2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya bu krediyle ilgili bir sey sorsam ne olur burdan baya konu disi ama:) esimin de var kredi borcu. Ama memur degil asgari ucretli bir iste calisiyor. Esime de haber geldi banka hesaplariniza el konmustur diye. Hatta baya uzulduk o sira. Ama esim hala maasini cekebiliyor. Acaba memur olmadigi icin mi maasina dokunmuyorlar? Yavastan odemeye baslayalim diyorum ama odenecek o kadar cok sey var ki ona sira gelmiyor arkadasiniz memur muydi?
Zeytinyagini fazla isitinca yağ yanmis oluyor ama yanmis yag zararli degil mi?

Teşekkürler canim cevabın için içime su serptin. Diyete uymaya çalışıyorum ama daha önce de dediğim gibi yaş 37 bu zamana kadar hiç boğazımdan kısmadım. O yüzden çok zorlaniyorum eşim de o zaman nefsini korelt az az ye diyor yoksa istemeden terör estiriyorum

Canım bence bi doktora git, sancı da varmış bak Allah esirgesin bi sorun çıkmasın
Yarın devlet hastanesinde ebeler eğitim verecek cnm onlara da soracağım bu hafta yine bir kontrole gideceğim inş. Özele giderim haftasonu eşim de görür diyorum tabi ebeler normal derlerse.

Yok Can'ım. Memur değildi. Ücretli öğretmendi. Devletin uyguladığı faiz çok fazla. Biz bankadan kredi çekip kapattık. Çok daha uyguna kapatmış olduk. Ama bazen faizlere af geliyor. O dönemleri kaçırmayın.

Evet cok hareketli olunca bebegi hissetmek daha zor canim aksam yatinca hareketlenir seni uyutmaz:)
Cokta yorma kendini yabanci degilmis zaten gelenler :) Allah yardimcin olsun!

Yarın devlet hastanesinde ebeler eğitim verecek cnm onlara da soracağım bu hafta yine bir kontrole gideceğim inş. Özele giderim haftasonu eşim de görür diyorum tabi ebeler normal derlerse.
Tamam canım sen yine de tetikte ol da yüzdük kuyruguna geldik, zamanında gelsin bebiskolar insallahh

Çok ısıtmıcan canım ılıktan hafif sicak olcak, asidi gidiyor öyle

Aynennn... Kirlisini sepete atmaktan aciz bir de hesap sorar, bu kirliymiş neden yıkamadın diye, delirtecek, sepete atsaydın yıkanırdı be adam, of of daha neler neler tertemiz lavaboda bir el yüz yıkar her yerde sabun kalıntısı, ayna da su damlacıkları, sanki kasıtlı yapıyor insan biraz düşünür dikkat eder, bizimki de can, üstelik şimdi iyice ağırız, kendisi altında araba bütün gün nerdeyse vc'ye bile arabayla gidecek, bize gelince sağlıkocağına gidilecek ;yürü, eczaneye ;yürü, hastaneye gidilecek;minübüs var ya, okuldan çocuk alınacak; "sen alıver, hem senin yürümen gerekiyor " diyor, çok düşünüyor beni çooook

Taze şekilde kaynatılıp soğutulması gerekmiyorsa ben de öyle yaparım Can'ım. Spreyli şişeyle daha kolay olur hem.
Çok ısıtmıcaksın canım ılıktan bir tık sıcak olcak yani bizim elimiz dayancak sıcagına öyle düşün. Ben normal bi zeytinyağı alıp öyle yaparım diyorum, sogutunca da şişeye koyup kullanırız. Hem doğal sonuçta. Annem şimdi bile krem yerine arada yüzüne kullanir cildi baya kuru. Hemen emiyor

Kızlar sizin eşiniz akşam geliyor sabah gidiyor benim ki homeofis çalışıyor hep evde kaynanam yok ama maşallah yerini dolduruyor ayrıca evin dağınık olması onun için sorun değil sorun benim evi toplamam. Deli oluyorum. Annelerde 1 oda onun ben temizleme bile girmiyorum artık ayda 1 giriyordum bana topluyorsun ben bulamıyorum diye çıkıştı bende sen toplasan bulursun belki dedim oda ben böyle mutluyum dedi bende artık mutluluğunu bozmak istemiyorum. Evde dublex de çalışıyor bende merdiveni silip gerisine karışmıyorum ama diyorum senin orada toz geliyor senin tarafında giydiğin terlikle evde dolaşma. Yaptığım yemege supurdugum eve aldığım toza herşeye yeter benim biricik kocam. Yeni temizlemişim umrunda olmaz yani

Kuzucum ebelere kalça agrısını da sorar mısın ben ayakta duramıyorum çok batıyor, aksaya aksaya yürüyorum

Ah yavruuum senin işin çok zor valla Allah yardımcın olsun, bari yerleri temizlemene karışmasa yahu

Kızlar ben bugün oğluşumun don kslan nevresimlerinide ütülyip ütü yıkama işini noktaladım allaha şükür beşiğimizinde siparişini verdik geldiğinde uyku setini yıkarım beraber gelecek alışveriş ütü olayı bitince rahatlAdım çantaya yerleştirilecekler sadece biberon ve emziği kaynatıp taç ve terliğimide süsleyince hastaneye gitcek olanlarda bitmiş olacak allahın izniyle kızımla parka çıktık bol bol güneşten d vitamini aldık enerji topladık yaşadığınız yerde hava güzelse dışarıya çıkın sizi bunaltan etkenlerden biraz olsun uzaklaşmış olursunuz sizede bebeğinizede iyi gelir inşallah

Ben daha önce istirahatli olduğumu söylemiş, lohusa takımını internette nerden alabilirim diye sormuş tavsiye istemiştim.
Sağolsun kimse cevap vermedi Bir arkadaşım takım olarak almış bir siteden. Kalitesinden çok memnun kalmış. Mevlütte giyeceğini de ordan sipariş vermiş. Ben de ordan alıcam. Şu an %50 indirim var. Belki hala almayan varsa işine yarar diye düşündüm. Sitenin ismi ailegiyim.com

Keşke bu şekilde konuşmasanız. Arada mesajlar gözden kaçabiliyor. Bilgisi olmayan zaten cevap vermiyor. Olan da görmemiş olabilir. Bizim de ne sorularımız arada kaynıyor. Ama böyle arada mesaj yazıp soru sorup cevap alamayınca verilen bu tepkiler gerçekten tuhaf geliyor. "Sağolsun kimse cevap vermedi" yazdığınız için bunları söylüyorum. Hepimiz hamileyiz hassasız alınganız. Bunu unutmasak çok güzel olur.

Evet antibiyotikler mantar falan yapıyor onu da iyileştirmek zor olur...Hametan Travazol sürerdi arkadaşım...cok da acır ayy Allah korusun

Canım ne denirki bilemedim..Rabbim yardımcın olsun...Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın...Bebişe gelince merak etme onlar melek ler Allah koruyordur onu
Hamile hamile ne istiyorlar Allah vicdan versin böyle erkeklere
Canım inş biraz daha bekler bebişin ..en azından hastanede daha emin ellerde...Vaktinde gelsin kuzucuk
Canım artarsa ihmal etme yinede sen
ben e lohusa dan aldım pijamamı ve geceliğimi..çok beğendim bakabilirsin oraya

Son düzenleme:
Arada kaynamıştır görmedim ama 2.olduğu için lohusa takımı falan düşünmüyorum belki sadece kimono alırım neyin üstune giysen kapatıyor diye düşünüyorum

Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz

EvBoregi Tertemiz yıkar ütüler asardım bir gömlek alırken hepsini düşürür alıp düzeltmez asmaz bile tekrar bi bakarım gömlekler pantolonlar kırış kırış...oğluma 1 buçuk yıl kendim baktım evdeyim diye hepsi birden yıkildı üstüme...sonra ben tekrar okula başladım da bir bıraktım bunun ütüsünü bırakış o bırakış...çoraplarını da çiftleyip katlamıyorum dolduruyorum hurcun içine alsın giysin...bişeyini de ütülemiyorum ütülesin giysin...annem bizdeyken bazen acır kıyamaz ütüler koyar...benim artık bunlara harcayacak enerjim kalmadı doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…