- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.381
Yere atılan çoraplar beni de deli ediyor, zeka yoksunu sanki bunlar eğilemiyorum dedikçe benimki de yere atıyor, odamızda kirli sepeti var kapağını açıp içine koymak zor geliyor adama, şifonyerin üstünde tişörtler kirli mi temiz mi belli değil, yıkamasan bi türlü, yıkasan makineye eğil kalk çok zor, bu sefer kızıyor leğeni neden kaldırdın diye.. kendimle mi uğraşayım bu saçmalıklarla mı bilmem.. hele çocuğu olanlar var, işe gidenler var, bu adamlar neden böyle anlamıyorumBizimki de aayyneeen...kimseyi kıramazmış çok merhametliymiş...bi de biz görseydik o merhameti...otobüse bin git desin bana anca...başkalarının yanında süpermen hemen çözer şipşap...hizmetimizi görmesin hadi ondan geçtik bişey istemiyorum diyorum bir şu gömleğini çorabını atma yerlere eğilemiyorum toplayamıyorum temizini dolabına kaldır kirlisini kirli sepetine at ondan bile aciz...
benim de iki projem var ve ben yapıp teslim edeceğim, başkasına devretme söz konusu olmayacak diye biliyorum ama bir gelişme olursa burdan yazayım sanaKizlar ogretmen arkadaslara bir sorum olacak, tubitak 4006 projesi yapan oldu mu, ogretmen izindeyken proje yurutebilir mi ? Birinci donem basvurduk ben projemi izne ayrilacagim diye erken bitirdim izindeyim suan ve sergi mayis basinda. Baskasina devretmek istiyolar bitirdigim projeyi emegime yazik ya cok sinir oldum .okuldaki proje yoneticileri de bi halt bilmiyor
Off ben salatayı yağlı yiyorum amaaa...tam listeye uyman şart değil birazcık fazla yiyebilirsin demişti doktorum...fazla yemiyorum artik karnımı doyurmamaya da yasaklara da tamamen alıstım ama salatayı da yağsız yemiyorum yaniCanim diyette yağsız sınırsız salata olduğu için bende yağ hiç kullanmıyorum. Ama eğer böyle giderse peynir salata değil çay kaşığı ile içmeyi düşünüyorum
Canim biraz daha dikkatli beslenme ile haftasıyla uyumlu olur inşallah. Doktor mu ölçmedi istedi.
kolaymışCanım tavada yağı kızdırıyorsun ya hani dumanı çıkıyor zeytinyağının o dumanla asiti gazı da çıkıyor işte sonra soğutup pamukla bebeğin poposuna sürüyorsun
bilmeyince biz daha ne kadar varsa alırdık herhalCanım ben burda paylaşmıştım . Bnde büyük alıcaktım ana bi arkadaşımın kızı var 15 aylık ona biri göndermiş yeni doğduğunda 60 gramlık daha yarısında banada büyük alma dedi oarmağın ucuyla sürünce bile yetiyomuş o yüzden bnde ya eczaneden ta da denk gelirsem e bebekten falan küçük bi tane alcam
Hemen bakayım canım, bugün alayım artik diyordum ben de. Göğüs için de kullaniliyormus ya o hoşuma gitti. Inşallah bebislere de iyi gelir. Çok teşekkürlerhttps://urun.n11.com/pisik-kremi/su...im-kremi-400-gr-2li-paket-skt-2022-P106030403
canım 400 gr 2 li paket , kargo dahil 99 tl , bir bak istersen attığım linke, bende almayı düşünüyordum
Off ben salatayı yağlı yiyorum amaaa...tam listeye uyman şart değil birazcık fazla yiyebilirsin demişti doktorum...fazla yemiyorum artik karnımı doyurmamaya da yasaklara da tamamen alıstım ama salatayı da yağsız yemiyorum yani
Ay ağlıcem niye böyle bunlar yaaa çamaşır atamıyorum makineye yere oturup ayıklıyorum yoksa tek tek alamıyorum kıyafet, asamıyorum altlara benimki de kolay gelsin hayatım diye geçiyor yanımdan tv karşısına deli oluyorum. hele o bulaşık makinası ile bakışmamız yok mu eğilmek çok zor ya nasıl anlamazlar ki. dün kudurdum artık çamaşır bende değil sende dedim tamam dedi ama pek umut yok. kıyafetlerini falan yere atması çok umurumda değil üstüne basar geçerim pasaklılar zaten.Yere atılan çoraplar beni de deli ediyor, zeka yoksunu sanki bunlar eğilemiyorum dedikçe benimki de yere atıyor, odamızda kirli sepeti var kapağını açıp içine koymak zor geliyor adama, şifonyerin üstünde tişörtler kirli mi temiz mi belli değil, yıkamasan bi türlü, yıkasan makineye eğil kalk çok zor, bu sefer kızıyor leğeni neden kaldırdın diye.. kendimle mi uğraşayım bu saçmalıklarla mı bilmem.. hele çocuğu olanlar var, işe gidenler var, bu adamlar neden böyle anlamıyorum
ahaah ben yüzüme kullandım bir sene beyazlatıyor diyeHemen bakayım canım, bugün alayım artik diyordum ben de. Göğüs için de kullaniliyormus ya o hoşuma gitti. Inşallah bebislere de iyi gelir. Çok teşekkürler
Ya hepsinde var bu alışkanlıklar galiba :) benim eşim çok anlayışlı yapabilse o doğurur çocuğu ama bu kirli sepeti olayı macerası bzde de var . Bnm banyoda kirli sepeti üstünde de çamaşır sepeti var . Bzimki de hep çamaşır sepetinin içine koyar kirlisini kapağı açıp atması zor mu geliyo anlamış değilimYere atılan çoraplar beni de deli ediyor, zeka yoksunu sanki bunlar eğilemiyorum dedikçe benimki de yere atıyor, odamızda kirli sepeti var kapağını açıp içine koymak zor geliyor adama, şifonyerin üstünde tişörtler kirli mi temiz mi belli değil, yıkamasan bi türlü, yıkasan makineye eğil kalk çok zor, bu sefer kızıyor leğeni neden kaldırdın diye.. kendimle mi uğraşayım bu saçmalıklarla mı bilmem.. hele çocuğu olanlar var, işe gidenler var, bu adamlar neden böyle anlamıyorum
Bübchen i kuzenim kullanmisti kizina. Memnundu. Ama bence bir dalinden bir jhanson baby den bir farki yok. Ben dalin veya uni baby alirim sampuan. Hepsinde var kimyasal. Bir tanesi icine bitki özü falan koydu diye faydali olmuyor benim gözümde.zaten haftada bir surerim nohut kadar şampuan. O kadar para vermek istemiyorum asiri pahali mustela falan. Pisik kremi de ilk etapta kullanmayi dusunmuyorum. Mucizem hindistan cevizi yagi surerim benbiraz buyuyunce de sudocrem alirim.
Hepsinde var ya kimyasal. Bence sudocrem guzel bir krem ben daha once yuzum icin kullaniyordum. Zaten bu kremi cilt cok fazla emmiyor. Cok yogun bir krem cildin üstünde bir tabaka gibi kaliyor. Kolay kolay da cikmiyor. Bence korumasi burdan kaynakli.
Ben de ilk zamanlarda hindistan cevizi yağı kullanmayi düşünüyorum.
Faydasından hiç şüphem Yok Can'ım. Zeytinyağı bir mucize. Ben de deneyeceğim. Dediğin gibi kızdırınca kokusu gidiyordur belki. Çok sağolDolunay22 Yagı biraz yakınca da kokusu gidiyor olabilir hiç farkında değilim kokusunun...görümcem benden 5 ay sonra doğum yaptı bebeği görmeye gittik altı kıpkırmızı zavallı mahfolmuş hemen ona da zeytinyağı yaptım sürdüm ben iyi gelmişti...hem önleyici hem tedavi edici etkisi var
Evet canım. Ben de uni baby alacaktım. Ama yorumlarda göz yakıyor diye okudum. Ona bir bak istersen. Dalin göz yakıyor. Onu biliyorum. Yüzümü dalinle yıkıyorum çünkü.
Ben artık çoğunlukla sormuyorum vallahi o kadar bıktım ki. Elime geceni atıyorum makineye. Sonra sorarsa da ıslak yada ütüsüz oluyor. Kendi bilir. Temizse assın bir yere düzgünce kirliyse atsın sepete. Gerçi sepetin üstüne bırakıyor içine atmak nerdeeeee. Önceden banyodaydı sepet hadi gitmeye üşeniyordu. Şimdi yatak odasında tutuyorum sepeti yine içine atmıyor yine atmıyorEvBoregi tgb34 bizimki yuksel lisans yaptı canım ama afedersin kıçındaki pantolondan haberi yok temiz mi kirli mi diye deli olurum pazar akşamı benim çamaşır işim bitmiş alır getirir bu pantolonu giycektim kirliymiş diye...e aklın nerdeydi...kac gündür yerde çiğneniyor ayağımıza takılıyor....sabııııırrr
İnşallah. Canım atlatacağım inanıyorum buna ben atlatırım da karnımdaki karşımdaki evlatlarım etkilenmesin atlatsınlar inş.Can'ım çok haklısın. Ama yapabileceğin en iyi şeyi yapmak zorundasın. Boşanmayı geçirme bile aklından. Hele ki şu dönemde. Malum duygular hormonlar tavan noktada. Bazen bazı kadınlara gerçekten imreniyorum. Sorun yaşasalar bile idare etmeyi o kadar iyi beceriyorlar ki. Üstüne gidiyorlar sorunların. Vurdumduymaz davranıyorlar. Eşlerine davranışlarında değişiklik olmuyor. Politik davranıyorlar daha doğrusu. Öyle olmalıyız biz de.
Ooo maşallah gözün aydın canım...genel durum gayet iyi hadi darısı başımızaKızlar bugün kontrolüm vardı haftamizla uyumüyüz. 39 cm boy kilo 1400-1500 arasi dedi. Bende gebelik sekerim cıktı diyet yapiyorum korkuyorum demistin kilo verdim diye. Senin kilon bebeği beslemiyor dedi kan akışı besliyor onda sorun yoksa gelişiminde sıkıntı olmaz dedi. Şeker takip defterime baktı 135 ve üstleri kaçamak yaptığım zaman çıkan değerler dedim. aç geldigimi söyleyince tekrar açlık tokluk bakalım dedi. Bu arada 2.400 gr vermişim diyete başladığında beri. 66.9 olmuşum. Birde gerçekten gebelik şekerin varsa ilerleyen haftalarsa önüne geçmesi zor olur dedi.
tired cim senin sorularını da sormaya çalıştım ama defterde benim değerlerim o kadar yüksek çıkmadığı için zamanı gelince konuşulur. Ama anlık çıkışlar çok zarar vermez gibi birşey dedi. Birde kilo kaybı diyettendir dedi.
Açlık tokluk kanımı vermeden önce bende parmaktan ölçüm yaptım açlık 72 cıktı. Hatta dün gece tahinli cevizli kabak tatlısı yemiştim 2.5 dilim kadar. Toklukta 122 cıktı. 5 çeşit yedim içinde yoğurtlu kızartma makarna yogurtlu koz kırmızı biber enginar ve bamya vardı hepsinden 2 ser kaşık 1 tane de sade kepek karisik ekmek vardi 50 gr onu yedim ama yinede şekerim çok yükselmedi 122 bana gayet normal geldi ama bilmiyorum ki gercekten sekeri olan biri bunları yese kaç çıkar.
Can'ım gözünaydın. Maşallah kuzucuğa :)Kızlar bugün kontrolüm vardı haftamizla uyumüyüz. 39 cm boy kilo 1400-1500 arasi dedi. Bende gebelik sekerim cıktı diyet yapiyorum korkuyorum demistin kilo verdim diye. Senin kilon bebeği beslemiyor dedi kan akışı besliyor onda sorun yoksa gelişiminde sıkıntı olmaz dedi. Şeker takip defterime baktı 135 ve üstleri kaçamak yaptığım zaman çıkan değerler dedim. aç geldigimi söyleyince tekrar açlık tokluk bakalım dedi. Bu arada 2.400 gr vermişim diyete başladığında beri. 66.9 olmuşum. Birde gerçekten gebelik şekerin varsa ilerleyen haftalarsa önüne geçmesi zor olur dedi.
tired cim senin sorularını da sormaya çalıştım ama defterde benim değerlerim o kadar yüksek çıkmadığı için zamanı gelince konuşulur. Ama anlık çıkışlar çok zarar vermez gibi birşey dedi. Birde kilo kaybı diyettendir dedi.
Açlık tokluk kanımı vermeden önce bende parmaktan ölçüm yaptım açlık 72 cıktı. Hatta dün gece tahinli cevizli kabak tatlısı yemiştim 2.5 dilim kadar. Toklukta 122 cıktı. 5 çeşit yedim içinde yoğurtlu kızartma makarna yogurtlu koz kırmızı biber enginar ve bamya vardı hepsinden 2 ser kaşık 1 tane de sade kepek karisik ekmek vardi 50 gr onu yedim ama yinede şekerim çok yükselmedi 122 bana gayet normal geldi ama bilmiyorum ki gercekten sekeri olan biri bunları yese kaç çıkar.
Aynen canım. Ben de inanmıyorum bitkisel seylere.O zaman ona bir bakayım ben yorumlardan az çok çıkartırım. Her ne kadar bebek şampuanı da dese hepsinde illaki kimyasal var ben hiç %100 görmedim hep arkalarını okurum ve %5 de olsa kimyasal koyuyorlar. Bakalım netleştireyim de bir tek onlarım kaldı sonra tamamdır benim alışveriş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?