- 16 Aralık 2015
- 323
- 368
- 103
- 46
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.301
İnşallah herhangi olumsuz bir durum olmayacak ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Rabbim yardımcın olsun. Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Olumsuz düşünme, sonuçta bu haftaya kadar gelmişsin. Stresten uzak dur, güzel hayaller kur gerçek olsun.Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
amin canim, insallah saglikla bebegine kavusursun. iyi dusun iyi olsun. belki hastanede gozetim altinda olman ani gelismelerde doktorun hizli mudahale edebilmesi sayesinde senin icin daha hayirli olur. canini sıkma ve moralini yuksek tutGünaydın kızlar
Allah yardımcın olsun canım Rabbim yavrunu sana bağışlasın senide ona İnşallah ... Korkma gerekli tedbirleri almışlar şuan gözetim altında olman çok çok iyi ciğer geliştirici de olmuşsun şükür... İnş sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin canım vakitli saatli .. Dua edelim İnş... Sende serklaj vardı sanırım değilmi canım öyle hatırlıyorum .Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın canım inşallah sonuna kadar bekler bebişim içerde sağlıkla gelir zamanindaGünaydın kızlar
canım çok pardon ben süt için anlamıştım. çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsın aynı sıkıntılarıCanim ben sütten daha çok kansızlıktan korkuyorum. Kabız olmamak için içerim. Şu anda gebelik şekerinden dolayı kayısı ve armutu kestim ve çok canim açıyor ve ilk hamileliğinde kalan hemoroid var o ilerleyecek diye korkuyorum
Birde süt yapan yiyeceklerin basında su geliyor bunun yanında bol yeşillik ve mayalı gıdalarda güzel süt yapar rezene çayı da var tabii . Ben sütüm olmayacak diye korkmuyorum. Oğlumda korktum çok ağladım emziremeyeceğim göğüslerim büyümedi sütüm yok diye ama maşallah emzirdim hiç ek gıdaya mamaya falan gerek olmadi. O yüzden süt yapması asıl konu değil ama yaparsa çok güzel olur.
sırf bu yüzden sezeryan istiyorumÇatı muayenesinden konuşmuşsunuz kizlar benim de doğum olayi ile ilgili en korktugum sey. İnsallah hic gerek kalmadan direk doguma girerim. Hatta açılmama falan bakmalarina gerek de kalmaz. Birisinin orayi kurcaliyor oluşu bence cok itici. Ve bence aciyordur da. Ben cogu zaman iliski sirasinda da acı cektigim icin eminim benimki zOr gececektir
Canım inşallah en az yorgunlukla atlatırsın bu süreci. En azından hepimiz riskli zamanı geçtik diye düşünüyorum.Sabır ve dua sadece...Günaydın kızlar
Yigit ismini cok seviyorum ben .Yerim ben onun efelenmesinibana da ikisi hemen hemen ayni anlamlardaymis gibi geldi. Ben aslinda yağız efe veya yağız ege yi daha cok istedim. Ama yağız ve ege isimleri esimim pek hosuna gitmiyor. O yuzden yiğit efe düşündük.
Kızlar nedense bana sezaryan daha zor geliyor. Ne biliyim karın daha hassas bi bölge değil mi.Bir de saatlerce çatalda beklemiyorsunuz ki.odada sancınızı çekiyorsunuz.son aşama orası.Bence biz bilinçaltında hep kötü düşünceler biriktirmişiz.Biraz akışına bırakalım kızlar.Yabancılar bizden daha iyiler bu konudasırf bu yüzden sezeryan istiyorumaynı seyleri düşünüyoruz ve yaşamışız. ama sanırım sen normal doğumu çok istiyordun. ben neden bir türlü oturtamıyorm kafamda çok korkuyorum, çataldan, çatı muayenesinden, sürekli o şekilde kontrol edilmekten
anladim cnm dikkat edeyim yediklerime ben banada biraz yuksek gibi gelmisti bebegin haftasida 2 hafta onde cikti 28. haftada normalde 1 hafta ondeydi bastan beri ama o hafta 1 hafta daha ilerlemis seker yuklemesi yaptirmamistimCanim yeni gördüm bilmiyorum cevap verdiler mi ama gebelik şekerinin normal şeker hastalığından farklı değerleri var.
Normal şeker hastalarında
açlık 130 Tokluk yemekten 1-2saat icinde180 altı iken
Gebelikte
Açlık 90 alti
Tokluk ağzına attigin ilk lokmadan itibaren 1 saat sonrası 140 altı olması lazimmis
O yüzden bana diyabet hemsiresinin söylediğine gore senin açlık yüksek tokluk için ise geç ölçmüşsün canim
Canim Rabbim yardimcin olsun .korkma Allahin izniyle bu zamana kadar geldi ins .dualarimizdasinGünaydın kızlar
Canim dogumdada iliskidede cati muayenesindede kasmamak cok onemliÇatı muayenesinden konuşmuşsunuz kizlar benim de doğum olayi ile ilgili en korktugum sey. İnsallah hic gerek kalmadan direk doguma girerim. Hatta açılmama falan bakmalarina gerek de kalmaz. Birisinin orayi kurcaliyor oluşu bence cok itici. Ve bence aciyordur da. Ben cogu zaman iliski sirasinda da acı cektigim icin eminim benimki zOr gececektir
Canim ins onemli birsey degildir biara dr unu istersen cok normal degil .ihmal etme derimKızlar günaydın sabahın erken saatlerinden beri adet sancısı gibi belimde yanmalı ağrı çekiyorum..ara ara artıyor..ara ara azalıyor..doktor rv normalde yrn..napim ben ciddi midir gece yatışla mi alakalıdır..dus alicam şimdi beklicem bakalim geçecek mi..pooofffff
Aminn canım inşallah 1 saat geçse şükrediyorum. Servikal yetmezlik tanısı konuşmuştu canım 14 haftalıkken serklaj oldu rahime dikiş atıldı. Sürekli evde yattığım halde yine açıklığım olmuş. Sabır dua ederek yatıyorum. Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsinGunaydin canim benim cok gecmis olsun. Kendini üzme sakın. Gözetim altindasin öyle düşün. Ve cok şükür bebeklerimiz coktan yasama sınırını geçti. Doğsa bile yasayip yasamama ihtimali zamaninda dogan bebek ile aynı. Her şeye iyi tarafindan bak. Senin neden erken dogum riskin var?
Amin canım cümlemizin inşallahcanim rabbim yar ve yardimcin olsun insallh.. saglicakla vaktiyle gelsin yavrun insallh..
Geçmiş olsun ama en iyisi hastanede olmak şu anda her şey kontrol altında...böyle yattığın sürece tutabilirler bence bebeği 36 ya kadar falan...Allah hayırlı vakitli kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeAminn canım inşallah 1 saat geçse şükrediyorum. Servikal yetmezlik tanısı konuşmuştu canım 14 haftalıkken serklaj oldu rahime dikiş atıldı. Sürekli evde yattığım halde yine açıklığım olmuş. Sabır dua ederek yatıyorum. Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?