- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.521
hiç sıkma canını, bebeklerimiz sağlıklı doğsun da inan gerisi önemli değil. benim karnımda sertleşmeler devam ediyor, erken doğum riskini düşündükçe sinirlerim bozuluyor. eşim düşüncesizlik yapmış filan umurumda değil inan. sen de kafana takma, erkeklerin bizi anlamalarını beklemek saflık. benim ağrılarım oluyor tedirginim korkuyorum eşim de abartm adiyor. onlara göre her şey çok basit ve kolayOkadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin
Ay canım ya güldürdün beni inanyok yok ikinci falan düşünmüyorum Allah olmayanlara nasip etsin inşallah... zirvede bırakayım bu işi valla karı koca tükendik... bak düşün bugün aynı marka aynı model arabadan 3. Kez aldım neden? Çünkü kafayı yedim! Şuan çok kızıyorum kendime ama renk körü mü oldum ne olduysam mağaza da beğeniyorum eve geliyo beğenmiyorum... bunun gibi bi dünya saçmalık yapıyorum ki ben şimdiye kadar yemin ederim böyle bi insan değildim.. hiç aldıklarımda kararsızlık yaşamazdım şimdi resmen b.kunu çıkardım.. ama söz verdim kendime daha yapmıcam böyle şeyler annem de çok kızdı bi şükret bişeyde istediğin gibi olmasın falan diye.. daha çirkinleşmicem öyle...
Canım benimm vallahi normal değil.. ben 14 haftalık falan hamileyken yurtdışına gittim o kadar emindim ki kızım olcak diye bi de türkiye’de stokke’nim o pembesi yoktu kararttım gözümü aldım ordan getirdim buraya 17. Haftada bi öğrendim ki oğlum oluyo dünyalar başıma yıkıldı bi dünya da para vermişim Allahtan kuzenim hamile benden 1 ay ilerde ona sattık birqz rahatladım.. sonra gittim siyahını aldım getirdim eve kutuyu açtım böyle bi karanlık bi tuhaf geldi gözüme yine karalar bağladım.. ve son olarak bugün jokerden mesaj geldi bi de ne göreyim stokke %20 indirime girmiş eşimi aradım tutmayın beni gidip koyu griyi alcam bunu da satarsın dedim.. gittim aldım geldim şuan mutluyum eşim bişey demedi ama annem ömrümü yedi haklı olarak.. yani benimki artık gerçekten çirkeflik oldu.. ama sadece bunda değil koltuk aldım eve rengini beğenmedim olaylar olaylar.. ya da bu isimlik kadın çok güzel yapmış yine renkte sıkıntı buldum falan doğursam da normal insana dönsem yaaAy canım ya güldürdün beni inannormal normal hepimiz arada saçmalıyoruz ben de evde tatlı bitmiş diye ağlamış insanım senin de hakkın. Can taşıyorsun neticede ama hangi arabaymış o çok merak ettim.
Çok geçmiş olsun canım benim. İyi bilirim tansiyon yüksekliğini. Eğer devam ederse idrar tahlili yaptır derim. Allah korusun önlemini al bişey olmaz. Şimdi kaç oldu düştü mü
Canım kötü günü düşünüp kendine dert etme, kendini de bebeği de üzme. Geçen yıl şubat 18 de benim de yavrumu aldılar benden, Melek gibi bir kızdı yüzünü unutamıyorum. 3 gün sonra eşimi kardeşi motorsiklet fuarına götürdü İstanbul’a moral olsun diye, o da gitti yani beni öyle bırakıp. O kadar kötü ve zor günler yaşadım ki... herkese o kadar kırıldım öyle gücendim, böyle sanki hayatımın en kötü kabusuydu, gerçek olduğuna bile inanamadıgım günlerdi. Lohusasın ama bebegin yokOkadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin
Ayyy kuzular içime korku düşürdünüz, biz de aldık arabayı ama rengini başka istedik yoktu bugün gelmiş, yarın getirecekler ya ben de beğenmezsemCanım benimm vallahi normal değil.. ben 14 haftalık falan hamileyken yurtdışına gittim o kadar emindim ki kızım olcak diye bi de türkiye’de stokke’nim o pembesi yoktu kararttım gözümü aldım ordan getirdim buraya 17. Haftada bi öğrendim ki oğlum oluyo dünyalar başıma yıkıldı bi dünya da para vermişim Allahtan kuzenim hamile benden 1 ay ilerde ona sattık birqz rahatladım.. sonra gittim siyahını aldım getirdim eve kutuyu açtım böyle bi karanlık bi tuhaf geldi gözüme yine karalar bağladım.. ve son olarak bugün jokerden mesaj geldi bi de ne göreyim stokke %20 indirime girmiş eşimi aradım tutmayın beni gidip koyu griyi alcam bunu da satarsın dedim.. gittim aldım geldim şuan mutluyum eşim bişey demedi ama annem ömrümü yedi haklı olarak.. yani benimki artık gerçekten çirkeflik oldu.. ama sadece bunda değil koltuk aldım eve rengini beğenmedim olaylar olaylar.. ya da bu isimlik kadın çok güzel yapmış yine renkte sıkıntı buldum falan doğursam da normal insana dönsem yaa
Çok geçmiş olsun canim şimdi iyi olmana çok sevindim.
Cok geçmiş olsun canım.
Adalat verdiler bana da hala devam ediyorum günde 2 kere antibiyotik de kullanıyorum.bende idrarda enfeksiyon var o sebep olmuş seninki neden oldu
Igne 2 kere vuruldu ama 4 doz oluyormus o 2li oluyo dedi hemşire.senin bebis benimkinden büyük ins. Bizde sizde zamanini beklersiniz
İnşallah istediğin gibi gelir.. ben bu kararsızlıkları çok uçlarda yaşamaya başladım inşallah doğumdan sonra eski halime dönerim kendime tahammülüm kalmıyo bazen etrafımdakiler ne yapsın? 33 yılımın şimarıklığını şu 7 ay içinde yaptım resmen...Ayyy kuzular içime korku düşürdünüz, biz de aldık arabayı ama rengini başka istedik yoktu bugün gelmiş, yarın getirecekler ya ben de beğenmezsemçok fena papaz oluruz benimkiyle, ayy hayallerimdeki bebek arabası diye arabayı tuttum bırakmadım
Ben haftasonu evime geccem doğum cantami hazirlicam.biberon ve emzik alip onlarida cantaya koycam erken dogum riskim var.sende hazir et koy guzelce çantana haftada bir olmadi cikart kaynat kurula geri koyAvent aldım canım ben, herkes ondan memnun kalmış, kısa olanlardan alıverdim. Biberon ve emzikleri kaynatma zamanı geldi mi :) onları da hastane çantasına koyalım mı
Benim doktor da öyle dedi bol su iç dedi. Bida n zaman çağırdı seniCok tesekkur ederim bir daha olmaz insallahh.
Insallah canimm . Ya daha cok minikler Allah'ın izniyle tamamlicaz 37leri gorucez insallah. Bende enfeksiyon cikmadi bi sebebi yok olacagi varmis oldu. Surekli sivi verdiler ya bende bol bol su iciyorum bugun araliksiz en az 3 lt icmeye calisiyorum
Ben de öyleyim sorma, bunaldı çevremdekiler aslında ama çaktırmıyorlar. Bebek odası süslerine karar veremiyorum, deli oldum. Kendim de yapamıyorum, instagramdakiler de bi hava bi havaİnşallah istediğin gibi gelir.. ben bu kararsızlıkları çok uçlarda yaşamaya başladım inşallah doğumdan sonra eski halime dönerim kendime tahammülüm kalmıyo bazen etrafımdakiler ne yapsın? 33 yılımın şimarıklığını şu 7 ay içinde yaptım resmen...
Sorun zaten doğum iznim canım. Okulda 3 tane idarece 2 aydır 14 martta ayrılacağımı biliyor. Bunlar dışında Bir tanesi aramış bugün ben yokken bölümü arkadan boş boş konuşmuş bağırmış çağırmış 2 gün kala haberim oluyor nerden öğretmen bulucam ben diye zümre arkadaşıma laf etmiş. Bundan haberim yokken beni arayıp hocam siz haber vermişsiniz bana söylememişler hakkınızı helal edin dedi ben de helal olsun dedim. Ne biliyim atıp tuttuğunu. Çok sinirlendim öğrenince yarın gidip konuşucam ağzıma geleni söyleyicem. Kendi aralarındaki iletişimsizliği bana yoruyorlar tek tek herkese hamileyim mi dicem 4 tane müdür yardıcısı var. Zaten 2 müdür yardımcısı bir de müdüre gitmişim 2 şer kere. Ben mi hatalı düşünüyorum ya. Siz hepsine tek tek gidip söylüyor musunuz kızlar. Eşim de sakin ol pişman olmuş işte diyor ama simirlerim zıpladı nasıl arkamdan okadar bağırıp çağırır diye.
Ya varya çok haklısın sorumsuz kendimi düşünen biri olsam sürekli rapor alırdım sırf sınıf boş kalmasın çocuklar eksik kalmasın diye hakkımı bile kullanmadım.
Giyecek battaniye havlu vs hazırladık hurca koyduk da kaynayacaklardı bilememiştim, haftada bir kaynatayım dediğin gibi, kendime de bi hurc yaptım gecelik,atlet,havlu vs yıkadık ütüledik de, ayrıntıları hazırlayacağım. Ayy onları hazırlamak da ayrı bir heyecan :)Ben haftasonu evime geccem doğum cantami hazirlicam.biberon ve emzik alip onlarida cantaya koycam erken dogum riskim var.sende hazir et koy guzelce çantana haftada bir olmadi cikart kaynat kurula geri koy
Ben normalde kendim yapmayı da severim bişeyleri ama ellerim öyle uyuşuyo ki mümkün değil yapamam.. mecbur hazır söylüyorum hepsini.. bi de bana bi detaycılıl geldi normalde hiç önemsemeyeceğim şeyleri sanki yaşamam ona bağlıymış gibi önemsiyorum... gitsin benden bu hormonlarBen de öyleyim sorma, bunaldı çevremdekiler aslında ama çaktırmıyorlar. Bebek odası süslerine karar veremiyorum, deli oldum. Kendim de yapamıyorum, instagramdakiler de bi hava bi havasanki onlar müşteri ben yapıp satıyorum
Arkadaşlarımmm şu ışıklı isimlikten yaptırdım bu benim yaptırdığım değil ama renkler hemen hemen aynı duvarda gri bi tuhaf durdu sanki.. yoksa yine takıntı yaptım da bana mı öyle geliyo sizce nasıl durmuş?
Slm arkadaşlar bugün Prof le randevumu vardı gittik ayrıntılı baktı beyine herhangi bir zarar yoK dedi yarın sabah fetus mr çekilecek beyin cerrahiyle birlikte inceleyip karar vereceklermiş dua edin inşlh kuzum sağlıcakla gelsin
Ben normalde de detaycıyım canım ve normalde de kararsızBen normalde kendim yapmayı da severim bişeyleri ama ellerim öyle uyuşuyo ki mümkün değil yapamam.. mecbur hazır söylüyorum hepsini.. bi de bana bi detaycılıl geldi normalde hiç önemsemeyeceğim şeyleri sanki yaşamam ona bağlıymış gibi önemsiyorum... gitsin benden bu hormonlar
Okadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin
Canım benimm vallahi normal değil.. ben 14 haftalık falan hamileyken yurtdışına gittim o kadar emindim ki kızım olcak diye bi de türkiye’de stokke’nim o pembesi yoktu kararttım gözümü aldım ordan getirdim buraya 17. Haftada bi öğrendim ki oğlum oluyo dünyalar başıma yıkıldı bi dünya da para vermişim Allahtan kuzenim hamile benden 1 ay ilerde ona sattık birqz rahatladım.. sonra gittim siyahını aldım getirdim eve kutuyu açtım böyle bi karanlık bi tuhaf geldi gözüme yine karalar bağladım.. ve son olarak bugün jokerden mesaj geldi bi de ne göreyim stokke %20 indirime girmiş eşimi aradım tutmayın beni gidip koyu griyi alcam bunu da satarsın dedim.. gittim aldım geldim şuan mutluyum eşim bişey demedi ama annem ömrümü yedi haklı olarak.. yani benimki artık gerçekten çirkeflik oldu.. ama sadece bunda değil koltuk aldım eve rengini beğenmedim olaylar olaylar.. ya da bu isimlik kadın çok güzel yapmış yine renkte sıkıntı buldum falan doğursam da normal insana dönsem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?