2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım çok geçmiş olsun, benim de arada öyle akıntı oluyor sanki bi anda ama çok fazla değil ya iskillendim şimdi. Haber ver uyanınca bize de turnusollu kağıdın sonucunu.

Kilosunu da takma kafana, ayrıca sezeryan mı normal mı olacağına bebisler karar verecek yapacak biseyimiz yok malesef aman sağlıklı olsunlar da inşallah. Stres yapma

izne ayrılan arkadaşlara hayırlı olsunnn :) benimde ctesi 32 oluyor ama çalışmayı düşündüğüm için çalışabilir raporu alcam. ve gittiği yere kadar çalışcam. şimdilik bir sıkıntı çıkmadı çok şükür. sadece yorulduğumda ayaklarım şişiyor dinlenme saatlerimi artırmalıyım sanırım. cuma günü kontrolüm var, bakalım Irmak Bera ne durumda teyzeleri :) bu arada herkes sanı çekmiş, ya bende de oldu anlamadım yada bende olmadı, hiçbir fikrim yok. hepimiz sağlıkla sihhatle kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah.

Maşallah maşallah canım hiç zorlanma inşallah ne güzel

Nasilsin cnm bitti mi hazırlıkların. Görünmüyordun eprydir

Aynen bende öyle hazirladim. Düzenli de oldu. Kremler vs ıvır zıvır içinde ayrı poşet yaptım koydum valizde. HaziH ve nazır bekliyor

İnşallah canım gece hep kabus gördüm Allah korusun küçük oğluma taciz olmuştu adeta aklım gitti rüyamda sonra kafasının ayrıldığını gördüm okadar korkmuştum sıkılmışım ki kalktım minnak tepiniyo yavrum .. Haberler artık beni mahvediyor çocuklara yapılanları hazmedemiyorum.... Ondan etkilendim sanırım... Eşim büyümüştür diyo çünkü göbüş büyüdü hareketlerdede sertlik bariz belliydi canım ben gün yakalamayı geçtim artmasın yeter hep diyorum... Çok şükür Rabbime az günler kaldı dün gece eşime diyorum ki offfffffff daha çok var.... Dediki bi dön geçmişe bak 30 haftalık olmuşsun bukadar hafta bitmiş teke düşmüşsün hala nediyosun öyle diyince bi hoş oldum 30 hafta bitti İnş 6 hafta daha büyüdükmü Allaha emanet zaten ..

Hayır birde canım benim bebeklerim gerçekten küçük oluyo 2 oğlumdada minik doğdu şimdi aslan gibi maşallah çok şükür Rabbime .. Doktor buda minik olur sende ufak sın bebekler de ufakmış dedi olması gereken kadar olsun öyle çokta gözüm yok 1500 1450 falan yani 2000 benim doğum kilom kızz

Canım evet enfeksiyon cok riskliymiş bende suan. İnsallah dayanır kızım. Bakalım cok dikkat ediyorum. Bir kac hafta daha gecse rahat edicem. Arkadasın kac haftalık?
Bizlerle aynı haftalık oda benle yani 31 oda yatıyo bekliyor hergün büyük nimet geliştiği sürece dursun yavrular inş

Canim ya allah yardimcin olsun. Elbette insan yavrusuna kiyamaz kucak ister 3 yasinda daha ama birazda diger bebeginin sagligini dusunmen lazim. 3 yasindaki kizin bunu bilemez anlayamaz allah korusun erken dogum vs bisey olsa cok uzulursun kuzum yine al kucagina ama cok dikkat et en aza indirmeye calis. Kayinvaliden gelince o ksdar cok yorulucaksan soyle esine gelmesin dicemde tek basina 3 yasinda ve yenidogan bebekle napican sezeryanli esin izin istese isten oda mi sikinti olur

Hahaha bende bu artisa gore hesapladim hatta aldogi gramdan 100 gram eksik tutarak hesapladim haftalik alacagi grami. 5 hafta sonra dogursam 5 bucuk kilo doguyo. :) ama sasirmadim cunku bizim ailede genetik herkes kilolu bebek dogurur en son ablam 5 bucuk kilo normal dogurdu. Tabi tobe etti sonra. Bizim ailede en zayif dogan bile 4 kilodur. Sanirim 3 bucuk 4 olunca cesaret edemem normale kuzum ya.

Turnusolu kagit suan icin temiz canim. Cok sukur. Sanirim cok fazla akintim oldu dicemde ic camasirimi ve hatta hafiften pijamami islaticak kadar nasil bi akinti.bilmiyorum artik. Doktor idrar kacirma olasiligindan da bahsetti ama asla oyle bisey degil eminim buna. Hayirlisi yeterki yavrum iyi olsunda gerisi muhim degil.

benim de ara ara öyle su gibi akıntım oluyo, ama her kontrolde suyu iyi çıkıyo çok şükür
doktorum normal karşılıyo bu akıntı olaylarını benim

Bebişi tombik olan arkadaşlar merak etmeyin kilolu bebek zayıf bebekten kolay doğar çünkü kaygan oluyo yağ olduğu için ama zayıf bebek daha çok eklemli oluyo nitekim dünyaya geldimi hepsinin duygusu mükemmel... Rabbim o anı yaşamak nasip etsin .. Bence akışına bırakın doğum anlatılmaz yaşanır herkesin kendine özel anotomisi var Allah kimseyi zorda bırakmasın İnşallah

Oh çok şükür canım, Benim de oluyor öyle çok nadir ama böyle saydam ve normal akintidan biraz fazlaca. Aman Allah korusun bebisleri, çok sevindim canım

Herkese günaydın. Bugün benimde kontrolüm var. İnsulin kullanmaya başladığımdan beri yeni gidicem doktora. Bir aydır ben kilo almadım bakalım hanımefendi nekadar büyümüş. Hareketleri iyice sertleşmeye başladı buda açıkçası beni mutlu ediyor demekki gücü kuvveti yerinde diye düşünüyorum

benim de ara ara öyle su gibi akıntım oluyo, ama her kontrolde suyu iyi çıkıyo çok şükür
doktorum normal karşılıyo bu akıntı olaylarını benim
Evet banada suyu iyi gorunuyo dedi doktor. Iyi olsunlarda varsin her saat ic camasiri degistirelim ♡

Günaydın kızlar, herkes yıkamış ütülemiş hazırlanmış galiba. Ben daha yıkayamadım kıyafetlerimizi bir sıkıntı çıkmazsa bu hafta yıkayıp dolabına yerleştirip çantamı da hafta içi bir akşam hazırlamayı düşünüyorum. Ben orta boy valiz aldım 2 tanede hurç aldım. Bebeğimin ve benimkini ayrı hurçlara koyup valizle götüreceğim iki çantayla uğraşmayıp toplu olsun istedim. Orda hemen birşey lazım olduğunda hurcu çıkarırız. Bende çalışabilir raporu almıştım 10 gün önce gittiği yere kadar gideceğim ama bugün iyice ağırlaştığımı hissediyorum hele birde grip oldum yeniden her yerim ağrıyor. Ihlamur falan içiyorum ama faydası olmadı Allah yardımcımız olsun. Bende gurbetteyim ailemde ki herkes çalıştığı için gelemiyor annemde dahil. Kayınvalidem alt katımda yemeği yer çıkarım onun dışında diğer şeylere pek yardımı yoktur. Temizlik deseniz yapamıyorum zaten en son 2 hafta önce eşim yapmıştı. Bugün böyle mutsuz uyandım cidden ne olursa olsun bir abla bir anne olacak yanında insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…