- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.281
Su kocalar hic degilse bile kendi cocuklari icin hamilelik doneminde anneyi mutlu edemezler mi ya? Neden boyle yapiyorlar?Kızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir
Cok guzel bi isim canim bian cok efelenebilir diye dusundum sadeceKizlar yiğit efe ismi nasil? Artik ismi belli olsun istiyorum. Hicbir isim de icime sinmiyor ama artik karar vermek zorundayim.
Can'ım bilmiyorum ki kişiden kişiye değişen bi durum olmalıarkadaşımın biri Doğum sancısından beter hastaneyi inlettim dedi.
Benim de rahim ağzım çok dartüp bebek benim kuzum. Transferim bile o kadar zor oldu ki. Endişem o yüzden. Yoksa hiç düşünmezdim bunu.
Kızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir
@Derin88 canim dolanma benim bebiste var ama hereketlerinde cok.sukur azalma yok.gayet hareketli.bide haftalar arttikca hareket alani daraliyor.diz dirsek surtuyo benimki tekmeler yok artik
Yazdigini yeni gördüm. Kasılmalarını sakin yalancimi diye kendin kararini verme. Biz bilemiyoruz. Bende gecen hafta hastane yattim sabaha kdr acilmami kontrol ettiler 2 saatte bir nstye bagladilar ki sancilarim 30a kdr cikiyodu ve surekliydi. Artik ertesi gun ilaclarla kasilmalar durunca acilmada olmayinca yalanciymis demekki dediler. Yani o kasilmalarin onemi acilma yapip yapmamasi
Canim cati muayenesi demissin yarama tuz bastin. Smdiye kadar asla kimseyi korkutarak konusmadim. Gecen sancilarim sebebiyle hastaneye yatinca tanistim cati muayenesiyle. Birden elle bakcaz acilma varmi diye dedi. Ben cigris bagris aglamalar zirlamalar baktiramadim. Sonra ertesi gun kendi doktorum geldi bende kasmadim kendimi hicbirsey yokmus. Sakin kendini kasip benim gibi tepinme. Cinsel birlesmeden zor degil oyle soyliyim :). Bide ben eliyle yapcak saniyodum gece megerse 2 parmakmis o bile rahatlamami sagladi.
Ya kizlar yeminle hislerime tercuman olmussunuz bugun. 2 gundur hic olmadigi kdr sessiz sakin bebisim bide gecen hafta kasilmam olunca odum patliyo. Diyorumki tamam yeri daralmissada elini kimildatsa hissetmem lazim. O kdr az ki sanki 20. Haftadayim. Yarin benm kontrolum var. Dr. Kesin normal yeri daraldi dicek eminim. Ama hem hareketlerin tarzi degisti hem azaldi ne biliyim ya oyle iste.
Canim yukarda yazdim bende seninle ayniyim
Aynen aynen benimde oyle. Oyle bi vuruyoki pit diye sanki 20. Haftadaki vuruslar. Hepimizmi 2 gundur boyle olduk ya saka gibi.
Sancin ne şekilde ihmal etme. Sancilari onemsiyolar acilma yapiyo diye. Valla ben doktorun elini itekleye itekleye yaptirdim elimi itme diyo. Iticem o sekilde yapin diyorum :)cati muhanesi dedinde kizimda 38 haftada 2 parmakla cati muhanesi oldum Allahim o nasil birsey bida cati muhanesi yapmak istedinde yok yok yok cok iyiyim dedim diyorum hic sancim olmadi ilk dogumda 41 olduk doktor 2 kez cati muhanesi yapti serce parmak kadar bile acilma yok dedu kizimda yerinden memnundu anlasilan bunda sancilarim cok fazla hele bu gun esinde fark etti.
Haklısın canım. Mecburuz sonuçta. O yüzden dayanabilmenin yolunu bulmak lazımAslinda aci yok biliyomuusun. Yani henim hissettigim aci degldi sadece birilerinin orayi kurcaliyo olmasiydi beni tepindiren. Jel suruo fln. zaten kolay bisey demiyorum. Ama en guzel tatafi 5 sn suruyo bidaha yaptirirsam kapatcam gozumu sikcam disimi 10 a kdr saycam. Elden baska bisey gelmiyo
Benimki de bugun az haraket ediyor. Sadece sirti mi, poposu mu, kafasi mi bilmem. Orayi arada bir toplanip ittiriyor o kadar. Normalde cok hareketliydi birden durmasi moralimi bozuyor.Kızlar ben de bugün bebeği pek hissedemedim gibi. Zaten geçtiğimiz hafta baya azalmıştı hareketleri, eskisi gibi sert hareketleri olmuyor. Normal mi anlamadım. Kordon dolanması falan okuyunca tedirgin oldum. Dolanma olunca hareket azalıyor mu acaba
Cuma gününe randevu aldım ama dayanabilecek miyim o zamana bilemiyorum.
Biz de tartistik esimle bugun. Oturdum agladim iki saat sonra aklina geldi ozur dilemek. Hala kirginim ama ben. Odadan kaciyorum, diger odaya gelip hala gelip gelip benimle tartisiyor. Sonra kovdum bulundugum odaya gelme yeter dedim. Eger rahat vermezse Ben hamileyim kipirdayamiyorum evden cik git derdim. Daha once bir kere yapmisligim var.Kızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir
Okadar canım sıkkın ki bu gece içim içimi yiyor resmen Rabbim den sabır istiyorum ... Geçen sene ayın 9 da doğum yaptım yani bu geceyi kabus yaşadım elimde değil her saniyeyi yaşıyorum.... Ve sonrada kaybettim sanki içim yanıyor şuan gözlerim çeşme gibi susmuyor... Birde eşim deli etti beni ben bugun acımdan kudururken o gitmiş mayıs ayına uçak bileti almış arkadaşıyla gezmek için ben lohusa olucam o ara ya neye güvenip aldın sen diyorum bişey olmaz 3 gün annene giderdin diyo hayatımın şokunu yaşıyorum hiç böyle yapmazdı okadar kırgınım ki şuan eşime ben neyin derdindeyim o neyin
Sancin ne şekilde ihmal etme. Sancilari onemsiyolar acilma yapiyo diye. Valla ben doktorun elini itekleye itekleye yaptirdim elimi itme diyo. Iticem o sekilde yapin diyorum :)
Canim ne diyim bilemedim.Bu erkekler cok cahiller Allah akil fikir versin.biliyorum uzme kendini demek cok sacma gelicek sana en azindan kendini cik yipratma cunku olan sadece cocuklarina ve sana olur.Kızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir
Yerim ben onun efelenmesiniCok guzel bi isim canim bian cok efelenebilir diye dusundum sadece
Gunaydin canim benim cok gecmis olsun. Kendini üzme sakın. Gözetim altindasin öyle düşün. Ve cok şükür bebeklerimiz coktan yasama sınırını geçti. Doğsa bile yasayip yasamama ihtimali zamaninda dogan bebek ile aynı. Her şeye iyi tarafindan bak. Senin neden erken dogum riskin var?Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
canim rabbim yar ve yardimcin olsun insallh.. saglicakla vaktiyle gelsin yavrun insallh..Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
Günaydın kızlar
Canim ne diyim bilemedim.Bu erkekler cok cahiller Allah akil fikir versin.biliyorum uzme kendini demek cok sacma gelicek sana en azindan kendini cik yipratma cunku olan sadece cocuklarina ve sana olur.
Su kocalar hic degilse bile kendi cocuklari icin hamilelik doneminde anneyi mutlu edemezler mi ya? Neden boyle yapiyorlar?
ayni seyi bende 3 gun yasadim tamamen kendimin hakli oldugunu dusunuyorum. ve ben sitres yaptikca burnumda kaniyor. dun 3kez kanadi. esime cok cok sinir oldum hatta ona dogumda dualar kabul olur ben sensiz cocuklarimla sorunsuz hayat dilecegim seninle olmuyor dedim. bana dun sabah bakislari bile cok cok kotuydu.bu sabah oldu asla kinli bi insan degilimdir annem babam ayri oldugu icin bu zor bi hayat aile ortami olmamasi. hic birsey olmamis gibi davrandim. oda aynisi yapiyor suanlik. cocuklarimin sicak bi yuvada buyumesi istiyorum. benim yukum cok agir bu aralar hamilelin basindan beri sinir ve sitrese sokuyolar beni dusunun cocum cok sinirli bi insan olcani dusunuyorum artik. ama hayat bu bi yerdede riv riv diyeceksin zaten evlilikde hep gulemeyiz ya arada atisacaz yapcak birsey yok onemli olan bi yerde mutluda olabilmek
Benimki de bugun az haraket ediyor. Sadece sirti mi, poposu mu, kafasi mi bilmem. Orayi arada bir toplanip ittiriyor o kadar. Normalde cok hareketliydi birden durmasi moralimi bozuyor.
Biz de tartistik esimle bugun. Oturdum agladim iki saat sonra aklina geldi ozur dilemek. Hala kirginim ama ben. Odadan kaciyorum, diger odaya gelip hala gelip gelip benimle tartisiyor. Sonra kovdum bulundugum odaya gelme yeter dedim. Eger rahat vermezse Ben hamileyim kipirdayamiyorum evden cik git derdim. Daha once bir kere yapmisligim var.
Sinirimden titriyorum artık ama bunların hesabı sorulacak çok sağolun Kızlar desteğiniz içinCanim ne diyim bilemedim.Bu erkekler cok cahiller Allah akil fikir versin.biliyorum uzme kendini demek cok sacma gelicek sana en azindan kendini cik yipratma cunku olan sadece cocuklarina ve sana olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?