2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy maşallah onlara doğunca da farksız olucak lar dünyaya merhaba demelerine az kaldı sen şimdi bol bol dinlen canım ni 3 yıl kadar sesleri evde çınlayacak İnşallah canları sağılsunda

Rahat rahat ye canim şeker de çıkmamış benim yerime de ye bak portakal suyu muhabbet var yandan bakıyorum bende saat 4.30 olsun ara ogune portakal koydum onu yicemmm
Portakal bende yiyorum güzel oluyo gunde 1 yada 2. Şeker cikti heralde sende benimde oglumda cikti hamilelik sekeri kısıtlı yemek zor oluyo ama olsun sağlıkla gelsinler de minnaklar

Kasilmalarin kac birim cikti canim nst de benide yatirdilar. Benim baya duzenli vardi 20 dkda bile hic araliksizdi
Birim olarak degilde 3.kareyi gecti de oluyordu 4 5 kere oluyodu yarım saatte. 1 gün boyunca sancı devam etti serumla iğneyle durdurdular ve her ihtimale karsi bebeğin erken doğmasina karşın akcigerleri gelişsin diye igne yapıldı.2.gun sonunda çıktım simdi dinleniyorum kontrole gittim nst ye bagladi haftaya tekrar çağırdı. Zamaninda gelsin kuzucuklar
Sen nasılsın şimdi yatıyor musun

Ayni seyler canim serum 3 lt. Verildi adalat hap ictim 2 tane birde akciger gelistirici igne vurdular o da sanirim tiplamda iki doz vuruluyo. Bide elle muayene yapildi acilma varmi diye sonra 1 gun kalip ciktim. Cikarken sanci yoktu. Dinleniyorum. Yatmaya calisiyorum surekli

Masallah sana ve esine. Gececek bu gunler saglikla insallah

Ya en bastan beri takip ediyorum bu topic'i. Soylemissindur mutlaka ben kacirmisimdir ama cinsiyetlerini cok merak ettim senin bebislerin :)
Insallah kizum sikayetim yok aslinda hamilelik cok guzel ama ben en zor yerinden basladim galiba ondan biraz :) erkek teyzesi karnim bildigin adana karpuzu gibi tas valla :)

Ayy maşallah onlara doğunca da farksız olucak lar dünyaya merhaba demelerine az kaldı sen şimdi bol bol dinlen canım ni 3 yıl kadar sesleri evde çınlayacak İnşallah canları sağılsunda
Evet az kaldi allahin izni ile insallah sagsalim tamamlicaz bizde.zaten diyorum bi 2 sene falan biz evden cikamayiz yani. 3 snede doyasiya gezdim her yeri gordum esim bayrama yer yapio hala bi yerlere kacariz dimi diye ama cok zor iyce toparlanmadan cikarmam yardimcida yok zor olur.sagliklari yerinde olsunda biz evde tatilimizi yapariz :)

Portakal bende yiyorum güzel oluyo gunde 1 yada 2. Şeker cikti heralde sende benimde oglumda cikti hamilelik sekeri kısıtlı yemek zor oluyo ama olsun sağlıkla gelsinler de minnaklar

Evet canim gebelik şekeri cıktı. Ilk gebeligimde yoktu o yüzden şaşkınım. nedense hep yasaklı şeyler aklımda ve ne yiyecegimi şaşırıyorum.

Bende sen gibiyim hergün bir ayrı sıkıntım oluyor bebek karnıma sığmıyor artık resmen çok canım yanıyor allah bugünleri aratmasın

Ay çok tatlısınız ya, çok heyecan verici, sen anlatırken hem çok güldüm hem de duygulandım, Allah uzun, sağlıklı, mutlu bir ömür versin hepinize, ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim, Amin canım, hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Insallah balim zaten hepimizin tek dilegi bu :)

Evet bende kotu birsey diye dusunmedim ama insan merak ediyor iste. :) Cok tesekkur ederim kuzum :*

Kuzum sanmiyorum belki 2 gun once eksik olculdu yada bugun fazla olculdu. Surekli takipte ciddi bir kilo artisi olsa kork derim ama boyle korkmana gerek yok. Benim kuzumda 28. Haftada 1300 gramdi az cok korkmustum fazla kilo aliyo diye hizli ilerlemisti cunku. Ki doktorumda kilo cok almasinin skinti olucagini soylemisti. Ama simdi tam olmasi gerektigi kiloda ne eksik ne fazla. Sende sikma canini sakin olur oyle ara sira ani artislar.

Kızlar kasılmam var benim de. Okulda çok stresli bir gün geçirdim. Müdür yardımcısıyla tartıştım. Devam ederse giderim doktora

Bu arada ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var kızlar

Herkese merhaba güzel anneler ve kuzulari, bugün kontrolum vardı 32+0 olduk şükür 1700 gr mis kızım bir ay önce 1300 idi normal mi sanki daha önce daha hızlı mi büyüyordu ne, bana öyle geldi bilmiyorum. Raporumu da aldm memuru bulamadm müdürle karşılaşınca o aldı . Meger dilekçe yaziliyormus eve geçince memur aradı hocam yarın uğrayın dilekçe vermeniz gerekli diye. Çalışan arkadaşlar bilginiz olsun.

Kızlar merhaba, bir süredir iş yoğunluğundan giremiyorum. Umarım herkes iyidir :)
Dün doktor kontrolüm vardı, 30 haftalık hamileyim. Bebek makat gelişteymiş. Yeri çok dar, 1655gr olmuş. Bu haldeyken döner mi ki normale? Benim durumumda olam kimse var mı? Bebeğin ayakları yukarda baş hizasında. Nasıl rahat edebiliyor öyle, aklım almıyor

Doğumhane ye vereceklerimi battaniyesi ne sarıp vereceğim,orda çantayla falan uğraşamazlar diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…