- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.281
Güle güle kullanın Can'ım. Bu modeli bilmiyorum ama joie en iyi markalardan biri. E bebekte indirim varken kapış kapış alıyordu millet :)
Valla canım dip köşe yapınca baya bi gider sanırım ben riskli olduğum için yaptım bide git gide ağırlaşıyoruz... Koltuklar kuruyor onu takma kafana zaten dopum sonrasında yine temizlik yapılacak Mevlüt için falan ben öyle düşündüm zaten şurada benim 1.5 ayım falan var erken olucak bebiş birazda kirletiriz iyi okur denk gelirKızlar cuma izne ayrılcam ya kendimi iyi hissettiğim ölçüde ev hazırlıklarına başlayacağım ben koltuklarımı ve halılarımı yıkatmayı düşünüyorum halılar kurutulmuş olarak gelirde koltukları evde yıkayacaklar kururmu sizce birde vitrin için kapılar için falan erkenmi tozlanırmı yenidenZeynosrkn84 ne diyorsun bu konuda
Ayağının altına çörek otu yağı sür çorap giydir ya da elma yağı mıydı acı elma mı ne...yenidoğana bile yaptık biz bunu oğlum pıt pıt pıt gazı çıkarır uyurdu
Saolasin cnm ya peki sende şeker var miydi?
Ee canım tozun önüne geçilirmi hiç haftada 1 yine dip köşe yapıcam mecbur zaten her hafta yapıyorum ben dayanamam pisliğe.. Ama derin temizlik başka tabi kolay kirlenmez derin yerlerTozlanır kuzum, pazartesi silindi bizim kapılar, camları açtık deterjan koktu diye, akşam eşim iyi silinmiş mi diye parmağını sürdü azcık toz gelmişti yine üstlerine, sanırım camları açtık diye oldu. Halıları yıkatmıştım, dolaştıkça kirleniyor sanki. Perdeler için son iki haftayı bekliyorum, ben her gün kapı pencere açarım ev havalansın diye, zaten salonda oturuyoruz temiz kalması imkansızayy ya habersiz gelirse bebek diye korkmuyor da değilim
@Kahverengikussemabsrn Bize okulda yarın müdür bey 8 mart kutlaması hazırlamış bol karbonhidratlı yemekler üstüne tatlılar...ben pırasamı yiyip okulun karşısındaki a101 e gidicem...eşim de benim sinirlerimi bozuyordu...bir gün bi dellenmişim en rahat yiyeceğim zaman bana her şey yasak bebeğim besleniyor mu zarar görüyor mu benim yüzümden korkusuyla ne yiyeceğimi şaşırdım falan filan diye bugün sabah diyor ki bende şeker çıksa hemen ölürüm ya yerim şeker komasından ya da yiyemezsem kahrımdan eh dedim biraz anla insanın halinden...kızlar kolay değil büyuk mücadele veriyoruz gevşemeye çalışın güzel müzikler dinleyin komik filmler izleyin...güzel günler gelecek
Bu arada bana da diyorlar once birdenbire şiştin sonra aynı kaldın büyümüyor mu bu bebek...bi veli de hocam zayıfladın yüzün çöktü diyor...ama öyle değil ben biliyorum evet birden kilo almıştım karnım yayıldı şimdi yürüyüşle falan toparlandı sivrildi ondan öyle diyorlar popo basen fazla yok direk karına dogru
Alırlar belki bi sor doktoruna, devlet de eskisi gibi değil ki artıkKız bu güzel bahane bak eşim de ister misin dedi ama ben devlete karar verdim. Doktorun çok iyi odalar tek kişilik ebeler eğitim veriyorlar şimdi çok tatlılar o yüzden devlette yapacağım diye özeli bıraktım. Devlete fotoğrafci almazlar.
Benim için mi düşünüyor oğlunu kaçırmasınlar diyeKız adam fotoğrafçıyı bile düşünüyor sen iş toplantısına arıza çıkarıyorsundaha ne yapsın daha ne yapsın
Canım hayırlı olsun...Sağlıcakla alırsın kucağına inşallah...Tek o toparlasın iki gün fazla kalsın hastanede..dualarımız sizinleArkadaşlar alıntı yapamadım ama hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sağolun varolun iyiki varsınız. Öğlen 2 de göreceğim kısmetse durumu hakkında henüz hiç bilgi almadım. Süt sağma makinası aldım fakat beceremedim bebek hemşiresini bekliyorum göstermesi için. Rabbim inşallah bana bağışlar. Sağlıklı olmasından başka hiç bir dileğim Yok İnan’ın boynum bükük yanımda olmadığı için kokusunu alamadığım için ama yaşasın sağlıklı olsun da bana yeter
Doğru diyorsun canım, temizlik güzel şey.. ama benim bebek elektrik süpürgesi sesi duyduğu gün hiç hareket etmiyor resmen, nasıl erkek olacaksa pek korkakEe canım tozun önüne geçilirmi hiç haftada 1 yine dip köşe yapıcam mecbur zaten her hafta yapıyorum ben dayanamam pisliğe.. Ama derin temizlik başka tabi kolay kirlenmez derin yerler
Benimkileri üç gün açmadım ama üstündeki naylonu çıkardım yine de bir iki gün hafif koku vardı. Kış olduğu içim sanırım tam kurutmadan veriyorlar, dikkat etmek lazımCanım aynı şeyi bugün arkadaşım anlattı halıyı gelince açmamış açtığında simdiyah ve kouyormuş küf olmuş hep
Yok canım ben yemiycem katılmıyorum dedim arkadaşlara da...çünkü yemek öğlen saatinde olacak ondan sonra 2 saat ders var o da müzik falan e oturucam şekerim yükselecek yürüme şansım yok vuracak 180e falan...çok korkuyorum ben bir defa iskender yedim 165 çıktı aklımı kaçırıyordum...riske atamam...ha yedikten sonra yüruyebilecek olsam sorun değil...yürumeyince kötüAynen benim adam da ya komadan ya kayırsan gider. O yüzden beni çok sıkmıyor ben sikiyorum kendimi diye de kızıyor.
Ya bi günlük kaçamak birşey yapmaz ama demi
Aynen canim benimde sadece sivri bir göbek var. Ne popo ne basen hiç bir şey yok. Hatta bugun bi dükkana girdim aaa hamilemisiniz hiç belli değil sonra komşu gördü ben 6 aylık hamile olsam got göbek alır başını giderdi sen de hiç bisi yok dedi.
Sinir stresle şeker yükseldiğinde yürüyünce düşüyor mu canım hiç bunu takip ettin mi? İyi geliyor ama aynı zamanda düşürüyor mu şekeri de...Aynen benim adam da ya komadan ya kayırsan gider. O yüzden beni çok sıkmıyor ben sikiyorum kendimi diye de kızıyor.
Ya bi günlük kaçamak birşey yapmaz ama demi
Aynen canim benimde sadece sivri bir göbek var. Ne popo ne basen hiç bir şey yok. Hatta bugun bi dükkana girdim aaa hamilemisiniz hiç belli değil sonra komşu gördü ben 6 aylık hamile olsam got göbek alır başını giderdi sen de hiç bisi yok dedi.
Ne güzel az almışsın . Bende artık baya ağırlaştım sanki yarım saatten fazla ayakta dursam ayaklarım ağrıyor hemen . Bende herşeyimi hazırladım sayılır şu bir hafta içinde valizide hazırlayacam inşallah. Bugün kv aradı rüyasında erken doğum yapıyormuşum. İşin komik tarafı bende dün gece nırmal doğumla doğurdum rüyamdaArtik o kadar agirlastim ki! 6 kilo aldim ama uzerimde 30 kilo agirlik var sanarsin. Bir haftadir resmen yatakta dönemiyorum.
Canım çok geçmiş olsun ya inan üzüldüm o stresi yaşamana. Ama çok şükür yumuşama olmamış evet doğumun en yakın habercisi yumuşamaya bakmak. İnşallah bir daha olmaz yorgunluğa bağlı mıydı seninki. Var mı bir tespitin.
Canim evdeyim calismiyorum. Ilk cocugum evde bebekte yok yani beni yorucak oyle is guc te yapmam. Benimki kendimi yormaya bagli olmadi ama gel gelelim cumadan beri ne zamn 1 saat ayakta kalsam kasilmam oldu. Sadece dun tum gece devam etti o yuzden doktora gittim. Yani yorgunluktan oldu diyemem ama yoruldukça artti gibi bir tespitim var.
Evet coger gelistirici vurdular 2 doz. Bilmiyorum canim doktor acilma yok diye oek bi rahatti hic biseye gerek gormedi magnezyum verilenler olmus magnezyum flnda vermedi ededebilrmisim aslindaB Berenimo877
Canım acilman ve sancım olmamasına sevindim. Kasılmalar için adalata devam etseydin olmaz mıydı ki. Bu arada ciğer geliştirici vuruldum mu
Cnm benimde nerdeyse 24. Haftadan beri karnımda biyerde toplanma var eğer kastettiğin buysa
Her sölediğimde doktor normal dedi
Hayir canim benim bi yerde toplanma 12. Haftadan beri var. Farki farkediyosun.. Soyle soyliyim bagirsaklariniz calisir bi sanci girer tuvalete yetisirsinizde rahatlarsiniz ya oyle bi sanci giriyo 15 sn suruyo cozulup rahatliyosun. Aradan 10 sn geciyo tekrar. Sanci degerim cok yuksek degildi. Ama 1 dakkada bir 30 snde bir geliyodu.
Sinir stresle şeker yükseldiğinde yürüyünce düşüyor mu canım hiç bunu takip ettin mi? İyi geliyor ama aynı zamanda düşürüyor mu şekeri de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?