2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba hanımlar, kontrolden çıktık. Bizim sıpa yine yüzünü göstermedi, kilosu 2750 boyu 47 cm di sanırım. Ağrılarım için üç gün boyunca sabah akşam parol iç dedi, osteocare ekledi vitaminlere, vinelac kullanıyordum zaten ekstra probiyotik ekledi, yürüyemiyorsan yüz dedi ama nereye güvenirsin ki temizlik için..

Maşallah yavruna bu doktorlara herşey kolay geliyo tatlı yeme yuru yuruyemiyosan yüz Bla Bla Bla

Kızlar philips aventin biberonunu aldım en kucugunden ne olur ne olmaz diye, çantaya koycam. Anne memesine uygunmus ama inşallah ihtiyacımız olmaz ya. Mama almadım çok lazım olursa alırız eczaneden, hastanede belki vardır ilk gün için. Ay inşallah lazım olmaz da hep emziririz

Gozun aydın canım tosun gibi olmuş maşallah maşallah

Canısı özel hastanelerde doğumda hediye veriyorlar bazen nama resmen emzirme MamA yedir der gibi insallah ihtiyaç olmaz bol bol sutcuklerimiz olur

Canısı özel hastanelerde doğumda hediye veriyorlar bazen nama resmen emzirme MamA yedir der gibi insallah ihtiyaç olmaz bol bol sutcuklerimiz olur
Aminnn canım, aslında biberon bile almayı hiç dusunmuyordum ama ne olur ne olmaz lazım olursa eşim o telaşla hiç birşey yapamaz. Bir de anne memesine en yakınını nerden bulcak adam icime dert olur sonra. Inşallah hiç hiç lazım olmasın ya en büyük korkum o

Ben de çok korkuyorum ama inşallah doya doya 2 yaşına kadar emzirmeyi çok çok istiyorum inşallah hepimize nasip olur

ilk bebeği sezeryan olup ikinciyi normal düşünen arkadaşlar var mı? Bu konuda Dr ne düşünüyor konuştunuz mu?

Teşekkür ederiz teyzesi, hepimizin kuzusuna maşallah. Böyle giderse normal doguramayacagım sanırım, o koca kafa nasıl çıkar bilmem
Canım takma kafana çıksın da sağlıkla nasıl çıkarsa çıksınlar inşallah ben de korkuyorum benimki de 2yi geçti gibi geliyo bakalım cuma günü görcez aksi gibi oyle de muz istiyor ki canım, muz da kilo aldırıyor

Kesinlikle.muz çok kilo aldırıyor bebeğe oğlumda hergun bir çikita yerdim ,3750 doğurdun bunda muz çok sekerli diye artık yemiyorum kizcemin kilo normal gidiyo :)

Kesinlikle.muz çok kilo aldırıyor bebeğe oğlumda hergun bir çikita yerdim ,3750 doğurdun bunda muz çok sekerli diye artık yemiyorum kizcemin kilo normal gidiyo :)
Evet canım ben de almıyordum eve yerim diye ama canım çok isteyince aldım bugün bakalım abartmadan yicem de korkuyorum işte dana gibi olcak benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…