- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.901
Bence hiç gerek yok.ben almayacağım.mamaya ihtiyaç olursa kaşıkla ya da enjektörle veririmBende biberon kullanmayi dusunmuyorum ama yinede kucuk veya buyuk boydan bitane alip kenarda dursmasi gerekiyormu bilemedim?
Canım benim de öyle oldu, hatta bir de kağıt etiket unutmuşum birindeölümdü onları temizlemek. Havalar da kötüydü tekrar yikamak istemedim zor kuruyor. Bence iyice silkele.
Ya bir de bu yeni kıyafetler ne kadar pisse bak çok fazla yeni kıyafet olunca farkediyoruz kendimize bi gömlek alınca farkedilmiyor mesela, nasıl tozlu dimi[/QUOT
zaten kiyafetleri yikamadan denemeyin bile konfeksiyonda dikilip dikilip yere atiliyor. kac el degisiyo magazaya gelene kadar. ben gordum icin beden gore aliyorum denemiyorum. sonucda tuvaletten cikiyo oraya geliyo. bazi yerlerde direk koli atiyo ama dedigim yani cok el degisiyo ovarlokdu duz dikisti dikis temizleme sayim paketleme magaza dizilisdi felan dikkat edin bence
Not da iyi fikirmiş :) dediğin gibi hemşirelerle bi konuşmak lazım nasıl yapıyorlar diye.Kız benimki benden şaşkın :) dogumhaneye verilecek eşyaların en üstüne not bırakayım en iyisigerçi çoğu yıkamıyor şimdi, yarın kontrole gittiğimde Doğum katına çıkıp bakasım var, olmazsa sorarım oradaki hemşirelere, yıkıyor musunuz falan diye
Bence hiç gerek yok.ben almayacağım.mamaya ihtiyaç olursa kaşıkla ya da enjektörle veririm
Canım netim yok mecbur geç yazdım yoksa hiç habersiz bırakırmıyın eve girince WiFi den bağlandım yazdım hemen kızma bana nolurCan'ım bir suyun içinde cifi ve beyaz kalıp sabunu karıştır. Onunla sil. Deri koltuk kenarlarını onunla siliyorum ben bembeyaz oluyordu.
Sonra da sirkeli suyla dezenfekte edersin.
Ayyy Zeyno sana bi kızasım var şuan. Ama iyi haber hatrına bişey demicem
Valla aklıma kötü kötü şeyler geldi. Bu saate kadar yazmayınca. Çok şükür her şey yoluna girmiş. Merakta bırakma bu kadar :))
Can'ım benim tüp doktorum senin normal gebelerden hiç farkın Yok. Tabi ki normal yapabilirsin. Hatta normal yap dedi
Sonraki gittiğim iki doktorum da aynı şeyi söylediler. Kafanda bunları kurma. Son anda bir değişiklik olmazsa normal olacak içini ferah tut dediler. Hatta son doktorum bebek biraz tombiş olunca dikkat et yemene normal Doğum zorlaşmasın dedi. Sen de içini ferah tut bence.
Amin doğuma kadar oluruz İnş ya 2 kilo bakalım 5 haftamız varmış doktor amca dediAy valla korka korka okudum canım :) hadi gözünaydın canım maşallah yakında 2 kg da olacak. Rabbim sağlıkla kucakladığımızı da göstersin inşllah
Can'ım sen park yatağı mı sormuştun? Ben normal mobilya beşik sandım sararmış diyince. O yüzden cif demiştim. Cif olmaz tabi :))Kızlar park yatağı neyle siliyim.diye soruyodumya dün bugün aklıma geldi bebegimin çamaşırlarını yıkadıgim roxy toz deterjanla sildim çıkti gibi kuruyunca tam belli olur temizliği
bi deneyin isterseniz sirkenin leke acici ozelligi varya genelde temizligimi onla yapiyor bana gelen bir abla.Lekeler cikarmi canım oğlum baya kirletmis kaldırırken hiç ikinciye de kullanırım diye düşünmedim oyuzden silmeden kaldirmistim
Evet canım bir sıkıntı çıkmazsa ben de bekleyeceğim. Kolaylarına geliyor sezeryan. Hakkımızda hayırlısı olsun.Benimde tüp canım bir aksilik çıkmazsa bende normal istiyorum doktorum sezeryan yanlisi
Bebek döndü sıkıntı yok biraz tombis eğer herşey normal giderse 40. Haftaya kadar bekleyeceğiz gelmezse son çare sezeryanla alacak öyle anlastik ısrarcı değilim ama neden yani sonuçta bebek ne zaman isterse o zaman gelmeli
Sende sonuna kadar bekle şimdiki doktorlar açıyor randevu defterini gün veriyor doğum için oldu gülüm sana göre mi doğacak benim sipam yooo keyfi geldiginde
Yaaa bu testler boşa. Hamileliğin en başında da gördük :)) heee olmaz mı olabilir o kadar insanın başına gelmiş. Ama ben bu durumu vücut yapısına bağlıyorum.
Can'ım aslında kapalılar için de çok kolay. Bol kesim tunikler var. İnan ben kendime hiçbir şey almadım üst giysisi. Sadece hafif yaraşa kol tarzı iki tunik aldım inçe kazak gibi kaban yerine giydim onları. Şal attım omzuma. Jarse tuniklerim vardı önden bol model. Öyle geçirdim valla. Kışa gelmesi çok iyi oldu.
Can'ım sıkıntı yapma. Daha iyi işte yanlara doğru yayılacağına öne gidiyor. Ayrıca Benim karnım bence normal ama bana bile büyük diyorlar.
Ben sırf normal Doğum oranı yüksek diye Nisa ya gidiyorum Can'ım. Gerçi yeter ki sağlıklı olsun bebişkerimiz. Gerisi boş. Ayrıca bebek için sezaryen anne için normal Doğum daha iyi diyorlar. Bu yüzden anneler sezaryeni tercih ediyor.
Can'ım çarşı kısmını çok bilmiyorum ama valilikten yukarı çıkarken solda çok katlı bi otopark vardı. Yakın mı uzak mı bilmiyorum gideceğin yere ama aklında olsun.
Evet canım park yatakCan'ım sen park yatağı mı sormuştun? Ben normal mobilya beşik sandım sararmış diyince. O yüzden cif demiştim. Cif olmaz tabi :))
Bebeğin çamaşırlarını yıkadıgim toz deterjanı sıcak suda cozdurup sildim çıktı gibibi deneyin isterseniz sirkenin leke acici ozelligi varya genelde temizligimi onla yapiyor bana gelen bir abla.
Ama besik park yataksa bebekler icin satilan organik buladik deterjani var onunla da silebilirsin canim.
Bağışıklık vs açısından evet normal Doğum. Ama riskler açısından sezaryen daha iyi. Bebeğin normal Doğum esnasında uğrayabileceği olumsuz durumlar daha fazla. Beyne oksijen gitmemesi kordon dolanması vs gibi.Bebekler için de normal doğum daha iyi diye biliyorum. Bağışıklığı için vs. Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne desek boş.
Sağ ol canım gidince buluruz herhalde artık bir yer. Yoldayız şimdi.
Vala canim sevindim insallh kuruyunca cikmistirBebeğin çamaşırlarını yıkadıgim toz deterjanı sıcak suda cozdurup sildim çıktı gibi
Çıktı gibi canım hadi dedim varken yeni beşiğe para vermiyim zaten baza alicam odasına idare edicez bununla napalim :)Vala canim sevindim insallh kuruyunca cikmistir
Ben aldığım yerleri yazayım canım. Hürriyet çarşısı pasajı gecelik komple 3 katlı. Lohusa terliği tacı satan yer de vardı en alt katında.Günaydıınn
Şu an parmaklarım şiş ve ayaklarım da ağrıyor. Uzun süre ayakta kalınca da belim ve sol kalçam ağrıyor
Amaa Bir aksilik olmazsa birkaç saat sonra Eminönü ne gideceğim. Yoksa içimde kalacak. Daha da gidemem ağırlaşıyorum iyice.
Oraya gidince nerelere bakayım neler alayım tavsiyelerinizi bekliyorum. Hediyelik dağıtmaya bir şey almadım, hazırlamadım. Pijama takımı almam lazım. Lohusa terliği tacı vs. Kapı süsü, oda süslemesi. Aklıma gelenler bunlar. Malzemeleri alıp yapabildiğim kadarını kendim yapayım istiyorum. Tabii gücüm, sağlığım yerinde olursa.
Bir de arabayı nereye park edebiliriz? Beyazıt tarafına mı Eminönü tarafına mı arabaya park etsek? Park yeri de bilmiyorum da gidince buluruz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?