2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok geçmiş olsun canım. Doktorlar gerekn her önlemi almışlar. Doğsa bile Allah 'in izniyle yaşar artik. Ki zamanini bekler minigin inş.
Çok sağol canım Doktorum çok uğraştı Allah razı olsun 30a yakın serum yedim. Şu 5günüde geçersek hiç bir sorun olmaz dedi ciğerleri için kilo zaten çok önemli değil dedi. Rabbim büyük bakalım hayırlısıyla inşallah.

Çok şükür canım aynen hamd olsun ki tin haftam iyi yaşam sınırını geçtik. Yarın 31.haftaya başlıyoruz. Daha da ileri haftalara inşallah. Dua sabır tevekkül elden bırakmıyorum zaten iyi şeyler düşünüp iyi olsun diyorum.

insallah vaktiyle kavusursn bebegine Allah tamamina erdirsn bebeginle sana uzun omurler versin insallah sitres hic yapma olumlu dusun hersey iyi olacak insallah
Allah razı olsun canımm inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Canım inşallah vakitlice alırsın bebeğini kucağına, rabbim yardımcın olsun sabır ve kuvvet versin sana. Zor ama bebeğin için hep en iyisini düşün ve en güzeli olacağına inan.

Geçmiş olsun, korkmakta çok haklısın ama en tehlikeli haftaları geride bıraktın artık bu yavrun bırakmayacak seni göreceksin ona güven , sakin ol hem hastanede emin ellerdesin, sağlıcakla kal canım

amin canim, insallah saglikla bebegine kavusursun. iyi dusun iyi olsun. belki hastanede gozetim altinda olman ani gelismelerde doktorun hizli mudahale edebilmesi sayesinde senin icin daha hayirli olur. canini sıkma ve moralini yuksek tut
Allah razı olsun canım sağ ol moralim doktorum sayesinde yerinde inşallah rabbim e sığındım iyi şeyler olması için buradan oğlumu kucağıma alıp çıkmak için dua ediyorum.

Kızlar günaydın, cumartesi pazar o kadar yorulmuşum ki dün resmen kasıklarımın ağrısından zor uyudum. Cidden hiç bu kadar yorulmamıştım lohusa takımını aldım, hastane süslemesi için gerekli şeyleri aldım. Tek eksiğim şampuan yağ ve pişik kremi falan kaldı. Onları da ne alsam bilemedim. Bübchen marka var kullanan oldu mu ya da duyan oldu mu? Ben çok alerjik bir insanım bebeğim alerjik olur mu olmaz mı bilemiyorum baştan çok pahalı kullanmak istemiyorum. Ne kullansam çok muallakta kaldım.

Amin canım cümlemizin inşallah . hastanede olmamız bizim için çok iyi hamd olsun. Evet canım serklajlıydım ama açılma olmuş yine de sürekli yatmama rağmen anlamadım bende. Senin durumlar nasıl canım ya

Canım ben de çok arada kaldım pisik kremi için ama okuduğum yorumlar bi de eczaciya sorduktan sonra sudocrem almaya karar verdim. Ama internetten alcam sanırım ecz.de 125gr 56 tl internette 400gr 52 tl'ye bulmuştum bakalım hala duruyorsa bugün sipariş edicem. Sudocremi göğüs çatlaklarına da onerdi eczacı. Biraz arastir istersen sen de

canım ben de dahil bir çok arkadaşımız da erken doğum riski oluştu. yaşadığın stresi anlayabiliyorum. inşallah bu süreci en sağlıklı en güzel şekilde atlatırsın, bebeğini de zamanında sağlıkla kucağına alırsın. kendini rahatlatacak kitap ve dergilerden oku, iyi şeyler düşünmeye çalış, dualarım seninle

Canım sudocremi nerden kaça aldın? Ben eczanede sordum 125gr 56 tl dedi internetten buldum orjinal olduğuna da eminim 400gr 52 TL farka bakar misin
kızlar bu sudocreamin içinde çok fazla kimyasal olduğuna dar birşeyler okudum internette, facebookta anne destek ekibinde biri de doktorum asla tavsiye etmedi diye yazmıştı. ben daha ekolojik bir marka mı alsam diyorum, bilemedim

Allah razı olsun canım sağ ol moralim doktorum sayesinde yerinde inşallah rabbim e sığındım iyi şeyler olması için buradan oğlumu kucağıma alıp çıkmak için dua ediyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıklı sahatli bi şekilde bebeğini kucağına alırsın

Güzel doğal sızma zeytinyağınız falan varsa kızlar boşuna o kadar para vermeyin bu pişik kremlerine, bu kremlerle pişikten kurtulamazsınız...anneannemden anneme ondan da bana geçen bi yöntemle 3-4 yemek kaşığı zeytinyağını ocakta kızdırın yakın üstünden duman çıkacak o duman yağın asitidir uçsun gitsin sonra soğutun bi kaba koyun içine de bi parça pamuk...her bez değişiminden sonra sürün pamukla sıvı olduğundan poponun her yerine değiyor pişik ihtimali sıfır...isterseniz bunu her gün yeni yapın taze taze kullanın pamuğu da bir kere kullanıp atın bu kadar basit...kremler çok katı ne kadar sürseniz de tam nüfuz etmez ilk zamanlar günde 8 falan kakalı bez oluyor...inanın hem pratik hem sağlıklı...büyüdükten sonra alırsınız ek gıdayla birlikte normal insan kakasına dönüyor ve günde 1-2 kaka olur o zaman yıkayıp kurulayıp herhangi bir krem kullanılabilir Bepanthol falan yeterli ona da o kadar paralar dökmeye gerek yok sürmekte zorlanacaksınız kıvrımlı popişin her yerine de tam değmiyor

Can'ım üzme kendini. Biz de yaşadık onu 12. Haftamda. Araya büyükler girdi. Yoluna girdi mi benim için hayır. Beni o kadar yalnız bıraktı ki şu 8 ayda. Bizim bir de tedavi süreci yaşadıklarımız var onları saymıyorum. Unutamıyorum her gün ağlıyorum. Eski günlerimizi özlüyorum. Ama yapacak bir şey de gelmiyor elimden. Bebeğime sarılıyorum. Malesef erkekler koca olduklarını unutuyorlar.
Lütfen kinlenmemeye çalış. Gerekirse sen adım at ama o kinini artırma benim gibi olma. İnan şimdi sarılıp öpmek içimden gelmiyor. Aylardır aşkım bitanem bile demiyorum. Aslında çok özledim ama o kinim engel oluyor. O yüzden kendini bu noktaya getirme. İşin komiği o hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Sonra yine istediğini yapıyor ve üzüyor. O yüzden ne kadar erken müdahale edersen o kadar iyi.
Valla bebeğim kolik olacak diye korkuyorum. Senin bi de 4 yaşında oğlun da varmış. Bebeğin ve oğlun için adım at. Onlar etkilenmesin daha fazla.

S sayer Aynı dertler herkesin başında...bak ben bu hesabı ağlaya ağlaya yaklaşık 1 yıllık evliyken açmıştım böyle yazışıp içimi dokmek için(şu anda 8 yıllıl evliyiz) sonra burayı unuttum günlük yazdım bi ara sonra onu da yaktım bu hamileliğimde başladım tekrar yazmaya "tired" yorgun demek daha yeni evliyken ne kadar yorgun ve küskünmüşüm...ne değişti biliyor musun??? Aslında hicbir şey...sadece ben umursamamayı öğrendim...geçen annem diyor ki kızım kocan da böyle seviyor işte napacaksın soğuk ilgisiz ondan bişey bekleme e iyi dedim sokaktan adam çağırayım da ondan bekleyim ilgiyi sevgiyi...benim de oğlum 6 yaşında olacak burda yalnızız son 1 bucuk aydır falan annemler yanımızda destek olmaya geldiler çünkü her gün ağlıyordum yapayalnızım diye eve 7de geliyor bütün gün aramaz insanı...Cumartesi bütün gün yattı hava güzel annemleri oğlumu aldım çarşı pazar gezdik otobüse binip gittik bebek çikolatası vs bakındık takildık...pazar dedim bizi bir yerlere götürürsün yok kardeşiyle buluşacakmış hayret nasıl olur kardeşinin tek tatil günu pazar onda da 1 yıllık karısına kul köle kardeşinin hanimı 5 günluk bi seminere gitmiş de ondanmış...bizi hayvanat bahcesine birak dedim homurdana homurdana mahfetti beni...o kardeşi sadece karısı yoksa müsait ama bizimki karısını biri karnında biri yanında 2 çocukla bırakıp istediği zaman istediği yere gidebilir...dolmuşta otobüste insanlar kalabalık sıkışıklik üstüme üstüme geliyorlar bi yandan...ku-dur-dum sinirimden...burnundan getirdim bak bu da bizim düzelmiş halimiz ve onun en akıllanmış hali...Allah sağlık versin de diyorum ben artık bi bunun huysuzluğu olsun benim de imtihanım...sen de oyle de...kuzularımız iyi olsun

Tek hissettiğim bu. Böyle seyler yaşayınca ve duyunca

Can'ım bübchen markayı duydum ben de. Alman markasıymış. Alman ürünlerine güvenirim genelde. Ama emin olamadım genelde. Burda herkes mustela dedi. Ama çevremdeki hiçbir arkadaşım böyle pahalı ürünler kullanmamış. Uni baby, dalin vs.
Ne gerek var belki Konak vs hiç bir şey olmayacak dediler. Ben de şampuanı sebamed yağı uni baby aldım :) pişik kremi de sudocrem düşünüyorum.

Yaa biraz daha araştıralım bari canım, pisik kremi de önemli. En iyisi zeytinyağı mı sürsek sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…