- 16 Ağustos 2017
- 416
- 368
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.261
Anladım canım sağ ol cevabın içinDerin88 canim dolanma benim bebiste var ama hereketlerinde cok.sukur azalma yok.gayet hareketli.bide haftalar arttikca hareket alani daraliyor.diz dirsek surtuyo benimki tekmeler yok artik
Zorlu zamanlar geçirmişsin allah bi daha yaşatmasın. umarım bu doğumunda normal bi şekilde sıkıntısız, kanamasız alırsın bebeğini kucağına. benim duyduğum anne ne kadar rahat ve huzurluysa doğum da o kadar rahat oluyormuş.Ben 17 hafta bebeğimi kaybetmiştim, onu suni sancı ile normal Doğum yapmıştım, boyutları aynı değil tabi ama az çok Doğum deneyimim oldu, eve döndük kanamadan ölüyordum ambulansla hastaneye zor yetiştirdiler bembeyaz olmuştum bilincim kapalıydı, sonrasında tekrar kürtaj oldum falan sıkıcı konular neyse uzatmiiim , o yüzden çatı muayenesi ve Doğum hakkında az buçuk fikrim var. Dikiş konusunda haklısın sürekli pansuman falan gerekiyormuş, ama nedense kan işi beni çok ürkütüyor sanırım geçirdiğim kanamadan dolayı, ama bunun mükafatı olacak inşallah yavrularımız sağlıkla kollarımızda olacak, ne agrı ne dikiş ne kanama görmeyecek gözümüz inşallah
insallah canim.doktorum hicbir sorun yok dedi.hele 2ci dogumda hic.korkma dedi.insallah sprunsuz dogumla yavrularimiza kavusuruz tatlimEğer inmezse açılman olmaz zaten canım. Misal benimki 7 cm den çok açılmadı mecburi sezeryan oldum. Ama dünyanın sonu değilmiş çok güzel bir sezeryan sonrası yaşadım. Bunları düşünme bence şuanın tadını çıkar. Bebiş hareketli gelişimi çok iyi aşağıya da dönmüş demiştin sanırım. Daha ne yapsın oğluşun :)
Evrt yine az hareketli bir döneme girdik sanırım. İnşallah Çarşamba’ya kadar sabredebilirim. Karnım da gergin yeri daraldı yine herhalde. Aynı durumda olan var mı kızlar
iki gündür ben de az hissediyorum kızlar. arada karnımı sıkıştırıp sarsıyorum onda da çok hafif bi hareket hissediyorum. benim de randevum bu haftaiçiKızlar ben de bugün bebeği pek hissedemedim gibi. Zaten geçtiğimiz hafta baya azalmıştı hareketleri, eskisi gibi sert hareketleri olmuyor. Normal mi anlamadım. Kordon dolanması falan okuyunca tedirgin oldum. Dolanma olunca hareket azalıyor mu acaba
Cuma gününe randevu aldım ama dayanabilecek miyim o zamana bilemiyorum.
Amin canım kimseye yaşatmasın, hepimiz sorunsuz alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah.Zorlu zamanlar geçirmişsin allah bi daha yaşatmasın. umarım bu doğumunda normal bi şekilde sıkıntısız, kanamasız alırsın bebeğini kucağına. benim duyduğum anne ne kadar rahat ve huzurluysa doğum da o kadar rahat oluyormuş.
canım magnezyum kullanıyor musun? mayıs annesi bi arkadaşım magnezyumu almadığımda kalçalarım müthiş ağrıyor diyordu dünKızlar kalçamda dayanması çok zor bir batma var bir kaç saattir,resmen soluğumu kesiyor, doktor bununla ilgili bi şey söylemedi. Bunu yaşayan var mı? Doktoru konuyla ilgili bi şey söyleyen var mı?
Inşallah bir sıkıntı yoktur güzel haberler alırız bu haftaiki gündür ben de az hissediyorum kızlar. arada karnımı sıkıştırıp sarsıyorum onda da çok hafif bi hareket hissediyorum. benim de randevum bu haftaiçi
Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.
15.haftadan beri kullanıyorum canım, o zaman da agrımıştı başlamıştık geçmişti, şimdi durduk yere noldu anlamadım, son haftalar zor geçecek sanırımcanım magnezyum kullanıyor musun? mayıs annesi bi arkadaşım magnezyumu almadığımda kalçalarım müthiş ağrıyor diyordu dün
aynen canim.aslinda tam.olarak.korkum.dolanma degil plasentam yukarda dogum aninda bebek inemez diye korkuyorum..bi.umut belki dolanma 1kereyle kalir.1kere dolanmada tecrubem var kizim ilk.dogumda 1kere dolanmayla dogdu gayetde saglikli morarma falan yoktu.insallah bu dogumumda sikintisiz gecer
Geçen hafta bebeğim çok aşağıda old için hastanede yattım
2 gündür de karnım çok sık sertleşiyor ( bir saatte 5 geçiyor)ve nefesin kesilecekmiş gibi zor alıyorum bu durum normal mi siz dede oluyor mu
Ben çok kanama geçiren duymadım Can'ım. İlk gün sanırım çok geliyormuş. O da normal doğumsa.
Ben en çok çatı muayenesinden ve dikişten korkuyorum
Evrt yine az hareketli bir döneme girdik sanırım. İnşallah Çarşamba’ya kadar sabredebilirim. Karnım da gergin yeri daraldı yine herhalde. Aynı durumda olan var mı kızlar
Kızlar ben de bugün bebeği pek hissedemedim gibi. Zaten geçtiğimiz hafta baya azalmıştı hareketleri, eskisi gibi sert hareketleri olmuyor. Normal mi anlamadım. Kordon dolanması falan okuyunca tedirgin oldum. Dolanma olunca hareket azalıyor mu acaba
Cuma gününe randevu aldım ama dayanabilecek miyim o zamana bilemiyorum.
iki gündür ben de az hissediyorum kızlar. arada karnımı sıkıştırıp sarsıyorum onda da çok hafif bi hareket hissediyorum. benim de randevum bu haftaiçi
Kizlar bu arada dun arabamiz geldi. İyi ki bunu almisiz dedim. Sürümü, kumaşı, genişliği falan o kadar güzel ki! Tek eksi yani cift yönlü kullanilmiyor olusu. Ona da cok takilmadim. Cocuk buyuyene kadar zaten anakucaginda gidecek. Anakucagina sigmayacak hale gelince de etrafi izlemek isteyecektir diye dusunuyorum. Tentesi cok genis. Uyku tulumu yagmurlugu falan var.
Bende daha hiç süt filan gelmedi, acaba sütüm az mı olacak. İnşallah sütüm olur kızlar.
Sinirda gibi canim. 1 saat sonrada olc.seker olcen arkadaslara bi sorum olcak seker aletiyle aclik olctum 102 cikti 2 saat sonra tokluk 135 cikti yuksek mi aceba
Can'ım bilmiyorum ki kişiden kişiye değişen bi durum olmalıCanim cati muayenesi demissin yarama tuz bastin. Smdiye kadar asla kimseyi korkutarak konusmadim. Gecen sancilarim sebebiyle hastaneye yatinca tanistim cati muayenesiyle. Birden elle bakcaz acilma varmi diye dedi. Ben cigris bagris aglamalar zirlamalar baktiramadim. Sonra ertesi gun kendi doktorum geldi bende kasmadim kendimi hicbirsey yokmus. Sakin kendini kasip benim gibi tepinme. Cinsel birlesmeden zor degil oyle soyliyim :). Bide ben eliyle yapcak saniyodum gece megerse 2 parmakmis o bile rahatlamami sagladi.
Benim öyle uzun sürmüyor 5 6 damla bazen haftada 1 bazen 2 haftada 1 oluyor..kulak burun boğaza yeni gittim..ama tıkanıklık için Bayadır olmamıştı burun kanamam sormakta aklıma gelmedi...vücuda kan fazla pompolanıyor şu aralar bazı hamileler de olabiliyormuş araştırdım birazcanım benim geçen gün yarim saat kadar sürdü.gerçi boğaz enfeksiyonu için antibiyotikte kullanıyordum.hamilelikte mi yoksa sunuzutten mi oluyo anlamadım.dün kontrolüm vardı.doktora söyledim olabilir dedi ama sık olmaya baslarsa kbb gidersin dedi
Joie nin litetrax 3 travel sistemini aldik canim. Pisman olacagimi dusunmuyorum araba kaliteli.Güle güle kullan canim Hangi marka ve modeli aldin acaba? Biz hala almadik ya
Bende de yok oyle bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?