- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.361
benimde çarşamba randevu, 1 ay olucak , keratayı özledim, göreyim doya doya , hayırlı haberle gelelim inşallahBir aydir kontrole gitmiyorum. Randevum yarin. Resmen gelmiyor yarin ya deli olacam. İnsallah guzel haberlerle gelirim her sey yolundadir. Bir daha da arayi bu kadar acmayacam.
zeytinyağı gazı nasıl alınıyor, ilk defa duydum, denemek te fayda varcanlar, zeytin yağının gazını alıp kapaklı bir kutuda içine pamuk koyarak saklayıp, bebeklerimizin her altını açtığımızda ondan azar azar sürersek pişik olmuyor. görümcemin kızı 6 aylık. 6 ay boyunca böyle yaptı ve pişikten eser yok. herhangi bir kremde kullanmadı.
Bir aydir kontrole gitmiyorum. Randevum yarin. Resmen gelmiyor yarin ya deli olacam. İnsallah guzel haberlerle gelirim her sey yolundadir. Bir daha da arayi bu kadar acmayacam.
Benimde kontrolüm yarın inşallah güzel haberlerle gelirizBir aydir kontrole gitmiyorum. Randevum yarin. Resmen gelmiyor yarin ya deli olacam. İnsallah guzel haberlerle gelirim her sey yolundadir. Bir daha da arayi bu kadar acmayacam.
Yaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.Canim acik acik konus esinle bunun baska yolu yok. Benimki de bir garipti su alincak diyorum ya kiziyor ya tepki vermiyor. Nasil uzuluyordum herseyini araba, dolap, besik, kiyafetler daha bisuru seyi ben aldm. Donencesine bir pil alsaydin bari diye agladm. Dun patlak verdi. Ogrencilikten ogrenim kredisi almisti sevgiliydik ozaman ben kullanmistm 4 sene. Sonra odeyemedk araba falan alinca bana. Devlet de sikbogaz etmiyo nasilsa faiz koyuyor dedik kaldi oyle. Meger esim memur maasina bloke koymuslar, adam kirayi, araba taksidini yatiramamis. Arkadasinin kredi kartiyla devlete borcunu 6000 uc taksitle odemis simdi onu nasil odicem derdinde oldugundan asabiymis. Uzulmiyim diye soylememis Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi bide nasil suclu hissettm kendimi. Hersey konusularak cozulur yeterki konusun. Aglamakla hicbisey hallolmuyor biz anneyiz gucluyuz karnindakini dusun aglama kendini uzme insallah duzelir
Oğlum 6 yaşına giriyor biz hiç pişik nedir bilmedik...bence süper yöntem...sıvı bi de akıp gidiyor poponun her yerine değiyor
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.okadar kimyasalları direk tenine uygulamak içime sinmiyordu. sende teyid ettin ne güzel içim daha bi rahatladı <3
Evet canım. Ben de uni baby alacaktım. Ama yorumlarda göz yakıyor diye okudum. Ona bir bak istersen. Dalin göz yakıyor. Onu biliyorum. Yüzümü dalinle yıkıyorum çünkü.Şampuanı unibaby pişik kremide sudocrem alacağım karar verdim canım, herkes arkadaşının dediği gibi söylüyor belki olmayacak ilk etapta hemen pahalı kullanmayım bir sıkıntı olmazsa devam ederim unibabyden.
Çok doğru ve güzel anlatmışsın ama içimde tarifsiz bir kin var çok yalnız kaldım çok yıprandım bebeğim ne alemde oğlum desen artık gülerken ağlıyor ağlarken gülüyor onlara bakıp daha fazla kinleniyorum yazıklar olsun diyeCan'ım üzme kendini. Biz de yaşadık onu 12. Haftamda. Araya büyükler girdi. Yoluna girdi mi benim için hayır. Beni o kadar yalnız bıraktı ki şu 8 ayda. Bizim bir de tedavi süreci yaşadıklarımız var onları saymıyorum. Unutamıyorum her gün ağlıyorum. Eski günlerimizi özlüyorum. Ama yapacak bir şey de gelmiyor elimden. Bebeğime sarılıyorum. Malesef erkekler koca olduklarını unutuyorlar.
Lütfen kinlenmemeye çalış. Gerekirse sen adım at ama o kinini artırma benim gibi olma. İnan şimdi sarılıp öpmek içimden gelmiyor. Aylardır aşkım bitanem bile demiyorum. Aslında çok özledim ama o kinim engel oluyor. O yüzden kendini bu noktaya getirme. İşin komiği o hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Sonra yine istediğini yapıyor ve üzüyor. O yüzden ne kadar erken müdahale edersen o kadar iyi.
Valla bebeğim kolik olacak diye korkuyorum. Senin bi de 4 yaşında oğlun da varmış. Bebeğin ve oğlun için adım at. Onlar etkilenmesin daha fazla.
amin canım benim çok teşekkür ederim ama birşey saklamaz benden iletişimimiz yok hiç aynı evde duvarla yaşıyorum resmenCanim acik acik konus esinle bunun baska yolu yok. Benimki de bir garipti su alincak diyorum ya kiziyor ya tepki vermiyor. Nasil uzuluyordum herseyini araba, dolap, besik, kiyafetler daha bisuru seyi ben aldm. Donencesine bir pil alsaydin bari diye agladm. Dun patlak verdi. Ogrencilikten ogrenim kredisi almisti sevgiliydik ozaman ben kullanmistm 4 sene. Sonra odeyemedk araba falan alinca bana. Devlet de sikbogaz etmiyo nasilsa faiz koyuyor dedik kaldi oyle. Meger esim memur maasina bloke koymuslar, adam kirayi, araba taksidini yatiramamis. Arkadasinin kredi kartiyla devlete borcunu 6000 uc taksitle odemis simdi onu nasil odicem derdinde oldugundan asabiymis. Uzulmiyim diye soylememis Kirk yil dusunsem aklima gelmezdi bide nasil suclu hissettm kendimi. Hersey konusularak cozulur yeterki konusun. Aglamakla hicbisey hallolmuyor biz anneyiz gucluyuz karnindakini dusun aglama kendini uzme insallah duzelir
canım çok pardon ben süt için anlamıştım. çok geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsın aynı sıkıntılarımaşallah ne güzel gelmiş sütün oğluşunda darısı bize hepimize. zeytinyağı denemişsindir ama yine de tek bildiğim o buyüzden onu önermek isterim. her sabah peynirlerin üzerine gezdiriyorum ben, faydası var sanırım.
anladim cnm dikkat edeyim yediklerime ben banada biraz yuksek gibi gelmisti bebegin haftasida 2 hafta onde cikti 28. haftada normalde 1 hafta ondeydi bastan beri ama o hafta 1 hafta daha ilerlemis seker yuklemesi yaptirmamistim
yok cnm doktor demedi de ben kendim olctum haftasi buyuk cikincaCanim diyette yağsız sınırsız salata olduğu için bende yağ hiç kullanmıyorum. Ama eğer böyle giderse peynir salata değil çay kaşığı ile içmeyi düşünüyorum
Canim biraz daha dikkatli beslenme ile haftasıyla uyumlu olur inşallah. Doktor mu ölçmedi istedi.
Çok şükür canım aynen hamd olsun ki tin haftam iyi yaşam sınırını geçtik. Yarın 31.haftaya başlıyoruz. Daha da ileri haftalara inşallah. Dua sabır tevekkül elden bırakmıyorum zaten iyi şeyler düşünüp iyi olsun diyorum.
çok uzun gidiyor cnm bu pişik kremi o yüzden bu kadarı fazla birde doktorlar hemen pişik kremine başvurmayın. anne sütü ve zeytinyağı deneyin sonra geçmez ise pişik kremi kullanın diyorlar. bu krem iyi gerçekten ama uzun süre gidiyor küçük bir kutusu bile.https://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403
canım 400 gr 2 li paket , kargo dahil 99 tl , bir bak istersen attığım linke, bende almayı düşünüyordum
teşekkürler o zaman , zaytinyağı denerim ilk etapta bende ,çok uzun gidiyor cnm bu pişik kremi o yüzden bu kadarı fazla birde doktorlar hemen pişik kremine başvurmayın. anne sütü ve zeytinyağı deneyin sonra geçmez ise pişik kremi kullanın diyorlar. bu krem iyi gerçekten ama uzun süre gidiyor küçük bir kutusu bile.
evet dimi canım bende zeytinyağının pişik üzerinde etkılı oldugunu duymustum dogal hem ilk tercihim o olacak benımde kısmetseçok uzun gidiyor cnm bu pişik kremi o yüzden bu kadarı fazla birde doktorlar hemen pişik kremine başvurmayın. anne sütü ve zeytinyağı deneyin sonra geçmez ise pişik kremi kullanın diyorlar. bu krem iyi gerçekten ama uzun süre gidiyor küçük bir kutusu bile.
Canım ben burda paylaşmıştım . Bnde büyük alıcaktım ana bi arkadaşımın kızı var 15 aylık ona biri göndermiş yeni doğduğunda 60 gramlık daha yarısında banada büyük alma dedi oarmağın ucuyla sürünce bile yetiyomuş o yüzden bnde ya eczaneden ta da denk gelirsem e bebekten falan küçük bi tane alcamhttps://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403
canım 400 gr 2 li paket , kargo dahil 99 tl , bir bak istersen attığım linke, bende almayı düşünüyordum
Canım tavada yağı kızdırıyorsun ya hani dumanı çıkıyor zeytinyağının o dumanla asiti gazı da çıkıyor işte sonra soğutup pamukla bebeğin poposuna sürüyorsunzeytinyağı gazı nasıl alınıyor, ilk defa duydum, denemek te fayda var
bir önceki sayfada gördüm açıklamasını
Can'ım çok haklısın. Ama yapabileceğin en iyi şeyi yapmak zorundasın. Boşanmayı geçirme bile aklından. Hele ki şu dönemde. Malum duygular hormonlar tavan noktada. Bazen bazı kadınlara gerçekten imreniyorum. Sorun yaşasalar bile idare etmeyi o kadar iyi beceriyorlar ki. Üstüne gidiyorlar sorunların. Vurdumduymaz davranıyorlar. Eşlerine davranışlarında değişiklik olmuyor. Politik davranıyorlar daha doğrusu. Öyle olmalıyız biz de.Çok doğru ve güzel anlatmışsın ama içimde tarifsiz bir kin var çok yalnız kaldım çok yıprandım bebeğim ne alemde oğlum desen artık gülerken ağlıyor ağlarken gülüyor onlara bakıp daha fazla kinleniyorum yazıklar olsun diye
Kaliteli zeytinyağı kokmaz insanı rahatsız etmez canım...zaten bebiş o ilk zamanlar sürekli çiş kaka yapıp duruyor yağ sayesinde o kakalar tenine yapışmıyor bile hiç pişik ihtimali yok o yüzden mukemmel yöntemYaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?