmis bir bakayim ben de.
Benim de oluyor kuzum, hapşırıyor mu ne yapıyor anlamadımHanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
Canim ben casual cadillac trona aldim ana kucagi da yaninda 've diger arabalardan daha genis ana kucagi. Surusu de rahat gittigidiyordan aldim 1119 idi indirimle 1039 a aldm magazalarda 1400-1500Kizlar fiyati 1000 lirayi asmayacak sekilde , travel sistem, rahat acilip kapanan araba onerileriniz var mi? Bebegimin bir tek araba eksigi kaldi ve cok kararsizim. Pierre cardin alacaktik ama gelen olumsuz yorumlar uzerine ben vazgecmek uzereyim. Lelebaby tarzi konforunda ama o kadar kaba ve tak cikar ugrastirmayan bir sey istiyorum. Chicco little way in travel sistemi tarzi istiyorum. Ama o da hep pahali, hem de esime cok ufak geliyor cocuk icinde rahat etmez diyor.
Haklisin ya nekadar sacma bi hal almis .
Cok bilgim yok anca dua ediyorum .insallah sikinti cekmez rahatca yer bulur yaparsin dogumunu
Bende cok kararsizim hic begenemedim travel sistem istiyorum .icleri kucuk kac yasa kullanabileceklerki fiyatlarida pahali .
Oglumda 2 tane calinmisti .Bunda bi calinsa insanin yuregi kaldirmaz
Can'ım bezmi alemi düşün derim. Yarı özel sayılır ve orası da üniversite hastanesi. Sana uzak biraz ama mecbur kalırsan gidersin. Bir ara kontrole git derim ben.
Hanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?