- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.921
Gözün aydın canım güzel haberler almışsın sezeryan mi olucaksinKizlar guzel saglikli ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum dun kontrolum vardi dr. Bir normal birde sezeryana girince 3 saatim hastanede gecti beklemekten gulu seven dikenine katlanir misali :)) cok sukur prensesimi gordum bir hafta ilerden gidiyormus 32+ 3 iken 33+3 cikti 2100 grm kilosu suyu iyiydi basi asagiya donmus yuznu yine kapatmis guzel bir profil yakalayimadik 39 kadar bir skinti olmadigi surece beklicez 39 haftada aliriz dedi hayirlisiyla gun sayiyoruz rabbim hepimizin yardimcisi olsun evlatlarimizi bize bagislasin.
Canım benzerlerinden çok vqr. Ben en ucuz 120 ye buldum
Hamilelikte mutlaka insan takiyor kafasina .ilk hamileligimde kendimi cok cirkin buluyordum.Ya ama sizlerin böyle kocaman değil ya garipsiyorum. Bir de gerçekten herkes karnın çok büyük diyor herkes hani. Hamilelikten soğudum ben de kilo fobisi var
Gunaydin canimmgunaydin guzel anneler
Iste ben yorgunum ama yine de gidecem :)Günaydıınn
Şu an parmaklarım şiş ve ayaklarım da ağrıyor. Uzun süre ayakta kalınca da belim ve sol kalçam ağrıyor
Amaa Bir aksilik olmazsa birkaç saat sonra Eminönü ne gideceğim. Yoksa içimde kalacak. Daha da gidemem ağırlaşıyorum iyice.
Oraya gidince nerelere bakayım neler alayım tavsiyelerinizi bekliyorum. Hediyelik dağıtmaya bir şey almadım, hazırlamadım. Pijama takımı almam lazım. Lohusa terliği tacı vs. Kapı süsü, oda süslemesi. Aklıma gelenler bunlar. Malzemeleri alıp yapabildiğim kadarını kendim yapayım istiyorum. Tabii gücüm, sağlığım yerinde olursa.
Bir de arabayı nereye park edebiliriz? Beyazıt tarafına mı Eminönü tarafına mı arabaya park etsek? Park yeri de bilmiyorum da gidince buluruz herhalde
Nekadardi canimmBu arada kapı süsünü bunu siparis verdim intagramdan.baktım hazırları da nerdeyse aynı fiyat.evde de odasına asarim kızımın. Eki Görüntüle 2124791
Canim ya etiket unuttun ya bi kiyafet yapiyordurArkadaşlar bebişimin kıtafetlerini yıkadım , etiketlerini kesiyorum ama pamukcuklar havada uçuşuyo üstüm başım pamukçuk oldu bukadar çok olması normal mi yoksa ben yanlış bişeyler mi yaptım
Gozunaydin cnm maşallah kızına.çok sevindim iyi olmasına.Çok şükür Rabbime canım İnş böyle devam eder şurada 5 hafta kaldı şaka maka .
Evet canım instagramdan.kapı susu yazınca çıkıyor zaten.vallaha ben de sırf bunun için instagram açtım.Instagramdan mi aldin canim
Su instagram isine bem giremedim ya kullanmiyorum ama burda gordugum en guzel seyler de hep instagramdan oluyor
120 tl canimHamilelikte mutlaka insan takiyor kafasina .ilk hamileligimde kendimi cok cirkin buluyordum.
Bunda o zihin oyunlarina gelmiyorum .
Tabi cocugun olmaz demislerdi biara onun da etkisi var .zorlabulmusum 8 yil sonra ondan daha ilimliyim sanirim .
Gunaydin canimm
Iste ben yorgunum ama yine de gidecem :)
Eminonunde cokkatli park yeri var canim biz gidince oraya park etmistik
Nekadardi canimm
Canim ya etiket unuttun ya bi kiyafet yapiyordur
Canim bi dr gorun istersen benim akintim cok suyum azalmis kan biraz kafama takildi ben gorun derimKızlar dün gece tuvalete gittiğimde bir damladan az kan gördüm korktum baya ama devamıda gelmedi normal akıntım var sizdede oluyomu böyle
Bende derinden hisediyorun normal canim ole diyolarKızlar dünden beri bebeğin hareketlerini daha derinden hissediyorum... normal mi?
Kız ben de normal beşik sandım ondan camasirsuyu dediydimKızlar park yatağı neyle siliyim.diye soruyodumya dün bugün aklıma geldi bebegimin çamaşırlarını yıkadıgim roxy toz deterjanla sildim çıkti gibi kuruyunca tam belli olur temizliği
Canım bi doktora git bence normal değil nişan olmasin Allah korusunKızlar dün gece tuvalete gittiğimde bir damladan az kan gördüm korktum baya ama devamıda gelmedi normal akıntım var sizdede oluyomu böyle
Yazmamışim park yatak diye hata bende :) sapasağlam yırtık bile yok bikac kalem çizigi çıkmadı sadece idare eder bizi yeni almayın dedim :)Kız ben de normal beşik sandım ondan camasirsuyu dediydimiyi yapmışsın ellerine sağlık oh mis gibi güle güle uyusun bebis saglikla
Dikişler canım sezeryan aram az doktor baştan demişti zaten inş ozamana kadar dururuzda bizim için rekor 37 den 1 gün aldımmı oleyyyyZeynosrkn84 canim benim Allah'a şükür bi sıkıntısi yok bebisinin haftasiyla uyumlu guzel haberler bunlar. Peki hersey normal gidiyosa neden 36. Haftada aliyor canim
Gözün aydın maşallah yakalamışsınız...ben de tam tersi ne dinlenmek var ne yemek doğru düzgün...bu çocuk noluyor acaba merak ediyorum 26sında randevum izne de ayrılcam ağlıycam bu sefer doktora...2 lokma bişey yesem yürü yürü yürü...dün bişey vardı azıcık tadına bakayım dedim üstüne 40dk yürüdüm yarım saat müzikle egzersiz yaptım anca düştü şekerim akşam 3 kaşık pırasa yedim yürümemek için çünkü geberiyorum yorgunluktan ...10 buçukta uyuyakalmışım...ne yat diyen var ne dinlen diyen...ben anlamadım ki bu garibim beslenebiliyor mu...oğlum 4 kiloydu pehlivan gibi...bu zavallı heralde minicik bişey olup gelecek...muz diyorsunuz tahin pekmez diyorsunuz bunlar zehir benim için...bak dinlenerek beslenerek ne güzel ilerlediniz maşallah...sitenin bahçesinde yürürken doğurcam bu gidişle...ne güzel yiyip içip yatılacak zamanda her şey yasak yürü yavrum yürüDikişler canım sezeryan aram az doktor baştan demişti zaten inş ozamana kadar dururuzda bizim için rekor 37 den 1 gün aldımmı oleyyyy
Valla diğer bebeklerde hiç dinlemedim şimdide ye yat diyolar nerdeeee şimdi koca evi kaldırdım temizledim koltuklar eşek ölüsü gibi benim yapmadan olmuyo ki ev 1 haftada battı sanki bide titiz olunca eyvah eyvah ... Bitek yemekte sıkıntı yok benim protein beslenmen gerekiyor bol bol buara tiksindim heralde yaa sürekli et tavuk balık hiç yemiyorum .. Öyle deme kız senin kuzum benimkine göre yine tosun gibi olur sıkma canını benim yavrular minik minik ama sağlıklı olsunda ben küçük bebeği seviyorum aslında neden bilmemGözün aydın maşallah yakalamışsınız...ben de tam tersi ne dinlenmek var ne yemek doğru düzgün...bu çocuk noluyor acaba merak ediyorum 26sında randevum izne de ayrılcam ağlıycam bu sefer doktora...2 lokma bişey yesem yürü yürü yürü...dün bişey vardı azıcık tadına bakayım dedim üstüne 40dk yürüdüm yarım saat müzikle egzersiz yaptım anca düştü şekerim akşam 3 kaşık pırasa yedim yürümemek için çünkü geberiyorum yorgunluktan ...10 buçukta uyuyakalmışım...ne yat diyen var ne dinlen diyen...ben anlamadım ki bu garibim beslenebiliyor mu...oğlum 4 kiloydu pehlivan gibi...bu zavallı heralde minicik bişey olup gelecek...muz diyorsunuz tahin pekmez diyorsunuz bunlar zehir benim için...bak dinlenerek beslenerek ne güzel ilerlediniz maşallah...sitenin bahçesinde yürürken doğurcam bu gidişle...ne güzel yiyip içip yatılacak zamanda her şey yasak yürü yavrum yürüRabbim hayırlı sağlıklı zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?