- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.401
Kızlar Allah yardımcınız olsun valla, bu şekerde ne illet bir şey , yararlı olan yiyeceklerden de mahrum kalıyorsunuzSorma canim yaaa yağsız tadı olmuyor bende limon ve tuzla tatlandirmaya çalışıyorum. Ama pek tadı geliyor diyemem.
Kız ben de kullanayım o zaman öyleahaah ben yüzüme kullandım bir sene beyazlatıyor diyebeyaz cildi pek seviyorum işe de yarıyor hakikaten içeriği bepatene benziyormuş zaten.
Canım zeytinyagini bebegin cildi emiveriyor hemen. Ben de arada kullanacağım ama dikkat et kullanmadan önce ısıtmak lazım asidi gitsin diye sonra soğuğunda bebegin cildine suruyorsun. Ben pompalı krem şişesi gibi bi şişe alacağım bi cezvede baya bi ısıtıp sonra sogutup koyacagim şişeye öyle kullanacagim. Koku da pek olmuyor bi süre sonraYaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.
Canım bence bi doktora git, sancı da varmış bak Allah esirgesin bi sorun çıkmasınKızlar karnım sürekli sertleşiyor ağrıyor artık ve regl sancısı yaşıyorum sanki, ayakta durunca sertleşiyor oturunca sertleşiyor. Yürümeye çalışıyorum alttan vuruyor ağrıdoğurcam sanki. bu karındaki sertleşme düzenli olursa doktora gidilsin deniyor çünkü sancı oluyor ne yapcam şaşırdım 2 hafta sonra kontrolüm. geçen hafta nst de sancı çıkmadı oğlum iri ondan mı yeri yok acaba diyorum ama rengim falan gitti. odasını bile yerleştiremiyorum ev berbat halde iş yerinde aynı şekildeyim. ablamlar gibi 35 demi doğurcam korkusu var birde.
Bende beyaz ten çok severim. Ama tüm sayfaları okuyamadım . Ne beyazlatiyormusKız ben de kullanayım o zaman öylepek severim pamık gibi surat
Pisik kremi canım sudocremBende beyaz ten çok severim. Ama tüm sayfaları okuyamadım . Ne beyazlatiyormus
Benimki geçen gün şarkı türkü söyleyerek evde dolaşıyordu, karşıdan gördü ben bulaşığı boşaltıyorum, şarkıyı kesip diğer odaya kaçası var ki görünmeyeyim diye görmeliydin. Gülsem mi ağlasam mı, sonra da neden beni çağırmadın beni bekleseydin ben yapardım diyor dalga geçer gibi, benim de hiç öyle söyleme huyun yok, kendi düşünsün istiyorum ama nerdeeee, tahsil cehaleti alır eşşeklik baki kalırmışAy ağlıcem niye böyle bunlar yaaa çamaşır atamıyorum makineye yere oturup ayıklıyorum yoksa tek tek alamıyorum kıyafet, asamıyorum altlara benimki de kolay gelsin hayatım diye geçiyor yanımdan tv karşısına deli oluyorum. hele o bulaşık makinası ile bakışmamız yok mu eğilmek çok zor ya nasıl anlamazlar ki. dün kudurdum artık çamaşır bende değil sende dedim tamam dedi ama pek umut yok. kıyafetlerini falan yere atması çok umurumda değil üstüne basar geçerim pasaklılar zaten.
Pisik kremi canım sudocrem
Zor canım, o kapak onlar için uzay teknolojisiYa hepsinde var bu alışkanlıklar galiba :) benim eşim çok anlayışlı yapabilse o doğurur çocuğu ama bu kirli sepeti olayı macerası bzde de var . Bnm banyoda kirli sepeti üstünde de çamaşır sepeti var . Bzimki de hep çamaşır sepetinin içine koyar kirlisini kapağı açıp atması zor mu geliyo anlamış değilim
Ayy demek ki hepsi aynı, dolabını düzeltirsin, bi şey arar tüm dolabı döker sonra da kucaklayıp geri koyarEvBoregi tgb34 bizimki yuksek lisans yaptı canım ama afedersin kıçındaki pantolondan haberi yok...her şeyi öğrenir bunları öğrenmez sanıyorlar ki sihirli bir el bunların arkasını toplayıp duruyor... temiz mi kirli mi diye deli olurum pazar akşamı benim çamaşır işim bitmiş alır getirir bu pantolonu giycektim kirliymiş diye...e aklın nerdeydi...kac gündür yerde çiğneniyor ayağımıza takılıyor....sabııııırrr
Ayy benim koltuk altım çok karardı, koca bi kutu aldık bu sudocrem den, sürsem geçirir mi kiPisik kremi canım sudocrem
Ayy benim koltuk altım çok karardı, koca bi kutu aldık bu sudocrem den, sürsem geçirir mi ki
Dolunay22 Yagı biraz yakınca da kokusu gidiyor olabilir hiç farkında değilim kokusunun...görümcem benden 5 ay sonra doğum yaptı bebeği görmeye gittik altı kıpkırmızı zavallı mahfolmuş hemen ona da zeytinyağı yaptım sürdüm ben iyi gelmişti...hem önleyici hem tedavi edici etkisi var
semabsrn okulda yine pirinç pilavı havuçlu patatesli bezelyeli tavuklu bi yemek ve ıslak kek vardı hiç yemedim tadına bile bakmadım kendi gotürdüğüm fasulyeyi yedim sadece...alıştık galiba artık şeker yukseltecek seyleri görunce 10m geriye kaçıyorum
Ooo maşallah gözün aydın canım...genel durum gayet iyi hadi darısı başımıza
Can'ım gözünaydın. Maşallah kuzucuğa :)
.
canım ben şeker hastasıyım o dediklerini yesem 300 ü görürüm. senin değerlerin harika, ölçmeyi ihmal etme, kendini de boş yere strese sokma derim. doktorlar da anlık yükselmelerden çok uzun süre yüksek seyretmesinin bebeğe zarar verdiğini söylüyor. benimbu ara biraz sapıtmış durumda şekerim, kontrolde doktor ne diyecek diye düşünüyorum, inşallah bi sıkıntı yokturKızlar bugün kontrolüm vardı haftamizla uyumüyüz. 39 cm boy kilo 1400-1500 arasi dedi. Bende gebelik sekerim cıktı diyet yapiyorum korkuyorum demistin kilo verdim diye. Senin kilon bebeği beslemiyor dedi kan akışı besliyor onda sorun yoksa gelişiminde sıkıntı olmaz dedi. Şeker takip defterime baktı 135 ve üstleri kaçamak yaptığım zaman çıkan değerler dedim. aç geldigimi söyleyince tekrar açlık tokluk bakalım dedi. Bu arada 2.400 gr vermişim diyete başladığında beri. 66.9 olmuşum. Birde gerçekten gebelik şekerin varsa ilerleyen haftalarsa önüne geçmesi zor olur dedi.
@tired cim senin sorularını da sormaya çalıştım ama defterde benim değerlerim o kadar yüksek çıkmadığı için zamanı gelince konuşulur. Ama anlık çıkışlar çok zarar vermez gibi birşey dedi. Birde kilo kaybı diyettendir dedi.
Açlık tokluk kanımı vermeden önce bende parmaktan ölçüm yaptım açlık 72 cıktı. Hatta dün gece tahinli cevizli kabak tatlısı yemiştim 2.5 dilim kadar. Toklukta 122 cıktı. 5 çeşit yedim içinde yoğurtlu kızartma makarna yogurtlu koz kırmızı biber enginar ve bamya vardı hepsinden 2 ser kaşık 1 tane de sade kepek karisik ekmek vardi 50 gr onu yedim ama yinede şekerim çok yükselmedi 122 bana gayet normal geldi ama bilmiyorum ki gercekten sekeri olan biri bunları yese kaç çıkar.
Taze şekilde kaynatılıp soğutulması gerekmiyorsa ben de öyle yaparım Can'ım. Spreyli şişeyle daha kolay olur hem.Canım zeytinyagini bebegin cildi emiveriyor hemen. Ben de arada kullanacağım ama dikkat et kullanmadan önce ısıtmak lazım asidi gitsin diye sonra soğuğunda bebegin cildine suruyorsun. Ben pompalı krem şişesi gibi bi şişe alacağım bi cezvede baya bi ısıtıp sonra sogutup koyacagim şişeye öyle kullanacagim. Koku da pek olmuyor bi süre sonra
Aminn insallahbenimde çarşamba randevu, 1 ay olucak , keratayı özledim, göreyim doya doya , hayırlı haberle gelelim inşallah
Benim de bugun pek sessiz. Daha dogrusu hissedeek zamanim olmadi. Aksama yemekli misafirim var. Temizlikti yemekti derken onunla ugrasiyorum uyandigimdan beri. Fatura yatirma islerimde vardi iki uc sefer disari da ciktim. Cok yorgunum. Bugun aksam olur mu? Misafir olarak kaynim ve ailesi, bekar kaynim ve kaynanam gelecek. İnsallah bekar kaynim ve kaynanam yemekten sonra bizde yatmaya karar vermezler. (Kesin bizdelerAynen bende 5 hafta olacak heralde gitmeyeliRandevu almaya gecikmistim o yuzden bu sefer boyle oldu bende yarin gidecem insallah iyidir kuzularimiz. Bikac gundur sakindi ve cok hafif hissediyordum ama bugun cok sukur hareketlendi yine oglusumm
İnsallah canim.Benimde kontrolüm yarın inşallah güzel haberlerle geliriz
Aynen. Ayni fikirdeyim.Canım bende unibaby alacağım karar verdim bir sıkıntı olursa o zaman pahalı ve daha kaliteli birşeye geçerim. Ki ben tamamen bitkisel olduğuna zaten inanmıyorum hiçbir ürünün
ben internette görmüştüm cnm koltuk altı ve vajinal bölgelerdeki kararmalara kullanıyorlardı kadınlar öyle almıştım, eczaneyede sordum zararı olur mu diye yok olmaz dedi kullandım günde bir falan. adanalı olarak beyaz kaldım :)tgb34 yüzünü beyazlatmis canım öyle ben daha yapmadım ama çok mantıklı bak koltuk altı için ayyy super sipariş verdim zaten şimdi 400gr gelince yapayım
Ay demek ki bunların hepsi aynı. Napalım elden bir şey gelmez kızlar. Daha iyisi olmadığına göre sabredeceğiz :)) hepimizinki aynı. Bitek kumsalpoyraz ın kocası numunelik sanırım. Bizimkiler hep aynı baksana. bundan iyisi Şamdak ayısıBenimki geçen gün şarkı türkü söyleyerek evde dolaşıyordu, karşıdan gördü ben bulaşığı boşaltıyorum, şarkıyı kesip diğer odaya kaçası var ki görünmeyeyim diye görmeliydin. Gülsem mi ağlasam mı, sonra da neden beni çağırmadın beni bekleseydin ben yapardım diyor dalga geçer gibi, benim de hiç öyle söyleme huyun yok, kendi düşünsün istiyorum ama nerdeeee, tahsil cehaleti alır eşşeklik baki kalırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?