2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Not da iyi fikirmiş :) dediğin gibi hemşirelerle bi konuşmak lazım nasıl yapıyorlar diye.

Bence hiç gerek yok.ben almayacağım.mamaya ihtiyaç olursa kaşıkla ya da enjektörle veririm

ben kizimda 6 ay emzirdim biberon resmen bosuna aldim ama ilerde gerekiyo bence sut meyvesulari icirirsin felan sonradan ama 6 ayi gecen bebekde biberon asla kabul etmiyo bi yere gitmek miaafirlik unut yani bende az cekmedim. ama bunda 4 aylik meyve sulari sıkıp vermeyi dusunuyorum. enjektor bende gordum oda guzele benziyo ama nere kadar kullanilir bilmiyorum tani

Canım netim yok mecbur geç yazdım yoksa hiç habersiz bırakırmıyın eve girince WiFi den bağlandım yazdım hemen kızma bana nolur

Ay valla korka korka okudum canım :) hadi gözünaydın canım maşallah yakında 2 kg da olacak. Rabbim sağlıkla kucakladığımızı da göstersin inşllah
Amin doğuma kadar oluruz İnş ya 2 kilo bakalım 5 haftamız varmış doktor amca dedi

Kızlar park yatağı neyle siliyim.diye soruyodumya dün bugün aklıma geldi bebegimin çamaşırlarını yıkadıgim roxy toz deterjanla sildim çıkti gibi kuruyunca tam belli olur temizliği

Kızlar park yatağı neyle siliyim.diye soruyodumya dün bugün aklıma geldi bebegimin çamaşırlarını yıkadıgim roxy toz deterjanla sildim çıkti gibi kuruyunca tam belli olur temizliği
Can'ım sen park yatağı mı sormuştun? Ben normal mobilya beşik sandım sararmış diyince. O yüzden cif demiştim. Cif olmaz tabi :))

Lekeler cikarmi canım oğlum baya kirletmis kaldırırken hiç ikinciye de kullanırım diye düşünmedim oyuzden silmeden kaldirmistim
bi deneyin isterseniz sirkenin leke acici ozelligi varya genelde temizligimi onla yapiyor bana gelen bir abla.

Ama besik park yataksa bebekler icin satilan organik buladik deterjani var onunla da silebilirsin canim.

Evet canım bir sıkıntı çıkmazsa ben de bekleyeceğim. Kolaylarına geliyor sezeryan. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Zeynosrkn84 canim benim Allah'a şükür bi sıkıntısi yok bebisinin haftasiyla uyumlu guzel haberler bunlar. Peki hersey normal gidiyosa neden 36. Haftada aliyor canim

Bebekler için de normal doğum daha iyi diye biliyorum. Bağışıklığı için vs. Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne desek boş.
Sağ ol canım gidince buluruz herhalde artık bir yer. Yoldayız şimdi.

bi deneyin isterseniz sirkenin leke acici ozelligi varya genelde temizligimi onla yapiyor bana gelen bir abla.

Ama besik park yataksa bebekler icin satilan organik buladik deterjani var onunla da silebilirsin canim.
Bebeğin çamaşırlarını yıkadıgim toz deterjanı sıcak suda cozdurup sildim çıktı gibi

Bağışıklık vs açısından evet normal Doğum. Ama riskler açısından sezaryen daha iyi. Bebeğin normal Doğum esnasında uğrayabileceği olumsuz durumlar daha fazla. Beyne oksijen gitmemesi kordon dolanması vs gibi.

Ben aldığım yerleri yazayım canım. Hürriyet çarşısı pasajı gecelik komple 3 katlı. Lohusa terliği tacı satan yer de vardı en alt katında.
Şarkhan şişe süs vs full. Orda kapı süsü falan da var üst katında 35 tl ye vardı.
Havuzlu han var orda bebiş kıyafetleri var sanırım girmedim ama bebek için oraya git demişlerdi. En aşağıda eminönünde bolçi var çikolatacılar var. Arabayı beyazıttan parkedersen yokuş aşağı inersin en azından ama nasıl geri dönersin yukarı bilmiyorum. Taksiyle fslsn gidersin olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…