- Konu Sahibi kardelen384
-
- #29.561
Slm hanımlar sizinde alta baskı oluyormu
Bebek hareketlerinde dun sabahtan beri bi azalma var benim. Hareket ediyor hic etmiyor degil. Ama eskisi gibi tepinmiyor. Akintim da hanileligimin basindan beri zaten o kadar cok ki. Suyum gelse fark etmem. Cok sukur kanamam baska olmadi ama. Sen ne yaptin?sanirim yorulmamizdan oldu ama tabiki bundan sonrasida cok onemli bebek hareketleri kanama devam edicekmi su gelicek mi gibi bol bil dinlenmemiz lazim allaha emanetiz bende suan inan rahat degilim.
yok bitanem öyle ağır bir koku olmuyor. zaten boca edip sürülmeyecek ki azar azar kullancaz. ben göbeğim içinde kullanıyorum, bi rahatszılık hissetmiyorum. ama tabi çok hassassan koku konusunda orasını bilemiycem. yine de bebeğin için değmez mi? doğal bir ürün kullanmak hem senin için rahat eder hemde miniğin pişik olmaz.Yaaa evet. Malesef sadece faiz işlemiyor. Bir süre sonra banka hesabına bloke koyuyorlar. Para falan çekemiyorsun. Arkadaşımın başına geldi aynısı. Biz de ne çektik şu kredilerden. Neyseki sonunda aranızdaki sorun büyümeden çıkmış ortaya.
Kızlar zeytinyağı koku yapmaz mı ben bu yüzden kararsızım. Normalde de sevmem kokusunu. Bi de çok yağlı yağlı olmaz mı? Yıkamadan geçmiyor çünkü.
zeytinyağını koyduğunuz kabı su dolu bir kabın içinde benmari usülü 7-8 dakika kadar kaynatıyorsunuz.bu şekilde asidini en aza indirebiliyorsunuz.zeytinyağı gazı nasıl alınıyor, ilk defa duydum, denemek te fayda var
bir önceki sayfada gördüm açıklamasını
Kas gevseticiler hamilelikte zararli olabiliyormus. Ben de gecen boyun tutulmasindan duramiyordum ama kullanmadim kas gevsetici ne olur ne olmaz diye. Sana da doktor yazmis ama bence bir kadin dogum doktoruna da danış mutlaka. Hem simdi senin bebisler daha hassastir. Kadin dogum doktoruna sormadan kullanma bence.Ayy canm kiyamam merk etme gecicek.yani tam anlamyla dogurmadan gecmicek ama sen o kaburga agrisina aliscaksin ole soleyim.benim 3 uz oldugu icin daha cok belki senn daha erken gecer.ben normal kadin dogum degilde dahiliye yazdi kremi adi da neydi ya unuttum kas gevsetici gbi kokuyo ayni.yani kac doktor goruyorum hepsi ayni sey normal.tek gebe bi bayan son haftalarinda yasar bu agriyi sende biraz erken baslamis diyolar.biraz erken mi ? Valla hamile kaldigimdan beri cekiyomusum gibigeldi bana :) suan gece kalkarken depar atiyorum resmen.ilk bi toplanmaya daha sonra otrmaya calisiyorum.esim kalkarsa sansliyim incitmeden kaldiryo beni.ama duymazsa beni sirt ustu surunerek cikiyorum iste :) bende cok agladim.hapsuramadim.öksürdgumde sanki canimi cekiyolardi ama biraz hafifliyo zamanla.sen eger evde sutyensiz gezebilirsen biraz dene canm.mumkun oldugunca yavas hareketler yapmaya calis iyce batmasin
Beb de uzun pijama severim. İsterim ki yerlerde sürünsün. Ama hep çekercok sagol canim
evet magazadaki kiz baya meth etti kumasi cok hafif tril tril gercektwn ben fazla uzun pijama sevmem zati ceksecok teşekkur edeim canim..
Kizlar süt ve peynir cok etkiliyor. Gecen haftalarda bana da asiri kramp giriyordu. Kahvaltida yedigim peyniri nerdeyse iki katina cikardim. Günlük ictigim süt miktarini da arttirdim. Simdi cok daha iyiyim. Magnezyum ilaci kullanmiyorum bu arada.sade soda ya da mineralli su içiyor musun bak onlarda faydalı olabilir. ben günde bir kez sade soda içiyorum ama 2-3 günde bir kısa süreli sağ kalçama kramp giriyor gibi oluyor geçiyor hemen. magnezyum falan vermedi bana doktorum.
Doktorunu ara sor ama ihmal etme git.karninin taş gibi olmasi n kadar zaman suruyokizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Bende şimdi gidicem oğlumu anaokuluna bırakıp kalmıştır illaki herkesmi hamile :))Kalkiyim da bir bim e gideyim. Gec kalmisimdir kesin ama belki kaparim bir seyler.
Bende de oluyo canım o bebek hareketidir o egerki ağrı sancı kasılma yoksa uzun süreli sıkıntı olmaz ama olursa ihmal etmeKızlar benim vajinamın hemen üstünde kıpırdanmalar var böyle içten içten sanki kurcalaniyormus gibi. Bebek zaten dönmüştü, bi sorun yoktur dimi? Yani dışardan değil içerden hissediyorum ama çok aşağıda ya
Bende de öyle 4 aylıkken başladı ve ayakta uzun kalınca 2 3 saat yürürken aksiyorum. Seninki daha yoğunmus geceleri dönerken falan diyosun Allahim yardim etsin ins@EvBoregi Canım 15.haftadan beri kalça agrisi+bacak arası ağrısı çekiyorum. Artik o acıya alıştım, gece ağzıma yastik bastirarak dönüyorum sağa sola, bagirmamak için o derece yani. Magnezyum falan bi ise yaramadı bende. Hele azcık ayakta kalsam o kalça kopacakmış gibi oluyor. Dayanıyoruz bakalim bu halimize de şükür
Egerki sanciysa akciger ignesi yapılırdı canım tedbir amaçlı bende geçen haftasonu yaşadım bu durumuinan senin gibide dusundum ciger gelistirici felan yaparlar diye ama doktor dayimizin arkadasi yorgunluk bagli hafif lekelenme olabilir bundan sonra takip edicem ona gore gidicem kanamam devam etmiyor devam ederse sanci artarsa su gelirse gidecegim
Selam canım.bende oluyo yürürken falan zorluyo hattaSlm hanımlar sizinde alta baskı oluyormu
Değer tabi ki Can'ım değmez mi hiç? Yapıcam zaten. Hem asidi gidince koku da çok kalmaz belki. Ama diğer arkadaş ateşte direk ısıtıyorsun dedi. Sizinki benmari usulü yapılıyormuş. Hangisi daha iyi olur acaba?yok bitanem öyle ağır bir koku olmuyor. zaten boca edip sürülmeyecek ki azar azar kullancaz. ben göbeğim içinde kullanıyorum, bi rahatszılık hissetmiyorum. ama tabi çok hassassan koku konusunda orasını bilemiycem. yine de bebeğin için değmez mi? doğal bir ürün kullanmak hem senin için rahat eder hemde miniğin pişik olmaz.
Odem fln yok cnm . Cok sagol insallah gecicidirCanım benimde cıktı ama uzun süreli değil bi anlıktı sanırım yediğimden kaynaklı tahlillerim filan iyi cıktı cünkü dr tuzu kes dedi hamur işini filan beyaz ekmek kestim mesela bi daha cıkmadı o kadar cok şükür tahlillerde temiz cıkınca durmadım üzerinde sende hem yatmıssın hemde tuzlu yemişşin ondan olmustur öyle cok ödemim filan yoksa korkma
ya eminim onlarınkide doğrudur öyle de asidi çıkıyordur ama yağı direk kızdırmak beni endişelendirdi. hani zeytinyağlı yemeklerde bile yağın çok kızması önerilmez. ben benmari usulü olanı kullancam. içinize hangisi siniyorsa öyle yapın. bi sefer birini deneyin, diğer sefer diğerini.Değer tabi ki Can'ım değmez mi hiç? Yapıcam zaten. Hem asidi gidince koku da çok kalmaz belki. Ama diğer arkadaş ateşte direk ısıtıyorsun dedi. Sizinki benmari usulü yapılıyormuş. Hangisi daha iyi olur acaba?
Geçmiş olsun canım görürsün 32yi az kaldı allahın izniyleMerhaba kizlar, ürolog dan geldim. Böbreğim stentin yerinde durmasına rağmen 30 mm olmuş. Takip edelim dedi. Gittiği yere kadar. 32. Haftayı görürüm ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?