2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Off ya bende esimden sikayetciyim cok vurdumduymaz. Iteleye iteleye yaptiriyorsun biseyi. Bide hergun calisiyor , hic vakit geciremiyoruz. Dogumdan sonra annemde kalalim dedim. Biraz sonurta somurta kabul etti. En azindan yatili kadin var orda banada bakar. Yoksa evde kalsam bunun salak annesi hergun damlayip bebegi mundar edecek. Annemde biraz rahatsiz u utkanlik var. Cok bunaliyorum kizlar

Evet ben normal istiyorum. Fazla kurcalanmamak icin de sancilarim dayanilmaz olana kadar dururum heralde evde. Zaten sanmiyorum sancı cekerken o muayeneyi dusunecegimi. O an sadece bebegimi dusunebilirim. Beni gerek dogum aninyaklasmadan doktorun yapmaya kalkismasi insallah denemez
Kasmamak önemli de nasil

Aminn insallah uzme kendini.

Can'ım sen somurtup mutsuz olacağına bırak o somurtsun.
Ben de Doğum sonrası gitmek istiyorum ailemin yanına. Eşim akşam 10 a kadar çalışacak. Annemi de sürüklemek istemiyorum evinde başka sorumlulukları var. Ramazan giriyor araya. Bebeğini Görmek istediği zaman da gelir görür gider diyorum valla. Burada kalırsam Doğum sonrası nasıl bi psikoloji de olurum bilmiyorum. Sağa sola çatmayayım :)

Bübchen i kuzenim kullanmisti kizina. Memnundu. Ama bence bir dalinden bir jhanson baby den bir farki yok. Ben dalin veya uni baby alirim sampuan. Hepsinde var kimyasal. Bir tanesi icine bitki özü falan koydu diye faydali olmuyor benim gözümde.zaten haftada bir surerim nohut kadar şampuan. O kadar para vermek istemiyorum asiri pahali mustela falan. Pisik kremi de ilk etapta kullanmayi dusunmuyorum. Mucizem hindistan cevizi yagi surerim ben biraz buyuyunce de sudocrem alirim.
Hepsinde var ya kimyasal. Bence sudocrem guzel bir krem ben daha once yuzum icin kullaniyordum. Zaten bu kremi cilt cok fazla emmiyor. Cok yogun bir krem cildin üstünde bir tabaka gibi kaliyor. Kolay kolay da cikmiyor. Bence korumasi burdan kaynakli.
Ben de ilk zamanlarda hindistan cevizi yağı kullanmayi düşünüyorum.

Bende cumayı iple çekiyorum dikişlerim çok ağrıyor ödüm kopuyor sezeryan yeri açılacak diye aklım gidiyor bazen nefesim kesilip geri geriliyor acıdan artık gerçekten zor olmaya başladı ... Ödüm ağzımda bende 34 haftayı görmek için dua ediyorum bakalım cuma günü ne diyecek hem gelişim hem dikişler için sanırım günler yaklaşıyor benim korkum dikişler patlarsa yetişememek Allaha emanet edip bekliyorum .. İnş Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün acıyla imtihan etmesin

Canim acik acik konus esinle bunun baska yolu yok. Benimki de bir garipti su alincak diyorum ya kiziyor ya tepki vermiyor. Nasil uzuluyordum herseyini araba, dolap, besik, kiyafetler daha bisuru seyi ben aldm. Donencesine bir pil alsaydin bari diye agladm. Dun patlak verdi. Ogrencilikten ogrenim kredisi almisti sevgiliydik ozaman ben kullanmistm 4 sene. Sonra odeyemedk araba falan alinca bana. Devlet de sikbogaz etmiyo nasilsa faiz koyuyor dedik kaldi oyle. Meger esim memur maasina bloke koymuslar, adam kirayi, araba taksidini yatiramamis. Arkadasinin kredi kartiyla devlete borcunu 6000 uc taksitle odemis simdi onu nasil odicem derdinde oldugundan asabiymis. Uzulmiyim diye soylememis Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi bide nasil suclu hissettm kendimi. Hersey konusularak cozulur yeterki konusun. Aglamakla hicbisey hallolmuyor biz anneyiz gucluyuz karnindakini dusun aglama kendini uzme insallah duzelir

Bu erkeklerin çoğunluğu aynı sanırım, benimki de böyle bize karşı o kadar anlayışsız, düşüncesiz, duyarsız ki, dışardan bakan melek der ama bize karşı ben anlamıyorum, çocuklarla memleketime gideken kaç defa hatırlamıyorum bir elimde valiz bir elimde çocuk minübüslerle otogara gittim ama bizimki komşuyu çocuk yok birşey yok elinde küçük bir çantayla sırf rica etti diye otogara bırakıyor, bize verdiğin değer bu kadar deyince de kızıyor beyefendi, hatta birinde "bir dahakine para vereceğim sana nereye istersem götüreceksin " dedim ki komşudan para felan da almaz sırf insanlık, bize karşı olmayan insanlığı

Canim hic kotu dusunme, hep iyiyi cagir bebegini kucagina aldigini hayal et hep. Insallah saglikla kavusacaksiniz dualarim sizinle.

canlar, zeytin yağının gazını alıp kapaklı bir kutuda içine pamuk koyarak saklayıp, bebeklerimizin her altını açtığımızda ondan azar azar sürersek pişik olmuyor. görümcemin kızı 6 aylık. 6 ay boyunca böyle yaptı ve pişikten eser yok. herhangi bir kremde kullanmadı.

kesinlikle canım, senin yazını görmeden bende yazdım, simdi okudum senin yazdığını. bizimkiler gazını tencere su koyup, içinede kavanozla zeytin yagını koyuyormus, bi yarım saat kaynatıyorlarmıs. senin yönteminde farklıymış. ama zeeytinyağının mucizesi bu, bende hiç almadım krem vs.

Bizimki de aayyneeen...kimseyi kıramazmış çok merhametliymiş...bi de biz görseydik o merhameti...otobüse bin git desin bana anca...başkalarının yanında süpermen hemen çözer şipşap...hizmetimizi görmesin hadi ondan geçtik bişey istemiyorum diyorum bir şu gömleğini çorabını atma yerlere eğilemiyorum toplayamıyorum temizini dolabına kaldır kirlisini kirli sepetine at ondan bile aciz...

Oğlum 6 yaşına giriyor biz hiç pişik nedir bilmedik...bence süper yöntem...sıvı bi de akıp gidiyor poponun her yerine değiyor

teşekkür ederim canım benim. inşallah zamanla bu düşüncelerim gecer. yine de en hayırlısı ne olacaksa öyle nasip etsin Allah hepimize.

Oğlum 6 yaşına giriyor biz hiç pişik nedir bilmedik...bence süper yöntem...sıvı bi de akıp gidiyor poponun her yerine değiyor
okadar kimyasalları direk tenine uygulamak içime sinmiyordu. sende teyid ettin ne güzel içim daha bi rahatladı <3

Kizlar ogretmen arkadaslara bir sorum olacak, tubitak 4006 projesi yapan oldu mu, ogretmen izindeyken proje yurutebilir mi ? Birinci donem basvurduk ben projemi izne ayrilacagim diye erken bitirdim izindeyim suan ve sergi mayis basinda. Baskasina devretmek istiyolar bitirdigim projeyi emegime yazik ya cok sinir oldum .okuldaki proje yoneticileri de bi halt bilmiyor

https://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403
canım 400 gr 2 li paket , kargo dahil 99 tl , bir bak istersen attığım linke, bende almayı düşünüyordum

Pişik kremini sudocrem alacağım karar verdim. Herkes sudocrem önermiş. Sağolasın canım şampuan içinde unibaby yada dalin alırım heralde başlangıçta.

Şampuanı unibaby pişik kremide sudocrem alacağım karar verdim canım, herkes arkadaşının dediği gibi söylüyor belki olmayacak ilk etapta hemen pahalı kullanmayım bir sıkıntı olmazsa devam ederim unibabyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…