2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yere atılan çoraplar beni de deli ediyor, zeka yoksunu sanki bunlar eğilemiyorum dedikçe benimki de yere atıyor, odamızda kirli sepeti var kapağını açıp içine koymak zor geliyor adama, şifonyerin üstünde tişörtler kirli mi temiz mi belli değil, yıkamasan bi türlü, yıkasan makineye eğil kalk çok zor, bu sefer kızıyor leğeni neden kaldırdın diye.. kendimle mi uğraşayım bu saçmalıklarla mı bilmem.. hele çocuğu olanlar var, işe gidenler var, bu adamlar neden böyle anlamıyorum

benim de iki projem var ve ben yapıp teslim edeceğim, başkasına devretme söz konusu olmayacak diye biliyorum ama bir gelişme olursa burdan yazayım sana

Off ben salatayı yağlı yiyorum amaaa...tam listeye uyman şart değil birazcık fazla yiyebilirsin demişti doktorum...fazla yemiyorum artik karnımı doyurmamaya da yasaklara da tamamen alıstım ama salatayı da yağsız yemiyorum yani

Canım tavada yağı kızdırıyorsun ya hani dumanı çıkıyor zeytinyağının o dumanla asiti gazı da çıkıyor işte sonra soğutup pamukla bebeğin poposuna sürüyorsun
kolaymış
bilmeyince biz daha ne kadar varsa alırdık herhal

Dolunay22 Yagı biraz yakınca da kokusu gidiyor olabilir hiç farkında değilim kokusunun...görümcem benden 5 ay sonra doğum yaptı bebeği görmeye gittik altı kıpkırmızı zavallı mahfolmuş hemen ona da zeytinyağı yaptım sürdüm ben iyi gelmişti...hem önleyici hem tedavi edici etkisi var

Sorma canim yaaa yağsız tadı olmuyor bende limon ve tuzla tatlandirmaya çalışıyorum. Ama pek tadı geliyor diyemem.

semabsrn okulda yine pirinç pilavı havuçlu patatesli bezelyeli tavuklu bi yemek ve ıslak kek vardı hiç yemedim tadına bile bakmadım kendi gotürdüğüm fasulyeyi yedim sadece...alıştık galiba artık şeker yukseltecek seyleri görunce 10m geriye kaçıyorum

Ay ağlıcem niye böyle bunlar yaaa çamaşır atamıyorum makineye yere oturup ayıklıyorum yoksa tek tek alamıyorum kıyafet, asamıyorum altlara benimki de kolay gelsin hayatım diye geçiyor yanımdan tv karşısına deli oluyorum. hele o bulaşık makinası ile bakışmamız yok mu eğilmek çok zor ya nasıl anlamazlar ki. dün kudurdum artık çamaşır bende değil sende dedim tamam dedi ama pek umut yok. kıyafetlerini falan yere atması çok umurumda değil üstüne basar geçerim pasaklılar zaten.

Hemen bakayım canım, bugün alayım artik diyordum ben de. Göğüs için de kullaniliyormus ya o hoşuma gitti. Inşallah bebislere de iyi gelir. Çok teşekkürler
ahaah ben yüzüme kullandım bir sene beyazlatıyor diye beyaz cildi pek seviyorum işe de yarıyor hakikaten içeriği bepatene benziyormuş zaten.

Ya hepsinde var bu alışkanlıklar galiba :) benim eşim çok anlayışlı yapabilse o doğurur çocuğu ama bu kirli sepeti olayı macerası bzde de var . Bnm banyoda kirli sepeti üstünde de çamaşır sepeti var . Bzimki de hep çamaşır sepetinin içine koyar kirlisini kapağı açıp atması zor mu geliyo anlamış değilim

Canım bende unibaby alacağım karar verdim bir sıkıntı olursa o zaman pahalı ve daha kaliteli birşeye geçerim. Ki ben tamamen bitkisel olduğuna zaten inanmıyorum hiçbir ürünün

EvBoregi tgb34 bizimki yuksek lisans yaptı canım ama afedersin kıçındaki pantolondan haberi yok...her şeyi öğrenir bunları öğrenmez sanıyorlar ki sihirli bir el bunların arkasını toplayıp duruyor... temiz mi kirli mi diye deli olurum pazar akşamı benim çamaşır işim bitmiş alır getirir bu pantolonu giycektim kirliymiş diye...e aklın nerdeydi...kac gündür yerde çiğneniyor ayağımıza takılıyor....sabııııırrr

Faydasından hiç şüphem Yok Can'ım. Zeytinyağı bir mucize. Ben de deneyeceğim. Dediğin gibi kızdırınca kokusu gidiyordur belki. Çok sağol

Kızlar bugün kontrolüm vardı haftamizla uyumüyüz. 39 cm boy kilo 1400-1500 arasi dedi. Bende gebelik sekerim cıktı diyet yapiyorum korkuyorum demistin kilo verdim diye. Senin kilon bebeği beslemiyor dedi kan akışı besliyor onda sorun yoksa gelişiminde sıkıntı olmaz dedi. Şeker takip defterime baktı 135 ve üstleri kaçamak yaptığım zaman çıkan değerler dedim. aç geldigimi söyleyince tekrar açlık tokluk bakalım dedi. Bu arada 2.400 gr vermişim diyete başladığında beri. 66.9 olmuşum. Birde gerçekten gebelik şekerin varsa ilerleyen haftalarsa önüne geçmesi zor olur dedi.
tired cim senin sorularını da sormaya çalıştım ama defterde benim değerlerim o kadar yüksek çıkmadığı için zamanı gelince konuşulur. Ama anlık çıkışlar çok zarar vermez gibi birşey dedi. Birde kilo kaybı diyettendir dedi.
Açlık tokluk kanımı vermeden önce bende parmaktan ölçüm yaptım açlık 72 cıktı. Hatta dün gece tahinli cevizli kabak tatlısı yemiştim 2.5 dilim kadar. Toklukta 122 cıktı. 5 çeşit yedim içinde yoğurtlu kızartma makarna yogurtlu koz kırmızı biber enginar ve bamya vardı hepsinden 2 ser kaşık 1 tane de sade kepek karisik ekmek vardi 50 gr onu yedim ama yinede şekerim çok yükselmedi 122 bana gayet normal geldi ama bilmiyorum ki gercekten sekeri olan biri bunları yese kaç çıkar.

Evet canım. Ben de uni baby alacaktım. Ama yorumlarda göz yakıyor diye okudum. Ona bir bak istersen. Dalin göz yakıyor. Onu biliyorum. Yüzümü dalinle yıkıyorum çünkü.

O zaman ona bir bakayım ben yorumlardan az çok çıkartırım. Her ne kadar bebek şampuanı da dese hepsinde illaki kimyasal var ben hiç %100 görmedim hep arkalarını okurum ve %5 de olsa kimyasal koyuyorlar. Bakalım netleştireyim de bir tek onlarım kaldı sonra tamamdır benim alışveriş.

Ben artık çoğunlukla sormuyorum vallahi o kadar bıktım ki. Elime geceni atıyorum makineye. Sonra sorarsa da ıslak yada ütüsüz oluyor. Kendi bilir. Temizse assın bir yere düzgünce kirliyse atsın sepete. Gerçi sepetin üstüne bırakıyor içine atmak nerdeeeee. Önceden banyodaydı sepet hadi gitmeye üşeniyordu. Şimdi yatak odasında tutuyorum sepeti yine içine atmıyor yine atmıyor

İnşallah. Canım atlatacağım inanıyorum buna ben atlatırım da karnımdaki karşımdaki evlatlarım etkilenmesin atlatsınlar inş.

Ooo maşallah gözün aydın canım...genel durum gayet iyi hadi darısı başımıza

Can'ım gözünaydın. Maşallah kuzucuğa :)
Aynen canım. Ben de inanmıyorum bitkisel seylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…