2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnşallah herhangi olumsuz bir durum olmayacak ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Olumsuz düşünme, sonuçta bu haftaya kadar gelmişsin. Stresten uzak dur, güzel hayaller kur gerçek olsun.

insallah vaktiyle kavusursn bebegine Allah tamamina erdirsn bebeginle sana uzun omurler versin insallah sitres hic yapma olumlu dusun hersey iyi olacak insallah

amin canim, insallah saglikla bebegine kavusursun. iyi dusun iyi olsun. belki hastanede gozetim altinda olman ani gelismelerde doktorun hizli mudahale edebilmesi sayesinde senin icin daha hayirli olur. canini sıkma ve moralini yuksek tut

Allah yardımcın olsun canım Rabbim yavrunu sana bağışlasın senide ona İnşallah ... Korkma gerekli tedbirleri almışlar şuan gözetim altında olman çok çok iyi ciğer geliştirici de olmuşsun şükür... İnş sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin canım vakitli saatli .. Dua edelim İnş... Sende serklaj vardı sanırım değilmi canım öyle hatırlıyorum .

Gunaydin canim. Kendine iyi bak, stress yapmamaya calis, ve olumlu seyler dusun. Ani haraketlerden, gurultuden filan kacinmaya calis. Esini ya da yakinin birini tembihle, hastaneye sevmedigin kisiler, olumsuz kisiler seni ziyarete gelmesin. Sen rahat ve huzurlu ol.

Bebeklerimiz 24uncu haftadan beri artik disarida yasayabilecek kadar buyuduler,30 lari da astigimiz icin artik cigerleri gelismeye basladi sanslari cook yuksek. Simdi sen 32. Haftayi hedefle. 2 hafta cabucak gecer. 32de orta premature oluyorlar. 32 ye gelince bir hafta sonrasini bir hafta sonrasini hedeflerken bir bakarsin 36 olmus. O zaman premature bile sayilmayacak.

Hemsirelerle doktorlarla tatli dille konus, seni sevsinler, surekli seni kontrol etsinler.

Her sey yolunda gidecek bu sefer.

Günaydın canım inşallah sonuna kadar bekler bebişim içerde sağlıkla gelir zamaninda

Kızlar günler ilerledikçe gerçekten sıkıntılar artmaya başladı ve her dakika diken üstünde olmaya başladık Rabbim sıkıntı da olan kardeşlerime yardım etsin yavrularını bağışlasın İnş .. Duayı eksik etmeyelim hepimiz birbirimize dua edelim ayet kursi yi bol bol okuyalım ini son ayetini 7 defa tekrar edelim ..

canım çok pardon ben süt için anlamıştım. çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsın aynı sıkıntıları maşallah ne güzel gelmiş sütün oğluşunda darısı bize hepimize. zeytinyağı denemişsindir ama yine de tek bildiğim o buyüzden onu önermek isterim. her sabah peynirlerin üzerine gezdiriyorum ben, faydası var sanırım.

sırf bu yüzden sezeryan istiyorum aynı seyleri düşünüyoruz ve yaşamışız. ama sanırım sen normal doğumu çok istiyordun. ben neden bir türlü oturtamıyorm kafamda çok korkuyorum, çataldan, çatı muayenesinden, sürekli o şekilde kontrol edilmekten

Canım inşallah en az yorgunlukla atlatırsın bu süreci. En azından hepimiz riskli zamanı geçtik diye düşünüyorum.Sabır ve dua sadece...

Kızlar günaydın sabahın erken saatlerinden beri adet sancısı gibi belimde yanmalı ağrı çekiyorum..ara ara artıyor..ara ara azalıyor..doktor rv normalde yrn..napim ben ciddi midir gece yatışla mi alakalıdır..dus alicam şimdi beklicem bakalim geçecek mi..pooofffff

Yigit ismini cok seviyorum ben .
Komsumuzun oglunun ismi ama masallah cok asil cok tatli bi cocuk :)

Kızlar nedense bana sezaryan daha zor geliyor. Ne biliyim karın daha hassas bi bölge değil mi.Bir de saatlerce çatalda beklemiyorsunuz ki.odada sancınızı çekiyorsunuz.son aşama orası.Bence biz bilinçaltında hep kötü düşünceler biriktirmişiz.Biraz akışına bırakalım kızlar.Yabancılar bizden daha iyiler bu konuda

anladim cnm dikkat edeyim yediklerime ben banada biraz yuksek gibi gelmisti bebegin haftasida 2 hafta onde cikti 28. haftada normalde 1 hafta ondeydi bastan beri ama o hafta 1 hafta daha ilerlemis seker yuklemesi yaptirmamistim

Canim Rabbim yardimcin olsun .korkma Allahin izniyle bu zamana kadar geldi ins .dualarimizdasin
Canim dogumdada iliskidede cati muayenesindede kasmamak cok onemli
Canim ins onemli birsey degildir biara dr unu istersen cok normal degil .ihmal etme derim

turkuaz08 sezaryende de sonda takılması iğrenç bişey öyle şartlandırma kendini...o anda onları hiç hissetmiyor düşünmüyorsun akışta normal geliyor...sadece bebeğini sağ salim alıp gitmek oluyor aklında başka her şey anlamını yitiriyor...ikisinin de zorlukları var anne olmak kolay değil...Burun ve kil dönmesi ameliyatı geçirmiştim ben daha önce...sezaryen bunlardan daha kolay geldi bana...birinde burnun tamponlu nefes almak yok birinde popon yaralı ayağa bile kalkamıyorsun...sezaryende tabi bebek işleri var ekstra...bence normal doğum bundan da kolaydır...keşke doğurabilseydim ama kısmet olmadı

günaydın

36 haftadan sonra alttan muayene yapılıyor mu

benım ılk hamılelıgımde hiç yapılmadı .Etrafımdakıler yapıldıgını iddia ediyo ama hangisi dogru acaba

Aminn canım inşallah 1 saat geçse şükrediyorum. Servikal yetmezlik tanısı konuşmuştu canım 14 haftalıkken serklaj oldu rahime dikiş atıldı. Sürekli evde yattığım halde yine açıklığım olmuş. Sabır dua ederek yatıyorum. Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin

Geçmiş olsun ama en iyisi hastanede olmak şu anda her şey kontrol altında...böyle yattığın sürece tutabilirler bence bebeği 36 ya kadar falan...Allah hayırlı vakitli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…