- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #28.901
13mart sali gunuKizilcik serbeti lökosit icin mi canim
Hem lökosit yuksek cikmis hem de lökosit esteraz diye bir sey pozitif cikmis
Ben de ayniyim o uyusuklugun verdigi aciyla uyaniyorum
32+0 da alirsin canim
Bunlar ne zaman geliyor bime? Veya geldi mi ?
Canım bende kocaelindeyim metresindesin tam olarak ben derınce yenıkentEsim evde olmadi icin gidemedim eve annemde yıkattim ascak ütüsünü yapcak.
Izmitteyim ben annemde 30 dk mesafede cok uzak degil Allahtan.sen nerdesin
Kizilcik serbeti lökosit icin mi canim
Hem lökosit yuksek cikmis hem de lökosit esteraz diye bir sey pozitif cikmis
Ben de ayniyim o uyusuklugun verdigi aciyla uyaniyorum
32+0 da alirsin canim
Bunlar ne zaman geliyor bime? Veya geldi mi ?
Aynen yas çok uygun kaçırmayalım inşlhKutuda olan canim 6 tanesi 20 tl bide bebk bakim ortusu de var uygun sampuan felan
Benimde evimiz ufak olmazsa düşünürdüm abimizde var bizimBeni
Cok tatli benim sarilasim geliyoooo:)))
Yok canim hepimizin oyle ama ne oluyo biluyomusun dogdigunda diyosunki karnimda dahami guvendeydi her dk nefesine bakiyodum:)Inşallah canım, 2 haftadır böyle. Geçen hafta doktor kontrolü vardı gayet iyiydi maşallah yani bi sorun olursa doktor söylerdi diyorum ama işte yine de ana yüreği
Assos afiyet olsun biz yaptik abiniz kac yasinda bizim 3.5 haziranda 4olacakCanım bende kocaelindeyim metresindesin tam olarak ben derınce yenıkent
Aynen yas çok uygun kaçırmayalım inşlh
Benimde evimiz ufak olmazsa düşünürdüm abimizde var bizimgiderimde kahvaltı hazırlayayım kuzularıma
Basindan beri bir aksam vitamin bir aksam kan ilaci aliyorum. Doktor da doU hakkinda bir sey demiyor. arttirmali miyim acaba bilmiyorum ki?Canim vitaminleri duzgun aliyormusun ben biraktim ondan oldu sanki
beklersin
Maşallah canim misafir bereketiyle gelir ama senden sanki hiç gitmiyorlar. Annemde kalıyorum büyük abla yeğenleri falan da var ama bizim senin kadar misafirimiz olmuyor hele yatılı hiç olmuyor. Ddemek ki çok güzel agirliyorsun misafirleri
Kayseriye yolum düştüğünde soluğu sende alicam
Hayırlısıyla gelsinler de inşallah canım, tabi sen deneyimlisin o zaman daha rahatsindir ilk olunca bi panik bi panikYok canim hepimizin oyle ama ne oluyo biluyomusun dogdigunda diyosunki karnimda dahami guvendeydi her dk nefesine bakiyodum:)
Canim kucagina aldiginda herkul gibi oluyon kwndine sasiriyonHayırlısıyla gelsinler de inşallah canım, tabi sen deneyimlisin o zaman daha rahatsindir ilk olunca bi panik bi panik
canim 8 yasındaAssos afiyet olsun biz yaptik abiniz kac yasinda bizim 3.5 haziranda 4olacak
adana da iyi sıcaktır ankara kavurucu sıcak yok mınıcık olcagı için bilemedim çok güzel şeyler var ama ne alcagımı bilemıyorumAdana cok sicak oldugundan ilk cocugum 5haziranda dogdu 2hafta uzun kollu giydi sonra citcitli badi ile gcirdik ama hep corap giydirdim
Kardelen nasilsin canim yogun calismaladan yazamiyidum simdi biraktilar biraz
Buyudukleri icindir endiselenme. Ben de bebinkinin yan yattigini hissediyorum. Tekneler hep karin boslugunda. Ve bazen karin boslugunda kafa gibi sert sert bir sey geliyor elime. Yavrucagim dönmeyi unuttu heralde. Ya da annesi gibi üşengeçse ara vermis olabilir dönme olayina.Kızlar son zamanlarda benim bebis sanki sırtını dönmüş bana gibi hareketlerini arada içten içten hissediyorum. Eskisi kadar sık hareketli değil sanki. Sizce kötü bi durum mu? Yerinin daraldığını hissediyorum belki ondandir, gece uyanıp karnını dürtüyorum, elime de hemen tepki veriyo
Bardak ve çay kasigi ne icin. Ben de her ihtimale karsi biberin ve mama koyacagim.Bende arkadasima katiliyorum benimde sutum gelmedi biberon yalanci emzik cantamizdaydi babamiz eczaneden mama aldi ama bu sefer bardak ve cay kasigi koyacam
Benimki suan 1.5 kg olmuştur sanırım suyu eşi derken 10 kg nun 5i onundur heraldeYuruyemiyorum ki karnim bacaklarima degiyo otrrken.kalktgm.anda karin dierk asigaya cekiyo oda belime baski yapio.ben cok duzenli gittim kilom kinusunda toplmda 15 kilo.almisim.ama bunlarin ne kadari bebeklerindir bilemem tabi :)
Can'ım ben de alacaktım sonra vazgeçtim. 2-3 arkadaşım da tutmuyor onu bebekler emerken Zaten terliyorlar dedi. Bi de anneyi görmek istiyorlarmış. Hiçbiri kullanamamış. Ben de ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm. Sen de öyle yap bence.Kızlar sizce emzirme önlüğü gerekli bir şey mi? Kullanılıyor mu? Birkaç model var bunlardan hangisi daha kullanışlıdır? Ben hiç bilmiyorum.
selamlar herkese, doktor kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür. geceleri ayağıma kramp giriyordu onun için yarım muz, iki kuru kayısı ve günde bir maden suyu önerdi. geçmezse magnezyum veririm dedi. 30+5’te 1750 gr olmuş minişimhaftasıyla uyumluymuş. sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah.
Canım üc artı üc olan hepsi büyük boy değil ücü büyük ücü seyahat boy ama iyi yinede seyahatlari at cantalarda dursun koydum koymadım unuttum derdi olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?