- 20 Temmuz 2011
- 173
- 74
- 98
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #30.961
Gözün aydın maşallah yakalamışsınız...ben de tam tersi ne dinlenmek var ne yemek doğru düzgün...bu çocuk noluyor acaba merak ediyorum 26sında randevum izne de ayrılcam ağlıycam bu sefer doktora...2 lokma bişey yesem yürü yürü yürü...dün bişey vardı azıcık tadına bakayım dedim üstüne 40dk yürüdüm yarım saat müzikle egzersiz yaptım anca düştü şekerim akşam 3 kaşık pırasa yedim yürümemek için çünkü geberiyorum yorgunluktan ...10 buçukta uyuyakalmışım...ne yat diyen var ne dinlen diyen...ben anlamadım ki bu garibim beslenebiliyor mu...oğlum 4 kiloydu pehlivan gibi...bu zavallı heralde minicik bişey olup gelecek...muz diyorsunuz tahin pekmez diyorsunuz bunlar zehir benim için...bak dinlenerek beslenerek ne güzel ilerlediniz maşallah...sitenin bahçesinde yürürken doğurcam bu gidişle...ne güzel yiyip içip yatılacak zamanda her şey yasak yürü yavrum yürüRabbim hayırlı sağlıklı zamanında kucağımıza almayı nasip eylesin
Her doktor yanasmiyo sezeryan sonrası normal doğuma benimde doktora ilk sordugum sorulardan biri buydu ama yapmıyormuş 39 haftalık olunca sezeryan olucamilk bebeği sezeryan olup ikinciyi normal düşünen arkadaşlar var mı? Bu konuda Dr ne düşünüyor konuştunuz mu?
Evet yoğurt kefir kendim yapıyorum sütü köyden getiriyoruz kuru kayısı erik vs hepsini bıraktım şekerli diye kabızlık vs yok zaten çiğ fındık ceviz içi et tavuk balık yumurta falan filan degerlerim normal de çok yıpratıcı oluyor sonuçta hem sıkıldım...yasaklıları hiç yemezsem karnımı tamamen doyurmazsam ve yürürsem sorun yok...zor yani yorucuHer ogunde mutlaka yogurt yemeyi denediniz mi? Diyabetik diyet yaomistim benn sekerle ilgili skintilar cikiyordu gebelik oncesinde. Hem bebegin kalsiyum deposu hem de sizin icin de cok onemli aslinda. Ayrica ara ogun olarak da 2 tane ceviz 1 tane kayisi ve 1 bardak sut icin. Hem bebege kilo aldiriyor baya bi hem de kabizligi onluyor. Bence faydasini gorurusunuz hic denemediyseniz
Hep ayni gercekten fiyatlar.120 tl canim
Aynen canim bende oyleyim .her girdigim magazada oturuyorum ustelik uykulu bi vaziyetteKızlar ben resmen agirlasmisim ya eşimle avm ye geldik normalde deli gibi o mağaza senin bu mağaza benim gezerdim 100 metre yürüdüm pilim bitti oturdum kaldim ayyyyavm ben ve gezememek şu an depresyondayim
En uzun plani yapiyorlarda ins dayanirsin canimKızlar benim doktorum 39 + 2 de doğum planlıyor. .sizce bu bünyeyle ben o kadar dayanımıyim..kafamda deli sorular..
Temiz yer bulmak okadar zorki..Merhaba hanımlar, kontrolden çıktık. Bizim sıpa yine yüzünü göstermedi, kilosu 2750 boyu 47 cm di sanırım. Ağrılarım için üç gün boyunca sabah akşam parol iç dedi, osteocare ekledi vitaminlere, vinelac kullanıyordum zaten ekstra probiyotik ekledi, yürüyemiyorsan yüz dedi ama nereye güvenirsin ki temizlik için..
Gule gule kullan canim .mama alma zaten aynen vardir gerek olursa hastanedeKızlar philips aventin biberonunu aldım en kucugunden ne olur ne olmaz diye, çantaya koycam. Anne memesine uygunmus ama inşallah ihtiyacımız olmaz ya. Mama almadım çok lazım olursa alırız eczaneden, hastanede belki vardır ilk gün için. Ay inşallah lazım olmaz da hep emziririz
Altına kaçırma olayı gerçekten sıkıntı canım doktora götürdünüz mü yaşı baya var artık kasları gelişmiş olmalı psikolojik olabilir bu durum oturup konuştunmu oğlunla ödül sistemi falan dene mesela çok üzülüyorum kaçıran çocuklara evde zaten utanıyolar hele bi yere gidince çocuklar daha kötü oluyo annede öyle can sıkıcı bir durum İnş yakın zamanda atlatır bunu oğluşunKizlar merhaba .
Muayene oldum bugun kizimin durumu iyi bi sorun yok simdilik .1.900 gb birseydi kilosu .Tabiki yine yuzunu gostermedi fotograf alamadik.
Asagiya inmis ama .erken dogum olabilir dedi.
Suan dogum gozukmuyor ama bebek asagida dedi.
Dinlen is yapma yorulma dedi.daha iki ay var en azindan bir ay daha gecsin dedi.
Daha ne kiyafet yikadim ne evi temizledim .
Dusunup duruyorum naparim diye.
Oglum 8 yasinda olmasina ragmen hergun altina kaciriyo nasil bas edicem camasriydi yatagiydi derken hergun zaten iki posta camasr cikiyo
Bizde durumlar boyle iste
Canım sünnet oldumu oğlun genelde sunnetle.beraber mazi oluyo bu kaçırma.olaylariKizlar merhaba .
Muayene oldum bugun kizimin durumu iyi bi sorun yok simdilik .1.900 gb birseydi kilosu .Tabiki yine yuzunu gostermedi fotograf alamadik.
Dinlen is yapma yorulma dedi.daha iki ay var en azindan bir ay daha gecsin dedi.
Oglum 8 yasinda olmasina ragmen hergun altina kaciriyo nasil bas edicem camasriydi yatagiydi derken hergun zaten iki posta camasr cikiyo
Canım ya eşin daha fazla yardımcı olacak ya da aileden birilerini cagir, kendi yorma inanki aşağı indiyse Allah korusun erken oluverir sonra pismanlik yaşamaktansa tedbirini al.zamaninda gelir inşallah kuzular ya, dinlen lütfenKizlar merhaba .
Hastanede 39+ da kadın gördüm bundan küçüktü karnı kızlar. Benim karnım niye bukadar büyük yave çok sivri fotoğrafta da belli olmuyor pek. Doktor yerleşimiyle alakalı diyor ama kocaman oldu daha nekadar büyüyecek acaba
Bakma burda kucuk gbi dursada kucuk degil yani resmi tam boyutlu acinca belli oluyo gobusun buyuklugu
Eki Görüntüle 2124757
Maşallah kızlar hepiniz ayrı tatlı duruyorsunuz...dert etmeyin küçüktü büyüktü...bence her hamile güzel görünüyor kesinlikle...karnımdaki mucizeyi gördükçe hayretle kendime bakıyorum bazenGünaydın canlar.benim pek göbeği çıkmadı. 57 ile hamile kaldım şimdilik 9 kilo aldim
Tamam canım çok teşekkür ederim, öyle güzel yazmışsın ki detaylıca. Güzel yüreğine sağlık. Bugun aldım havuc, buakşam baslıycam. Her akşam 1 su bardağı içeyim. 2hafta sonra kontrolüö var, bakalım ne cıkacak sonuc. Calışabilşr raporu aldım, acaba dinlenmeyle ilgisi var mı diye tereddüt ettim. Yanlışmı yaptım diyeYooook canım o konuda kendimi örnek gösterebilirim 26. Haftada izne çıktım 28 de heyet aldım bir ay da öyle gitmedim. 32 den 40+1 e kadar yattım suyum hep azdı. Ama havuç suyu zemzem suyu bunları çok istikrarlı yapmamıştım. Tuzu kesmemiştim. Ekmeği kesmemiştim. Ama okadar dinlenmeye rağmen suyum hep azdı. 32 den sonra her hafta gittim son ay nerdeyse inan 3 günde bir gittim. Ama sırf su için değil. Tansiyonum yüksekti ve kordon vardı. Hep dinlenmeyle geçti hamileliğim bence hiç alakası yok. Şimdili aklım olsa hergün havuç suyu içer zemzem içerdim. Son 2 hafta yaptım bunu sadece. Bir de vücutta ödem yapacak herşeyi keser atardım hayatımdan. Tuzu bile kesememişştim. Şimdi sırf tansiyon korkumdan tuzu tamamen çıkardım hayatımdan inan. Bu tarz küçük önlemler hamileliği tamamen rahatlatıyor bence. Ben cahilmişim yiyecekle düzeltebileceğime hiç inanmamışım. Şimdi daha dikkatliyim.
Görüdğüm kadarıyla sen gayet bilinçlsiin canım havuç suyu bile derdine yeter. Zaten 115 miş benim 60-80 arasıydı hep
Canım çok geçmiş olsun ya ne oldu gittin mi doktora. Çok haklısın hamilelikte zaten bünye zayflıyor gripler aşırı ağır geçiyor. İnşallah serum falan vermişlerdir o çabuk rahatlatır vitaminlerle
Canım ya bnm kızda bnce oek yukarda değil göbüşte aşağıda gbi geldi . Ben de hiç dikkat etmiyom iş güç hep bnde fink fink geziyorum dışarılarda hepKizlar merhaba .
Evet canım.terlemek çok iyi gelir bu gecede ıhlamur iç sicacik öyle yat bide yorganın üstüne battaniye at terleyince değiştirsin eşin üstünü yarın dahada iyi olursunCanım hiçbir şey yapmadılar. Bende eve gelip parol içtim. Gece nefes alamamaktan uyuyamadım saat 4 gibi uyumuşum. Terlemişim sabah bir kalktım. Sanırım terlemek iyi geldi bugün daha iyiyim. Dün çok berbattım ama terleyince azcık açıldım.
Evet canım.terlemek çok iyi gelir bu gecede ıhlamur iç sicacik öyle yat bide yorganın üstüne battaniye at terleyince değiştirsin eşin üstünü yarın dahada iyi olursun
Pedagog ile tablo calismasi yapmistik ise yaramisti.birakinca tekrar basladi.Altına kaçırma olayı gerçekten sıkıntı canım doktora götürdünüz mü yaşı baya var artık kasları gelişmiş olmalı psikolojik olabilir bu durum oturup konuştunmu oğlunla ödül sistemi falan dene mesela çok üzülüyorum kaçıran çocuklara evde zaten utanıyolar hele bi yere gidince çocuklar daha kötü oluyo annede öyle can sıkıcı bir durum İnş yakın zamanda atlatır bunu oğluşun
Oldu canim 6 aylikken kolik sancisindan fenalasiyordu.doktorlar bide sunneti denemek istedi.Canım sünnet oldumu oğlun genelde sunnetle.beraber mazi oluyo bu kaçırma.olaylari
Esim hastaliklari var cok yardim edemiyor.kizamiyorum bende ona.Canım ya eşin daha fazla yardımcı olacak ya da aileden birilerini cagir, kendi yorma inanki aşağı indiyse Allah korusun erken oluverir sonra pismanlik yaşamaktansa tedbirini al.zamaninda gelir inşallah kuzular ya, dinlen lütfen
Canim dikkat et valla sakaya gelmiyor.Canım ya bnm kızda bnce oek yukarda değil göbüşte aşağıda gbi geldi . Ben de hiç dikkat etmiyom iş güç hep bnde fink fink geziyorum dışarılarda hepsalı günü doktorum ne dicek bakalım . Çok şükür ben herşeyi hazırladım . Bi valizi yapmam kaldı
İnşallah en kısa zamanda bı çözüm yolu bulursunuz kardeş olayında iyice tetiklemistir şimdi Allah kolaylık versinPedagog ile tablo calismasi yapmistik ise yaramisti.birakinca tekrar basladi.
Astim doktoru nefes alamadigindan oturu oldugunu soyledi.alerjik astimida hic hafiflemedi.
Bademcik buyumus yapar dediler amaliyat olsun dedik amaliyatlik degil dendi bende napicagimi sasirdim.
Oldu canim 6 aylikken kolik sancisindan fenalasiyordu.doktorlar bide sunneti denemek istedi.
3 yasinda falan birakmisti geceleri simdi 8yasinda bu iki yildir cok artti.
Aynen canim amin.İnşallah en kısa zamanda bı çözüm yolu bulursunuz kardeş olayında iyice tetiklemistir şimdi Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?