- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.341
Evet ben normal istiyorum. Fazla kurcalanmamak icin de sancilarim dayanilmaz olana kadar dururum heralde evde. Zaten sanmiyorum sancı cekerken o muayeneyi dusunecegimi. O an sadece bebegimi dusunebilirim. Beni gerek dogum aninyaklasmadan doktorun yapmaya kalkismasisırf bu yüzden sezeryan istiyorumaynı seyleri düşünüyoruz ve yaşamışız. ama sanırım sen normal doğumu çok istiyordun. ben neden bir türlü oturtamıyorm kafamda çok korkuyorum, çataldan, çatı muayenesinden, sürekli o şekilde kontrol edilmekten
Kasmamak önemli de nasilCanim Rabbim yardimcin olsun .korkma Allahin izniyle bu zamana kadar geldi ins .dualarimizdasin
Canim dogumdada iliskidede cati muayenesindede kasmamak cok onemli
Canim ins onemli birsey degildir biara dr unu istersen cok normal degil .ihmal etme derim
Aminn canım inşallah 1 saat geçse şükrediyorum. Servikal yetmezlik tanısı konuşmuştu canım 14 haftalıkken serklaj oldu rahime dikiş atıldı. Sürekli evde yattığım halde yine açıklığım olmuş. Sabır dua ederek yatıyorum. Rabbim hepimize vaktinde doğumlar nasip etsin
Can'ım sen somurtup mutsuz olacağına bırak o somurtsun.Off ya bende esimden sikayetciyim cok vurdumduymaz. Iteleye iteleye yaptiriyorsun biseyi. Bide hergun calisiyor , hic vakit geciremiyoruz. Dogumdan sonra annemde kalalim dedim. Biraz sonurta somurta kabul etti. En azindan yatili kadin var orda banada bakar. Yoksa evde kalsam bunun salak annesi hergun damlayip bebegi mundar edecek. Annemde biraz rahatsiz u utkanlik var. Cok bunaliyorum kizlar
Bübchen i kuzenim kullanmisti kizina. Memnundu. Ama bence bir dalinden bir jhanson baby den bir farki yok. Ben dalin veya uni baby alirim sampuan. Hepsinde var kimyasal. Bir tanesi icine bitki özü falan koydu diye faydali olmuyor benim gözümde.zaten haftada bir surerim nohut kadar şampuan. O kadar para vermek istemiyorum asiri pahali mustela falan. Pisik kremi de ilk etapta kullanmayi dusunmuyorum. Mucizem hindistan cevizi yagi surerim benKızlar günaydın, cumartesi pazar o kadar yorulmuşum ki dün resmen kasıklarımın ağrısından zor uyudum. Cidden hiç bu kadar yorulmamıştım lohusa takımını aldım, hastane süslemesi için gerekli şeyleri aldım. Tek eksiğim şampuan yağ ve pişik kremi falan kaldı. Onları da ne alsam bilemedim. Bübchen marka var kullanan oldu mu ya da duyan oldu mu? Ben çok alerjik bir insanım bebeğim alerjik olur mu olmaz mı bilemiyorum baştan çok pahalı kullanmak istemiyorum. Ne kullansam çok muallakta kaldım.
Hepsinde var ya kimyasal. Bence sudocrem guzel bir krem ben daha once yuzum icin kullaniyordum. Zaten bu kremi cilt cok fazla emmiyor. Cok yogun bir krem cildin üstünde bir tabaka gibi kaliyor. Kolay kolay da cikmiyor. Bence korumasi burdan kaynakli.kızlar bu sudocreamin içinde çok fazla kimyasal olduğuna dar birşeyler okudum internette, facebookta anne destek ekibinde biri de doktorum asla tavsiye etmedi diye yazmıştı. ben daha ekolojik bir marka mı alsam diyorum, bilemedim
Ben de ilk zamanlarda hindistan cevizi yağı kullanmayi düşünüyorum.Güzel doğal sızma zeytinyağınız falan varsa kızlar boşuna o kadar para vermeyin bu pişik kremlerine, bu kremlerle pişikten kurtulamazsınız...anneannemden anneme ondan da bana geçen bi yöntemle 3-4 yemek kaşığı zeytinyağını ocakta kızdırın yakın üstünden duman çıkacak o duman yağın asitidir uçsun gitsin sonra soğutun bi kaba koyun içine de bi parça pamuk...her bez değişiminden sonra sürün pamukla sıvı olduğundan poponun her yerine değiyor pişik ihtimali sıfır...isterseniz bunu her gün yeni yapın taze taze kullanın pamuğu da bir kere kullanıp atın bu kadar basit...kremler çok katı ne kadar sürseniz de tam nüfuz etmez ilk zamanlar günde 8 falan kakalı bez oluyor...inanın hem pratik hem sağlıklı...büyüdükten sonra alırsınız ek gıdayla birlikte normal insan kakasına dönüyor ve günde 1-2 kaka olur o zaman yıkayıp kurulayıp herhangi bir krem kullanılabilir Bepanthol falan yeterli ona da o kadar paralar dökmeye gerek yok sürmekte zorlanacaksınız kıvrımlı popişin her yerine de tam değmiyor
Bende cumayı iple çekiyorum dikişlerim çok ağrıyor ödüm kopuyor sezeryan yeri açılacak diye aklım gidiyor bazen nefesim kesilip geri geriliyor acıdan artık gerçekten zor olmaya başladı ... Ödüm ağzımda bende 34 haftayı görmek için dua ediyorum bakalım cuma günü ne diyecek hem gelişim hem dikişler için sanırım günler yaklaşıyor benim korkum dikişler patlarsa yetişememek Allaha emanet edip bekliyorum .. İnş Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün acıyla imtihan etmesinAmin canım cümlemizin inşallah . hastanede olmamız bizim için çok iyi hamd olsun. Evet canım serklajlıydım ama açılma olmuş yine de sürekli yatmama rağmen anlamadım bende. Senin durumlar nasıl canım ya
Canim acik acik konus esinle bunun baska yolu yok. Benimki de bir garipti su alincak diyorum ya kiziyor ya tepki vermiyor. Nasil uzuluyordum herseyini araba, dolap, besik, kiyafetler daha bisuru seyi ben aldm. Donencesine bir pil alsaydin bari diye agladm. Dun patlak verdi. Ogrencilikten ogrenim kredisi almisti sevgiliydik ozaman ben kullanmistm 4 sene. Sonra odeyemedk araba falan alinca bana. Devlet de sikbogaz etmiyo nasilsa faiz koyuyor dedik kaldi oyle. Meger esim memur maasina bloke koymuslar, adam kirayi, araba taksidini yatiramamis. Arkadasinin kredi kartiyla devlete borcunu 6000 uc taksitle odemis simdi onu nasil odicem derdinde oldugundan asabiymis. Uzulmiyim diye soylememis Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi bide nasil suclu hissettm kendimi. Hersey konusularak cozulur yeterki konusun. Aglamakla hicbisey hallolmuyor biz anneyiz gucluyuz karnindakini dusun aglama kendini uzme insallah duzelirKızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir
Bu erkeklerin çoğunluğu aynı sanırım, benimki de böyle bize karşı o kadar anlayışsız, düşüncesiz, duyarsız ki, dışardan bakan melek der ama bize karşı ben anlamıyorum, çocuklarla memleketime gideken kaç defa hatırlamıyorum bir elimde valiz bir elimde çocuk minübüslerle otogara gittim ama bizimki komşuyu çocuk yok birşey yok elinde küçük bir çantayla sırf rica etti diye otogara bırakıyor, bize verdiğin değer bu kadar deyince de kızıyor beyefendi, hatta birinde "bir dahakine para vereceğim sana nereye istersem götüreceksin " dedim ki komşudan para felan da almaz sırf insanlık, bize karşı olmayan insanlığı@sayer Aynı dertler herkesin başında...bak ben bu hesabı ağlaya ağlaya yaklaşık 1 yıllık evliyken açmıştım böyle yazışıp içimi dokmek için(şu anda 8 yıllıl evliyiz) sonra burayı unuttum günlük yazdım bi ara sonra onu da yaktım bu hamileliğimde başladım tekrar yazmaya "tired" yorgun demek daha yeni evliyken ne kadar yorgun ve küskünmüşüm...ne değişti biliyor musun??? Aslında hicbir şey...sadece ben umursamamayı öğrendim...geçen annem diyor ki kızım kocan da böyle seviyor işte napacaksın soğuk ilgisiz ondan bişey bekleme e iyi dedim sokaktan adam çağırayım da ondan bekleyim ilgiyi sevgiyi...benim de oğlum 6 yaşında olacak burda yalnızız son 1 bucuk aydır falan annemler yanımızda destek olmaya geldiler çünkü her gün ağlıyordum yapayalnızım diye eve 7de geliyor bütün gün aramaz insanı...Cumartesi bütün gün yattı hava güzel annemleri oğlumu aldım çarşı pazar gezdik otobüse binip gittik bebek çikolatası vs bakındık takildık...pazar dedim bizi bir yerlere götürürsün yok kardeşiyle buluşacakmış hayret nasıl olur kardeşinin tek tatil günu pazar onda da 1 yıllık karısına kul köle kardeşinin hanimı 5 günluk bi seminere gitmiş de ondanmış...bizi hayvanat bahcesine birak dedim homurdana homurdana mahfetti beni...o kardeşi sadece karısı yoksa müsait ama bizimki karısını biri karnında biri yanında 2 çocukla bırakıp istediği zaman istediği yere gidebilir...dolmuşta otobüste insanlar kalabalık sıkışıklik üstüme üstüme geliyorlar bi yandan...ku-dur-dum sinirimden...burnundan getirdim bak bu da bizim düzelmiş halimiz ve onun en akıllanmış hali...Allah sağlık versin de diyorum ben artık bi bunun huysuzluğu olsun benim de imtihanım...sen de oyle de...kuzularımız iyi olsun
Canim hic kotu dusunme, hep iyiyi cagir bebegini kucagina aldigini hayal et hep. Insallah saglikla kavusacaksiniz dualarim sizinle.Günaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
kesinlikle canım, senin yazını görmeden bende yazdım, simdi okudum senin yazdığını. bizimkiler gazını tencere su koyup, içinede kavanozla zeytin yagını koyuyormus, bi yarım saat kaynatıyorlarmıs. senin yönteminde farklıymış. ama zeeytinyağının mucizesi bu, bende hiç almadım krem vs.Güzel doğal sızma zeytinyağınız falan varsa kızlar boşuna o kadar para vermeyin bu pişik kremlerine, bu kremlerle pişikten kurtulamazsınız...anneannemden anneme ondan da bana geçen bi yöntemle 3-4 yemek kaşığı zeytinyağını ocakta kızdırın yakın üstünden duman çıkacak o duman yağın asitidir uçsun gitsin sonra soğutun bi kaba koyun içine de bi parça pamuk...her bez değişiminden sonra sürün pamukla sıvı olduğundan poponun her yerine değiyor pişik ihtimali sıfır...isterseniz bunu her gün yeni yapın taze taze kullanın pamuğu da bir kere kullanıp atın bu kadar basit...kremler çok katı ne kadar sürseniz de tam nüfuz etmez ilk zamanlar günde 8 falan kakalı bez oluyor...inanın hem pratik hem sağlıklı...büyüdükten sonra alırsınız ek gıdayla birlikte normal insan kakasına dönüyor ve günde 1-2 kaka olur o zaman yıkayıp kurulayıp herhangi bir krem kullanılabilir Bepanthol falan yeterli ona da o kadar paralar dökmeye gerek yok sürmekte zorlanacaksınız kıvrımlı popişin her yerine de tam değmiyor
Bizimki de aayyneeen...kimseyi kıramazmış çok merhametliymiş...bi de biz görseydik o merhameti...otobüse bin git desin bana anca...başkalarının yanında süpermen hemen çözer şipşap...hizmetimizi görmesin hadi ondan geçtik bişey istemiyorum diyorum bir şu gömleğini çorabını atma yerlere eğilemiyorum toplayamıyorum temizini dolabına kaldır kirlisini kirli sepetine at ondan bile aciz...Bu erkeklerin çoğunluğu aynı sanırım, benimki de böyle bize karşı o kadar anlayışsız, düşüncesiz, duyarsız ki, dışardan bakan melek der ama bize karşı ben anlamıyorum, çocuklarla memleketime gideken kaç defa hatırlamıyorum bir elimde valiz bir elimde çocuk minübüslerle otogara gittim ama bizimki komşuyu çocuk yok birşey yok elinde küçük bir çantayla sırf rica etti diye otogara bırakıyor, bize verdiğin değer bu kadar deyince de kızıyor beyefendi, hatta birinde "bir dahakine para vereceğim sana nereye istersem götüreceksin " dedim ki komşudan para felan da almaz sırf insanlık, bize karşı olmayan insanlığı
Oğlum 6 yaşına giriyor biz hiç pişik nedir bilmedik...bence süper yöntem...sıvı bi de akıp gidiyor poponun her yerine değiyorkesinlikle canım, senin yazını görmeden bende yazdım, simdi okudum senin yazdığını. bizimkiler gazını tencere su koyup, içinede kavanozla zeytin yagını koyuyormus, bi yarım saat kaynatıyorlarmıs. senin yönteminde farklıymış. ama zeeytinyağının mucizesi bu, bende hiç almadım krem vs.
teşekkür ederim canım benim. inşallah zamanla bu düşüncelerim gecer. yine de en hayırlısı ne olacaksa öyle nasip etsin Allah hepimize.turkuaz08 sezaryende de sonda takılması iğrenç bişey öyle şartlandırma kendini...o anda onları hiç hissetmiyor düşünmüyorsun akışta normal geliyor...sadece bebeğini sağ salim alıp gitmek oluyor aklında başka her şey anlamını yitiriyor...ikisinin de zorlukları var anne olmak kolay değil...Burun ve kil dönmesi ameliyatı geçirmiştim ben daha önce...sezaryen bunlardan daha kolay geldi bana...birinde burnun tamponlu nefes almak yok birinde popon yaralı ayağa bile kalkamıyorsun...sezaryende tabi bebek işleri var ekstra...bence normal doğum bundan da kolaydır...keşke doğurabilseydim ama kısmet olmadı
okadar kimyasalları direk tenine uygulamak içime sinmiyordu. sende teyid ettin ne güzel içim daha bi rahatladı <3Oğlum 6 yaşına giriyor biz hiç pişik nedir bilmedik...bence süper yöntem...sıvı bi de akıp gidiyor poponun her yerine değiyor
https://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403Canım ben de çok arada kaldım pisik kremi için ama okuduğum yorumlar bi de eczaciya sorduktan sonra sudocrem almaya karar verdim. Ama internetten alcam sanırım ecz.de 125gr 56 tl internette 400gr 52 tl'ye bulmuştum bakalım hala duruyorsa bugün sipariş edicem. Sudocremi göğüs çatlaklarına da onerdi eczacı. Biraz arastir istersen sen de
Canım ben de çok arada kaldım pisik kremi için ama okuduğum yorumlar bi de eczaciya sorduktan sonra sudocrem almaya karar verdim. Ama internetten alcam sanırım ecz.de 125gr 56 tl internette 400gr 52 tl'ye bulmuştum bakalım hala duruyorsa bugün sipariş edicem. Sudocremi göğüs çatlaklarına da onerdi eczacı. Biraz arastir istersen sen de
Can'ım bübchen markayı duydum ben de. Alman markasıymış. Alman ürünlerine güvenirim genelde. Ama emin olamadım genelde. Burda herkes mustela dedi. Ama çevremdeki hiçbir arkadaşım böyle pahalı ürünler kullanmamış. Uni baby, dalin vs.
Ne gerek var belki Konak vs hiç bir şey olmayacak dediler. Ben de şampuanı sebamed yağı uni baby aldım :) pişik kremi de sudocrem düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?