- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.321
Sizde gule gule kullanin .cok sirinler yaa :)Güle güle kullanın canım bizim emziğimizde yeşili:)
Haydarpaşa numune için ben de çok iyi şeylet duydum canım yakın da zeynep kamile. Orayı da denemen faydalı olur arkadaşa katılıyorum.
Canım doktoruna söyle ogün yazdırman gerekiyor muayene olmasan bile yazar. Benim bildiğim ogün kesin olarak yazdırılmalı. Ya çalışanaz ya çalışabilir olarak kurumuna belge vermelisin.
Biliyor musun bende geçen haftalarda okadar iyiydim ki mart sonuna kadar çalışırım 35 gibi çıkarım diyordum. Şimdi bir haftam var. İnan gözümde büyüyor bir haftada inanılmaz ağırlaştım ya
Aynen allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimizeSizde gule gule kullanin .cok sirinler yaa :)
Rica ederim canim. Amin inşallah.
Bence zeynep kamil seni geri çevirmez orası hep ilk sırada olsun bu iki hastaneden birinide seçip 15 günde bir buraya da gidersin canim. Aynı benim yaptığım gibi.
İlk önce ben de öyle ölçüyordum canım ama burda biri yazmıştı okumuştum geçen hafta kadın doğum doktorum dahiliyeye gönderince o doktora sordum o da yemeğe başladıktan 1 saat sonra ölçülür hamilelikte dedi...evet öyleymiş yani ben de öyle yapıyorum...ama zaten yeni yeni gösteriyor bence diyabet kendini 28.haftalardan sonraÇok canım sıkkın. Şimdi bi yerde okudum. Gebelikte tokluk şekeri ilk lokmadan 1 saat sonra ölçülen şekermiş. Ben bugüne kadar hep iki saat sonra ölçüyodum yanlış mı yapıyorum. Diyetisyen de öyle ölç demişti. Ama gebelikte normal insanlar gibi 2 saat sonra değilmiş. Sen nasıl ölçüyosun.tired
Bebek arabası alacaklara ben başka bi marka aldım ama bi arkadaşım da wolex diye bi markanın arabasını aldı 800-1000 arası travel sistem bi araba ve bence gayet başarılı bi araştırın isterseniz...Kizlar fiyati 1000 lirayi asmayacak sekilde , travel sistem, rahat acilip kapanan araba onerileriniz var mi? Bebegimin bir tek araba eksigi kaldi ve cok kararsizim. Pierre cardin alacaktik ama gelen olumsuz yorumlar uzerine ben vazgecmek uzereyim. Lelebaby tarzi konforunda ama o kadar kaba ve tak cikar ugrastirmayan bir sey istiyorum. Chicco little way in travel sistemi tarzi istiyorum. Ama o da hep pahali, hem de esime cok ufak geliyor cocuk icinde rahat etmez diyor.
Canım geçmiş olsun saol bilgi verdiğin için ağrım olursa giderim hemen doktora ne gibi tedavi uyguluyorlar şimdi
Aaa şimdi nasılsın canım çok geçmiş olsun yaa
Ayni sikayetler bendede var dun muayene oldum bi sikinti yok olur dedi.umarim dogru soyluyordur.
Cok gecmis olsun .serummu aliyorsun peki
Insallah atlatirsin canim benim dualarimiz seninle hic belli etmiyor demekkiBenim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Şimdi iki iğne yapıldı ağrı kesici rahim rahatlatıcı ve sade bir serum takıldı su ihtiyacı açısından ve 6 saatte bir nst bağlayacaklar başka bişey yok
İyiki gitmissin doktora Allah'ın izniyle ilaçlarla normale döner inşallahBenim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Şimdi iki iğne yapıldı ağrı kesici rahim rahatlatıcı ve sade bir serum takıldı su ihtiyacı açısından ve 6 saatte bir nst bağlayacaklar başka bişey yok
Benim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Geçmiş olsun canım...ilk hamileliğin miydi...benim ikinci de...kolay kolay da böyle şeyler için doktora gitmiyorum yani...hay AllahBenim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Bende de oldu bir kere. Telefon titresimi gibi ama cook guclusu. Bir daha olmadi. Ben de korkmustum. Unutmusum doktora soylemeyi.Hanımlar bebeğim nadir olarak resmen çok şiddetli titriyor 3-5 saniye arası karnımda deprem oluyor sanıyorum ama dünden beri 3 kez oldu. Korkuyorum öyle olunca sanki bir sıkıntısı var ben yardım edemiyorum sanıyorumsize de oluyor mu.
Canim umarim bebegin saglikli gelecek. Bence sen simdiden kararli ve hazirlikli bir Anne ol. Bebek kapali bir kutu icinde tam ne olup olmadigini dogumda neler olacagini hic birimiz bilmiyoruz. Sen hazirliklarini Yap. Hastane cantan hazir olsun. Sigorta vs evraklarin bir kac tane kopya seklinde dosyalanmis hazir olsun. Bebegin esyalari evde yikali utulu dursun. Hastaneye her sey kontrol altinda rahatligiyla gitmek icin elinden geleni simdiden Yap. Eve bebeginle gelince ayni sekilde her seyi hazir bul. Ben de tek basimayim burada,yanimda kimse olmayacak. o yuzden bunlarin hepsini dusunup simdiden ayarlamaya calisiyorum. Tek basina bu bebislere bakmak zor olacak. Eger Allah korusun uzerine bir de beklemedigimiz operasyonlarla ve sikintilarla karsilasirsak daha da zor olur. her seyin hazir olmasi bizi biraz rahatlatir. O yuzden azicik kalan enerjimizi kontrol edemeyecegin seylere uzulmek yerine kontrol edebilecegin seyleri hazirlamaya harcayalimOglum icin her yere giderim tabiki yeterki boyle sacmaliklar olmasin yani hc birsey anlamiyorum artik.
Bence bir gun daha calisma baska doktordan al raporunuMerhaba kızlar doğum izniyle ilgili bir şey soracağım.ayın 12 sinde 32+0 oluyorum o gün gidip çalışamaz raporu alacaktım ama doktorumun randevuları dolmuş ertesi güne alabildim randevuyu.rapor için o 1 gün sıkıntı olur mu?başka bir doktordan ayın 12 sinde alsam mı raporu?
Bende de oldu bir kere. Telefon titresimi gibi ama cook guclusu. Bir daha olmadi. Ben de korkmustum. Unutmusum doktora soylemeyi.
Canim umarim bebegin saglikli gelecek. Bence sen simdiden kararli ve hazirlikli bir Anne ol. Bebek kapali bir kutu icinde tam ne olup olmadigini dogumda neler olacagini hic birimiz bilmiyoruz. Sen hazirliklarini Yap. Hastane cantan hazir olsun. Sigorta vs evraklarin bir kac tane kopya seklinde dosyalanmis hazir olsun. Bebegin esyalari evde yikali utulu dursun. Hastaneye her sey kontrol altinda rahatligiyla gitmek icin elinden geleni simdiden Yap. Eve bebeginle gelince ayni sekilde her seyi hazir bul. Ben de tek basimayim burada,yanimda kimse olmayacak. o yuzden bunlarin hepsini dusunup simdiden ayarlamaya calisiyorum. Tek basina bu bebislere bakmak zor olacak. Eger Allah korusun uzerine bir de beklemedigimiz operasyonlarla ve sikintilarla karsilasirsak daha da zor olur. her seyin hazir olmasi bizi biraz rahatlatir. O yuzden azicik kalan enerjimizi kontrol edemeyecegin seylere uzulmek yerine kontrol edebilecegin seyleri hazirlamaya harcayalim
Masallah Enes beye de sana da, cok kilo almamissin ne guzel bebegi beslemissin sanirimminik Enes hanımlar 1 saat önceki halim
Aynı şeyler bende de var zAten plesanta biraz aşağıda , vajinada ağrı kemik ağrım var ama alıştım buara . Geçen hafta kontrolum vardı gece ayağıma kramp giriyor dedim olursa magnezyum verdi başka sıkıntı yok dedi .Öğle aralarında alışveriş merkezine alışverişe gidiyorum, giderken iyide dönüş zor oluyor metroya kullanıyorumBenim ağrım felan hiç bir şeyim yok doktora bile gelmeyecektim çünkü 2 hafta önce geldim ondada alttan bakmıştı hiç bişey yok diyip yollamıştı.dün geceden beri karnım davul gibi çocuğu çok az hissedebiliyordum hatta saatlerce hissetmeyince korktum vajinama doğru arada özellikle gece dönerken ağrım oluyordu şikayetlerim böyleydi.
Gecmis olsun canim simdi nasilsinKızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
Evet çok Şükür en son 6 kilo almıştım. İnsallah doğuma kadar da çok fazla almam. Teşekkür ederim canmMasallah Enes beye de sana da, cok kilo almamissin ne guzel bebegi beslemissin sanirim
canım çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? ne yapılması gerekiyormuş? inşallah en kısa zamanda sağlıkla çıkarsın hastaneden.Kızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?