2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Ben kaynatıyoruz.canim ama çok küçükken hep cam kullandim

Kızlar genital bölgenin üst kısmı ağrıyan varmı?idrar yaptığımız yerde değil oranın üstündeki bölge ağrıyor

Al işte üzülüp arkadan geçmiş olsun diyeceklerine şikayete gidelim diyorlar. Sanki insan değil robotuz hastalanamayız. Veli de gazlamıştır onu tamam onu da anlarım öğretmene ne oluyor. O anlamadıysa halinden yazıklar olsun bize işte. Müdüründen Allah razı olsun o insanlık yapmış. Geziyi de iptal etmişsin iyi olmuş yeni gelecek olan götürsün madem kimseye yaranılmıyor gerçekten tamam maaşımızı alıyoruz ama insan gibi muamele görmek istiyoruz ya. Biz de robot değiliz ki. Çocuklarla vedalaşmadım zaten diğer türlü gitmezdim ama çocuklara sarılıp öpmek istiyorum doya doya. Sağolun canım valla rahatladım sayenizde. Duş da aldım kendime geldim. Yok sadece gidip şunu demek istiyorum. Ben 2 ay önce tarihi belirterek söylemişim ama varsayalım ki 37 ye kdar çalışmayı düşünüyordum. Bu hafta rahatsızlandım vazgeçtim çalışmayacağım. Sizin buna ne gibi tepki gösterme hakkınız var. Yasal hakkım değil mi diyeceğim.

Sıkma canını yaa al raporunu gerekirse dinlenmene bak dikkat etmemiz lazım kendimize şu son zamanlarda
Öyle yapacağım inşallah yarın son günüm.

Valla içimde patlar bir gidip yüzüne söylemem lazım ama çok hklısın olan bana olacak bunun da farkındayım. Sadece rencide oldum bağırıp çağırmasıyla.

Kızlar genital bölgenin üst kısmı ağrıyan varmı?idrar yaptığımız yerde değil oranın üstündeki bölge ağrıyor
Adet ağrısı gibiyse bugün hallice yaşıyorum onu şuan kesildi ılık sıcak duş çok iyi geldi. Senin de öyle mi

Benimde allahın izniyle yarın son gün i

Bu bahsettigin galiba çatı agrisi oluyor. Ben biraz fazla yorulduysam bahsettigin sekilde agri yasiyorum ve bunu çatı ağrısına yordum.

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Kuzum görmemişim evet ama onu kaynamış suda çok tutmuyorsun cam gibi. benim pompanın kapları plastikti. hatırladığım şöyle yazıyordu. Kaynamış suya bırakıp hemen alın içinde bekletmeyin tarzı bişey. He sonra baktım bişey olmadı kaynattım ben ama normalde cam kullandık

Arkadaşlarımmm şu ışıklı isimlikten yaptırdım bu benim yaptırdığım değil ama renkler hemen hemen aynı duvarda gri bi tuhaf durdu sanki.. yoksa yine takıntı yaptım da bana mı öyle geliyo sizce nasıl durmuş?

Eklentiler

• 02817600-FC46-4F74-9663-A9B64AC518A2.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 72
Benim hayal ürünüm serum işiAllah razı olsun canım eşlerimizden benimkide öyle sağdan sola ďönsem iyimisin diye benden önce uyanıyor

Bende sen gibiyim hergün bir ayrı sıkıntım oluyor bebek karnıma sığmıyor artık resmen çok canım yanıyor allah bugünleri aratmasın
Amin canım bebişlerini kokusunu burnumuza çektiğimiz an unutacağız hepsini...kafasını topluyor bazen bir yere ..bugün yine topladı..kafasını sevip ağladım

Kızlar kasılmam var benim de. Okulda çok stresli bir gün geçirdim. Müdür yardımcısıyla tartıştım. Devam ederse giderim doktora

Bu arada ebebekte emzirme ürünlerinde indirim var kızlar
Canım dikkat et kendine..biraz su iç..ılık bir duş alıp uzan..geçer inş...

Benim izne ayrılmama daha 2 hafta var yaa...ooooffff...37 ye kadar çalışırım çocukları bırakmayım diyordum ama imkanı yok...bi de ben ayrılmadan şunu da yapayım bunu da yapayım dedikçe kadınlar gevşediler çarpım tablosu çalıştırıyorum evden hiç destek yok bunu bilmeyene ben nasıl çarpma bölme öğreteyim yaa...evde de bi çalışıp gelinmez mi...bu ne gamsızlık...ben de bilirdim oturmayı...ya insan biraz destek olur...sadece 8.haftada kese etrafında kanam ile 3 gün raporluydum gitmedim...hiç ihmal de etmedim...havanda su dövüyorum resmen

Kızlar bu aksam yemekten önce bi kötü oldum tansiyonla alakalı diye düşündüm sonra gözlerimin yuvaları agrımaya basladı ölctüm 15 e 8 cıktı limonlu su ictim 14 8 cıktı takip ediyorum bakalım ama napmak gerek gitmeli miyim acile filan

Benden dilekçe istemediler canım, öğretmen arkadaşla gönderdim raporu, müdürü aradım sorun yok dedi. İdareden idareye değişiyor demek ki

Öğretmen bulamazlarsa da gitme canım normal rapor al, kasılman da olmuşken riske atma kendini. Ben sadece müdüre söylemiştim, herkese tek tek açıklama yapmana ne gerek var. Hayır öyle bile olsa zümrene arkandan atıp tutmasına ne gerek var ! Ne seviyesizlik böyle, sanki keyfi izin alıyorsun. Bu idarecilerin küstah tavırları beni deli ediyor

Adet ağrısı gibi değilde gıcık bi ağrı nasıl anlatsamki

Benim de 3 hafta kaldi bir an once gecsin istiyorum

Çok yükselmiş tansiyonun biseymi üzüldün canım.cok dusuremezesen git serum verirler

Çok yükselmiş tansiyonun biseymi üzüldün canım.cok dusuremezesen git serum verirler
Yok cnm ya üzülmedim hiç yemegide abartmadım yemekten önce basladı zaten gariplik sonra yemek yedim gözlerim yuvaları agrıyo bakayım biraz daha takip edeyim düşmezse gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…