2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bak onlara
ben hic gutmedim bide onlara randevu alip denim ben. ya bizim ailemizde doktor dayimin kizi makati yok dogdu. ozelde ve doktorlar ona bu sorunu bildirmedi. cocun altini degisirken farketmisler zeynep kamil ve mamara egitim arastirma hep kosusturdular. Zeynep kamili bende anne ve cocuk icin iyi hastane diyolar. Dedin gibi yedek hastane yapmak lazim ben onLarada gidim aslinda gidince kagitlarimi goturmim diyorum. Kendi baksin fark edip soylese gibimi yapsam. bu arada cok tesekkur ederim. Allah hepimizin kucani doldursn yuzumuzde gulucukler acsin

Kızlar iki arkadaşımda gününden önce doğum yaptı benide erken doğum korkusu sardı resmen.belim ağrıyor karnım ağrıyor korkuyorum kızımda 40. Haftayı doldurmuştum ve hiç ağrı sancı bilmeden doğuma girdim şimdi bu ağrılarımın sancımı olup olmadığınıda anlayamıyorum huxursuzum

ben bugun netten baya arastirdim pierre cardin PC-409 aloin travel sistem bebek arabasinda en son karar kildim. ben kotu yorum okumadim. nesi kotuymus pierre cardinin, bakmadiysan bu arabaya da bir bak

Canim ben casual cadillac trona aldim ana kucagi da yaninda 've diger arabalardan daha genis ana kucagi. Surusu de rahat gittigidiyordan aldim 1119 idi indirimle 1039 a aldm magazalarda 1400-1500
Kizlar bu modeller genis oluyor sürümü de cok rahat. Ancak ben ana oturma bolmesi ciksin istemiyorum yani portbebe olan kismi. O yuzden bu modelleri eleyecegim
ben bugun netten baya arastirdim pierre cardin PC-409 aloin travel sistem bebek arabasinda en son karar kildim. ben kotu yorum okumadim. nesi kotuymus pierre cardinin, bakmadiysan bu arabaya da bir bak
Benim zaten basindan beri istedigim araba oydu. Modele karsi fazla yorum yok ama genel olarak markaya karsi tekerleklerinin dayaniksiz olusu yönünde yorum var. Ki ben magzada da denedim. Gercekten sürüsü sıkıntı. Ama icinin genisligi, kullanim rahatligi olsun, pratikligi olsun cok guzel araba. O yuzden kararsizim. Yoksa benim de aklimda hep bu model vardi.

Çok canım sıkkın. Şimdi bi yerde okudum. Gebelikte tokluk şekeri ilk lokmadan 1 saat sonra ölçülen şekermiş. Ben bugüne kadar hep iki saat sonra ölçüyodum yanlış mı yapıyorum. Diyetisyen de öyle ölç demişti. Ama gebelikte normal insanlar gibi 2 saat sonra değilmiş. Sen nasıl ölçüyosun. tired

Bugünlerde ben de çok stresliyim. Şimdi muayene sıramın gelmesini bekliyorum ve stresten kalbim patlayacak. İnşallah güzel haberler verir doktorum.

Bugünlerde ben de çok stresliyim. Şimdi muayene sıramın gelmesini bekliyorum ve stresten kalbim patlayacak. İnşallah güzel haberler verir doktorum.
Canım lütfen druna sorarmısın bu bel ağrısının normal olup olmadığını sancının nasıl bişey olduğunu?inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar benim de sol kalçam ve belim çok ağrıyor birkaç gündür. Normal mi acaba başka bir nedeni var mı bilemedim. Doktora gitsem mi?
Arkadaşım doğumdan yaklaşık 2 ay sonra kalça ağrısıyla doktora gitti ve pıhtılaşma olduğunu öğrendi. Ölümden döndü, şimdi ayağının üstüne bile basamıyor. Ondan sonra korkar oldum. Normal bir ağrıyı da acaba başka bir şey olabilir mi diye değerlendiriyorum

Bendede bel ağrısı başladı sabah yoktu bileyim korkuyorum erken doğum olur falan diye

Merhaba kızlar doğum izniyle ilgili bir şey soracağım.ayın 12 sinde 32+0 oluyorum o gün gidip çalışamaz raporu alacaktım ama doktorumun randevuları dolmuş ertesi güne alabildim randevuyu.rapor için o 1 gün sıkıntı olur mu?başka bir doktordan ayın 12 sinde alsam mı raporu?

Bendede bel ağrısı başladı sabah yoktu bileyim korkuyorum erken doğum olur falan diye
Yok canım aklına öyle şeyler getirme ya. Muhtemelen artık bebek büyüdüğü için belimize baskı oluyor. Ister istemez tedirgin oluyoruz. Umarım normaldir. Ama inşallah böyle devam etmez yoksa çok zor geçer bundan sonrası.
32. haftadan sonra 1-2 hafta daha çalışırım diyordum. Bu hafta böyle zorlanınca vazgeçtim. 3 hafta geçsin diye bekliyorum şimdi.

İnşallah normaldir canım haftaya cuma kontrolüm var nstyede gircem hemde 32.hafta raporumu alıp izne ayrılcam kısmetse inşallah en kısa zamanda seninde izin vaktin gelir

Canım lütfen druna sorarmısın bu bel ağrısının normal olup olmadığını sancının nasıl bişey olduğunu?inşallah güzel haberler alırsın
Bana karnında ağrıların olacak, kasılmaların olacak, aşağı doğru bişey çekiyormuş gibi olacak o normal ama 15 dk arayla düzenli devam eden ağrın olursa mutlaka gel dedi. Bi dahaki kontrol de 15 gün sonra benim. Bazı arkadaşlara bir ay sonra gel demiş halbuki doktor

Banada 15 gün sonrasına verdi randevuyu dayanamadım az önce msj attım gel derse gitcem

Banada 15 gün sonrasına verdi randevuyu dayanamadım az önce msj attım gel derse gitcem
Canım bel ağrısıyla ilgili şikayetini bildirdin herhalde, doktorun cevabını paylaşırsan sevinirim. Ben doktor değiştirdim ve yeni doktorumun numarası yok her istediğimi soramıyorum maalesef.

Benimde 15 günde 1di bu kontrole 3 hafta sonra gidicem sonra yine 15e düşer sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…