- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.281
Aynı şey hep aklımda benim deKızlar iki arkadaşımda gününden önce doğum yaptı benide erken doğum korkusu sardı resmen.belim ağrıyor karnım ağrıyor korkuyorum kızımda 40. Haftayı doldurmuştum ve hiç ağrı sancı bilmeden doğuma girdim şimdi bu ağrılarımın sancımı olup olmadığınıda anlayamıyorum huxursuzum
Daha vakit Çok var canım son haftada dönen bile var inş senin bıdık ta sağlıcakla dönerYa benim bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve 30+2 deyim oğlum baş aşağı dönmemiş hala ağrımda oluyo aşağı doğru vurunca doktor dönmezse sezeryan dedi . Normal mı hala dönmemesi sizce??
Canım benimkininde başı yukarda ama doktor doğum hakkında bişey söylemedi diner yada dönmez de demedi ki ben sezeryanliyimYa benim bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve 30+2 deyim oğlum baş aşağı dönmemiş hala ağrımda oluyo aşağı doğru vurunca doktor dönmezse sezeryan dedi . Normal mı hala dönmemesi sizce??
Benimkide sürekli pozisyon değiştiriyor bende sezeryan olucam ama daha yerleri geniş çok yer değiştirir bunlarCanım benimkininde başı yukarda ama doktor doğum hakkında bişey söylemedi diner yada dönmez de demedi ki ben sezeryanliyim
Haydarpaşa numune için ben de çok iyi şeylet duydum canım yakın da zeynep kamile. Orayı da denemen faydalı olur arkadaşa katılıyorum.Bak onlara
ben hic gutmedim bide onlara randevu alip denim ben. ya bizim ailemizde doktor dayimin kizi makati yok dogdu. ozelde ve doktorlar ona bu sorunu bildirmedi. cocun altini degisirken farketmisler zeynep kamil ve mamara egitim arastirma hep kosusturdular. Zeynep kamili bende anne ve cocuk icin iyi hastane diyolar. Dedin gibi yedek hastane yapmak lazim ben onLarada gidim aslinda gidince kagitlarimi goturmim diyorum. Kendi baksin fark edip soylese gibimi yapsam. bu arada cok tesekkur ederim. Allah hepimizin kucani doldursn yuzumuzde gulucukler acsin
Canım doktoruna söyle ogün yazdırman gerekiyor muayene olmasan bile yazar. Benim bildiğim ogün kesin olarak yazdırılmalı. Ya çalışanaz ya çalışabilir olarak kurumuna belge vermelisin.Merhaba kızlar doğum izniyle ilgili bir şey soracağım.ayın 12 sinde 32+0 oluyorum o gün gidip çalışamaz raporu alacaktım ama doktorumun randevuları dolmuş ertesi güne alabildim randevuyu.rapor için o 1 gün sıkıntı olur mu?başka bir doktordan ayın 12 sinde alsam mı raporu?
Biliyor musun bende geçen haftalarda okadar iyiydim ki mart sonuna kadar çalışırım 35 gibi çıkarım diyordum. Şimdi bir haftam var. İnan gözümde büyüyor bir haftada inanılmaz ağırlaştım yaYok canım aklına öyle şeyler getirme ya. Muhtemelen artık bebek büyüdüğü için belimize baskı oluyor. Ister istemez tedirgin oluyoruz. Umarım normaldir. Ama inşallah böyle devam etmez yoksa çok zor geçer bundan sonrası.
32. haftadan sonra 1-2 hafta daha çalışırım diyordum. Bu hafta böyle zorlanınca vazgeçtim. 3 hafta geçsin diye bekliyorum şimdi.
Çok normal tabiki daha çok erken canım 34. Hafta da dönüyorlarmış genelde.Ya benim bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve 30+2 deyim oğlum baş aşağı dönmemiş hala ağrımda oluyo aşağı doğru vurunca doktor dönmezse sezeryan dedi . Normal mı hala dönmemesi sizce??
Büyüme evresinde demekki o az hareket ettikleri günler kilo alıyor bidiklar :)Benim kızım bu hafta gündüz uyuyor sürekli arada 1 pıt diyo uykuya devam akşam üstü başlıyo geceye kadar oynuyo sonra tekrar uykuya baya düzenli olmaya başladı sanırım artık hafıza olayı başladı
Geçen ay da yan yatıyodu canim simdide yukarda da degil tam sol gogsumun altında gibi kafası nasıl rahat ediyorsa öyle düşün bebitomBenimkide sürekli pozisyon değiştiriyor bende sezeryan olucam ama daha yerleri geniş çok yer değiştirir bunlar
Can'ım sen o zaman chicco lite way almalısın. Diğerlerinin hepsinde anakucağı çıkartıp takmalı.Kizlar bu modeller genis oluyor sürümü de cok rahat. Ancak ben ana oturma bolmesi ciksin istemiyorum yani portbebe olan kismi. O yuzden bu modelleri eleyecegim
Benim zaten basindan beri istedigim araba oydu. Modele karsi fazla yorum yok ama genel olarak markaya karsi tekerleklerinin dayaniksiz olusu yönünde yorum var. Ki ben magzada da denedim. Gercekten sürüsü sıkıntı. Ama icinin genisligi, kullanim rahatligi olsun, pratikligi olsun cok guzel araba. O yuzden kararsizim. Yoksa benim de aklimda hep bu model vardi.
Aynı işte canım yaa belimin ağrısıda aynı benim kızımda hep göğsmün altındaydı öyleki son haftalarımda oturamıyordum yatamıyordum nefes alamıyordum ama hiç ağrı falan bilmedim bunda sanki hamile değil hastayım belki normal bu ağrılar ama ben bilmiyorum işteAynı şey hep aklımda benim dekızımda belim hiç ağrımaDı. Bunda paso bel ağrısı. Birkaç gündür geçmişti şimdi yine başladı. Geçen gün bıçak keser gibi sancı girdi belime. Bir de karnım çok aşağıda alakası yoktur belki ama strese sokuyor beni. Kızım hep göğsümün altındaydı resmen.
İnşallah canım büyüsünde minnak arada bir burdayım desin yeter bana .. Kontrole 2 hafta var inş dahada büyür herşey yolunda giderBüyüme evresinde demekki o az hareket ettikleri günler kilo alıyor bidiklar :)
Benim bazen yan bazen baş aşağı bazen sırtı dönük sürekli değişiyor.. Değişirken canımı yakıyor zaten taş gibi hissediyorumGeçen ay da yan yatıyodu canim simdide yukarda da degil tam sol gogsumun altında gibi kafası nasıl rahat ediyorsa öyle düşün bebitom
Oğlanları hep daha kasıkta taşıdım öyle hatırlıyorum bununsa nerde belli olduğu değil her gebelik ayrı dediğin gibi sanki hasta gibi hissediyor insan ama geçicek kuzum inş az kaldı Allahın izniyleAynı işte canım yaa belimin ağrısıda aynı benim kızımda hep göğsmün altındaydı öyleki son haftalarımda oturamıyordum yatamıyordum nefes alamıyordum ama hiç ağrı falan bilmedim bunda sanki hamile değil hastayım belki normal bu ağrılar ama ben bilmiyorum işte
Allah'ın izniyle buyur annesi benim yigenim 2250 doğdu şimdi koskocaman çocuk oldu paşamİnşallah canım büyüsünde minnak arada bir burdayım desin yeter bana .. Kontrole 2 hafta var inş dahada büyür herşey yolunda gider
nasıl isterlerse öyle yatsın minnoslarBe
Benim bazen yan bazen baş aşağı bazen sırtı dönük sürekli değişiyor.. Değişirken canımı yakıyor zaten taş gibi hissediyorum
İnşallah canım erken gelmesinler vaktinde gelsinlerde bu sğrılar falan normal olsunOğlanları hep daha kasıkta taşıdım öyle hatırlıyorum bununsa nerde belli olduğu değil her gebelik ayrı dediğin gibi sanki hasta gibi hissediyor insan ama geçicek kuzum inş az kaldı Allahın izniyle
bu arada cok tesekkur ederim. Allah hepimizin kucani doldursn yuzumuzde gulucukler acsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?