- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.441
Ayy maşallah onlara doğunca da farksız olucak lar dünyaya merhaba demelerine az kaldı sen şimdi bol bol dinlen canım ni 3 yıl kadar sesleri evde çınlayacak İnşallah canları sağılsundaAllah razi olsun teyzesi.senin yavrunuda rabbm korusun insallh sagsalim kucagimiza alalim burda fotolarino paylasalim insallah :) aslinda 3 can olarak degilde ben hepsini bi butun olarak dusunuyorum hep nedendir bilmem karnimi severken bile o bu diye degil kuzularim diyorum cok buyuk bi nimet rabbimi guzel isleri iste :) bazen yeri geliyo hepsi ayni anda vuruyo 3 farkli yerden tekme yiyorum.bazen biri basliyo biri bitiyo.ama ikizlerimden biri cok yaramaz bi ses duysun sabah aksam fark etmez tepkisi vardir.ikiz olanlardan dieri yaramaz olani surekli itekliyo ayagiyla ultrasonda hep ole goruyoruz.renklide tam bi yuz fotosu yakaliyoruz tam cekecekken bir ayak cikiyo yuzune vuruyo kardesinn.lasagida tek olan yavrumda arada bi vuruyo iste yeri cok dar kuzumun dier keseler baski yapiyo ona donemiyo bile.ole 4 kisi takiliyoruz iste
Portakal bende yiyorum güzel oluyo gunde 1 yada 2. Şeker cikti heralde sende benimde oglumda cikti hamilelik sekeri kısıtlı yemek zor oluyo ama olsun sağlıkla gelsinler de minnaklarRahat rahat ye canim şeker de çıkmamış benim yerime de ye bak portakal suyu muhabbet var yandan bakıyorum bende saat 4.30 olsun ara ogune portakal koydum onu yicemmm
Birim olarak degilde 3.kareyi gecti de oluyordu 4 5 kere oluyodu yarım saatte. 1 gün boyunca sancı devam etti serumla iğneyle durdurdular ve her ihtimale karsi bebeğin erken doğmasina karşın akcigerleri gelişsin diye igne yapıldı.2.gun sonunda çıktım simdi dinleniyorum kontrole gittim nst ye bagladi haftaya tekrar çağırdı. Zamaninda gelsin kuzucuklarKasilmalarin kac birim cikti canim nst de benide yatirdilar. Benim baya duzenli vardi 20 dkda bile hic araliksizdi
Ayni seyler canim serum 3 lt. Verildi adalat hap ictim 2 tane birde akciger gelistirici igne vurdular o da sanirim tiplamda iki doz vuruluyo. Bide elle muayene yapildi acilma varmi diye sonra 1 gun kalip ciktim. Cikarken sanci yoktu. Dinleniyorum. Yatmaya calisiyorum surekliBirim olarak degilde 3.kareyi gecti de oluyordu 4 5 kere oluyodu yarım saatte. 1 gün boyunca sancı devam etti serumla iğneyle durdurdular ve her ihtimale karsi bebeğin erken doğmasina karşın akcigerleri gelişsin diye igne yapıldı.2.gun sonunda çıktım simdi dinleniyorum kontrole gittim nst ye bagladi haftaya tekrar çağırdı. Zamaninda gelsin kuzucuklar
Sen nasılsın şimdi yatıyor musun
Insallah kizum sikayetim yok aslinda hamilelik cok guzel ama ben en zor yerinden basladim galiba ondan biraz :) erkek teyzesi karnim bildigin adana karpuzu gibi tas valla :)Masallah sana ve esine. Gececek bu gunler saglikla insallah
Ya en bastan beri takip ediyorum bu topic'i. Soylemissindur mutlaka ben kacirmisimdir ama cinsiyetlerini cok merak ettim senin bebislerin :)
Insallah teyzesi :) burdaki kardeslerine yetisecek kuzucuklar :)Ahh kuzcuklarım benim maşallah onlara annesi bıcır bıcır olucak onlar İnşallah
Evet az kaldi allahin izni ile insallah sagsalim tamamlicaz bizde.zaten diyorum bi 2 sene falan biz evden cikamayiz yani. 3 snede doyasiya gezdim her yeri gordum esim bayrama yer yapio hala bi yerlere kacariz dimi diye ama cok zor iyce toparlanmadan cikarmam yardimcida yok zor olur.sagliklari yerinde olsunda biz evde tatilimizi yapariz :)Ayy maşallah onlara doğunca da farksız olucak lar dünyaya merhaba demelerine az kaldı sen şimdi bol bol dinlen canım ni 3 yıl kadar sesleri evde çınlayacak İnşallah canları sağılsunda
Portakal bende yiyorum güzel oluyo gunde 1 yada 2. Şeker cikti heralde sende benimde oglumda cikti hamilelik sekeri kısıtlı yemek zor oluyo ama olsun sağlıkla gelsinler de minnaklar
Bende sen gibiyim hergün bir ayrı sıkıntım oluyor bebek karnıma sığmıyor artık resmen çok canım yanıyor allah bugünleri aratmasın..bir bardaktan hiç bişey olmaz 4 canlısın senÖyle aynen hergün farklı bir yerim ağrıyor..sıkıntımı eşime yansıtmaktan utanır oldum artık..Az kaldı inş..minnoşum kıpırdanınca biraz unutuyorum.Beni uyutup serumla beslesinler doğuma 2-3 kala uyandırsınlar istiyorum bazen..ama hazırlık heyecanları düşününce vazgeçiyorum..
Ay çok tatlısınız ya, çok heyecan verici, sen anlatırken hem çok güldüm hem de duygulandım, Allah uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür versin hepinize, ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim, Amin canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallahAllah razi olsun teyzesi.senin yavrunuda rabbm korusun insallh sagsalim kucagimiza alalim burda fotolarino paylasalim insallah :) aslinda 3 güldüm, arak degilde ben hepsini bi butun olarak dusunuyorum hep nedendir bilmem karnimi severken bile o bu diye degil kuzularim diyorum cok buyuk bi nimet rabbimi guzel isleri iste :) bazen yeri geliyo hepsi ayni anda vuruyo 3 farkli yerden tekme yiyorum.bazen biri basliyo biri bitiyo.ama ikizlerimden biri cok yaramaz bi ses duysun sabah aksam fark etmez tepkisi vardir.ikiz olanlardan dieri yaramaz olani surekli itekliyo ayagiyla ultrasonda hep ole goruyoruz.renklide tam bi yuz fotosu yakaliyoruz tam cekecekken bir ayak cikiyo yuzune vuruyo kardesinn.lasagida tek olan yavrumda arada bi vuruyo iste yeri cok dar kuzumun dier keseler baski yapiyo ona donemiyo bile.ole 4 kisi takiliyoruz iste
Insallah balim zaten hepimizin tek dilegi bu :)Ay çok tatlısınız ya, çok heyecan verici, sen anlatırken hem çok güldüm hem de duygulandım, Allah uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür versin hepinize, ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim, Amin canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Evet bende kotu birsey diye dusunmedim ama insan merak ediyor iste. :) Cok tesekkur ederim kuzum :*Canım benimde öyle oluyor özellikle aşağı taraflarda hep titreşim gibi hissediyorum şuanda kafası aşağıda kafasını çevirdiği zaman galiba titreşim gibi oluyor ben takmıyorum tekmelerinden çok farklı çünkü yada ellerini hareket ettiği zamanda olabilir. Ben hiç kötü birşeye yormadım hep kafası elleri diye düşündüm. Yarın doktor kontrolüm var aklıma gelirse eğer sorarım size haber veririm.
Kuzum sanmiyorum belki 2 gun once eksik olculdu yada bugun fazla olculdu. Surekli takipte ciddi bir kilo artisi olsa kork derim ama boyle korkmana gerek yok. Benim kuzumda 28. Haftada 1300 gramdi az cok korkmustum fazla kilo aliyo diye hizli ilerlemisti cunku. Ki doktorumda kilo cok almasinin skinti olucagini soylemisti. Ama simdi tam olmasi gerektigi kiloda ne eksik ne fazla. Sende sikma canini sakin olur oyle ara sira ani artislar.Kızlar benim kızım 2 gün önce 1.253gr dı şimdi 1.363 olmus doktor şekere dikkat et dedi ama yüklemede şeker çıkmadı ve sonra yine tokluk bakıldı onda da çıkmadı. Sizce 2 günde 110gr fazla mı almış.
Kızlar benim de öyle. En çok da kızıma üzülüyorum hiç ilgilenemiyorumBende sen gibiyim hergün bir ayrı sıkıntım oluyor bebek karnıma sığmıyor artık resmen çok canım yanıyor allah bugünleri aratmasın
Kızlar kasılmam var benim de. Okulda çok stresli bir gün geçirdim. Müdür yardımcısıyla tartıştım. Devam ederse giderim doktora
Canım geçmiş olsun, inşallah devam etmez, hamile halinle seninle tartışacak kadar kalitesiz insanlar için uzme kendini nolur arkadaşım zaten hassasiz. Zaten izne az bir zamanın kalmış seni etkileyecekse al raporu görsünler bakalım öğretmen olmayınca sınıfın halini, disiplinsizlikle ugrassinlar. Hiç bişey anlatmasa bile sınıfta öğretmen olması onlar için ne büyük nimet anlamıyor bu aptal idareciler
Doğumhane ye vereceklerimi battaniyesi ne sarıp vereceğim,orda çantayla falan uğraşamazlar diye düşünüyorum..Günaydın kızlar şiddetin,tacizin,küfürün olmadığı 8Martlar diliyorum.kızlar ben kızımdan kalan bebek çantasına bebeğin kıyafetlerini koyup hastaneye götüreyim diyorum doğumhaneye vereceklerimide küçük hurç içinde vereyim diyorum yoksa doğumhaneye bebek çantasıyla verip diğer kıyafetlerini hurca koyup valizimemi koysam sizce hangisi daha uygun olurki
Bende öyleyim canım bazen elimde ılmadan kızıyorumda kızıma sonra vicdan azabı çekiyorum çocuk beni hep yatarken görüyor senin 32. Hafta raporun ne zaman kasılman geçtimiKızlar benim de öyle. En çok da kızıma üzülüyorum hiç ilgilenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?