• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım ben de alacaktım sonra vazgeçtim. 2-3 arkadaşım da tutmuyor onu bebekler emerken Zaten terliyorlar dedi. Bi de anneyi görmek istiyorlarmış. Hiçbiri kullanamamış. Ben de ihtiyaç olursa alırım diye düşündüm. Sen de öyle yap bence.

:KK43: benim de birkaç gündür öyle. Önce sol bacağımın dizin alt kısmında baldıra kramp giriyordu. İki gecedir iki bacağıma da aynı yerde. Ağrıdan duramıyorum resmen. Ben muz kayısı da yiyorum magnezyum da kullanıyorum oysaki :KK43:[/rabbim başka dert vermesin bunlat çekilir.

Canım bende kocaelindeyim metresindesin tam olarak ben derınce yenıkent

Aynen yas çok uygun kaçırmayalım inşlh

Benimde evimiz ufak olmazsa düşünürdüm abimizde var bizim :hamarat: giderimde kahvaltı hazırlayayım kuzularıma :kk77:
Bende korfezdeyim annem izmitte.yakiniz.
medikalde gökhana gidiyorum sen kime gisiyorsun

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
Can'ım sıkma Canını Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelirler dünyaya.
İkizlerde bile böyle durumlar oluyor. Biri 1,5 diğeri 3.5 kilo doğan ikizleri biliyorum. Gelişimleri çok farklı oluyor ki sen üç can taşıyorsun. Yediklerine dikkat et sadece.

Ciddi misin ben okumamistim üstündeki yaziyo öyle
Evet canım ama genede iyi kücükler bi paket yapsa 4 pakete gibi geliyo bende alt acma filan alıcam almıstım baska yerden uni babynin hosuma gitti cok uygun bimde dısarda bebek odalarında filan kullan at iyi oluyo evde gene normal var yıka yıka kullan ama dısarda onları kullan tekrar koy icime sinmiyo her kullanımdada yıkanmaz

Kizilcik serbeti lökosit icin mi canim
Hem lökosit yuksek cikmis hem de lökosit esteraz diye bir sey pozitif cikmis

Ben de ayniyim o uyusuklugun verdigi aciyla uyaniyorum

32+0 da alirsin canim

Bunlar ne zaman geliyor bime? Veya geldi mi ?

Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum ondanmı acaba tuzlu şekerli herşeyi yiyiyorum :(

Elim kolum öyle uyuşmuşki az daha uyanmasam kangren olcakmış:KK43: dünde yemek yaparken çok ayakta kaldığım için mi tuzu hala azaltmadığım için mi dir ayaklarım öyle şiştiki yürürken tabanlarıma sanki çivi batıyordu
Ayakta kalmissindir canim dikkat et yorma kendini
Gunaydin kizlar bugun hafta sonu ama erkenden kalktik ayaklarim benimde sisyor dr protein eksikligi dedi
Gunaydin canim .
Günaydın
artık hafiften hazırlıklara başladım ama kızım kış cocugu oldugu için pek bilmıyorum
Ankarada oturuyoruz bu bebişler 3 aylık olunca böyle askılı giyinebilirlermi acaba ?
yoksa hep uzun kollu mu olur
3 aylik olunca giyerler diye dusunuyorum canim bunaltici sicaklari hic hatirlamak istemiyorum.
Eki Görüntüle 2121859 Kızlar bugün indirimdeymiş almak isteyen alsın
Sus icin degilmi bu bebegin uyumasini kolaylastiran birsey degil sanirim.
Kızlar son zamanlarda benim bebis sanki sırtını dönmüş bana gibi hareketlerini arada içten içten hissediyorum. Eskisi kadar sık hareketli değil sanki. Sizce kötü bi durum mu? Yerinin daraldığını hissediyorum belki ondandir, gece uyanıp karnını dürtüyorum, elime de hemen tepki veriyo
Normal canim eline tepki veriyorsa sikinti yoktur

Evet canım ama genede iyi kücükler bi paket yapsa 4 pakete gibi geliyo bende alt acma filan alıcam almıstım baska yerden uni babynin hosuma gitti cok uygun bimde dısarda bebek odalarında filan kullan at iyi oluyo evde gene normal var yıka yıka kullan ama dısarda onları kullan tekrar koy icime sinmiyo her kullanımdada yıkanmaz
Aynen kuzum.cok uygun KV sahtedir onlar diyo :işsiz:bende şampuan deterjan yumuşatıcı kısacası hepsini alicam sanırım :KK48:

LastMadOnEarth LastMadOnEarth benimkide sessizdiya dün bugun acısını cikartiyo resmen hele gece oğluma sarıldım ama daha çok vuruyo oda kikirdeyip duruyor anne vurdu anne vurdu diye diye uyuduk gece :KK48:
Oy ben onları yerim kız yerimmm kuzular ya:KK48:
Benimki içe dönmüş galiba canım yine, doğum pozisyonunu aldığından beri böyle ya. Bisey yoktur ama insan evham yapiyo valla :KK17:

Oy ben onları yerim kız yerimmm kuzular ya:KK48:
Benimki içe dönmüş galiba canım yine, doğum pozisyonunu aldığından beri böyle ya. Bisey yoktur ama insan evham yapiyo valla :KK17:
İçe vurmasına bı acayip oluyo bunların yerinden ziplatiyo insanı ben burdayım anne diyorsa sorun etme kuzum :emir_bebek:

Basindan beri bir aksam vitamin bir aksam kan ilaci aliyorum. Doktor da doU hakkinda bir sey demiyor. arttirmali miyim acaba bilmiyorum ki?

:KK70: hahahha beklerim valla. İlk gelene nadir gelene hic lafım yok :KK70: benim her gelen yatili geliyor ya. Dun bu forumdaki birisi yazmis gercekten son zamanda duydugum en guzel lafti. En guzel ev, kimsenin çat kapı gelemeyecegi kadar uzak, gelenin kalmayacagi kadar yakin olmali, gibi bir seydi. Bence atasozu olacak kadar değerli benim için:KK70:
Sormadan arttirma canim yan etkileri de var .Bende arttiracaktim doktor midene dokunur dedi.Gercekten midem cok rahatsiz daha beter olabilirdim.
Kizlar bebegin kiyafetlerini 20 derecede yikamayi dusunuyorum. Makinanin alerji/bebek programi var onda calistiririm. 20 derece cok mu az olur. Sonucta hepsi temiz sayilir. İlk yikayisim olacak ya renk falan atarlarsa diye suyu soguk tutmak istiyorum.
Ya ben oglumunkileri 30 da yikamistim bebekken .
Simdi bi zibin atip denedim.cekti resmen makineden mi anlamadim .kalitesindnmi
Bitane daha denicem olmazsa bende 20 ye aticam
Günaydın kızlar
Bugün kontrolüm vardı minnoşum 1.079 gram ve 35.7 cm
Her şey yolunda çok şükür
Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim
Yine yüzünün fotosunu alamadık :63:
Ama birazcık gördüm o minnoş suratını :KK200:
Masallah kuzuya .
Bende hic foto alamadim tek bitane var net degil.
Gostermiyor hic :(
Cok merak ediyorum ama

Kızlar ben oğlumun kıyafetlerini bebek programında yani bildiğiniz 90 da yikiyodum hiç çekme falanda olmamisti şimdi kızımınkileri ilk olarak 40 ya yıkadım utuledim

Back
X