2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de yürüdüm geldim 91 di ama dayanamadım süt gelmişti pişti mis gibi koktu yarım saat önce süt içtim yarım kiviyle...tekrar ölçücem...böyle geç vakit yiyip içince de ertesi sabah açlık 96-98 falan cıkıyor demek ki gerçekten bünye şekerle baş edemiyor gerekli insülini salgılayamıyor...

@zenderu
Teşekkür ederim canim. Bir sürü liste araştırdım. Kendimce bi liste oluşturdum. İlk bebek olunca insan nerden baslayacagini bile bilemiyor :)

Bunu karnındaki içinmi dedin canım güldüm valla Kız olurmu öyle şey dünyaya gelince napıcan nasıl alışırsa öyle gider valla hayat hep laylaylom değilki tatlım evi b.k götürür...

Bunu karnındaki içinmi dedin canım güldüm valla Kız olurmu öyle şey dünyaya gelince napıcan nasıl alışırsa öyle gider valla hayat hep laylaylom değilki tatlım evi b.k götürür...
Valla kız, süpürge sesinden ödü kopuyor, mecbur yapıyorum tabi ama kıyamıyorum :) şimdilik böyle yani, doğduğunda o süpürgeye alışır, biz ona alışırız napalım

Hb ve n11 den aldım..listem yok ama aldıklarım göğüs koruyucu,bez,ıslak mendil,bakım çantası,anne bebek çantası,emzirme yastığı,önlüğü, banyo küvet takımı, bornoz takımı, biberon seti,emzik,emzik kabı, süt sağma makinası ve torbası, battaniyeler, tulumlar, zibinlar,eldiven ve şapkalar..anadizi, bebek arabası,park yatak,alt açma seti,pijamalar.. saç fırça seti ve tırnak makası v.s alacağım.. daha alınacak çok şey var..sanırım doğurana kadar bitmez..

Kizlar yurumek dogumu kolaylastiriyormus ve sekeri dengeliyormus.

YouTube den buldugum yerinde 5k yurume videolarini takip ede ede evde tepinmeye basladim. 10 gunde bir kilo vermisim ama bugun Dr randevusunda bebek yine 2 hafta onde cikti. O
bana
katilin, evde yuruyus yapma arkadasi ariyorum. Birbirimize bu hafta kac defa yurudun diyelim. Ne dersiniz?

Kizlar bana cok yuruyus yasak.
Dun cok kotulestim. Yorgunluktan .
Doktorumda dinlen diyor hep.
Dinlemeyince sancidan kivraniyorum.
Dun bazi seyleri kafamada taktim .
Cocugu olmayan bi yakinim sozde cok yakinim hamileyim diye yolunu degistirdi resmen gorusmek istemedi uzuldum .
7 aydir zaten diger yakinlarimda pek gelmiyor ablam bile 2 kere misafr gibi geldi .yakinda oturuyor buarada .
Bu kadar yalnizken dogum korkutuyor beni .
Allah yardimcisi olsun yalnizlarin gurbettekilerin.
Insallah kimseye muhtac olmadan kolay bi dogum yapariz

Cok tskler canim benim.O zaman şekerle ilgisi yok diyebiliriz.offf nasıl zor süreç yok geri kaldı yok ileri gitti .insallah bütün bebekler günlerinde sağlıklı sıhhatli dogarlar ,hiçbir anne stres yasamasin. @zenderu ya dr da bişey demedi ama ilk defa on gün ileri görünce baya korktum açıkçası.çok saol cvbin için arkadaşım.

Kimseyi takma canim ya.sonradan pişman oluruz biz yersek.yedigimizde burnumuzdan gelir.boşver sen onları.zaten bu diyeti erkekler yapsa olurlerdi herhalde.biz harika birşey yapıyoruz.irademizle sağlık.:)geçen cikolta yedim ve çok pişman oldum bi daha kaçamak yapmicam diye söz verdim pişmanlığını acisi yiyememekten daha kötü.

Allah dağına göre kar verir canım hiç merak etme...oğlumda eşimle aramız çok kötüydü annemler gelemiyordu yapayalnızdım hep ağlıyordum ama ben de çok sağlıklıydım bebeğim de...bu hamileliğimde aramız iyi çok şükür annemler de 1-2 aydır yanımda ama ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep hastalıklıyım önce kusmalar halsizlik ağırlık şimdi diyabet vs Allah kimseye muhtaç etmesin bol dua

günaydın kızlar
ben yine hasta oluyorum, öksürük, burun akıntısı, sesim acayip
sabah oturdum ağladım neden yine hasta oldum diye.. dikkat etmiştim her şeye
bıktım doktora gitmekten, şu lanet olası kış bitçekse bitsin zaten kar falan da yağmadı buraya
çok da yoğunum işimde.. kaldıramıyorum artık bu tempoyu

semabsrn Kahverengikus HayatGayem kızlar dün akşam yürüdüm geldim 9 gibi ölçtüm 91 di şekerim...sonra yarım kivi yedim 1 bardak süt içtim 102ydi ve sabah kalktığımda hala 102ydi...ben burdan şunu çıkardım...demek ki gebelik hormonlarım insulin salgılanmasını durduruyor baskılıyor yersem fiziksel aktiviteyle hemen yakmam lazım ve yasak olanları gerçekten yememem lazım...ve o kaçamak denen şeyler bebek icin tehlikeli olur...şekeri yükseltmesinden şuphelendigimiz şeyler yediysek ya da ölctük yüksekse hemen yürüyüş çünkü kendi kendine normal sınırlara gelmiyor

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hamilelikte vücut direnci zaten düşüyor üzülerek dahada düşürme canım birde bu yıl kar falan yağmadı ortalık mikroptan kırılıyor virüsler çok dirençli

Canım beslenmene dikkat edebiliyor musun bilmiyorum ama bağışıklığını güçlendirici şeyler tüketmeye çalış belki biraz faydası olur.
Kefir (Kefirzadem marka Migros ve File markette var) , ev yapımı yoğurt, doğal bal, ev yapımı turşu, çığ kuruyemiş, meyve vs. tüketmeye çalış. Bir de uykusuz kalmamak gerekiyor. Uykusuz kalınca vücut direnci de hemen düşüyor.

Günaydın kızlar şiddetin,tacizin,küfürün olmadığı 8Martlar diliyorum.kızlar ben kızımdan kalan bebek çantasına bebeğin kıyafetlerini koyup hastaneye götüreyim diyorum doğumhaneye vereceklerimide küçük hurç içinde vereyim diyorum yoksa doğumhaneye bebek çantasıyla verip diğer kıyafetlerini hurca koyup valizimemi koysam sizce hangisi daha uygun olurki

Canim ilaç gibi geldi söylediğin. Vu akşam ac kalktım masadan iki dal kıvırıp salatası yaptım ve yoğurtlu pazı haşlamasi 2-3 kasik kadar yedim tokluk 120 cikti.
Canım aynı durumdayız hadi takılmayayım diyorm ama elimde değil. Yok yere bu günleri bize zehir edenler utansın. Ama arkadaşım bu çocuk doğacak o zaman bu bana yaşattıklarını fitil fitil getireceğim burunlarından.

Güzel şeyler komik filmler ve arkasından zehir zemberek kaynanalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…