• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Esim evde olmadi icin gidemedim eve annemde yıkattim ascak ütüsünü yapcak.
Izmitteyim ben annemde 30 dk mesafede cok uzak degil Allahtan.sen nerdesin
Canım bende kocaelindeyim metresindesin tam olarak ben derınce yenıkent
Kizilcik serbeti lökosit icin mi canim
Hem lökosit yuksek cikmis hem de lökosit esteraz diye bir sey pozitif cikmis

Ben de ayniyim o uyusuklugun verdigi aciyla uyaniyorum

32+0 da alirsin canim

Bunlar ne zaman geliyor bime? Veya geldi mi ?

Kutuda olan canim 6 tanesi 20 tl bide bebk bakim ortusu de var uygun sampuan felan
Aynen yas çok uygun kaçırmayalım inşlh
Beni

Cok tatli benim sarilasim geliyoooo:)))
Benimde evimiz ufak olmazsa düşünürdüm abimizde var bizim :hamarat: giderimde kahvaltı hazırlayayım kuzularıma :kk77:

Inşallah canım, 2 haftadır böyle. Geçen hafta doktor kontrolü vardı gayet iyiydi maşallah yani bi sorun olursa doktor söylerdi diyorum ama işte yine de ana yüreği :KK48:
Yok canim hepimizin oyle ama ne oluyo biluyomusun dogdigunda diyosunki karnimda dahami guvendeydi her dk nefesine bakiyodum:)

Canım bende kocaelindeyim metresindesin tam olarak ben derınce yenıkent

Aynen yas çok uygun kaçırmayalım inşlh

Benimde evimiz ufak olmazsa düşünürdüm abimizde var bizim :hamarat: giderimde kahvaltı hazırlayayım kuzularıma :kk77:
Assos afiyet olsun biz yaptik abiniz kac yasinda bizim 3.5 haziranda 4olacak

Canim vitaminleri duzgun aliyormusun ben biraktim ondan oldu sanki

beklersin
Basindan beri bir aksam vitamin bir aksam kan ilaci aliyorum. Doktor da doU hakkinda bir sey demiyor. arttirmali miyim acaba bilmiyorum ki?

Maşallah canim misafir bereketiyle gelir ama senden sanki hiç gitmiyorlar. Annemde kalıyorum büyük abla yeğenleri falan da var ama bizim senin kadar misafirimiz olmuyor hele yatılı hiç olmuyor. Ddemek ki çok güzel agirliyorsun misafirleri
Kayseriye yolum düştüğünde soluğu sende alicam :KK70: :KK70: :KK70:

:D hahahha beklerim valla. İlk gelene nadir gelene hic lafım yok :D benim her gelen yatili geliyor ya. Dun bu forumdaki birisi yazmis gercekten son zamanda duydugum en guzel lafti. En guzel ev, kimsenin çat kapı gelemeyecegi kadar uzak, gelenin kalmayacagi kadar yakin olmali, gibi bir seydi. Bence atasozu olacak kadar değerli benim için:D

a
Adana cok sicak oldugundan ilk cocugum 5haziranda dogdu 2hafta uzun kollu giydi sonra citcitli badi ile gcirdik ama hep corap giydirdim
adana da iyi sıcaktır ankara kavurucu sıcak yok mınıcık olcagı için bilemedim çok güzel şeyler var ama ne alcagımı bilemıyorum

semabsrn semabsrn kız şaka dedim ben onu...düşüp şaşmadan başıma iş gelmeden gideyim diye yapıyorlar yazık...2 çocuklu adam kendi eşi hep zor hamilelik geçirmiş okulda bana bişey olur diye korkuyorlar:KK48: asansörle çıkıyorum çocuklar çarpar diye falan öyle işte pek tatlılar zaten 30 kadınız herkes 1-2 çocuklu...şu şeker çıkmasaydı beni ne güzel yedirip içiriyorlardı:KK45:

Kızlar son zamanlarda benim bebis sanki sırtını dönmüş bana gibi hareketlerini arada içten içten hissediyorum. Eskisi kadar sık hareketli değil sanki. Sizce kötü bi durum mu? Yerinin daraldığını hissediyorum belki ondandir, gece uyanıp karnını dürtüyorum, elime de hemen tepki veriyo
Buyudukleri icindir endiselenme. Ben de bebinkinin yan yattigini hissediyorum. Tekneler hep karin boslugunda. Ve bazen karin boslugunda kafa gibi sert sert bir sey geliyor elime. Yavrucagim dönmeyi unuttu heralde. Ya da annesi gibi üşengeçse ara vermis olabilir dönme olayina.
Bende arkadasima katiliyorum benimde sutum gelmedi biberon yalanci emzik cantamizdaydi babamiz eczaneden mama aldi ama bu sefer bardak ve cay kasigi koyacam
Bardak ve çay kasigi ne icin. Ben de her ihtimale karsi biberin ve mama koyacagim.

Kizlar bebegin kiyafetlerini 20 derecede yikamayi dusunuyorum. Makinanin alerji/bebek programi var onda calistiririm. 20 derece cok mu az olur. Sonucta hepsi temiz sayilir. İlk yikayisim olacak ya renk falan atarlarsa diye suyu soguk tutmak istiyorum.

Yuruyemiyorum ki karnim bacaklarima degiyo otrrken.kalktgm.anda karin dierk asigaya cekiyo oda belime baski yapio.ben cok duzenli gittim kilom kinusunda toplmda 15 kilo.almisim.ama bunlarin ne kadari bebeklerindir bilemem tabi :)
Benimki suan 1.5 kg olmuştur sanırım suyu eşi derken 10 kg nun 5i onundur heralde
Yürüyüşde sıkıntımız olmasa iyiydi yaa
Haftamız aynı 10 mayıs dedi dr bana 1 hafta onden gidiyoruz biz

Kızlar sizce emzirme önlüğü gerekli bir şey mi? Kullanılıyor mu? Birkaç model var bunlardan hangisi daha kullanışlıdır? Ben hiç bilmiyorum.
Can'ım ben de alacaktım sonra vazgeçtim. 2-3 arkadaşım da tutmuyor onu bebekler emerken Zaten terliyorlar dedi. Bi de anneyi görmek istiyorlarmış. Hiçbiri kullanamamış. Ben de ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm. Sen de öyle yap bence.
selamlar herkese, doktor kontrolüm vardı, her şey yolunda çok şükür. geceleri ayağıma kramp giriyordu onun için yarım muz, iki kuru kayısı ve günde bir maden suyu önerdi. geçmezse magnezyum veririm dedi. 30+5’te 1750 gr olmuş minişim :emir_bebek:haftasıyla uyumluymuş. sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz inşallah.
:( benim de birkaç gündür öyle. Önce sol bacağımın dizin alt kısmında baldıra kramp giriyordu. İki gecedir iki bacağıma da aynı yerde. Ağrıdan duramıyorum resmen. Ben muz kayısı da yiyorum magnezyum da kullanıyorum oysaki :(

Back
X