• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ev ayakkabısı giyiyosa eğer oda koku yapar benimki okulda tüm gün pandufla olduğu için akşam.ister istemez kokuyo :)

Yok canim giymiyor ole uzun süre rahatsız oluyor haspam ama daha azaldı. Yazın bile parmak araları kokuyordu canim. Ki yazın pek birşey giydirmiyorum. Genetik de olamaz ne benim ne babasının ayakları kokar. Ama oğlan dayiya kız halaya derler ya -ay inşallah benzemez Rabbim benzetmesin - dayisinin yani kardeşimin kokar

Ben kokan ayakkabının içine karbonat atıp bir gece açık havada bekletince geçtiğini biliyorum. Ihtiyaci olan icin bu bilgiyide paylaşayım.

Cok sevindim kurdele mi sipariş ettin evet uygun kapı süsleri filanda öyle pzt alınca resim atarım
Anne bebek fiyonk ve tül istedim, takı yastığı, kapı süsü, lohusa terlik taç, nazar ayeti magnet derken baya bi oldu :eek: hepsini başka başka yerlerden bakmaktan çok yorulmuştum, fiyatlar gayet uygun, çok sordum soruşturdum. Sen teslim alıp resim atınca kalitesinden de emin oluruz

kızlar sabah gittim tek tek anlattım içimde kalanları. Biraz da kızdım. Ben görevimi tam anlamıyla yaptım sizin hatanız yüzünden belki yine geleceğim bunu sorun etmiyorum sizden de görevimi eksik yapsam bile aynı anlayışı beklerdim dedim. Özür diledi adam ya. Tekrardan helallik istedi. Valla rahatladım kendimi anlattığım içimi döktüğüm için.

Iyi canim içinde kalmamış sevindim. Hem adam da gerçekten pişman olmuş.

selam kızlar.ben hala bebek bezi konusunda kararsızım ya. prima alayım ilk etapta diyorum ama yenidoğan mı yoksa premum care mı,bide kaçlı paketletlerden alsam.sanırım oğluşum 4 kg gibi doğacak yani 4kg altında olacağını düşünmüyorum

Canim ben oğlumda evybaby kullandım memnunum yeniden reklamları başlamış acaba değişti mi bilmem ama yine evybaby alırım yada sleepy . 4 kg doğacaksa bence 2 numaradan başla yenidoğan küçük gelebilir ve sızdırma olabilir.

Yok canim giymiyor ole uzun süre rahatsız oluyor haspam ama daha azaldı. Yazın bile parmak araları kokuyordu canim. Ki yazın pek birşey giydirmiyorum. Genetik de olamaz ne benim ne babasının ayakları kokar. Ama oğlan dayiya kız halaya derler ya -ay inşallah benzemez Rabbim benzetmesin - dayisinin yani kardeşimin kokar

Ben kokan ayakkabının içine karbonat atıp bir gece açık havada bekletince geçtiğini biliyorum. Ihtiyaci olan icin bu bilgiyide paylaşayım.
Adacayiyla.ayak.banyosuda kokuyu giderir :)

Anne bebek fiyonk ve tül istedim, takı yastığı, kapı süsü, lohusa terlik taç, nazar ayeti magnet derken baya bi oldu :eek: hepsini başka başka yerlerden bakmaktan çok yorulmuştum, fiyatlar gayet uygun, çok sordum soruşturdum. Sen teslim alıp resim atınca kalitesinden de emin oluruz
Hepsini birden halletmişsin cok iyi olmus güle güle kullan insallah memnun kalırsın

arkadaslar dualariyla iyi dilekleriyle yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim etiketlemeyip unuttuklarimda dahil cok sağolun..
sabah erkenden hastaneye gittik mr cekildim ne kotu biseymis Allahim mezar gibi 50 dk surdu diyebilirum bide oo sesler cok kotuydu anlatamam bebeğim surekli tekmeledi rahatsiz oldu hep dua ettim.. nasil soguktu varya iykide atletimi cikatmamisim dedim.. gonullu iskence tabutu :KK47::sinirli: mr sonucum carsamba gunu cikacakmis.. carsambaya kadar yatip dinlenicem insallh... sonrada Allah buyuk o_O tv falan kapattim uzandim cocugum dinlensin cok sesli ortamdaydi dinlensin kuzum... herkese iyi gunler .. :anne:

Mr korkulu rüyam canim benimde. Hele o taktaktak tık-tık-tık gibi seslerinde kalbim dışarı çakacak gibi oluyor dediğin gibi mezar sanki. Neyse geçmiş olsun insallah çarşamba güzel haberler alıp bizide sevindirirsin canim

Kızlar bugün itibariyle izne ayrılmış bulunuyorum darısı bekleyen arkadaşların başına kontrolümüzde iyi geçti çok şükür suyu çok iyi nstmiz çok iyi dedi kafası aşağıdaymış boyumuz 43cm kilomuz 2100gr herşey yolunda
hayırlı olsun çalısır raporu almadınız mı ben almayı dusunuyorumda dogumdan sonra daha lazım olur.

arkadaslar dualariyla iyi dilekleriyle yanimda oldugunuz icin cok tesekkur ederim etiketlemeyip unuttuklarimda dahil cok sağolun..
sabah erkenden hastaneye gittik mr cekildim ne kotu biseymis Allahim mezar gibi 50 dk surdu diyebilirum bide oo sesler cok kotuydu anlatamam bebeğim surekli tekmeledi rahatsiz oldu hep dua ettim.. nasil soguktu varya iykide atletimi cikatmamisim dedim.. gonullu iskence tabutu :KK47::sinirli: mr sonucum carsamba gunu cikacakmis.. carsambaya kadar yatip dinlenicem insallh... sonrada Allah buyuk o_O tv falan kapattim uzandim cocugum dinlensin cok sesli ortamdaydi dinlensin kuzum... herkese iyi gunler .. :anne:
canım cok gecmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın :KK200::KK200:

İnsallh güzel sonuçlar alırsın canm. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar reflü yatağı alanlar ne marka aldınız bende vazgecmiştim aslında doğumdan sonra ihtiyac halinde alırım diyodum ama bebek görmeye gittim almıslar cok memnunum dedi bebek oturdukları odada filan onda yatıyo öyle misafir gelende almak istemiyo onda yatınca yüzüstüde cok rahat yatırıyorum cok kolay cıkarıyo gazını dedi icindeki sünger delikli gibi emici kussa bile bogulma riski yok Allah korusun babyjem olandan almıs o koku meselesi geldi aklıma yoktu hiç kokusu filan dedi baktım netten sevi bebeyle ilgili cok yazmıslar yıkadık havalandırdık kokuyodu diye babyjeminde altında kaymasın diye aparatı yok sevi bebeninkinde var kafam karıstı

canım ben sevibebe reflü yatağı almıştım kiraz çekirdekli olandan , eve bi gittim kokuyor bende havalandırınca geçer mi bilemedim gidip iade ettim. babyjem e de baktım onda koku yoktu ama onu pek beğenemedim , sevi bebe daha güzeldi sanki ama mecbur kalırsam alıcam babyjem

Back
X