2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kordon dolanması tek seferde sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım ama 2. De daha dikkatli olmak lazım tabi zaten artık kontrol sıklaştı en kötü ihtimalle sezeryan olursun zaten bu durumda illa normal diye direnmek olmaz Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Kızlar 2 normal 1 sezeryan geçmişim var normal doğumda ilk 3 gün daha yoğun geliyor hani adetin yoğun günü gibi abartılı değil yani zaten abartılı olduğunda tansiyon falan belli ediyor Allah korusun .. Sezeryan dan sonra 2 gün başlıyo yoğunluk 5 gün oluyo sonra normale dönüyor .. Benide kan tutuyor kızlıktan beri .. Ama sanırım mecburiyet alıştırıyo . İçim geçse de baka baka değişiyorum durum be diye

yok canım herşey yolundadır inşallah merak etme .. Bu haftalardan sonra daha çok sürtünme hissetme normal yer daraldıkça öyle oluyo eğer sürtmeyi hissediyorsan iyi demek İnş bu endişeleri hepimiz yaşıyoruz Allaha emanet yavrularımız

İ
İnşallah kuzum, sana da geçmiş olsun, yaşayıp görcez bakalım kayınvalidem kişisi analık kolay değil, katlanacaksın diyor çok şükür Allah bugünümüzü aratmasın inşallah

Canim elinde olan birsey degil bildigim kadariyla Rabbim korusun saglikla gelsin ins .

canım ben mustelanın yenidoğan setini 145’e aldım, eczanede 190 demişlerdi. internetten al bence daha uygun.
Ya iste anlatamiyorumki esime ilk basta eczaneden alalim dedim yok benim param yok dedi.simdi madem paramiz yok nie eczaneden aliyoruz anlamis degilim
Evet canim sudokremi oglumdada hatta kendimizdede kullaniyoruz oyuzden aldim.
Desitinde koruyucu yaziyor .ondan aldim .

seker olcen arkadaslara bi sorum olcak seker aletiyle aclik olctum 102 cikti 2 saat sonra tokluk 135 cikti yuksek mi aceba

Canim yeni gördüm bilmiyorum cevap verdiler mi ama gebelik şekerinin normal şeker hastalığından farklı değerleri var.
Normal şeker hastalarında
açlık 130 Tokluk yemekten 1-2saat icinde180 altı iken
Gebelikte
Açlık 90 alti
Tokluk ağzına attigin ilk lokmadan itibaren 1 saat sonrası 140 altı olması lazimmis

O yüzden bana diyabet hemsiresinin söylediğine gore senin açlık yüksek tokluk için ise geç ölçmüşsün canim

Kızlar kalçamda dayanması çok zor bir batma var bir kaç saattir,resmen soluğumu kesiyor, doktor bununla ilgili bi şey söylemedi. Bunu yaşayan var mı? Doktoru konuyla ilgili bi şey söyleyen var mı?

evet canim gorunuyor ultrasonla.bide benim plasenta yukarda baya korkuyorum dogumda inemez diye bebis.aklimda senaryolar var kotu kotu

Insallah hepimiz o süreci kolay atlatiriz. Cok yipranmadan

Evrt yine az hareketli bir döneme girdik sanırım. İnşallah Çarşamba’ya kadar sabredebilirim. Karnım da gergin yeri daraldı yine herhalde. Aynı durumda olan var mı kızlar
Hareket olarak diyosun degilmi
Cok hareketli benimkide soylemeye utaniyorum oglumla alakasi yok hic.
Heryerde elini ayagini hissediyorum.
Bazen bobregimin tarafinda agri oluyor.
Hareketleri sanci veriyor resmen .
Kiz napsa batiyor resmen :)
Son aylar yeri daraldikca azalir yaziyor canim nette .
Yine cuma gunu sor dr a bizede yaz canim .
Canim 3katlimi evin.
Cok zordur yaa temizligi

kizimda son 2haftada dolanmisti canim.bu sefer erken olmus sanki gelisimi ama gayet iyi cok.sukur haftasina uyumlu.benim.plasentam rahim.agzina 9sm uzakta tekrar dolanma olursa inemez asagi diye korkuyorum..insallah saglikla kavusuruz.strese girdim baya

Yaa uzme kendini. İnsallah bir problem yaratmaz. Hem digerinden de tecrube etmişsin sıkıntı yapma kendine. Bizim mayis annelerine nokuyorsa. Haftalar ilerledikce riskli haberler gelmeye basladi. Resmen korkulu anneler grubu olduk
aynen canim.aslinda tam.olarak.korkum.dolanma degil plasentam yukarda dogum aninda bebek inemez diye korkuyorum..bi.umut belki dolanma 1kereyle kalir.1kere dolanmada tecrubem var kizim ilk.dogumda 1kere dolanmayla dogdu gayetde saglikli morarma falan yoktu.insallah bu dogumumda sikintisiz gecer

Teşekkürler canim ama acı biber mi herhalde artık son noktada olur. Çünkü ben pek acı yiyen biri değilim.
Bol su içiyorum bende şekeri dengelesin diye. Biraz daha artırırım bakalım etki edecek mi

Yok yok benim ilk kız hareketliydi ya kordona hiç takılmayın kızlar. Hareketleri olduğu sürece sıkıntı yok.
Evet benim de öyle bir yerde toplanmış gibi krnım gergin. Ama kasılma da yok normal aürtünerek hareket ediyor. Yerleri çok daraldı sanırım ya

Evet canım sürtünme gibi sanki. Dediğin gibi her şey yolundadır inşallah hareketleri hissetmeden önce iki haftada bir gidiyordum doktora. Hareketler beni rahatlattı durabiliyordum artık. Ama şimdi azalınca tedirgin oldum yine. Tecrübesizim bir de her duyduğum şey etkiliyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Bu arada sen de çok yorma artık kendini, zaten dikatli olman gerekiyor diye hatırlıyorum. Biliyorum insanin içi rahat etmiyor her şey istediği gibi olsun doğuma giderken gözü arkada kalmasın istiyor ama çok yorulmak da iyi değil. Kendini yormadan az az yap. Olduğu kadar artık.

Eğer inmezse açılman olmaz zaten canım. Misal benimki 7 cm den çok açılmadı mecburi sezeryan oldum. Ama dünyanın sonu değilmiş çok güzel bir sezeryan sonrası yaşadım. Bunları düşünme bence şuanın tadını çıkar. Bebiş hareketli gelişimi çok iyi aşağıya da dönmüş demiştin sanırım. Daha ne yapsın oğluşun :)

Inşallah sorun yoktur canım ya tecrübesiz olunca her duyduğum da etkiliyor. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alıp büyütelim hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…