2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cok geçmiş olsun canım.
Adalat verdiler bana da hala devam ediyorum günde 2 kere antibiyotik de kullanıyorum.bende idrarda enfeksiyon var o sebep olmuş seninki neden oldu
Igne 2 kere vuruldu ama 4 doz oluyormus o 2li oluyo dedi hemşire.senin bebis benimkinden büyük ins. Bizde sizde zamanini beklersiniz

Beyne zararı olmaması çok iyi Allah'ın izniyle sapasağlam bir bebek olacak canım

Evet canim gebelik şekeri cıktı. Ilk gebeligimde yoktu o yüzden şaşkınım. nedense hep yasaklı şeyler aklımda ve ne yiyecegimi şaşırıyorum.
Cok az tadımlik göz hakki kadar yesen bişey olmaz heralde dr bi sor. Yaza gelmedi Allahtan yoksa yaz meyvelerine hayır demek cok zor oluyo oglumda yaza geldi sekerde cikinca sayiyla yemek koyuyodu biraz

Dogru diyosun zaman gostercek artık.
Seker çıkmamışken sekere dikkat et demesi biraz canımı sıktı ama pek de dikkat etmiyorum sanki

Adet ağrısı gibi değilde gıcık bi ağrı nasıl anlatsamki

Canım tüylerin çıktığı bölgeyi kast ediyorsun sanırım. Kemik ağrısı gibi di mi? Oturduğum, yattığım yerden kalkarken, yürürken veya yatakta sağa sola dönerken ağrım oluyor benim de bazen, yeni yeni başladı. Bugün ebeyle konuştuk bu konu hakkında, çatı ağrısıymış. İlk gebeliklerde hafif olurmuş da iki ve fazlası olanlar daha şiddetli ve uzun süreli sıkıntı yaşayabilirlermiş.

Bayıldım ya harika olmş. Senin kuzucuğun odası maşallah çok güzel oldu sağlıkla hayırla kullan annesi :)
Gerçekten rahatladım canım sağol şimdi iyiyim bebiş de hareketli
Küstah kelimesi bingo ya. Tam olarsk bu yani. Karşında hamile biri var. Söyleyememiştir diye düşün ne olacak ki 3 kapı dolaşmışım zaten. İnsn pazartesi hiç gitmeyi düşünmüyorum ama bakalım haftasonu ne durumda olacağım. Sağol desteğin için rahatladım sizle yazışınca.
Adet ağrısı gibi değilde gıcık bi ağrı nasıl anlatsamki
Canım bebiş hareketli mi. Hareketliyse sorun yoktur inşallah
Yok cnm ya üzülmedim hiç yemegide abartmadım yemekten önce basladı zaten gariplik sonra yemek yedim gözlerim yuvaları agrıyo bakayım biraz daha takip edeyim düşmezse gidicem
Çok geçmiş olsun canım benim. İyi bilirim tansiyon yüksekliğini. Eğer devam ederse idrar tahlili yaptır derim. Allah korusun önlemini al bişey olmaz. Şimdi kaç oldu düştü mü

Tıpkısının aynısı benimde işte normaldir inş

insallah yarin guzel sonuclar alirsn aklim hep sende insallah kafasindaki sivi geriler ikimizinkide dogumda yuzumuz gulsun insallah

Kızlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Gözünüzden kaçmış olabilir. Tekrar sorayım dedim.
Cam olmayan biberonların temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Kaynatmak doğru mu?
Kaynar suda beklet 5 dk sonra yıka canım kaynatmak iyi olmaz bence.bende cam biberon alcam yeni dogan icin ama markaya karar veremedim nuk mu alsam avent mi chicco mu

Ben evime bu kadar özenmedim beni şuan resmen hormonlarım yönetiyo.. bir bebek arabası maceram var anlatsam lanet edersiniz bana Allahtan eşim inanılmaz sabırlı... yoksa çoktan kapıya koymuştu beni

Gözün aydın canım inşallah hiç ni sıkıntı olmayacak Rabbim yavrularımızı bağışlasın

Okadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin

Çok ama çok sevindim benim de aklım hep sendeydi. Maşallah çok daha iyi çıkar sonuçlrın inşallah. Duaların kabul olur rabbim şifa versin sağlıkla kucaklayalım hepimiz

Ben evime bu kadar özenmedim beni şuan resmen hormonlarım yönetiyo.. bir bebek arabası maceram var anlatsam lanet edersiniz bana Allahtan eşim inanılmaz sabırlı... yoksa çoktan kapıya koymuştu beni
İlk bebiş bir de beklemişsiniz hakkın canım. İçinde olan ne varsa yap sağlıkla da kullan inşallah. İkinciye kafan daha rahatmolur herşeyi hazır olacak :)

Demin onu konuştuk. Ramazanda eşimim işleri çok yoğun oluyor ben çok yoğun olucam dedi. Nereye yoğun oluyorsun lohusa olucam ben valla ona göre al gardını dedim. Sen de izin verme gitmesin

Kaynar suda beklet 5 dk sonra yıka canım kaynatmak iyi olmaz bence.bende cam biberon alcam yeni dogan icin ama markaya karar veremedim nuk mu alsam avent mi chicco mu
Avent aldım canım ben, herkes ondan memnun kalmış, kısa olanlardan alıverdim. Biberon ve emzikleri kaynatma zamanı geldi mi :) onları da hastane çantasına koyalım mı

İlk bebiş bir de beklemişsiniz hakkın canım. İçinde olan ne varsa yap sağlıkla da kullan inşallah. İkinciye kafan daha rahatmolur herşeyi hazır olacak :)
yok yok ikinci falan düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin inşallah... zirvede bırakayım bu işi valla karı koca tükendik... bak düşün bugün aynı marka aynı model arabadan 3. Kez aldım neden? Çünkü kafayı yedim! Şuan çok kızıyorum kendime ama renk körü mü oldum ne olduysam mağaza da beğeniyorum eve geliyo beğenmiyorum... bunun gibi bi dünya saçmalık yapıyorum ki ben şimdiye kadar yemin ederim böyle bi insan değildim.. hiç aldıklarımda kararsızlık yaşamazdım şimdi resmen b.kunu çıkardım.. ama söz verdim kendime daha yapmıcam böyle şeyler annem de çok kızdı bi şükret bişeyde istediğin gibi olmasın falan diye.. daha çirkinleşmicem öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…