2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa ilk çocuk olmasının rahatlığı bncede . İkinci de bnde böyle rahat olamam bnce çok zor gerçekten hele yaş farkı da azsa daha da zor .

Ne güzel doktormuş o ya öyle doktor varmıymış takibimizi yapsa ya keşke. doktorum aslında çok iyi ya sadece kilo alımın sınırda diyor :)) yürüyüşü bile bırak dedi suyum azalınca çok seviyorum kendisini :) işte kilo konusunda biraz tırsıyorum kendisinden kızmıyor ama karbonhidratı kes diyor utanıyorum valla kadından. Benim için hominigırtlak diyordur kesin

Hemen oku kendini kız maşallah de ya :) herkese nasip olmaz bak nazarımız değecek :)) maşallah maşallah en güzeli canım iyi yapıyorsun ben ilkinde de senin gibi değildim inan. Aslında bunda ben de çok daha iyiyim kızıma rağmen. İnşallah bu gezmeler yürümeler tozmalar doğumda işimize yarayacak

kizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var
üşütmüş olabilir misin canım. Bebiş nasıl hareketli mi peki

Ya zaten doktor iyi olmasa çekilcek kahır değil bu baskı. Hele benim doktor beni 3.5 yaşımdan beri tanıyo cocukluğumu genç kızlığımı falan hep biliyo seviyorum da amaa kilo konusunda anlaşamıyoruz işte :)

Maşallah canım gözünaydın kilosu da çok güzel. Biz de 39+2 diye konuştuk ama bakalım

Ya ama o ne yaparsa yapsın ben nekadar dikkat edersem edeyim inan haftada bir kilo alıyorum. Ekmek makarna aburcuburum sıfır nerdeyse inan. Sabahları bir dilim yiyorum tam buğday. Bana yediğim içitiğim yol su olarak dönüyor napayım. Tek şımarıklığım sütü çok seviyorum yağlı ya kilo yapıyor sanırım. Bir de doktor dönüşü ya da ertesi gün bir fast food yiyorum muhakkak

Maşallah canım gözünaydın kilosu da çok güzel. Biz de 39+2 diye konuştuk ama bakalım

Allah razi olsun canim benim simdilik hersey yolunda doktorumda anne karninda nekadar kalirsa okadar iyi dusuncesinde tabi bir aksilik olmadigi surece insalh olmaz diye temenni ediyorum.

Ayy maşallah maşallah o zamn inşallah yarar bu yürümeler bakalım .

Ben karbonhidrat 2 yıldır neredeyse hiç yemedim şeker sıfırdı tatlandırıcıyla yapardım tatlılarımı şimdi onlar yasak malesef canım çok isterse mecbur yiyorum uzun süre kısıtlı beslenip şimdi bi kere yesem 1 kilo biniyo üstüme.. eskiden haftada 1 kere ödül yapar sonra saf protein yapar atardım üstümden aldığım kiloyu şimdi onu da yapamıyorum yasak metabolizmam şaştı resmen..

Sezeryanla ilgili de o kadar ilginç şeyler duydum ki canım. Hepsinde farklı riskler var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

Canım çok teşekkür ederim yeniden yazmışsın yeni gördüm. Önceki yazdığında ekran görüntüsü almıştım işime yaradı çok sağ ol
Hürriyet pasajını sonradan gördüm yalnız, başka yerden almıştım pijama. Bugün eksiklerimin neredeyse hepsini tamamladım. Birkaç şey kaldi alınıp yapılacak. Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı.

Bugün ben de çok yoruldum ama çoğu şeyi hallettim canım. Çok ağırlaşmadan gitmek lazım. Yorucu oluyor.

pazartesi gidecegim ama parmaklanmakdan korkuyorum bi soylim diyorum bi soylemim napcam bilmiyorum
ozel degilki pazarlik yapasin derdim nts sonuca gore felan ama bilemiyorum artik

Ya benim doktor hiç önemsemiyor kiloyu hatta hiç asistanına sormuyor bile kaç kilo almış diye . Bi ara sormuştum niye hiç kızmoyosunuz yedi kilo aldım şimdiden diye . O da zaten zayıfsın en az 15 kilo alırsın dedi . Eğer seni rahatsız ederse karbonhidratı azalt dedi. Ee ama beni hiç rahatsız etmiyor ki geçen ayın yirmisinde tartıldığımda 14 kilo almıştım bu ay kim bilir kaç aldım . O vur dedi ben öldürdüm

üşütmüş olabilir misin canım. Bebiş nasıl hareketli mi peki

bebegim hareketli surekli sirt agrimda var ama kafasi ameliyat yerimde doktor oyle asadan ameliyat yapmiski beni kafasinin orda oldunu anliyorum cunku ameliyat cizgim de elleyince anliyon tam kafa sekli solumda bazen tekme atiyo cogu kayar gibi ama karnim surekli tas gibi oluyor patlicamm hepden

Senin şekerin var mıydı peki. Valla hamilelikten sonra hızlı veririm diye umut ediyorum ama asıl bomba son ayımda benim. Hem şişiyorum hem kilo alıyorum. Bir de milletin acaip motive edici yprumlrı var tabi. Son ay evden çıkmam belki oladar sinirim bozulmuştu ilkinde.
Ay rica ederim canım işine yaramasına inan sevindim. Neler neler aldın dinlenince atarsın bize :) benim eminönüne gittiğim gün yorgunluktan burnum şişmişti çok komiktim ya :)))

Sertleşmeden kastın kasılma dimi ya. Ay yoruldun mu acaba yine dinlenip duş al birgüzel. Belki susuz falan kalmışsındır. PZt senden de güzel haberler alalım inşallah

Stres yapma,dünyanın işi bitmez.. sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza alalım da her eksik tamamlanır,her iş hallolur... saglik disinda Her şey olduğu kadar olsun.. temizlikti hazirlikti takılma bunlara,kusura bakanda bu daha gelip görmeyiversin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…