• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yerim yerim herseyi yerim deseler cig balim ye yerim :) tek olan ilerde gidiyo o haftasinda ama 2izler beni cok korkuttu valla

korkma arkadasin rabbim buyuk dun arkadasim geldi onun ablasida ikiz dogurdu simdi 4 bucuk yasindalar biri 1600 felan diger 1 400 dogdu ikisi toplami 3 kiloydu simdi krese gidiyolar masallahlari var sizde iyi olacaksiniz insallah

Screenshot_20180310-084928-min.webp Screenshot_20180310-084928-min.webp Screenshot_20180310-084914-min.webp kizlar hangisini diyorsunuz..

Günaydın
artık hafiften hazırlıklara başladım ama kızım kış cocugu oldugu için pek bilmıyorum
Ankarada oturuyoruz bu bebişler 3 aylık olunca böyle askılı giyinebilirlermi acaba ?
yoksa hep uzun kollu mu olur

Suan muzu dusunuyorum sekerimi yukseltirmi diye ama ddgn gibi yannda ayran iciyim duzenler en azindan.evet cok haklsin son gunlerde cok asabiyim cok terliyorum cok agirlastim herkese karsi surat 5 karis :) sanirim biraz tebessum herseyi duzeltecek :)
Bende yürürken falan zorlaniyorum sanki doğumum geldi son ayımda gibi oglumda 9.ayda bile iyiydim aslında aldığım kilo toplamda 10kilo bile diil.sen nasılsın

Canim sen nerdesin ki
Bende aynı hayalleri kuruyorum annemde kalıyoruz inşallah doğurmadan eve gecicem
Esim evde olmadi icin gidemedim eve annemde yıkattim ascak ütüsünü yapcak.
Izmitteyim ben annemde 30 dk mesafede cok uzak degil Allahtan.sen nerdesin

Maaşallah kızına . Sağlıkla zamanında gelsin inş. Benim doğum iznimle heyet raporum arasında 3 gün vardı. Sağolsun doktorum ben hallederim dedi. Lökosit bende 500 çıkmış. Cefaksa başladım. Kızılcık ser beti bulursam içeyim diyorum. Başka ne yapabiliriz

Kizilcik serbeti lökosit icin mi canim
Hem lökosit yuksek cikmis hem de lökosit esteraz diye bir sey pozitif cikmis

Elim kolum öyle uyuşmuşki az daha uyanmasam kangren olcakmış:KK43: dünde yemek yaparken çok ayakta kaldığım için mi tuzu hala azaltmadığım için mi dir ayaklarım öyle şiştiki yürürken tabanlarıma sanki çivi batıyordu

Ben de ayniyim o uyusuklugun verdigi aciyla uyaniyorum

Kizlar bide bise soracam acil ben ne zaman alayim dogum iznini hangi gun alaym 1agistos adet tarihim 9 mayis son gunum

32+0 da alirsin canim

Bunlar ne zaman geliyor bime? Veya geldi mi ?

Bende yürürken falan zorlaniyorum sanki doğumum geldi son ayımda gibi oglumda 9.ayda bile iyiydim aslında aldığım kilo toplamda 10kilo bile diil.sen nasılsın
Yuruyemiyorum ki karnim bacaklarima degiyo otrrken.kalktgm.anda karin dierk asigaya cekiyo oda belime baski yapio.ben cok duzenli gittim kilom kinusunda toplmda 15 kilo.almisim.ama bunlarin ne kadari bebeklerindir bilemem tabi :)

korkma arkadasin rabbim buyuk dun arkadasim geldi onun ablasida ikiz dogurdu simdi 4 bucuk yasindalar biri 1600 felan diger 1 400 dogdu ikisi toplami 3 kiloydu simdi krese gidiyolar masallahlari var sizde iyi olacaksiniz insallah
Yaa hadi insallah.insn neyle.karsilasacgini bilmedgi.icin.suan en ufak bi sorun bile ole icime otruyo ki.ruhum artik tmm pes diycek derece hassas.bunlar hep hormondan :)

Canım üzülme . Ucuzler için kötü haftaları atlattın sen. Hem kiloları da iyi. Ciğer geliştirici vuruldun mu
Insallah kuzum ya rabbim yardim etsin meleklerime.o kadar zor zamanlarda bile yilmadan pes etmediler insallah birakmicaklar.. 4 doz vuruldum.suana kadar insallah faydasi olmustr

Günaydın
artık hafiften hazırlıklara başladım ama kızım kış cocugu oldugu için pek bilmıyorum
Ankarada oturuyoruz bu bebişler 3 aylık olunca böyle askılı giyinebilirlermi acaba ?
yoksa hep uzun kollu mu olur
Adana cok sicak oldugundan ilk cocugum 5haziranda dogdu 2hafta uzun kollu giydi sonra citcitli badi ile gcirdik ama hep corap giydirdim

Kızlar son zamanlarda benim bebis sanki sırtını dönmüş bana gibi hareketlerini arada içten içten hissediyorum. Eskisi kadar sık hareketli değil sanki. Sizce kötü bi durum mu? Yerinin daraldığını hissediyorum belki ondandir, gece uyanıp karnını dürtüyorum, elime de hemen tepki veriyo

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodbobu leri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
İnanmıyorum ya ne oluyor bizim gruba böyle, gerçekten nazar bu :bicak:, annelerimiz şeker, tansiyon, enfeksiyondan hasta oluyor, bebeklerimiz sorunlarla karşılaşıyor :110:. Allah beterinden korusun, canım moralini bozma, hiçbirşey olmayacak üçüzlerimize göreceksin, Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde doğacaklar, sakin ol stres yapma lütfen, onlar iyi, sen iyi olursan daha da iyi olacaklar inşallah, sen iyi ve bilinçli bir annesin yapman gerekenin en iyisini yapıp, dikkatli olacağına onları sağsalim kucağına alacağına yürekten inanıyorum, Allah yar ve yardımcın olsun, aklımda dualarımda seninle... :dua::dua::dua::dua::dua::nazar:

Benim sütüm gelmemişti oğlumda biberon emzik mama hazırdı çantamda.ki emzik büyük yardımcımız oldu yoksa ilerki zamanda anneyi yalanci meme gibi kullanıyor bu kuzular.
Bende arkadasima katiliyorum benimde sutum gelmedi biberon yalanci emzik cantamizdaydi babamiz eczaneden mama aldi ama bu sefer bardak ve cay kasigi koyacam

Kızlar son zamanlarda benim bebis sanki sırtını dönmüş bana gibi hareketlerini arada içten içten hissediyorum. Eskisi kadar sık hareketli değil sanki. Sizce kötü bi durum mu? Yerinin daraldığını hissediyorum belki ondandir, gece uyanıp karnını dürtüyorum, elime de hemen tepki veriyo
Canim sikinti yapma yeri daraliyo ondan

Back
X