2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Su kocalar hic degilse bile kendi cocuklari icin hamilelik doneminde anneyi mutlu edemezler mi ya? Neden boyle yapiyorlar?

Aslinda aci yok biliyomuusun. Yani henim hissettigim aci degldi sadece birilerinin orayi kurcaliyo olmasiydi beni tepindiren. Jel suruo fln. zaten kolay bisey demiyorum. Ama en guzel tatafi 5 sn suruyo bidaha yaptirirsam kapatcam gozumu sikcam disimi 10 a kdr saycam. Elden baska bisey gelmiyo

ayni seyi bende 3 gun yasadim tamamen kendimin hakli oldugunu dusunuyorum. ve ben sitres yaptikca burnumda kaniyor. dun 3kez kanadi. esime cok cok sinir oldum hatta ona dogumda dualar kabul olur ben sensiz cocuklarimla sorunsuz hayat dilecegim seninle olmuyor dedim. bana dun sabah bakislari bile cok cok kotuydu.bu sabah oldu asla kinli bi insan degilimdir annem babam ayri oldugu icin bu zor bi hayat aile ortami olmamasi. hic birsey olmamis gibi davrandim. oda aynisi yapiyor suanlik. cocuklarimin sicak bi yuvada buyumesi istiyorum. benim yukum cok agir bu aralar hamilelin basindan beri sinir ve sitrese sokuyolar beni dusunun cocum cok sinirli bi insan olcani dusunuyorum artik. ama hayat bu bi yerdede riv riv diyeceksin zaten evlilikde hep gulemeyiz ya arada atisacaz yapcak birsey yok onemli olan bi yerde mutluda olabilmek

@Derin88 canim dolanma benim bebiste var ama hereketlerinde cok.sukur azalma yok.gayet hareketli.bide haftalar arttikca hareket alani daraliyor.diz dirsek surtuyo benimki tekmeler yok artik

canim darlanma doktorlar bebegini riske atmaz diye dusunuyorum insallah boynundaki dugumude gider. bu ultrasyonlar ne kadar degerli en azindan doktolar orda gorup ona gore hareket edebiliyo insallah bi daki kontrolunde guzel olur. bundan sonra iki haftada birmi devam edeceksin yok bi haftaya 35den donrami dusuyoruz.

cati muhanesi dedinde kizimda 38 haftada 2 parmakla cati muhanesi oldum Allahim o nasil birsey bida cati muhanesi yapmak istedinde yok yok yok cok iyiyim dedim diyorum hic sancim olmadi ilk dogumda 41 olduk doktor 2 kez cati muhanesi yapti serce parmak kadar bile acilma yok dedu kizimda yerinden memnundu anlasilan bunda sancilarim cok fazla hele bu gun esinde fark etti.

Sancin ne şekilde ihmal etme. Sancilari onemsiyolar acilma yapiyo diye. Valla ben doktorun elini itekleye itekleye yaptirdim elimi itme diyo. Iticem o sekilde yapin diyorum :)

Haklısın canım. Mecburuz sonuçta. O yüzden dayanabilmenin yolunu bulmak lazım

Benimki de bugun az haraket ediyor. Sadece sirti mi, poposu mu, kafasi mi bilmem. Orayi arada bir toplanip ittiriyor o kadar. Normalde cok hareketliydi birden durmasi moralimi bozuyor.

Biz de tartistik esimle bugun. Oturdum agladim iki saat sonra aklina geldi ozur dilemek. Hala kirginim ama ben. Odadan kaciyorum, diger odaya gelip hala gelip gelip benimle tartisiyor. Sonra kovdum bulundugum odaya gelme yeter dedim. Eger rahat vermezse Ben hamileyim kipirdayamiyorum evden cik git derdim. Daha once bir kere yapmisligim var.

Bel ki sana bi süprizi vardır diycemde minnacık bebekle lohusa halinle nereye gidebilirsin ki ..
Yine de üzülme kötü düşünme.. canını da sıkma.
Eğer o bebeğiyle vakit geçirmek yerine arkadaşlarını tercih ediyorsa keyfi bilir....
Hoş yarın onu kucağına alınca bırak gezmeyi ekmek almaya bile gitmez.

Sancin ne şekilde ihmal etme. Sancilari onemsiyolar acilma yapiyo diye. Valla ben doktorun elini itekleye itekleye yaptirdim elimi itme diyo. Iticem o sekilde yapin diyorum :)

sancilarim belde bacaklarima vuruyo bebek cok asagi dusuyo ve yurumem bile cok zor oluyor karnim tas gibi oluyor ve sezeryanimda aciyor kasilmalarim oluyo arada ama cok uzun suruyo sonra az rahatlatliyorum saatler sonra zaten uyku yok gibi birsey simdilik boyle camasir sepeti kaldirmak bile zorluyo beni iki kere yirtilma gibi birsey hissettim. ama ben cok hareketliyim esim beni doktor sikayet etmek istiyor hersey senin yuzunden diyo bi yerinde durmuyorsn ama mecburumki ben o kadar yorulmama ragmen olmuyor hic birsey istedigim gibi

Canim ne diyim bilemedim.Bu erkekler cok cahiller Allah akil fikir versin.biliyorum uzme kendini demek cok sacma gelicek sana en azindan kendini cik yipratma cunku olan sadece cocuklarina ve sana olur.

Cok guzel bi isim canim bian cok efelenebilir diye dusundum sadece
Yerim ben onun efelenmesini bana da ikisi hemen hemen ayni anlamlardaymis gibi geldi. Ben aslinda yağız efe veya yağız ege yi daha cok istedim. Ama yağız ve ege isimleri esimim pek hosuna gitmiyor. O yuzden yiğit efe düşündük.

Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.

Çatı muayenesinden konuşmuşsunuz kizlar benim de doğum olayi ile ilgili en korktugum sey. İnsallah hic gerek kalmadan direk doguma girerim. Hatta açılmama falan bakmalarina gerek de kalmaz. Birisinin orayi kurcaliyor oluşu bence cok itici. Ve bence aciyordur da. Ben cogu zaman iliski sirasinda da acı cektigim icin eminim benimki zOr gececektir

Gunaydin canim benim cok gecmis olsun. Kendini üzme sakın. Gözetim altindasin öyle düşün. Ve cok şükür bebeklerimiz coktan yasama sınırını geçti. Doğsa bile yasayip yasamama ihtimali zamaninda dogan bebek ile aynı. Her şeye iyi tarafindan bak. Senin neden erken dogum riskin var?

canim rabbim yar ve yardimcin olsun insallh.. saglicakla vaktiyle gelsin yavrun insallh..

Çok geçmiş olsun canım. Doktorlar gerekn her önlemi almışlar. Doğsa bile Allah 'in izniyle yaşar artik. Ki zamanini bekler minigin inş.

Canim ne diyim bilemedim.Bu erkekler cok cahiller Allah akil fikir versin.biliyorum uzme kendini demek cok sacma gelicek sana en azindan kendini cik yipratma cunku olan sadece cocuklarina ve sana olur.
Su kocalar hic degilse bile kendi cocuklari icin hamilelik doneminde anneyi mutlu edemezler mi ya? Neden boyle yapiyorlar?

Sinirimden titriyorum artık ama bunların hesabı sorulacak çok sağolun Kızlar desteğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…