- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.421
Ya bu krediyle ilgili bir sey sorsam ne olur burdan baya konu disi ama:) esimin de var kredi borcu. Ama memur degil asgari ucretli bir iste calisiyor. Esime de haber geldi banka hesaplariniza el konmustur diye. Hatta baya uzulduk o sira. Ama esim hala maasini cekebiliyor. Acaba memur olmadigi icin mi maasina dokunmuyorlar? Yavastan odemeye baslayalim diyorum ama odenecek o kadar cok sey var ki ona sira gelmiyorYaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.
Zeytinyagini fazla isitinca yağ yanmis oluyor ama yanmis yag zararli degil mi?Canım zeytinyagini bebegin cildi emiveriyor hemen. Ben de arada kullanacağım ama dikkat et kullanmadan önce ısıtmak lazım asidi gitsin diye sonra soğuğunda bebegin cildine suruyorsun. Ben pompalı krem şişesi gibi bi şişe alacağım bi cezvede baya bi ısıtıp sonra sogutup koyacagim şişeye öyle kullanacagim. Koku da pek olmuyor bi süre sonra
canım ben şeker hastasıyım o dediklerini yesem 300 ü görürüm. senin değerlerin harika, ölçmeyi ihmal etme, kendini de boş yere strese sokma derim. doktorlar da anlık yükselmelerden çok uzun süre yüksek seyretmesinin bebeğe zarar verdiğini söylüyor. benimbu ara biraz sapıtmış durumda şekerim, kontrolde doktor ne diyecek diye düşünüyorum, inşallah bi sıkıntı yoktur
Yarın devlet hastanesinde ebeler eğitim verecek cnm onlara da soracağım bu hafta yine bir kontrole gideceğim inş. Özele giderim haftasonu eşim de görür diyorum tabi ebeler normal derlerse.Canım bence bi doktora git, sancı da varmış bak Allah esirgesin bi sorun çıkmasın
Yok Can'ım. Memur değildi. Ücretli öğretmendi. Devletin uyguladığı faiz çok fazla. Biz bankadan kredi çekip kapattık. Çok daha uyguna kapatmış olduk. Ama bazen faizlere af geliyor. O dönemleri kaçırmayın.Ya bu krediyle ilgili bir sey sorsam ne olur burdan baya konu disi ama:) esimin de var kredi borcu. Ama memur degil asgari ucretli bir iste calisiyor. Esime de haber geldi banka hesaplariniza el konmustur diye. Hatta baya uzulduk o sira. Ama esim hala maasini cekebiliyor. Acaba memur olmadigi icin mi maasina dokunmuyorlar? Yavastan odemeye baslayalim diyorum ama odenecek o kadar cok sey var ki ona sira gelmiyorarkadasiniz memur muydi?
Zeytinyagini fazla isitinca yağ yanmis oluyor ama yanmis yag zararli degil mi?
Benim de bugun pek sessiz. Daha dogrusu hissedeek zamanim olmadi. Aksama yemekli misafirim var. Temizlikti yemekti derken onunla ugrasiyorum uyandigimdan beri. Fatura yatirma islerimde vardi iki uc sefer disari da ciktim. Cok yorgunum. Bugun aksam olur mu? Misafir olarak kaynim ve ailesi, bekar kaynim ve kaynanam gelecek. İnsallah bekar kaynim ve kaynanam yemekten sonra bizde yatmaya karar vermezler. (Kesin bizdeler)
Tamam canım sen yine de tetikte ol da yüzdük kuyruguna geldik, zamanında gelsin bebiskolar insallahhYarın devlet hastanesinde ebeler eğitim verecek cnm onlara da soracağım bu hafta yine bir kontrole gideceğim inş. Özele giderim haftasonu eşim de görür diyorum tabi ebeler normal derlerse.
Çok ısıtmıcan canım ılıktan hafif sicak olcak, asidi gidiyor öyleYa bu krediyle ilgili bir sey sorsam ne olur burdan baya konu disi ama:) esimin de var kredi borcu. Ama memur degil asgari ucretli bir iste calisiyor. Esime de haber geldi banka hesaplariniza el konmustur diye. Hatta baya uzulduk o sira. Ama esim hala maasini cekebiliyor. Acaba memur olmadigi icin mi maasina dokunmuyorlar? Yavastan odemeye baslayalim diyorum ama odenecek o kadar cok sey var ki ona sira gelmiyorarkadasiniz memur muydi?
Zeytinyagini fazla isitinca yağ yanmis oluyor ama yanmis yag zararli degil mi?
Aynennn... Kirlisini sepete atmaktan aciz bir de hesap sorar, bu kirliymiş neden yıkamadın diye, delirtecek, sepete atsaydın yıkanırdı be adam, of of daha neler neler tertemiz lavaboda bir el yüz yıkar her yerde sabun kalıntısı, ayna da su damlacıkları, sanki kasıtlı yapıyor insan biraz düşünür dikkat eder, bizimki de can, üstelik şimdi iyice ağırız, kendisi altında araba bütün gün nerdeyse vc'ye bile arabayla gidecek, bize gelince sağlıkocağına gidilecek ;yürü, eczaneye ;yürü, hastaneye gidilecek;minübüs var ya, okuldan çocuk alınacak; "sen alıver, hem senin yürümen gerekiyor " diyor, çok düşünüyor beni çooookEvBoregi tgb34 bizimki yuksek lisans yaptı canım ama afedersin kıçındaki pantolondan haberi yok...her şeyi öğrenir bunları öğrenmez sanıyorlar ki sihirli bir el bunların arkasını toplayıp duruyor... temiz mi kirli mi diye deli olurum pazar akşamı benim çamaşır işim bitmiş alır getirir bu pantolonu giycektim kirliymiş diye...e aklın nerdeydi...kac gündür yerde çiğneniyor ayağımıza takılıyor....sabııııırrr
Çok ısıtmıcaksın canım ılıktan bir tık sıcak olcak yani bizim elimiz dayancak sıcagına öyle düşün. Ben normal bi zeytinyağı alıp öyle yaparım diyorum, sogutunca da şişeye koyup kullanırız. Hem doğal sonuçta. Annem şimdi bile krem yerine arada yüzüne kullanir cildi baya kuru. Hemen emiyorTaze şekilde kaynatılıp soğutulması gerekmiyorsa ben de öyle yaparım Can'ım. Spreyli şişeyle daha kolay olur hem.
Kuzucum ebelere kalça agrısını da sorar mısınYarın devlet hastanesinde ebeler eğitim verecek cnm onlara da soracağım bu hafta yine bir kontrole gideceğim inş. Özele giderim haftasonu eşim de görür diyorum tabi ebeler normal derlerse.
Ah yavruuum senin işin çok zor vallaKızlar sizin eşiniz akşam geliyor sabah gidiyor benim ki homeofis çalışıyor hep evde kaynanam yok ama maşallah yerini dolduruyor ayrıca evin dağınık olması onun için sorun değil sorun benim evi toplamam. Deli oluyorum. Annelerde 1 oda onun ben temizleme bile girmiyorum artık ayda 1 giriyordum bana topluyorsun ben bulamıyorum diye çıkıştı bende sen toplasan bulursun belki dedim oda ben böyle mutluyum dedi bende artık mutluluğunu bozmak istemiyorum. Evde dublex de çalışıyor bende merdiveni silip gerisine karışmıyorum ama diyorum senin orada toz geliyor senin tarafında giydiğin terlikle evde dolaşma. Yaptığım yemege supurdugum eve aldığım toza herşeye yeter benim biricik kocam. Yeni temizlemişim umrunda olmaz yani
Keşke bu şekilde konuşmasanız. Arada mesajlar gözden kaçabiliyor. Bilgisi olmayan zaten cevap vermiyor. Olan da görmemiş olabilir. Bizim de ne sorularımız arada kaynıyor. Ama böyle arada mesaj yazıp soru sorup cevap alamayınca verilen bu tepkiler gerçekten tuhaf geliyor. "Sağolsun kimse cevap vermedi" yazdığınız için bunları söylüyorum. Hepimiz hamileyiz hassasız alınganız. Bunu unutmasak çok güzel olur.Ben daha önce istirahatli olduğumu söylemiş, lohusa takımını internette nerden alabilirim diye sormuş tavsiye istemiştim.
Sağolsun kimse cevap vermediBir arkadaşım takım olarak almış bir siteden. Kalitesinden çok memnun kalmış. Mevlütte giyeceğini de ordan sipariş vermiş. Ben de ordan alıcam. Şu an %50 indirim var. Belki hala almayan varsa işine yarar diye düşündüm. Sitenin ismi ailegiyim.com
Evet antibiyotikler mantar falan yapıyor onu da iyileştirmek zor olur...Hametan Travazol sürerdi arkadaşım...cok da acır ayy Allah korusunBende oğlumda zeytinyağı kullandım taak
i ilaç kullanincaya kadar. Antibiyotikler mahfetti poposunu pişik değil göz göz delikler oldu ve o delikler hep kanadı devamlı zor üstesinden geldik travacort krem ile. Ama ben zeytinyağını yakmıyordum yani asidini çıkarmıyordum.
Kızın da da ayrı bir pişik kremi almayı düşünmüyorum zaten ev pişik kremi kaynıyor. Zeytinyağı kullanıcam bu sefer asidinide çıkarırım.
Canım ne denirki bilemedim..Rabbim yardımcın olsun...Rabbim kimsenin huzurunu bozmasın...Bebişe gelince merak etme onlar melek ler Allah koruyordur onuKızlar kötüyüm ya eşimle aramız o kadar kötü ki boşanmayı bile düşünüyorum o derece. Kaç gündür ağlıyorum bebeğim etkilendi diye daha da fazla ağlayıp eşime kinleniyorum. 4 Yaşında oğlum var o da bizden etkilenip sinirli asabi bi çocuk oldu hepimizi mahvetti nasıl başa çıkacağım bebeğim ne alemdedir
Hamile hamile ne istiyorlar Allah vicdan versin böyle erkeklereBenimki de bugun az haraket ediyor. Sadece sirti mi, poposu mu, kafasi mi bilmem. Orayi arada bir toplanip ittiriyor o kadar. Normalde cok hareketliydi birden durmasi moralimi bozuyor.
Biz de tartistik esimle bugun. Oturdum agladim iki saat sonra aklina geldi ozur dilemek. Hala kirginim ama ben. Odadan kaciyorum, diger odaya gelip hala gelip gelip benimle tartisiyor. Sonra kovdum bulundugum odaya gelme yeter dedim. Eger rahat vermezse Ben hamileyim kipirdayamiyorum evden cik git derdim. Daha once bir kere yapmisligim var.
Canım inş biraz daha bekler bebişin ..en azından hastanede daha emin ellerde...Vaktinde gelsin kuzucukGünaydın kızlar
1haftadır hastanede yatıyoruz. Doğuma kadar da buradayız. Kontrolde açıklık çıktı 1cm kadar bebeğimi şuan dikiş tutuyor. Serumlar haplar artırıldı. Ciğer geliştirici vuruldu. Şuan durumumuz iyi kanama sancı olmadığı müddetçe inşallah. Dua edin lütfen biliyorsunz ki bu 3.gebeliğim ve yaşayan yavrum yok, bu haftalara kadar geldik bundan sonrası da su gibi akıp geçsin oğluma sağlıkla kavuşayım inşallah.
Canım artarsa ihmal etme yinede senKızlar günaydın sabahın erken saatlerinden beri adet sancısı gibi belimde yanmalı ağrı çekiyorum..ara ara artıyor..ara ara azalıyor..doktor rv normalde yrn..napim ben ciddi midir gece yatışla mi alakalıdır..dus alicam şimdi beklicem bakalim geçecek mi..pooofffff
ben e lohusa dan aldım pijamamı ve geceliğimi..çok beğendim bakabilirsin orayaBen daha önce istirahatli olduğumu söylemiş, lohusa takımını internette nerden alabilirim diye sormuş tavsiye istemiştim.
Sağolsun kimse cevap vermediBir arkadaşım takım olarak almış bir siteden. Kalitesinden çok memnun kalmış. Mevlütte giyeceğini de ordan sipariş vermiş. Ben de ordan alıcam. Şu an %50 indirim var. Belki hala almayan varsa işine yarar diye düşündüm. Sitenin ismi ailegiyim.com
Arada kaynamıştır görmedim ama 2.olduğu için lohusa takımı falan düşünmüyorum belki sadece kimono alırım neyin üstune giysen kapatıyor diye düşünüyorumBen daha önce istirahatli olduğumu söylemiş, lohusa takımını internette nerden alabilirim diye sormuş tavsiye istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?