- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #27.301
Çok canım sıkkın. Şimdi bi yerde okudum. Gebelikte tokluk şekeri ilk lokmadan 1 saat sonra ölçülen şekermiş. Ben bugüne kadar hep iki saat sonra ölçüyodum yanlış mı yapıyorum. Diyetisyen de öyle ölç demişti. Ama gebelikte normal insanlar gibi 2 saat sonra değilmiş. Sen nasıl ölçüyosun.
Ana kucağı arabaya nasıl monte ediliyor oturma ünitesi çıkıyor mu? Güle güle kullanın inşallah.Merhaba biz bu ürünü 980 tl ye aldık indirimden.sık sık indirime giriyor takip ederseniz.çok konforlu bebek için ve pratik bir araba. Katlanınca çok yer kaplamıyor. Ben de çok araştırma yaptım ve buna karar verdim. Peg perego aria shopper
Aynı şey hep aklımda benim dekızımda belim hiç ağrımaDı. Bunda paso bel ağrısı. Birkaç gündür geçmişti şimdi yine başladı. Geçen gün bıçak keser gibi sancı girdi belime. Bir de karnım çok aşağıda alakası yoktur belki ama strese sokuyor beni. Kızım hep göğsümün altındaydı resmen.
Canım benimkininde başı yukarda ama doktor doğum hakkında bişey söylemedi diner yada dönmez de demedi ki ben sezeryanliyim
Hayırlısı canım hakkımızda hangi doğum hayirliysa öyle olsun inşallah :)Bana da dönmezse sezeran olucak dedi bende geç kalmış gibi hissettim tedirgin oldum . Sağlıklı olsun da inşallah. Aşağıya çok baskı yapıyo can yakıyor biraz sadece . İnşallah döner :)
Cift yonlumu guzelmis gule gule kullan canimMerhaba biz bu ürünü 980 tl ye aldık indirimden.sık sık indirime giriyor takip ederseniz.çok konforlu bebek için ve pratik bir araba. Katlanınca çok yer kaplamıyor. Ben de çok araştırma yaptım ve buna karar verdim. Peg perego aria shopper
Canim bende burda bobrek agrilarindan cok etkilenmistim doktor dun sancimin normal oldugunu dinlenmem gerektigini soyledi.Kızlar iki arkadaşımda gününden önce doğum yaptı benide erken doğum korkusu sardı resmen.belim ağrıyor karnım ağrıyor korkuyorum kızımda 40. Haftayı doldurmuştum ve hiç ağrı sancı bilmeden doğuma girdim şimdi bu ağrılarımın sancımı olup olmadığınıda anlayamıyorum huxursuzum
Ben yanlış ölçüyodum o zaman. Peki kaç çıkması lazımmıs 1 saat sonunda. 140 altı mı yineCanim bana diyabet hemşiresi de böyle demişti. Ilk lokmadan 1 saat sonra diye. Ama ben herzaman dakika dakikasına yapamıyorum. Çocukla uğraşıyorum yada ise dalıyorum 5 ile 15 dk arası geçiyor. Umarım buda bir sorun değildir.
Kız benim ilk oğlum 2150 doğdu şimdi delikanlı oldu paşamAllah'ın izniyle buyur annesi benim yigenim 2250 doğdu şimdi koskocaman çocuk oldu paşam
nasıl isterlerse öyle yatsın minnoslar
Insallah canim terapi gibi geliuor banada :)Kizlar bir dahaki doktor kontrolum 34. Haftamda olacak. İnsallah bebegim dönmüştür ve doktor doğum zamani hakkinda guzel bir seyler söyler.
Erken daha bende son haftada donen cok duydumYa benim bugün kontrolüm vardı yeni geldim eve 30+2 deyim oğlum baş aşağı dönmemiş hala ağrımda oluyo aşağı doğru vurunca doktor dönmezse sezeryan dedi . Normal mı hala dönmemesi sizce??
Benim ne gunduz duruyor ne gece korkuyorum artik bi sorunmu var diye .Benim kızım bu hafta gündüz uyuyor sürekli arada 1 pıt diyo uykuya devam akşam üstü başlıyo geceye kadar oynuyo sonra tekrar uykuya baya düzenli olmaya başladı sanırım artık hafıza olayı başladı
Masallah pek cikmamis gobusun .benimde kimse anlamiyor.minik Enes hanımlar 1 saat önceki halim
Bazen şey diyorum, özel hastaneye gittim. abartıyorlarmı acaba göz korkutup hemen diyetisyeni arayıp yönlendirmeler falan sadece maddi açıdan kazanç sağlamak için mi diye.. ama yinede gitmesemde içim rahat etmiyor. Bana dediki şimdi böyle çıkabilir ama 29-30. Haftada çok daha yükselecektir falan.. hala kararsızımbenim açlık 75, 1. saat 162, 2. saat 158 çıktı
doktor gebelik şekeri diyemem, 153 olması gerekirken 158 çıkmış sadece ilave şeker çikolata vs kes dedi
birkaç gün dikkat ettim ama hamurişi tatlı vs yiyorum yine ya
vicdan yaptım şimdi, çok mu sıkıntı olur ki
Aynen benimde kimse anlamıyor.Masallah pek cikmamis gobusun .benimde kimse anlamiyor.
Anammmm yerim benimki 3750 doğdudaKız benim ilk oğlum 2150 doğdu şimdi delikanlı oldu paşam
Güle güle kullanın canım bizim emziğimizde yeşili:)Eki Görüntüle 2118261 Eki Görüntüle 2118262
Kizkar gecen gun aldim bunlari yeni atabildim fotograflari.
Kulotlu corap biri 0_3digeri 3_6
Emzik ultrasoft bundan cevremdekiler cok memnun .
Yastiklar e bebekte yeni gelmistiler .
Yan yat.a yastigi civilden aldim .reflu yatagi cok kokuyor diye bunu aldim ins kokmaz .
Canım geçmiş olsun saol bilgi verdiğin için ağrım olursa giderim hemen doktora ne gibi tedavi uyguluyorlar şimdiKızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
Aaa şimdi nasılsın canım çok geçmiş olsun yaaKızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
Ayni sikayetler bendede var dun muayene oldum bi sikinti yok olur dedi.umarim dogru soyluyordur.Kızlar dr bu gece beni hastaneye yatırdı karnım dün geceden beri sert taş gibiydi geçmedi ara ara da alt bölgede ağrım oluyordu hatta size sordum çatı ağrısı olabilir demiştinştiniz.alttan muayene etti rahim ağzında gevşeklik görüyorum ve rahim kısalması var dedi ben ağlamaya başladım.size bunları bilin diye söylüyorum ihmal etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?