Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim ben doğduğum yeri yazdim şehrimi yazmicam sanki deşifre olacakmışım gibi geliyo akrabalar da olabilir benim burda o yuzden yazmicamboyle rahatca dolaşıyorum kkda.
Cnm sabah cok ugrastim, tablo bozuldu. Bastan yaptim. Benimki tüp bebek, onceki düşük sebebiyle de bir sürü ilac ve kan sulandirici kullaniyorum . Cabuk yoruluyorum. Ilerleyen zamanlarda neden olmasin
Canim ben doğduğum yeri yazdim şehrimi yazmicam sanki deşifre olacakmışım gibi geliyo akrabalar da olabilir benim burda o yuzden yazmicamboyle rahatca dolaşıyorum kkda.
Cnm sabah cok ugrastim, tablo bozuldu. Bastan yaptim. Benimki tüp bebek, onceki düşük sebebiyle de bir sürü ilac ve kan sulandirici kullaniyorum . Cabuk yoruluyorum. Ilerleyen zamanlarda neden olmasin
Yorma kendini yavaş yavaş yoluna koyarız el birliği ile bizim ateş topigindeki listemiz sıralı kimin doğumu yaklaşmış sıra kimde görüyoruz çok heyecanlı oluyor :))
Camilide oturuyorum.Adatıp'ta Deniz hanima kanamam oldugunda gitmistim.Yeni belli oldu ona gideyim dedim yine.Hatta simdi de ona gidiyorum ama degisir mi degismez mi belli degil :) Siz kime gidiyorsunuz?