2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Güle güle kullanın Can'ım. Bu modeli bilmiyorum ama joie en iyi markalardan biri. E bebekte indirim varken kapış kapış alıyordu millet :)

Aynen bunda da indirim vardi. 1499 dan 869 a düşmüştü. Hatta ayni anda baska bir anne de benimle beraber Aldi. Tek gunluk indirime girmis heralde. Cunku calisan da basta fiyatini daha fazla soyledi. Sonra kontrol etti. Bugunluk girmis yarin fiyat degisikligi gorunuyor dedi.

Kizlar bebegimin nerdeyse her seyi tamam. Biraz acele mi ettik diye dusunuyorum ama resmen dayanamiyorum artik. Bugun 7bin adim atmisim. Ve suan çatı ağrısından kıvranıyorum. Bazen iyiki de erken tamamlamisim diyorum. Arabamiz yok cunku, yuruyerek gidip geliyoruz hep veya otobusle o yuzden benim icin yorucu oluyor. Bir de insan dayanamiyor ya surekli kiyafetlerinenyatagina falan bakiyorum. Allahim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin. Zaman cok hiZli geciyor. Bira daha hizlaniversinde kavusalim. Yine garip duygular icerisindeyim.

Valla canım dip köşe yapınca baya bi gider sanırım ben riskli olduğum için yaptım bide git gide ağırlaşıyoruz... Koltuklar kuruyor onu takma kafana zaten dopum sonrasında yine temizlik yapılacak Mevlüt için falan ben öyle düşündüm zaten şurada benim 1.5 ayım falan var erken olucak bebiş birazda kirletiriz iyi okur denk gelir

Ayağının altına çörek otu yağı sür çorap giydir ya da elma yağı mıydı acı elma mı ne...yenidoğana bile yaptık biz bunu oğlum pıt pıt pıt gazı çıkarır uyurdu

Saol canim deneyeyim evde çörekotu yağı var

Saolasin cnm ya peki sende şeker var miydi?

50 lik yükleme sinir 140 ken 152 çıktı.dahiliye doktorum 3 hafta sonra yeniden tokluga batırdı oda sınırlar içinde çıktı hatta düşük bile sayılabilir tokluk şekeri.iki kadindogumcu takip yapıyor beni ikiside yüklemeyi yüksek görmedi seker yuklemesini

Ee canım tozun önüne geçilirmi hiç haftada 1 yine dip köşe yapıcam mecbur zaten her hafta yapıyorum ben dayanamam pisliğe.. Ama derin temizlik başka tabi kolay kirlenmez derin yerler

Aynen benim adam da ya komadan ya kayırsan gider. O yüzden beni çok sıkmıyor ben sikiyorum kendimi diye de kızıyor.
Ya bi günlük kaçamak birşey yapmaz ama demi

Aynen canim benimde sadece sivri bir göbek var. Ne popo ne basen hiç bir şey yok. Hatta bugun bi dükkana girdim aaa hamilemisiniz hiç belli değil sonra komşu gördü ben 6 aylık hamile olsam got göbek alır başını giderdi sen de hiç bisi yok dedi.

Alırlar belki bi sor doktoruna, devlet de eskisi gibi değil ki artık

Kız adam fotoğrafçıyı bile düşünüyor sen iş toplantısına arıza çıkarıyorsun daha ne yapsın daha ne yapsın
Benim için mi düşünüyor oğlunu kaçırmasınlar diye şaka bi yana benimki hormonlardan yoksa fena değildir benimki, işkolik ve anasına aşırı düşkün olmasa yani

Canım hayırlı olsun...Sağlıcakla alırsın kucağına inşallah...Tek o toparlasın iki gün fazla kalsın hastanede..dualarımız sizinle

Ee canım tozun önüne geçilirmi hiç haftada 1 yine dip köşe yapıcam mecbur zaten her hafta yapıyorum ben dayanamam pisliğe.. Ama derin temizlik başka tabi kolay kirlenmez derin yerler
Doğru diyorsun canım, temizlik güzel şey.. ama benim bebek elektrik süpürgesi sesi duyduğu gün hiç hareket etmiyor resmen, nasıl erkek olacaksa pek korkak alışsın diyorum bi taraftan, diğer taraftan da kıyamıyorum bi avuç yavruya

Canım aynı şeyi bugün arkadaşım anlattı halıyı gelince açmamış açtığında simdiyah ve kouyormuş küf olmuş hep
Benimkileri üç gün açmadım ama üstündeki naylonu çıkardım yine de bir iki gün hafif koku vardı. Kış olduğu içim sanırım tam kurutmadan veriyorlar, dikkat etmek lazım

Yok canım ben yemiycem katılmıyorum dedim arkadaşlara da...çünkü yemek öğlen saatinde olacak ondan sonra 2 saat ders var o da müzik falan e oturucam şekerim yükselecek yürüme şansım yok vuracak 180e falan...çok korkuyorum ben bir defa iskender yedim 165 çıktı aklımı kaçırıyordum...riske atamam...ha yedikten sonra yüruyebilecek olsam sorun değil...yürumeyince kötü

Artik o kadar agirlastim ki! 6 kilo aldim ama uzerimde 30 kilo agirlik var sanarsin. Bir haftadir resmen yatakta dönemiyorum.

Sinir stresle şeker yükseldiğinde yürüyünce düşüyor mu canım hiç bunu takip ettin mi? İyi geliyor ama aynı zamanda düşürüyor mu şekeri de...

Artik o kadar agirlastim ki! 6 kilo aldim ama uzerimde 30 kilo agirlik var sanarsin. Bir haftadir resmen yatakta dönemiyorum.
Ne güzel az almışsın . Bende artık baya ağırlaştım sanki yarım saatten fazla ayakta dursam ayaklarım ağrıyor hemen . Bende herşeyimi hazırladım sayılır şu bir hafta içinde valizide hazırlayacam inşallah. Bugün kv aradı rüyasında erken doğum yapıyormuşum. İşin komik tarafı bende dün gece nırmal doğumla doğurdum rüyamda

Anladım cnm ama sancı ve açılman yoksa sıkıntı olacağını sanmıyorum

Sinir stresle şeker yükseldiğinde yürüyünce düşüyor mu canım hiç bunu takip ettin mi? İyi geliyor ama aynı zamanda düşürüyor mu şekeri de...

Canim onu hiç takip etmedim bi dikkat edeyim ama hem hareket hemde su şekeri dengeliyor. Ben oğlumdan dolayı hemen çıkamıyorum yürüyüşe onun yerine beraber evde kosusturuyoruz yada rap rap diyerek asker yürüyüşü yapıyoruz. Ama su içmezsem çok farketmiyor sanki.
Mesela bu gece ona meyva soydum ve kuruyemiş verdim fındık 2 -3 tane benim ağzıma tıktı sonra portakaldan ben yemezsem yemiyecegini söyledi. Allah'tan elmasını paylasmadi. Ama o portakal verdikçe kızım karnimda taklalar attı. Sonra evde yakalamaca oynadık Ve 3 bardak su içtim. Şekerimi ölçemedim yatakta uyumaya çalışıyoruz 1 saat yeni geçti sayilir yememizin üzerinden ve benim kerata zor uyur olcemeyebilirim
Ama bu şeker yüksekliği veya düşüklüğü ne yapar insanda bilmiyorum yani bana göre normalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…