2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar kasılmam var benim de. Okulda çok stresli bir gün geçirdim. Müdür yardımcısıyla tartıştım. Devam ederse giderim doktora

Bu arada ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var kızlar
Canım.cok rahatsız edici derecedeyse git istersen aklımda kalmasın

Fonetik
Sorun zaten doğum iznim canım. Okulda 3 tane idarece 2 aydır 14 martta ayrılacağımı biliyor. Bunlar dışında Bir tanesi aramış bugün ben yokken bölümü arkadan boş boş konuşmuş bağırmış çağırmış 2 gün kala haberim oluyor nerden öğretmen bulucam ben diye zümre arkadaşıma laf etmiş. Bundan haberim yokken beni arayıp hocam siz haber vermişsiniz bana söylememişler hakkınızı helal edin dedi ben de helal olsun dedim. Ne biliyim atıp tuttuğunu. Çok sinirlendim öğrenince yarın gidip konuşucam ağzıma geleni söyleyicem. Kendi aralarındaki iletişimsizliği bana yoruyorlar tek tek herkese hamileyim mi dicem 4 tane müdür yardıcısı var. Zaten 2 müdür yardımcısı bir de müdüre gitmişim 2 şer kere. Ben mi hatalı düşünüyorum ya. Siz hepsine tek tek gidip söylüyor musunuz kızlar. Eşim de sakin ol pişman olmuş işte diyor ama simirlerim zıpladı nasıl arkamdan okadar bağırıp çağırır diye.
Ya varya çok haklısın sorumsuz kendimi düşünen biri olsam sürekli rapor alırdım sırf sınıf boş kalmasın çocuklar eksik kalmasın diye hakkımı bile kullanmadım.

Son düzenleme:
Bende öyleyim canım bazen elimde ılmadan kızıyorumda kızıma sonra vicdan azabı çekiyorum çocuk beni hep yatarken görüyor senin 32. Hafta raporun ne zaman kasılman geçtimi
Ya özellikle bugün canım çok kızdırdı beni. Raporum Çarşamba başlıyor ama öğretmen bulurlarsa pazt den rapor alayım diyorum. Kasılmam sık değil canım sağol aralarda hareket de ediyor ama ara ara kasılıyorum zaten çok gerginim

Çok geçmiş olsun canim şimdi iyi olmana çok sevindim.

Artarsa gidicem canım muhakkak çok sağol. Duş almak iyi gelir mi acaba ya. Sıcak su daha da arttırmasın diye korkuyorum. Senin gribin nasıl oldu geçti mi.
Duş her zaman rahatlatır canım çok sıcak olmamak şartıyla tabi ben iyiyim cok şükür ölçüm bugun bitiyo bende iyilestim zaten sadece faranjittim burun akıntısı ve öksürüğe çevirmedi şükür gitmeseydin daha ilerlerdi muhakkak senin kasılma gerginlik ten olmuş anlattıklarına göre az kaldı sabır

Evet canım ben de ona yordum dediğin gibi sabretmeye çalışıyorum ama uzun zaman sonra ağladım yani okadar içlendim niyeyse. Haksızlığa uğrayınca.
Ya çok sevindim canım bu şekeri çıkan arkadaşlar hep hasta oldu. Kısıtlı yiyeceklerden. Ama napalım mecbur sabrediyoruz bebişler için herşey. Burun tıkanmasında herşey geçer. Öksürük de olmamış ne güzel bazen çksürük tutuyor dikişlerim ağrıyor valla. Kaldı 50 günümüz inşallah

toist cnn gerginlik hamilelere gelmez sen yarın onlara laf söylerken ınan daha çok stres olursun.degmezki sonradan pişman olma.agrin sancin olur Allah korusun.herzaman sakin kalmakta fayda var.bizdeki sorumluluk duygusu herkeste yok malesef.

İnsan hamileyken normal.zamamda takmadığı bir konu için bile aglayabiliyor bu hormonlar mahvetti bizi
Öksürük olmasında diğerleri geciyo bı şekilde ben öksürmeye başlarsan 1ay gider o Allah korusun normal dede çok hasta olmam ama bu şeker kısıtlaması dan dolayı meyveyi çok tuketemiyoruz oda etkiliyor vücudu haliyle

İşte inan ondan korkuyorum canım haklısın, zaten bugün yüzüme söylese öyle bağırıp çağırsa eminim çok daha kötü olurdu. Ben altta kalmam cevap verirdim bir de sinirlenince ağlarım hemen. Ama ayıp yani ya insanlar neden buladar kötü. Ben kaç kişiye söylemişim sizin hatanızı bana yoruyorsunuz. Ay ne biliyim işte dediğin gibi ben erken doğururum birinin de umrunda olmaz olan bebeğe olur. İnan eve geldiğimden beri ağrım var zaten. Kasılmam da var ama allahtan bebek hareketli

Evet meyve çok büyük desttek ama napalım dediğin gibi sabredicez. Bahar geldi neyseki belki daha az hasta oluruz. Ben bu canan karataya iyice sinir oldum valla yaptırma deyip duruyordu ya. Şimdi sizlerden ayrıntılı öğrenince şeker olayını çnemli olduğunu biliyordum ama bu kadın nasıl böyle riskli birşeyi tavsiye eder diye sinir oldum.

Normal zamanda onun dediği gibi beslenssek yaptırılmayabilir ama biz oyle beslenmiyoruz o yüzden yaptirilmali kesinlikle

Kizlar gecen gun birisi hediyelik olarak klasik magnet yerine acacak magnet yaptirmayi düşünmüştü. Kim oldugunu hatirlayamadim ama okursa bir resim ekliyorum. Cok farkli ve guzel gorunuyor. Hem de acacak olarak kullanilabiliyormus.
Ben beennn...

Teşekkür ederim..bakıyorum hemen..

Sıkma canını yaa al raporunu gerekirse dinlenmene bak dikkat etmemiz lazım kendimize şu son zamanlarda

Valla canım burda milletin çocuğunu değil, kendini ve karnındaki canı dusuneceksin öncelikle. Bugün doğum kitabında okudum 30 lu haftalarda ac kalmanız, yorgun, uykusuz ve susuz kalmanız bebeği etkiliyor diye kötü oldum. Okulda kırk kişiyle sinirsel mücadele et, eve gel eşin işten gelecek diye 5 dk oturmadan yemeğe giriş yatmadan çamaşır as, yarının kiyefetlerini ayarla utule. Karnimizdaki konusamiyor, sesi çıkmıyor diye biz yoruldukca onu etkiliyor ondan çalışıyoruz, okulda sinirlendikce belki de doğduğunda huysuz bir çocuk olacak buna sebep oluyoruz. Ben kendimi paraladm nisan ayının ünitesine kadar anlattım bitirdim konulari. Ne öğrencisi ne idarecisi iyi mi diyecek sadece vicdanım için yaptım. Ama şunu da demeden gecmiyim 18. Haftada kanamam oldu ilki gibi bu kızımı da kaybettim diye beynim durdu ecel terleri dökerek gece hastaneye gittim plasenta aşağıda diye kanama olmuş 15 gün yatcaksin gerekirse doğuma kadar heyete ceviricez dedi doktor. 15 sonra 2 cm yukarı çıkınca eşi okula döndüm. O çok sevdiğim öğrencilerim iki hafta boş geçti dersimiz müdüre çıkıp şikayet edelim demişler salak bir öğretmen arkadaş da gazlamis bunları çıkın konuşun diye. Allahtan yeni müdürüm insan da sağlığınız önemli hocam dedi. Sanki kafama göre gelmedim ben sanki raporlu olunca ilk müdür aranıp bilgilendirilmiyor. Tiyatroya tuyapa goturecektm sınıfı. Dedm 3 derste bitti konu geri değilsiniz korkmayın ben bebegimin canıyla uğraşırken böyle dusunmussunuz ve insanı olarak çok gerisiniz onu nasıl toparlayacaksiniz ,tüm geziler iptal karnimdakinin yaşama hakkıni korumaliyim dedim ciktm sınıftan. Yani degmiyor kimse için canım arkadaşım. Gidip de tartışma yine sen sinirleneceksin anlamazlar insan olsa bağırıp cagirmadan adam gibi sana sorar. Ben olsam alırım raporu bugünden kalsınlar ortada da anlasınlar kıymetini.

şimdi inceledim fiyatları da gayet uygun
şimdiden sipariş vermek erken olur di mi ya
ne kadar süre muhafaza edilir acaba, bozulmasınlar
Ben iki hafta kala doğuma o zaman vermeyi düşünüyorum. Çikolata olunca beklesin istemiyorum. Çok erken vermeye gerek yok bence, çünkü hızlı teslimat oluyormuş.

Seviyorsan sıkıntı yok :) ben de sabahlik almadim daha. Belki almam. Fazla sevmiyorum sabahlik olayini. Ama dogumdan sonra yurutecekleri icin gerekli olur diyorlar. Bilmiyorum naparim.
Adam da hatasini anlayip helallik istemis. Bosver tekrar ugrastigina degmez. Sen haklisin herkese tek tek defalarca haber vermek zorunda degilsin. Ama onun gözünden bakarsan da onda da biraz haklilik payi var, diger yardimcilarin bu durumu ona bildirmesi gerekiyordu. Adam da haliyle sinirlenmis. Bosver sen usteleme. Daha da sinirlerin yipranir.

Normal zamanda onun dediği gibi beslenssek yaptırılmayabilir ama biz oyle beslenmiyoruz o yüzden yaptirilmali kesinlikle
Ayni fikirdeyim. NormAl zaman olmasina gerek yok. Sadeve hamilelikte bile o tarz beslenseydim yaptirmazdim ben yuklemeyi. Ama baktim zaten deli gibi tatli yiyorum. Ne zarari olabilir dedim yaptirdigima da pisman degilim. Yaptirmayip, farkinda olmadan sekerle yasamak, icecegimiz 75 ml sekerden daha riskli.
Ben beennn...

Teşekkür ederim..bakıyorum hemen..

İnsallah isine yarar:)

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Ben hic cam almadim. Sterilizatör de almadim. Kaynatacagim. Once bi deterjanla yikar sonra kaynatirim. Aslinda buharda da sterilize edilebilir sebze haslar gibi.

Hiç biberon kullanmadık bilemiyorum ki oğluma 1 buçuk yaşına kadar kendim baktım izinliydim bu sefer eylülde dönücem ben de merak ediyorum nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…