- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.301
Ben de yürüdüm geldim 91 di ama dayanamadım süt gelmişti pişti mis gibi koktu yarım saat önce süt içtim yarım kiviyle...tekrar ölçücem...böyle geç vakit yiyip içince de ertesi sabah açlık 96-98 falan cıkıyor demek ki gerçekten bünye şekerle baş edemiyor gerekli insülini salgılayamıyor...Canim onu hiç takip etmedim bi dikkat edeyim ama hem hareket hemde su şekeri dengeliyor. Ben oğlumdan dolayı hemen çıkamıyorum yürüyüşe onun yerine beraber evde kosusturuyoruz yada rap rap diyerek asker yürüyüşü yapıyoruz. Ama su içmezsem çok farketmiyor sanki.
Mesela bu gece ona meyva soydum ve kuruyemiş verdim fındık 2 -3 tane benim ağzıma tıktı sonra portakaldan ben yemezsem yemiyecegini söyledi. Allah'tan elmasını paylasmadi. Ama o portakal verdikçe kızım karnimda taklalar attı. Sonra evde yakalamaca oynadık Ve 3 bardak su içtim. Şekerimi ölçemedim yatakta uyumaya çalışıyoruz 1 saat yeni geçti sayilir yememizin üzerinden ve benim kerata zor uyur olcemeyebilirim
Ama bu şeker yüksekliği veya düşüklüğü ne yapar insanda bilmiyorum yani bana göre normalim
Bunu karnındaki içinmi dedin canım güldüm valla Kız olurmu öyle şey dünyaya gelince napıcan nasıl alışırsa öyle gider valla hayat hep laylaylom değilki tatlım evi b.k götürür...Doğru diyorsun canım, temizlik güzel şey.. ama benim bebek elektrik süpürgesi sesi duyduğu gün hiç hareket etmiyor resmen, nasıl erkek olacaksa pek korkakalışsın diyorum bi taraftan, diğer taraftan da kıyamıyorum bi avuç yavruya
Valla kız, süpürge sesinden ödü kopuyor, mecbur yapıyorum tabi ama kıyamıyorum :) şimdilik böyle yani, doğduğunda o süpürgeye alışır, biz ona alışırız napalımBunu karnındaki içinmi dedin canım güldüm valla Kız olurmu öyle şey dünyaya gelince napıcan nasıl alışırsa öyle gider valla hayat hep laylaylom değilki tatlım evi b.k götürür...
Hb ve n11 den aldım..listem yok ama aldıklarım göğüs koruyucu,bez,ıslak mendil,bakım çantası,anne bebek çantası,emzirme yastığı,önlüğü, banyo küvet takımı, bornoz takımı, biberon seti,emzik,emzik kabı, süt sağma makinası ve torbası, battaniyeler, tulumlar, zibinlar,eldiven ve şapkalar..anadizi, bebek arabası,park yatak,alt açma seti,pijamalar.. saç fırça seti ve tırnak makası v.s alacağım.. daha alınacak çok şey var..sanırım doğurana kadar bitmez..Hazirliklar nasıl gidiyor kızlar ? Kasvetli havayı biraz dağıtalım..
Ben park yatak dışında bir şey alamadım henüz. Çalıştigim için bi türlü odaklanamiyordum. Ama bu hafta evdeyim. Şöyle ayrıntılı bi alışveriş listesi yapiyim,artık çoğu eksiği kapatıyim istiyorum. Sizin elinizde liste varsa benimle paylaşir misiniz ? Fikir olur banada. Birde sanirim cogu seyi internetten alcam. Hangi siteleri tavsiye edersiniz ? Ayy soracak cok seyim var
Cok tskler canim benim.O zaman şekerle ilgisi yok diyebiliriz.offf nasıl zor süreç yok geri kaldı yok ileri gitti .insallah bütün bebekler günlerinde sağlıklı sıhhatli dogarlar ,hiçbir anne stres yasamasin. @zenderu ya dr da bişey demedi ama ilk defa on gün ileri görünce baya korktum açıkçası.çok saol cvbin için arkadaşım.50 lik yükleme sinir 140 ken 152 çıktı.dahiliye doktorum 3 hafta sonra yeniden tokluga batırdı oda sınırlar içinde çıktı hatta düşük bile sayılabilir tokluk şekeri.iki kadindogumcu takip yapıyor beni ikiside yüklemeyi yüksek görmedi seker yuklemesini
Kimseyi takma canim ya.sonradan pişman oluruz biz yersek.yedigimizde burnumuzdan gelir.boşver sen onları.zaten bu diyeti erkekler yapsa olurlerdi herhalde.biz harika birşey yapıyoruz.irademizle sağlık.:)geçen cikolta yedim ve çok pişman oldum bi daha kaçamak yapmicam diye söz verdim pişmanlığını acisi yiyememekten daha kötü.Yok canım ben yemiycem katılmıyorum dedim arkadaşlara da...çünkü yemek öğlen saatinde olacak ondan sonra 2 saat ders var o da müzik falan e oturucam şekerim yükselecek yürüme şansım yok vuracak 180e falan...çok korkuyorum ben bir defa iskender yedim 165 çıktı aklımı kaçırıyordum...riske atamam...ha yedikten sonra yüruyebilecek olsam sorun değil...yürumeyince kötü
Allah dağına göre kar verir canım hiç merak etme...oğlumda eşimle aramız çok kötüydü annemler gelemiyordu yapayalnızdım hep ağlıyordum ama ben de çok sağlıklıydım bebeğim de...bu hamileliğimde aramız iyi çok şükür annemler de 1-2 aydır yanımda ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep hastalıklıyım önce kusmalar halsizlik ağırlık şimdi diyabet vs Allah kimseye muhtaç etmesin bol duaKizlar bana cok yuruyus yasak.
Dun cok kotulestim. Yorgunluktan .
Doktorumda dinlen diyor hep.
Dinlemeyince sancidan kivraniyorum.
Dun bazi seyleri kafamada taktim .
Cocugu olmayan bi yakinim sozde cok yakinim hamileyim diye yolunu degistirdi resmen gorusmek istemedi uzuldum .
7 aydir zaten diger yakinlarimda pek gelmiyor ablam bile 2 kere misafr gibi geldi .yakinda oturuyor buarada .
Bu kadar yalnizken dogum korkutuyor beni .
Allah yardimcisi olsun yalnizlarin gurbettekilerin.
Insallah kimseye muhtac olmadan kolay bi dogum yapariz
Bende kısmetse oradan vereceğim arkadaşım oradan aldı memnunduArkadaşlar kim sormuştu hacı şerif çikolatalarını hatırlamıyorum ama gayet iyi yorumlar var. Sanırım bende oradan vereceğim siparişi. İnternet üzerinden verilen siparişleri çok çabuk geliyormuş.
https://eksisozluk.com/haci-serif--1021716?a=nice
Geçmiş olsun hamilelikte vücut direnci zaten düşüyor üzülerek dahada düşürme canım birde bu yıl kar falan yağmadı ortalık mikroptan kırılıyor virüsler çok dirençligünaydın kızlar
ben yine hasta oluyorum, öksürük, burun akıntısı, sesim acayip
sabah oturdum ağladım neden yine hasta oldum diye.. dikkat etmiştim her şeye
bıktım doktora gitmekten, şu lanet olası kış bitçekse bitsin zaten kar falan da yağmadı buraya
çok da yoğunum işimde.. kaldıramıyorum artık bu tempoyu
şimdi inceledim fiyatları da gayet uygunArkadaşlar kim sormuştu hacı şerif çikolatalarını hatırlamıyorum ama gayet iyi yorumlar var. Sanırım bende oradan vereceğim siparişi. İnternet üzerinden verilen siparişleri çok çabuk geliyormuş.
https://eksisozluk.com/haci-serif--1021716?a=nice
Canım beslenmene dikkat edebiliyor musun bilmiyorum ama bağışıklığını güçlendirici şeyler tüketmeye çalış belki biraz faydası olur.günaydın kızlar
ben yine hasta oluyorum, öksürük, burun akıntısı, sesim acayip
sabah oturdum ağladım neden yine hasta oldum diye.. dikkat etmiştim her şeye
bıktım doktora gitmekten, şu lanet olası kış bitçekse bitsin zaten kar falan da yağmadı buraya
çok da yoğunum işimde.. kaldıramıyorum artık bu tempoyu
Canım aynı durumdayız hadi takılmayayım diyorm ama elimde değil. Yok yere bu günleri bize zehir edenler utansın. Ama arkadaşım bu çocuk doğacak o zaman bu bana yaşattıklarını fitil fitil getireceğim burunlarından.Canim ilaç gibi geldi söylediğin. Vu akşam ac kalktım masadan iki dal kıvırıp salatası yaptım ve yoğurtlu pazı haşlamasi 2-3 kasik kadar yedim tokluk 120 cikti.
Güzel şeyler komik filmler ve arkasından zehir zemberek kaynanalar.Kahverengikus semabsrn Bize okulda yarın müdür bey 8 mart kutlaması hazırlamış bol karbonhidratlı yemekler üstüne tatlılar...ben pırasamı yiyip okulun karşısındaki a101 e gidicem...eşim de benim sinirlerimi bozuyordu...bir gün bi dellenmişim en rahat yiyeceğim zaman bana her şey yasak bebeğim besleniyor mu zarar görüyor mu benim yüzümden korkusuyla ne yiyeceğimi şaşırdım falan filan diye bugün sabah diyor ki bende şeker çıksa hemen ölürüm ya yerim şeker komasından ya da yiyemezsem kahrımdan eh dedim biraz anla insanın halinden...kızlar kolay değil büyuk mücadele veriyoruz gevşemeye çalışın güzel müzikler dinleyin komik filmler izleyin...güzel günler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?