2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Derin88 canim dolanma benim bebiste var ama hereketlerinde cok.sukur azalma yok.gayet hareketli.bide haftalar arttikca hareket alani daraliyor.diz dirsek surtuyo benimki tekmeler yok artik
Anladım canım sağ ol cevabın için
Inşallah sen de bir sıkıntı yaşamazsın, sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı

Zorlu zamanlar geçirmişsin allah bi daha yaşatmasın. umarım bu doğumunda normal bi şekilde sıkıntısız, kanamasız alırsın bebeğini kucağına. benim duyduğum anne ne kadar rahat ve huzurluysa doğum da o kadar rahat oluyormuş.

insallah canim.doktorum hicbir sorun yok dedi.hele 2ci dogumda hic.korkma dedi.insallah sprunsuz dogumla yavrularimiza kavusuruz tatlim

Evrt yine az hareketli bir döneme girdik sanırım. İnşallah Çarşamba’ya kadar sabredebilirim. Karnım da gergin yeri daraldı yine herhalde. Aynı durumda olan var mı kızlar

iki gündür ben de az hissediyorum kızlar. arada karnımı sıkıştırıp sarsıyorum onda da çok hafif bi hareket hissediyorum. benim de randevum bu haftaiçi

Amin canım kimseye yaşatmasın, hepimiz sorunsuz alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.

Kızlar kalçamda dayanması çok zor bir batma var bir kaç saattir,resmen soluğumu kesiyor, doktor bununla ilgili bi şey söylemedi. Bunu yaşayan var mı? Doktoru konuyla ilgili bi şey söyleyen var mı?
canım magnezyum kullanıyor musun? mayıs annesi bi arkadaşım magnezyumu almadığımda kalçalarım müthiş ağrıyor diyordu dün

Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.

Canim herkes de huzur arkadaşımızdaki gibi erkenden gelmiyor. Bende ilk hamileliğim de bunları okuyup benden gelmiyor emzirmeyeceğim diye çok ağladım
Ama doğumdan sonra bebiş emmeye başlayınca geldi. Şimdi hiç sıkma canını sen doğumdan sonra sütünü arttıran yiyecekler ye yeter. Başta bol su yeşillik ve mayalı yiyecekler hatta mayanın kendisi sutu çok arttırıyor.
Sana şunu da söyleyeyim daha önce de söyledim kuzenim 20 haftalıkken mecburu doğum yaptı bebiş yaşamadı ama kuzenimin 3 gün boyunca sutu geldi. Kendini üzme strese sokma vücudunu kendisini hazırlıyor canim. Ama stres sutu azaltıyor bunu unutma

canım magnezyum kullanıyor musun? mayıs annesi bi arkadaşım magnezyumu almadığımda kalçalarım müthiş ağrıyor diyordu dün
15.haftadan beri kullanıyorum canım, o zaman da agrımıştı başlamıştık geçmişti, şimdi durduk yere noldu anlamadım, son haftalar zor geçecek sanırım

Galiba midemin hassas dönemi başladı kaç gündür hva güzel diye dışarılarda geziyorum ama fark etmeden yoruyorum galiba kendimi . Bgün dokuz gbi karnım ağrımaya başladı. İlk başta sancı mı acaba diye düşündüm ama daha sonra mide bulantısı başladı . Ben bi de kusmaktan korkarım ilk zamanlarda sırf bu yüzden iki kere kustum sadece o da demir hapına baslayınca . Geçenlerde sütten dolayı ishal oldum demiştim günde bes altı kere tuvalete çıkıyodum . İshal gecti yine en az dört bes kere tuvalete çıkmaya başladım . Bugün de midemi bozmuşum galiba yine ishal oldum . Bu ay kaç kilo aldım çok merak ediyorum . Çünkü sürekli tuvaletteyim

İnsallah canim.

Geçen hafta bebeğim çok aşağıda old için hastanede yattım
2 gündür de karnım çok sık sertleşiyor ( bir saatte 5 geçiyor)ve nefesin kesilecekmiş gibi zor alıyorum bu durum normal mi siz dede oluyor mu

Yazdigini yeni gördüm. Kasılmalarını sakin yalancimi diye kendin kararini verme. Biz bilemiyoruz. Bende gecen hafta hastane yattim sabaha kdr acilmami kontrol ettiler 2 saatte bir nstye bagladilar ki sancilarim 30a kdr cikiyodu ve surekliydi. Artik ertesi gun ilaclarla kasilmalar durunca acilmada olmayinca yalanciymis demekki dediler. Yani o kasilmalarin onemi acilma yapip yapmamasi

Ben çok kanama geçiren duymadım Can'ım. İlk gün sanırım çok geliyormuş. O da normal doğumsa.
Ben en çok çatı muayenesinden ve dikişten korkuyorum

Canim cati muayenesi demissin yarama tuz bastin. Smdiye kadar asla kimseyi korkutarak konusmadim. Gecen sancilarim sebebiyle hastaneye yatinca tanistim cati muayenesiyle. Birden elle bakcaz acilma varmi diye dedi. Ben cigris bagris aglamalar zirlamalar baktiramadim. Sonra ertesi gun kendi doktorum geldi bende kasmadim kendimi hicbirsey yokmus. Sakin kendini kasip benim gibi tepinme. Cinsel birlesmeden zor degil oyle soyliyim :). Bide ben eliyle yapcak saniyodum gece megerse 2 parmakmis o bile rahatlamami sagladi.

Evrt yine az hareketli bir döneme girdik sanırım. İnşallah Çarşamba’ya kadar sabredebilirim. Karnım da gergin yeri daraldı yine herhalde. Aynı durumda olan var mı kızlar

Ya kizlar yeminle hislerime tercuman olmussunuz bugun. 2 gundur hic olmadigi kdr sessiz sakin bebisim bide gecen hafta kasilmam olunca odum patliyo. Diyorumki tamam yeri daralmissada elini kimildatsa hissetmem lazim. O kdr az ki sanki 20. Haftadayim. Yarin benm kontrolum var. Dr. Kesin normal yeri daraldi dicek eminim. Ama hem hareketlerin tarzi degisti hem azaldi ne biliyim ya oyle iste.

Canim yukarda yazdim bende seninle ayniyim

iki gündür ben de az hissediyorum kızlar. arada karnımı sıkıştırıp sarsıyorum onda da çok hafif bi hareket hissediyorum. benim de randevum bu haftaiçi

Aynen aynen benimde oyle. Oyle bi vuruyoki pit diye sanki 20. Haftadaki vuruslar. Hepimizmi 2 gundur boyle olduk ya saka gibi.

Güle güle kullan canim Hangi marka ve modeli aldin acaba? Biz hala almadik ya

Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.

Bende de yok oyle bir sey

Can'ım bilmiyorum ki kişiden kişiye değişen bi durum olmalı arkadaşımın biri Doğum sancısından beter hastaneyi inlettim dedi.
Benim de rahim ağzım çok dar tüp bebek benim kuzum. Transferim bile o kadar zor oldu ki. Endişem o yüzden. Yoksa hiç düşünmezdim bunu.

Benim öyle uzun sürmüyor 5 6 damla bazen haftada 1 bazen 2 haftada 1 oluyor..kulak burun boğaza yeni gittim..ama tıkanıklık için Bayadır olmamıştı burun kanamam sormakta aklıma gelmedi...vücuda kan fazla pompolanıyor şu aralar bazı hamileler de olabiliyormuş araştırdım biraz

Kızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…