2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bir aydir kontrole gitmiyorum. Randevum yarin. Resmen gelmiyor yarin ya deli olacam. İnsallah guzel haberlerle gelirim her sey yolundadir. Bir daha da arayi bu kadar acmayacam.
benimde çarşamba randevu, 1 ay olucak , keratayı özledim, göreyim doya doya , hayırlı haberle gelelim inşallah

Haydarinna canım , dualarımız seninle Rabbim evladına sağlık sıhhat versin, tez zamanda kucağında evinize gitmek nasip olsun inşallah
diğer arkadaşlarımızında yardımcısı olsun Rabbim, dualarımız sizinle canlar

zeytinyağı gazı nasıl alınıyor, ilk defa duydum, denemek te fayda var

bir önceki sayfada gördüm açıklamasını

Bir aydir kontrole gitmiyorum. Randevum yarin. Resmen gelmiyor yarin ya deli olacam. İnsallah guzel haberlerle gelirim her sey yolundadir. Bir daha da arayi bu kadar acmayacam.

Aynen bende 5 hafta olacak heralde gitmeyeli Randevu almaya gecikmistim o yuzden bu sefer boyle oldu bende yarin gidecem insallah iyidir kuzularimiz. Bikac gundur sakindi ve cok hafif hissediyordum ama bugun cok sukur hareketlendi yine oglusumm

Yaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.

Oğlum 6 yaşına giriyor biz hiç pişik nedir bilmedik...bence süper yöntem...sıvı bi de akıp gidiyor poponun her yerine değiyor

okadar kimyasalları direk tenine uygulamak içime sinmiyordu. sende teyid ettin ne güzel içim daha bi rahatladı <3
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.

Evet canım. Ben de uni baby alacaktım. Ama yorumlarda göz yakıyor diye okudum. Ona bir bak istersen. Dalin göz yakıyor. Onu biliyorum. Yüzümü dalinle yıkıyorum çünkü.

Çok doğru ve güzel anlatmışsın ama içimde tarifsiz bir kin var çok yalnız kaldım çok yıprandım bebeğim ne alemde oğlum desen artık gülerken ağlıyor ağlarken gülüyor onlara bakıp daha fazla kinleniyorum yazıklar olsun diye

amin canım benim çok teşekkür ederim ama birşey saklamaz benden iletişimimiz yok hiç aynı evde duvarla yaşıyorum resmen

Canim diyette yağsız sınırsız salata olduğu için bende yağ hiç kullanmıyorum. Ama eğer böyle giderse peynir salata değil çay kaşığı ile içmeyi düşünüyorum

anladim cnm dikkat edeyim yediklerime ben banada biraz yuksek gibi gelmisti bebegin haftasida 2 hafta onde cikti 28. haftada normalde 1 hafta ondeydi bastan beri ama o hafta 1 hafta daha ilerlemis seker yuklemesi yaptirmamistim

Canim biraz daha dikkatli beslenme ile haftasıyla uyumlu olur inşallah. Doktor mu ölçmedi istedi.

Kızlar karnım sürekli sertleşiyor ağrıyor artık ve regl sancısı yaşıyorum sanki, ayakta durunca sertleşiyor oturunca sertleşiyor. Yürümeye çalışıyorum alttan vuruyor ağrı doğurcam sanki. bu karındaki sertleşme düzenli olursa doktora gidilsin deniyor çünkü sancı oluyor ne yapcam şaşırdım 2 hafta sonra kontrolüm. geçen hafta nst de sancı çıkmadı oğlum iri ondan mı yeri yok acaba diyorum ama rengim falan gitti. odasını bile yerleştiremiyorum ev berbat halde iş yerinde aynı şekildeyim. ablamlar gibi 35 demi doğurcam korkusu var birde.

yok cnm doktor demedi de ben kendim olctum haftasi buyuk cikinca

Canim yer gök dua ile inşallah gününe kadar bekleyecek bebişin. Çok zor bir hamilelik geçirmişsin canim diken üzerinde. Allah yardım etsin. Evet yarın hafta dönümünüz bu arada bebislerimiz beklerse doğumumuz aynı gün olacak.

https://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403
canım 400 gr 2 li paket , kargo dahil 99 tl , bir bak istersen attığım linke, bende almayı düşünüyordum
çok uzun gidiyor cnm bu pişik kremi o yüzden bu kadarı fazla birde doktorlar hemen pişik kremine başvurmayın. anne sütü ve zeytinyağı deneyin sonra geçmez ise pişik kremi kullanın diyorlar. bu krem iyi gerçekten ama uzun süre gidiyor küçük bir kutusu bile.

teşekkürler o zaman , zaytinyağı denerim ilk etapta bende ,
arap yağı bol bulunca ....... sürermiş, abarttık bizde sanırım

evet dimi canım bende zeytinyağının pişik üzerinde etkılı oldugunu duymustum dogal hem ilk tercihim o olacak benımde kısmetse

https://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403
canım 400 gr 2 li paket , kargo dahil 99 tl , bir bak istersen attığım linke, bende almayı düşünüyordum
Canım ben burda paylaşmıştım . Bnde büyük alıcaktım ana bi arkadaşımın kızı var 15 aylık ona biri göndermiş yeni doğduğunda 60 gramlık daha yarısında banada büyük alma dedi oarmağın ucuyla sürünce bile yetiyomuş o yüzden bnde ya eczaneden ta da denk gelirsem e bebekten falan küçük bi tane alcam

zeytinyağı gazı nasıl alınıyor, ilk defa duydum, denemek te fayda var

bir önceki sayfada gördüm açıklamasını
Canım tavada yağı kızdırıyorsun ya hani dumanı çıkıyor zeytinyağının o dumanla asiti gazı da çıkıyor işte sonra soğutup pamukla bebeğin poposuna sürüyorsun

Can'ım çok haklısın. Ama yapabileceğin en iyi şeyi yapmak zorundasın. Boşanmayı geçirme bile aklından. Hele ki şu dönemde. Malum duygular hormonlar tavan noktada. Bazen bazı kadınlara gerçekten imreniyorum. Sorun yaşasalar bile idare etmeyi o kadar iyi beceriyorlar ki. Üstüne gidiyorlar sorunların. Vurdumduymaz davranıyorlar. Eşlerine davranışlarında değişiklik olmuyor. Politik davranıyorlar daha doğrusu. Öyle olmalıyız biz de.

Kaliteli zeytinyağı kokmaz insanı rahatsız etmez canım...zaten bebiş o ilk zamanlar sürekli çiş kaka yapıp duruyor yağ sayesinde o kakalar tenine yapışmıyor bile hiç pişik ihtimali yok o yüzden mukemmel yöntem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…