- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.421
Götürebilirsin canım ben götürmeyeceğim arkadaşım süslü bir pike takımı götürmüştü sana kalmış yani nasıl rahat edersen öyle yap benim gittiğim hastane kendisi hasta yatış yaptıktan sonra yeni paket açıyor seriyor gerek görmüyorum o yüzdenKoruma amaçlı düşündüm:)ve inanirmisin bende aynısını düşündüm dr un gibi.sonrada dedim ki eee hastanede bizde bulunuyoruz sonuçta delirdin herhalde:)sadece o besige serdigim battaniyeyi kullanmam sanırım.birde ben nevresim takımı götürcem hastanedekinde yatmak istemiyorum.benim gibi düşünen varmı?
Evet onu duydum.banada kan sulandirici.igne kullanmam gerektiginde eski bi doktor solemisti greyfurt yemiceksin diye amaportakal ile demir çok iyi aslında ebe dün bile hatırlattı c vitamini ile al demiri diye ama greyfurt kemoterapi alan insana bile yasak onun ilaçlar ile etkileşimi var.
Çok sevindim canım inşallah iyidir bebegin.Evet ya cok şükür düzene bindi eskisi gibi. Sali gunu kontrolum var. İnsallah her sey yolundadir. Bebegim iyidir.
Gelirler gelirlerZ gelmez olurlar mi.
Bence de yeter cnm...kimseye he er vermek zorunda değilsin...eşim ve ablam gelecek sadece..annem çok panik biri kendide bende istemiyorum gelmesiniEşim yeterli zaten annem rahatsız zaten o sonradan gelse yeter gerisi eve gelsin bunda küsecek alınacak bişey yok..
bir 3 uz anne adayi olarak yattigim yerden yuvarlanrak hatta yuvarlanirken bile yarida kalan biri olarak selamlar kizlar :) nasilsiniz? Nasil gidiyo? Cogunuzun yazisini okuyorum ama benim icin artik gunler cok zor gecmeye basladi cvp yazamiyorum.suan tek derdim 30 u aşmak ve hazirliklari bitirmek. 1 haftadir dogum sancisi gibi feci sancilar cekiyorum ama benim aklim ev temizlenecek onda hala :) ve ben hic bisey alamdim hala cunku yuruyemiyorum :) ama bunada cok sukur.meleklerim cok iyi gidiyolar masllah.bi sorum olcakti ama aklima takildi.ben portakal suyu sevdalisi oldum resmen.hergun olsa hergun icecegim o derece icimin yangnini aliyo.interntte portakal suyu bebekte seker hastaligi yapar obez olur yaziyodu ne derece dogrudur? Hem tek ben degil onlarda cok seviyo icince hemen ataga geciyolar.yoksa rahatsiz olduklari icin mi tepki veriyolardir
Canım ya Allah yardımcın olsun..biz birini taşırken zorlanıyoruz seni düşünemiyorum...Ama senin yazını okuyunca ben bile heyecan yaptım ne güzeldir ...hepsini kucağına kokularını içine çekince bitecek inş ...portakal suyuna gelince canın istiyorsa abartmamak şartıyla içilebilir benceAy nebilim ya korktum.valla ne kadar icerim bilmiyorum ama baya bi iciyorum.hem o kadar terliyorum ki gece hasta olmadim cok sukur.sanirim c vitamini iyi geldi :) valla benimkilerin kiloya ihtiyaci var olsun kilo olsun ama cok olmasin :) suan en buyugu 1500 grm en kicugude 1150 iste.hepsi de erkek :)
Ben haftasonu kasilmadan yattım hastane de bebek top gibi oluyo ve sende hareket edemiyorsun kimradin an bicak saplaniyor.bunun gunde bi iki kere olması normal ama düzenli araliklarla ve uzun saatlerce surerse sakın ihmal etmeyin erken doğum demektir bu
Aaa oyle mi yeni aciyolarsa iyi dur ben sorayım bizde de varmı öyle uygulama.çok saol tatlım iyi oldu öğrendiğim.Götürebilirsin canım ben götürmeyeceğim arkadaşım süslü bir pike takımı götürmüştü sana kalmış yani nasıl rahat edersen öyle yap benim gittiğim hastane kendisi hasta yatış yaptıktan sonra yeni paket açıyor seriyor gerek görmüyorum o yüzden
Canım Allah sana çok daha fazla dayanma gücü versin, bir can taşımak zaten zor seni düşünemiyorum bile ama, üç canı birden dünyaya getirecek olmanın heyecanı zorlukları aşmana yardımcı olacaktır, zaten espirili bir dille anlatman bile bunu yansıtıyor. Muhteşem birşey olmalı bu üçü birden mi hareket ediyor? Acaba birbirlerini hissediyorlar mı? Tüm bebekler mucize, çoğul gebelikler ayrı bir mucize gerçekten, Allah'ın izniyle az bir zaman kaldı, atlatacaksınız inşallah...bir 3 uz anne adayi olarak yattigim yerden yuvarlanrak hatta yuvarlanirken bile yarida kalan biri olarak selamlar kizlar :) nasilsiniz? Nasil gidiyo? Cogunuzun yazisini okuyorum ama benim icin artik gunler cok zor gecmeye basladi cvp yazamiyorum.suan tek derdim 30 u aşmak ve hazirliklari bitirmek. 1 haftadir dogum sancisi gibi feci sancilar cekiyorum ama benim aklim ev temizlenecek onda hala :) ve ben hic bisey alamdim hala cunku yuruyemiyorum :) ama bunada cok sukur.meleklerim cok iyi gidiyolar masllah.bi sorum olcakti ama aklima takildi.ben portakal suyu sevdalisi oldum resmen.hergun olsa hergun icecegim o derece icimin yangnini aliyo.interntte portakal suyu bebekte seker hastaligi yapar obez olur yaziyodu ne derece dogrudur? Hem tek ben degil onlarda cok seviyo icince hemen ataga geciyolar.yoksa rahatsiz olduklari icin mi tepki veriyolardir
Can'ım evet orası. Hemen hemen hepsinde üst önden düğmeleri var. Ordan emzirilir. Birçok lohusa pijaması öyle. Ben de bugün iki takım normal pijama takımı aldım. Üstten düğmeli.@semabsrn sanirim gozumu karartip alacagim aliexpressten bu pijamalari. Insallah iyi cikar.
Dolunay22 canim ben siteye baktim hays'in. Burada emzirme pijamalari var sanirim ama nasil emzirilebiliyor pek anlamadim bu pijamalarla. Yanlis yere mi bakiyorum acaba biliyor musun? https://www.haysshop.com/anne-giyim
Bir ara bende portakal suyuna dadanmistim. Hergun nerdeyse 2-3 bardak iciyordum sıkıp sıkıp. Hem de tam seker yukleme testi zamanlariydi bunu yaptigim. Sekerim normal cikmisti ama sonuc olarak. Eger sen de cikmadiysa seker yukseltecegini veya zarar verecegini sanmam. Sonucta senin yediklerin de 3 e hatta 4 e bölünüyor:)bir 3 uz anne adayi olarak yattigim yerden yuvarlanrak hatta yuvarlanirken bile yarida kalan biri olarak selamlar kizlar :) nasilsiniz? Nasil gidiyo? Cogunuzun yazisini okuyorum ama benim icin artik gunler cok zor gecmeye basladi cvp yazamiyorum.suan tek derdim 30 u aşmak ve hazirliklari bitirmek. 1 haftadir dogum sancisi gibi feci sancilar cekiyorum ama benim aklim ev temizlenecek onda hala :) ve ben hic bisey alamdim hala cunku yuruyemiyorum :) ama bunada cok sukur.meleklerim cok iyi gidiyolar masllah.bi sorum olcakti ama aklima takildi.ben portakal suyu sevdalisi oldum resmen.hergun olsa hergun icecegim o derece icimin yangnini aliyo.interntte portakal suyu bebekte seker hastaligi yapar obez olur yaziyodu ne derece dogrudur? Hem tek ben degil onlarda cok seviyo icince hemen ataga geciyolar.yoksa rahatsiz olduklari icin mi tepki veriyolardir
Ben de normal pijama aldim. Düğmesi bile yok hatta. Siyirip emziririm napiyim hic sevmem dugmelileri. Ama biraz dar almisim. Yani suan uzerime tam oturuyor. İnsallah dogumdan sonra gelir uzerime.Can'ım evet orası. Hemen hemen hepsinde üst önden düğmeleri var. Ordan emzirilir. Birçok lohusa pijaması öyle. Ben de bugün iki takım normal pijama takımı aldım. Üstten düğmeli.
..bir bardaktan hiç bişey olmaz 4 canlısın senUykucuSirine irine Valla sorma canm ole ki artik gece gunduz ayrimi yok bende uyku desen hic yok.hergun farkli bi yerimde bi agriyla karsilasiyorum cokta sitem.etmek istemiyorum ama insan oglu iste bi yerde bi an once gecsin diyorum.rabbim sagsalim kucagimiza almyi nasip etsin insallah.gunde bi bardak iciyorum iste dahada fazla giderde ddgin gibi abartmamak lazim :)
Allah razi olsun teyzesi.senin yavrunuda rabbm korusun insallh sagsalim kucagimiza alalim burda fotolarino paylasalim insallah :) aslinda 3 can olarak degilde ben hepsini bi butun olarak dusunuyorum hep nedendir bilmem karnimi severken bile o bu diye degil kuzularim diyorum cok buyuk bi nimet rabbimi guzel isleri iste :) bazen yeri geliyo hepsi ayni anda vuruyo 3 farkli yerden tekme yiyorum.bazen biri basliyo biri bitiyo.ama ikizlerimden biri cok yaramaz bi ses duysun sabah aksam fark etmez tepkisi vardir.ikiz olanlardan dieri yaramaz olani surekli itekliyo ayagiyla ultrasonda hep ole goruyoruz.renklide tam bi yuz fotosu yakaliyoruz tam cekecekken bir ayak cikiyo yuzune vuruyo kardesinn.lCanım Allah sana çok daha fazla dayanma gücü versin, bir can taşımak zaten zor seni düşünemiyorum bile ama, üç canı birden dünyaya getirecek olmanın heyecanı zorlukları aşmana yardımcı olacaktır, zaten espirili bir dille anlatman bile bunu yansıtıyor. Muhteşem birşey olmalı bu üçü birden mi hareket ediyor? Acaba birbirlerini hissediyorlar mı? Tüm bebekler mucize, çoğul gebelikler ayrı bir mucize gerçekten, Allah'ın izniyle az bir zaman kaldı, atlatacaksınız inşallah...
Tabi ki canim haber ederimCanim eline ulaşınca bana da bilgi verirmisin benim beğeni listemde bu iki gecelik var ama eşini kandıramıyorum. Elektronik eşya genelde aliyoruz buradan
2017 ilkbahar ve sonbahar hamile kadın pijama uzun kollu giyim üzerinde kod artırmak için alt kat ev pijama kadın
http://s.aliexpress.com/UZFbieIv?fromSns=
2017 yeni moda analık pijama uzun kollu dışarı emzirme artı büyük metre hemşirelik ev pijama takım
http://s.aliexpress.com/MnAVBfAV?fromSns=Bağlantıyı kopyala
Hahahahahah..bir bardaktan hiç bişey olmaz 4 canlısın senÖyle aynen hergün farklı bir yerim ağrıyor..sıkıntımı eşime yansıtmaktan utanır oldum artık..Az kaldı inş..minnoşum kıpırdanınca biraz unutuyorum.Beni uyutup serumla beslesinler doğuma 2-3 kala uyandırsınlar istiyorum bazen..ama hazırlık heyecanları düşününce vazgeçiyorum..
Can'ım Doğum sonrası göbek gidiyormuş biraz. Öyle düşün. Ben daha denemedim bakalım nasıl olacak. Düğmeli kullanışlıymış sıyırmak zor olur dediler. O yüzden aldım ben seviyorum da zaten. Lohusa pijaması gibi :)) çiçekli çiçekli :) sabahlığı yok bi tek. Sabahlıklı takım da arkadaşım da verdi sağolsun. Bu aldıklarım Doğum sonrası hayat kurtarır.Ben de normal pijama aldim. Düğmesi bile yok hatta. Siyirip emziririm napiyim hic sevmem dugmelileri. Ama biraz dar almisim. Yani suan uzerime tam oturuyor. İnsallah dogumdan sonra gelir uzerime.
Yani ben sadece tokluk sekeri verdim ama bisey cikmadi.esimin aliesinde seker hastasi var ama bende hic yok.sanirim biseylere fazla duskun olmam bundan kaynakli.su icmeyen insan 3 litre bazen 3bucuk litre su iciyorum.hamilelik insana herseyi yaptiryo vallaBir ara bende portakal suyuna dadanmistim. Hergun nerdeyse 2-3 bardak iciyordum sıkıp sıkıp. Hem de tam seker yukleme testi zamanlariydi bunu yaptigim. Sekerim normal cikmisti ama sonuc olarak. Eger sen de cikmadiysa seker yukseltecegini veya zarar verecegini sanmam. Sonucta senin yediklerin de 3 e hatta 4 e bölünüyor:)
Masallah sana ve esine. Gececek bu gunler saglikla insallahHahahahahaheger bu serum isi gercekse ben bi tane aliyim ya tam benlikmis :) yatmak istiyorum yatiyorum ama biri olmadan resmen surunerek kalkiyorum biri elimden tutmayinca cok zor kalkmam.ayyy esim allah razi olsun uykusu ole hassaslistiki bi ih sesimi duysun hemen kalkp yardim ediyo valla
Ahh kuzcuklarım benim maşallah onlara annesi bıcır bıcır olucak onlar İnşallahAy nebilim ya korktum.valla ne kadar icerim bilmiyorum ama baya bi iciyorum.hem o kadar terliyorum ki gece hasta olmadim cok sukur.sanirim c vitamini iyi geldi :) valla benimkilerin kiloya ihtiyaci var olsun kilo olsun ama cok olmasin :) suan en buyugu 1500 grm en kicugude 1150 iste.hepsi de erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?