2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar günaydın. Bugün kontorlü olan hanımlar hayirli haberlerle gelin inşallah. Bizi de bilgilendirin. Nasıl gectigi hakkinda kontrolün .

Slm hanımlar sizinde alta baskı oluyormu

benimde bu hafta başladı alta baskı, böyle vajinam kasılıyor gibi oluyor bazen idrarımı zor yapıyorum acaba enfeksiyon mu oldu diye düşünüyorum ama yanma falan yok , dr baskı olur dedi

kızlar bide benim karnım sertleşmeye başladı , cuma kontrolüm vardı bi sıkınıtı yok dedi dr ama bu sertleşme beni rahatsız ediyor

weryew cok geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı yoktur

Sabah kalktım bugun uyumayıp işleri yapayım dedim halıları getireceklermiş ee yerlerde çıplaktı battı resmen laminant fayans lar 1 haftadır ... Bugun de bi razı yorulcam sanırım sonra işler günlük işe dönecek İnşallah... Bu hafta kontrole gidecek arkadaşlar var hayırlı haberler bekliyorum inş benimde Cuma İnş ... AYY İÇİM PIRRR PIRRR YAPIYORRR

sanirim yorulmamizdan oldu ama tabiki bundan sonrasida cok onemli bebek hareketleri kanama devam edicekmi su gelicek mi gibi bol bil dinlenmemiz lazim allaha emanetiz bende suan inan rahat degilim.
Bebek hareketlerinde dun sabahtan beri bi azalma var benim. Hareket ediyor hic etmiyor degil. Ama eskisi gibi tepinmiyor. Akintim da hanileligimin basindan beri zaten o kadar cok ki. Suyum gelse fark etmem. Cok sukur kanamam baska olmadi ama. Sen ne yaptin?

yok bitanem öyle ağır bir koku olmuyor. zaten boca edip sürülmeyecek ki azar azar kullancaz. ben göbeğim içinde kullanıyorum, bi rahatszılık hissetmiyorum. ama tabi çok hassassan koku konusunda orasını bilemiycem. yine de bebeğin için değmez mi? doğal bir ürün kullanmak hem senin için rahat eder hemde miniğin pişik olmaz.

Kas gevseticiler hamilelikte zararli olabiliyormus. Ben de gecen boyun tutulmasindan duramiyordum ama kullanmadim kas gevsetici ne olur ne olmaz diye. Sana da doktor yazmis ama bence bir kadin dogum doktoruna da danış mutlaka. Hem simdi senin bebisler daha hassastir. Kadin dogum doktoruna sormadan kullanma bence.
cok sagol canim

evet magazadaki kiz baya meth etti kumasi cok hafif tril tril gercektwn ben fazla uzun pijama sevmem zati cekse cok teşekkur edeim canim..
Beb de uzun pijama severim. İsterim ki yerlerde sürünsün. Ama hep çeker
Kizlar süt ve peynir cok etkiliyor. Gecen haftalarda bana da asiri kramp giriyordu. Kahvaltida yedigim peyniri nerdeyse iki katina cikardim. Günlük ictigim süt miktarini da arttirdim. Simdi cok daha iyiyim. Magnezyum ilaci kullanmiyorum bu arada.

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan
Doktorunu ara sor ama ihmal etme git.karninin taş gibi olmasi n kadar zaman suruyo

Bende de oluyo canım o bebek hareketidir o egerki ağrı sancı kasılma yoksa uzun süreli sıkıntı olmaz ama olursa ihmal etme

Bende de öyle 4 aylıkken başladı ve ayakta uzun kalınca 2 3 saat yürürken aksiyorum. Seninki daha yoğunmus geceleri dönerken falan diyosun Allahim yardim etsin ins

inan senin gibide dusundum ciger gelistirici felan yaparlar diye ama doktor dayimizin arkadasi yorgunluk bagli hafif lekelenme olabilir bundan sonra takip edicem ona gore gidicem kanamam devam etmiyor devam ederse sanci artarsa su gelirse gidecegim
Egerki sanciysa akciger ignesi yapılırdı canım tedbir amaçlı bende geçen haftasonu yaşadım bu durumu

Değer tabi ki Can'ım değmez mi hiç? Yapıcam zaten. Hem asidi gidince koku da çok kalmaz belki. Ama diğer arkadaş ateşte direk ısıtıyorsun dedi. Sizinki benmari usulü yapılıyormuş. Hangisi daha iyi olur acaba?

Odem fln yok cnm . Cok sagol insallah gecicidir

ya eminim onlarınkide doğrudur öyle de asidi çıkıyordur ama yağı direk kızdırmak beni endişelendirdi. hani zeytinyağlı yemeklerde bile yağın çok kızması önerilmez. ben benmari usulü olanı kullancam. içinize hangisi siniyorsa öyle yapın. bi sefer birini deneyin, diğer sefer diğerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…