- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.141
Canım çok geçmiş olsun, benim de arada öyle akıntı oluyor sanki bi anda ama çok fazla değil ya iskillendim şimdi. Haber ver uyanınca bize de turnusollu kağıdın sonucunu.Kizlar selam. Yaklasik 1 bucuk saat kadar once camasirimda bir islaklik hissettim akinti geldi. Yoldaydim eve gelip baktigimda camasirim baya islakti. Doktora gittik ultrasonda suyu suan icin iyi ama takip etmemiz lazim dedi. Turnusollu kagit verdi camasirina koy sabaha kadar kalsin dedi. Gecen sali gitmistim en son 1750 gram olan kizim bu gece doktor 2450 gram dedi. Ben sokla nee diye ciglik attim. 150 200 gram oynama yapar arti eksi dedi. Yinede baya almis. Ama problem yok gayet iyi dedi. 33+2 deyim suan. Dogurana kadar 4 olur en az boyle giderse. Bu korkuyla normal falanda doguramam ben
Maşallah maşallah canım hiç zorlanma inşallah ne güzelizne ayrılan arkadaşlara hayırlı olsunnn :) benimde ctesi 32 oluyor ama çalışmayı düşündüğüm için çalışabilir raporu alcam. ve gittiği yere kadar çalışcam. şimdilik bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. sadece yorulduğumda ayaklarım şişiyordinlenme saatlerimi artırmalıyım sanırım. cuma günü kontrolüm var, bakalım Irmak Bera ne durumda teyzeleri :) bu arada herkes sanı çekmiş, ya bende de oldu anlamadım yada bende olmadı, hiçbir fikrim yok. hepimiz sağlıkla sihhatle kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.
Nasilsin cnm bitti mi hazırlıkların. Görünmüyordun eprydirkızlar bende fermuarlı keseler yaptırdım oğlum ile kendime . Onlardan birini hemşirelere vericem hemen giydirsinler diye ( içinde bez ve hastane çıkış seti olacak battaniyesi ile ) . Bu keseleri de iki renk yaptırdım oğlumun mavi benim sarı . Karışmasın kimse paniklemesin diye . İşte keseleri koymak için valiz sanırım sizin dediğiniz gibi daha mantıklı. Çünkü ben bebek bakım çantası sırt çantası istiyorum ona da bunlar sığmaz. Ben bi valiz bulayım en iyisiküçük valizim de yok almak gerek
Aynen bende öyle hazirladim. Düzenli de oldu. Kremler vs ıvır zıvır içinde ayrı poşet yaptım koydum valizde. HaziH ve nazır bekliyorOhhhh Sefasını sür Can'ım. Bol bol dinlen.
Benim de orta boy bi valiz doldu valla. Küçük bebek çantasına sığması imkansız. Havlu vs koymadım üstelik daha. Can'ım ben üç küçük Hurca yerleştirdim giysileri. Birinde doğumhaneye gidecek eşyaları var bebişin birinde yedek kıyafetleri. Diğerinde de benim kıyafetlerim çamaşırlarım falan. Gayet düzenli oldu. Sen de öyle yapabilirsin
İnşallah canım gece hep kabus gördüm Allah korusun küçük oğluma taciz olmuştu adeta aklım gitti rüyamda sonra kafasının ayrıldığını gördüm okadar korkmuştum sıkılmışım ki kalktım minnak tepiniyo yavrum .. Haberler artık beni mahvediyor çocuklara yapılanları hazmedemiyorum.... Ondan etkilendim sanırım... Eşim büyümüştür diyo çünkü göbüş büyüdü hareketlerdede sertlik bariz belliydi canım ben gün yakalamayı geçtim artmasın yeter hep diyorum... Çok şükür Rabbime az günler kaldı dün gece eşime diyorum ki offfffffff daha çok var.... Dediki bi dön geçmişe bak 30 haftalık olmuşsun bukadar hafta bitmiş teke düşmüşsün hala nediyosun öyle diyince bi hoş oldum 30 hafta bitti İnş 6 hafta daha büyüdükmü Allaha emanet zaten ..Sen kesin stres yaptın. Bence ondan hareket etmiyor canım. Kilosu 1 i geçmişti bile çok şükür inan 700 gr doğan yaşadı kendi akrabamız. Sen bir güzel duş al soluna yat bir güzel dinlen. Bir de bu ara çok yoruldun sen öyle olunca bebek de dinlenmeye alırmış ya kendini. Ondandır canım benim stres yapmamaya çalış
Hayır birde canım benim bebeklerim gerçekten küçük oluyo 2 oğlumdada minik doğdu şimdi aslan gibi maşallah çok şükür Rabbime .. Doktor buda minik olur sende ufak sın bebekler de ufakmış dedi olması gereken kadar olsun öyle çokta gözüm yok 1500 1450 falan yani 2000 benim doğum kilom kızzSen kesin stres yaptın. Bence ondan hareket etmiyor canım. Kilosu 1 i geçmişti bile çok şükür inan 700 gr doğan yaşadı kendi akrabamız. Sen bir güzel duş al soluna yat bir güzel dinlen. Bir de bu ara çok yoruldun sen öyle olunca bebek de dinlenmeye alırmış ya kendini. Ondandır canım benim stres yapmamaya çalış
Ben hayatımın utusunu yapmıştım. Bir daha yaparmiyim bilmiyorum.daha ben cantami haxirlamadim benim esyalarimi yikadim utulenecek sonra yerlestiririm artik hafta sonu hallederim inslh.
Bizlerle aynı haftalık oda benle yani 31 oda yatıyo bekliyor hergün büyük nimet geliştiği sürece dursun yavrular inşCanım evet enfeksiyon cok riskliymiş bende suan. İnsallah dayanır kızım. Bakalım cok dikkat ediyorum. Bir kac hafta daha gecse rahat edicem. Arkadasın kac haftalık?
Canim ya allah yardimcin olsun. Elbette insan yavrusuna kiyamaz kucak ister 3 yasinda daha ama birazda diger bebeginin sagligini dusunmen lazim. 3 yasindaki kizin bunu bilemez anlayamaz allah korusun erken dogum vs bisey olsa cok uzulursun kuzum yine al kucagina ama cok dikkat et en aza indirmeye calis. Kayinvaliden gelince o ksdar cok yorulucaksan soyle esine gelmesin dicemde tek basina 3 yasinda ve yenidogan bebekle napican sezeryanli esin izin istese isten oda mi sikinti olurkizim nisanda 3 yasina giricek illa sirtima cikicak kucamda gidicek hala tasiyorum malesef ama kiyamiyorum ona cok tatli bakiyo hicde ayri kalmadim ondan dogumda nasil olacak bilmiyorum. birazda onla vakit gecirme calisiyorum ameliyat sonrasi bebek agrilarim ve kizim ev asil olacak bilmiyorum kaynanam desen gelse ben iki kat daha yorulurum sadece bence gelmesi suanlik beni olumsuz etkiler. suanlik bes kiloluk birsey bile kaldirsam sanki asalarimda birseyler aciliyo gibi hissediyorum. mecbur duzenli yemek yapmak zorundayim cunku kizim var. ev isleri klasik ama abartmama calisiyorum. sonuc olarak bebek sezeryan yerim asa inme basladi gibi karnimda gogsumden asada duruyor artik. cok sık tuvalet gidiyorum malesef boyleyim simdilik
Hahaha bende bu artisa gore hesapladim hatta aldogi gramdan 100 gram eksik tutarak hesapladim haftalik alacagi grami. 5 hafta sonra dogursam 5 bucuk kilo doguyo. :) ama sasirmadim cunku bizim ailede genetik herkes kilolu bebek dogurur en son ablam 5 bucuk kilo normal dogurdu. Tabi tobe etti sonra. Bizim ailede en zayif dogan bile 4 kilodur. Sanirim 3 bucuk 4 olunca cesaret edemem normale kuzum ya.Gecmis olsun canim. Sabah haber ver kagidin son durumu ney? Bu ara sen de bendensin. Benim bebis de 32. Haftasindayken 2200 dü. Simdikini soylemeyim dudagin ucuklarben fazla takilmiyorum artik doktorlarin soyledigi o kiloya. Bence baya bi otnama yapacak dogurup gorecez. Yani ben benim bebis gercekten doktorun dedigi kilodaysan ben 5 kilo falan dogururum bu arada iri bebek kesin sezeryana alinacam diye korkma. Teyzem oglunu 4,5 kilo normal dogumla dogurmus ve dikişsiz. Buna ragmen dogumunun cok kolay oldugunu soyluyor. Boraz yapimizla alakali zamani geldiginde yasayip gorecez :)
Ben de boyle düşünüyorum. @lamezi bak burda guzel aciklanmis sebebi.
[
Turnusolu kagit suan icin temiz canim. Cok sukur. Sanirim cok fazla akintim oldu dicemde ic camasirimi ve hatta hafiften pijamami islaticak kadar nasil bi akinti.bilmiyorum artik. Doktor idrar kacirma olasiligindan da bahsetti ama asla oyle bisey degil eminim buna. Hayirlisi yeterki yavrum iyi olsunda gerisi muhim degil.Canım çok geçmiş olsun, benim de arada öyle akıntı oluyor sanki bi anda ama çok fazla değil ya iskillendim şimdi. Haber ver uyanınca bize de turnusollu kağıdın sonucunu.
Kilosunu da takma kafana, ayrıca sezeryan mı normal mı olacağına bebisler karar verecek yapacak biseyimiz yok malesef aman sağlıklı olsunlar da inşallah. Stres yapma
benim de ara ara öyle su gibi akıntım oluyo, ama her kontrolde suyu iyi çıkıyo çok şükürTurnusolu kagit suan icin temiz canim. Cok sukur. Sanirim cok fazla akintim oldu dicemde ic camasirimi ve hatta hafiften pijamami islaticak kadar nasil bi akinti.bilmiyorum artik. Doktor idrar kacirma olasiligindan da bahsetti ama asla oyle bisey degil eminim buna. Hayirlisi yeterki yavrum iyi olsunda gerisi muhim degil.
Oh çok şükür canım, Benim de oluyor öyle çok nadir ama böyle saydam ve normal akintidan biraz fazlaca. Aman Allah korusun bebisleri, çok sevindim canımTurnusolu kagit suan icin temiz canim. Cok sukur. Sanirim cok fazla akintim oldu dicemde ic camasirimi ve hatta hafiften pijamami islaticak kadar nasil bi akinti.bilmiyorum artik. Doktor idrar kacirma olasiligindan da bahsetti ama asla oyle bisey degil eminim buna. Hayirlisi yeterki yavrum iyi olsunda gerisi muhim degil.
Evet banada suyu iyi gorunuyo dedi doktor. Iyi olsunlarda varsin her saat ic camasiri degistirelim ♡benim de ara ara öyle su gibi akıntım oluyo, ama her kontrolde suyu iyi çıkıyo çok şükür
doktorum normal karşılıyo bu akıntı olaylarını benim
Ben hayatımın utusunu yapmıştım. Bir daha yaparmiyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?