2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Her ogunde mutlaka yogurt yemeyi denediniz mi? Diyabetik diyet yaomistim benn sekerle ilgili skintilar cikiyordu gebelik oncesinde. Hem bebegin kalsiyum deposu hem de sizin icin de cok onemli aslinda. Ayrica ara ogun olarak da 2 tane ceviz 1 tane kayisi ve 1 bardak sut icin. Hem bebege kilo aldiriyor baya bi hem de kabizligi onluyor. Bence faydasini gorurusunuz hic denemediyseniz

Evet yoğurt kefir kendim yapıyorum sütü köyden getiriyoruz kuru kayısı erik vs hepsini bıraktım şekerli diye kabızlık vs yok zaten çiğ fındık ceviz içi et tavuk balık yumurta falan filan degerlerim normal de çok yıpratıcı oluyor sonuçta hem sıkıldım...yasaklıları hiç yemezsem karnımı tamamen doyurmazsam ve yürürsem sorun yok...zor yani yorucu

Kizlar merhaba .
Muayene oldum bugun kizimin durumu iyi bi sorun yok simdilik .1.900 gb birseydi kilosu .Tabiki yine yuzunu gostermedi fotograf alamadik.
Asagiya inmis ama .erken dogum olabilir dedi.
Suan dogum gozukmuyor ama bebek asagida dedi.
Dinlen is yapma yorulma dedi.daha iki ay var en azindan bir ay daha gecsin dedi.

Daha ne kiyafet yikadim ne evi temizledim .
Dusunup duruyorum naparim diye.
Oglum 8 yasinda olmasina ragmen hergun altina kaciriyo nasil bas edicem camasriydi yatagiydi derken hergun zaten iki posta camasr cikiyo
Bizde durumlar boyle iste

Hep ayni gercekten fiyatlar.
Kızlar ben resmen agirlasmisim ya eşimle avm ye geldik normalde deli gibi o mağaza senin bu mağaza benim gezerdim 100 metre yürüdüm pilim bitti oturdum kaldim ayyyy avm ben ve gezememek şu an depresyondayim
Aynen canim bende oyleyim .her girdigim magazada oturuyorum ustelik uykulu bi vaziyette
Kızlar benim doktorum 39 + 2 de doğum planlıyor. .sizce bu bünyeyle ben o kadar dayanımıyim..kafamda deli sorular..
En uzun plani yapiyorlarda ins dayanirsin canim
Temiz yer bulmak okadar zorki..
Gule gule kullan canim .mama alma zaten aynen vardir gerek olursa hastanede

Altına kaçırma olayı gerçekten sıkıntı canım doktora götürdünüz mü yaşı baya var artık kasları gelişmiş olmalı psikolojik olabilir bu durum oturup konuştunmu oğlunla ödül sistemi falan dene mesela çok üzülüyorum kaçıran çocuklara evde zaten utanıyolar hele bi yere gidince çocuklar daha kötü oluyo annede öyle can sıkıcı bir durum İnş yakın zamanda atlatır bunu oğluşun

Canım sünnet oldumu oğlun genelde sunnetle.beraber mazi oluyo bu kaçırma.olaylari

Canım ya eşin daha fazla yardımcı olacak ya da aileden birilerini cagir, kendi yorma inanki aşağı indiyse Allah korusun erken oluverir sonra pismanlik yaşamaktansa tedbirini al.zamaninda gelir inşallah kuzular ya, dinlen lütfen

Bakma burda kucuk gbi dursada kucuk degil yani resmi tam boyutlu acinca belli oluyo gobusun buyuklugu
Eki Görüntüle 2124757

Günaydın canlar.benim pek göbeği çıkmadı. 57 ile hamile kaldım şimdilik 9 kilo aldim
Maşallah kızlar hepiniz ayrı tatlı duruyorsunuz...dert etmeyin küçüktü büyüktü...bence her hamile güzel görünüyor kesinlikle...karnımdaki mucizeyi gördükçe hayretle kendime bakıyorum bazen

Tamam canım çok teşekkür ederim, öyle güzel yazmışsın ki detaylıca. Güzel yüreğine sağlık. Bugun aldım havuc, buakşam baslıycam. Her akşam 1 su bardağı içeyim. 2hafta sonra kontrolüö var, bakalım ne cıkacak sonuc. Calışabilşr raporu aldım, acaba dinlenmeyle ilgisi var mı diye tereddüt ettim. Yanlışmı yaptım diye ama dediğin gibiyse vücutla ilgili. Artık hayırlısı hakkımızda. Allahım sana hayırlı saglıklı kolay bi doğum nasip etsin canım, iki kuzunlada saglıklı huzurlu nice günleriniz olsun inşallah

Canım hiçbir şey yapmadılar. Bende eve gelip parol içtim. Gece nefes alamamaktan uyuyamadım saat 4 gibi uyumuşum. Terlemişim sabah bir kalktım. Sanırım terlemek iyi geldi bugün daha iyiyim. Dün çok berbattım ama terleyince azcık açıldım.

Canım ya bnm kızda bnce oek yukarda değil göbüşte aşağıda gbi geldi . Ben de hiç dikkat etmiyom iş güç hep bnde fink fink geziyorum dışarılarda hepsalı günü doktorum ne dicek bakalım . Çok şükür ben herşeyi hazırladım . Bi valizi yapmam kaldı

Evet canım.terlemek çok iyi gelir bu gecede ıhlamur iç sicacik öyle yat bide yorganın üstüne battaniye at terleyince değiştirsin eşin üstünü yarın dahada iyi olursun

Evet canım.terlemek çok iyi gelir bu gecede ıhlamur iç sicacik öyle yat bide yorganın üstüne battaniye at terleyince değiştirsin eşin üstünü yarın dahada iyi olursun

Evet canım öyle yapacağım bugünde terlersem yarına daha iyi olurum gibime geliyor. Cidden insan elden ayaktan düşüyor. Yarın ütü yapcam en azından iyi olursam yapabilirim birazını.

Zeynosrkn84 Canım kızının normale dönmesine çok sevindim cidden. Kilosu falan çok iyi annesi maşallah. Rabbim ne kadar büyük sen ona tutundun o sana tutundu. Doğumda çok daha iyi olacak göreceksin. Hepimiz burda hayırlısıyla doğuralım inşallah çok az zamanımız kaldı.

Pedagog ile tablo calismasi yapmistik ise yaramisti.birakinca tekrar basladi.
Astim doktoru nefes alamadigindan oturu oldugunu soyledi.alerjik astimida hic hafiflemedi.
Bademcik buyumus yapar dediler amaliyat olsun dedik amaliyatlik degil dendi bende napicagimi sasirdim.
Canım sünnet oldumu oğlun genelde sunnetle.beraber mazi oluyo bu kaçırma.olaylari
Oldu canim 6 aylikken kolik sancisindan fenalasiyordu.doktorlar bide sunneti denemek istedi.
3 yasinda falan birakmisti geceleri simdi 8yasinda bu iki yildir cok artti.

Esim hastaliklari var cok yardim edemiyor.kizamiyorum bende ona.
Ailemden kimse gelmez Rabbim muhtac etmesin .

Canim dikkat et valla sakaya gelmiyor.
Birde sor asagida hissediyorum diye .
Yikamalari yapmismiydin .aah bide onlari utulemek var

İnşallah en kısa zamanda bı çözüm yolu bulursunuz kardeş olayında iyice tetiklemistir şimdi Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…