- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.041
Yaa ilk çocuk olmasının rahatlığı bncede . İkinci de bnde böyle rahat olamam bnce çok zor gerçekten hele yaş farkı da azsa daha da zor .Hey gidi gençlik...maşallah de fazla da herkese anlatma...6 yıl önce oğluma hamileyken böyleydim 37.haftaya kadar köyde çalıştım soba yaktım öğrencilerle tuvalet temizledim...25 küsür kilo aldım ama kuş gibiydim doğuma bile seke seke gittim ne ağrı ne sızı...hep dedim ki hamilelik böyle olacaksa doğurulur ne varmış...ama şimdi her yanım ayrı dökülüyor...hamilelik böyle farklı olduğu gibi bebekler de farklı olursa bol sabır bana
Ne güzel doktormuş o ya öyle doktor varmıymış takibimizi yapsa ya keşke.Psikolojim yerlerde bu konuda benim doktorda şişman bu arada.. ben de tartıya çıktığımda nefesimi bile tutuyorum sanki içime hava çekersem daha fazla çıkcakmışım gibi.. detaylı ultrason yapan doktora demiştim çok kilo almışım doktor bey çok kızdı diye adam direk o kendi koca maaaabadına baksın siz hamilesiniz takılmayın dedi adama sarılıp öpesim geldi nasıl bi yokluğa sokmuş beni sen düşün artık :)
Yok canım ağzımda büyüyor, alışmaya çalıştım ama olmadı hiçKeşke icebilsen kefirin bende icemem.diyodum ama.iciliyomus meyveli demi icemiyosun
Gözün aydın canım güzel haberler almışsın sezeryan mi olucaksin
Hemen oku kendini kız maşallah de ya :) herkese nasip olmaz bak nazarımız değecek :)) maşallah maşallah en güzeli canım iyi yapıyorsun ben ilkinde de senin gibi değildim inan. Aslında bunda ben de çok daha iyiyim kızıma rağmen. İnşallah bu gezmeler yürümeler tozmalar doğumda işimize yarayacakYa ben çok garip bi hamileyim ilk zamnlarda zaten uykulu değildim hiç . Yine öyleyim hatta güneş olunca evde duramıyorum bugün de gittim alışveriş mağazasında fink fink dolandımtabi eve geldiğimde ayaklarım baya ağrıyor . Ama yine de duramıyorum yerimde nedense
üşütmüş olabilir misin canım. Bebiş nasıl hareketli mi pekikizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var
Ya zaten doktor iyi olmasa çekilcek kahır değil bu baskı. Hele benim doktor beni 3.5 yaşımdan beri tanıyo cocukluğumu genç kızlığımı falan hep biliyo seviyorum da amaa kilo konusunda anlaşamıyoruz işte :)Ne güzel doktormuş o ya öyle doktor varmıymış takibimizi yapsa ya keşke.doktorum aslında çok iyi ya sadece kilo alımın sınırda diyor :)) yürüyüşü bile bırak dedi suyum azalınca çok seviyorum kendisini :) işte kilo konusunda biraz tırsıyorum kendisinden kızmıyor ama karbonhidratı kes diyor utanıyorum valla kadından. Benim için hominigırtlak diyordur kesin
Maşallah canım gözünaydın kilosu da çok güzel. Biz de 39+2 diye konuştuk ama bakalımKizlar guzel saglikli ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum dun kontrolum vardi dr. Bir normal birde sezeryana girince 3 saatim hastanede gecti beklemekten gulu seven dikenine katlanir misali :)) cok sukur prensesimi gordum bir hafta ilerden gidiyormus 32+ 3 iken 33+3 cikti 2100 grm kilosu suyu iyiydi basi asagiya donmus yuznu yine kapatmis guzel bir profil yakalayimadik 39 kadar bir skinti olmadigi surece beklicez 39 haftada aliriz dedi hayirlisiyla gun sayiyoruz rabbim hepimizin yardimcisi olsun evlatlarimizi bize bagislasin.
Ya ama o ne yaparsa yapsın ben nekadar dikkat edersem edeyim inan haftada bir kilo alıyorum. Ekmek makarna aburcuburum sıfır nerdeyse inan. Sabahları bir dilim yiyorum tam buğday. Bana yediğim içitiğim yol su olarak dönüyor napayım. Tek şımarıklığım sütü çok seviyorum yağlı ya kilo yapıyor sanırım. Bir de doktor dönüşü ya da ertesi gün bir fast food yiyorum muhakkakYa zaten doktor iyi olmasa çekilcek kahır değil bu baskı. Hele benim doktor beni 3.5 yaşımdan beri tanıyo cocukluğumu genç kızlığımı falan hep biliyo seviyorum da amaa kilo konusunda anlaşamıyoruz işte :)
Maşallah canım gözünaydın kilosu da çok güzel. Biz de 39+2 diye konuştuk ama bakalım
Ayy maşallah maşallah o zamnHemen oku kendini kız maşallah de ya :) herkese nasip olmaz bak nazarımız değecek :)) maşallah maşallah en güzeli canım iyi yapıyorsun ben ilkinde de senin gibi değildim inan. Aslında bunda ben de çok daha iyiyim kızıma rağmen. İnşallah bu gezmeler yürümeler tozmalar doğumda işimize yarayacak
Ben karbonhidrat 2 yıldır neredeyse hiç yemedim şeker sıfırdı tatlandırıcıyla yapardım tatlılarımı şimdi onlar yasak malesef canım çok isterse mecbur yiyorum uzun süre kısıtlı beslenip şimdi bi kere yesem 1 kilo biniyo üstüme.. eskiden haftada 1 kere ödül yapar sonra saf protein yapar atardım üstümden aldığım kiloyu şimdi onu da yapamıyorum yasak metabolizmam şaştı resmen..Ya ama o ne yaparsa yapsın ben nekadar dikkat edersem edeyim inan haftada bir kilo alıyorum. Ekmek makarna aburcuburum sıfır nerdeyse inan. Sabahları bir dilim yiyorum tam buğday. Bana yediğim içitiğim yol su olarak dönüyor napayım. Tek şımarıklığım sütü çok seviyorum yağlı ya kilo yapıyor sanırım. Bir de doktor dönüşü ya da ertesi gün bir fast food yiyorum muhakkak
Sezeryanla ilgili de o kadar ilginç şeyler duydum ki canım. Hepsinde farklı riskler var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinBağışıklık vs açısından evet normal Doğum. Ama riskler açısından sezaryen daha iyi. Bebeğin normal Doğum esnasında uğrayabileceği olumsuz durumlar daha fazla. Beyne oksijen gitmemesi kordon dolanması vs gibi.
Canım çok teşekkür ederim yeniden yazmışsın yeni gördüm. Önceki yazdığında ekran görüntüsü almıştım işime yaradı çok sağ olBen aldığım yerleri yazayım canım. Hürriyet çarşısı pasajı gecelik komple 3 katlı. Lohusa terliği tacı satan yer de vardı en alt katında.
Şarkhan şişe süs vs full. Orda kapı süsü falan da var üst katında 35 tl ye vardı.
Havuzlu han var orda bebiş kıyafetleri var sanırım girmedim ama bebek için oraya git demişlerdi. En aşağıda eminönünde bolçi var çikolatacılar var. Arabayı beyazıttan parkedersen yokuş aşağı inersin en azından ama nasıl geri dönersin yukarı bilmiyorum. Taksiyle fslsn gidersin olmadı
Hamilelikte mutlaka insan takiyor kafasina .ilk hamileligimde kendimi cok cirkin buluyordum.
Bunda o zihin oyunlarina gelmiyorum .
Tabi cocugun olmaz demislerdi biara onun da etkisi var .zorlabulmusum 8 yil sonra ondan daha ilimliyim sanirim .
Gunaydin canimm
Iste ben yorgunum ama yine de gidecem :)
Eminonunde cokkatli park yeri var canim biz gidince oraya park etmistik
Nekadardi canimm
Canim ya etiket unuttun ya bi kiyafet yapiyordur
Bazen bende öyle hissediyorum döngü zamanımds genelde :)
2 gün önce ben de öyle oldum canım. Her an böyle şakır şakır gelcek gibi ince bi ağrı oldu gün boyu. Bir de altta bebek kurcalayinca sanki geldi gibi oluyordu, açıp açıp çamaşırıma bakiyordum. Geçti ama artik normal bence bunlar, geçmezse için rahat etmezse bi doktoruna sor
üşütmüş olabilir misin canım. Bebiş nasıl hareketli mi peki
Ben karbonhidrat 2 yıldır neredeyse hiç yemedim şeker sıfırdı tatlandırıcıyla yapardım tatlılarımı şimdi onlar yasak malesef canım çok isterse mecbur yiyorum uzun süre kısıtlı beslenip şimdi bi kere yesem 1 kilo biniyo üstüme.. eskiden haftada 1 kere ödül yapar sonra saf protein yapar atardım üstümden aldığım kiloyu şimdi onu da yapamıyorum yasak metabolizmam şaştı resmen..
Ay rica ederim canım işine yaramasına inan sevindim. Neler neler aldın dinlenince atarsın bize :) benim eminönüne gittiğim gün yorgunluktan burnum şişmişti çok komiktim ya :)))Sezeryanla ilgili de o kadar ilginç şeyler duydum ki canım. Hepsinde farklı riskler var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Canım çok teşekkür ederim yeniden yazmışsın yeni gördüm. Önceki yazdığında ekran görüntüsü almıştım işime yaradı çok sağ ol
Hürriyet pasajını sonradan gördüm yalnız, başka yerden almıştım pijama. Bugün eksiklerimin neredeyse hepsini tamamladım. Birkaç şey kaldi alınıp yapılacak. Allah hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin aldıklarımızı.
Bugün ben de çok yoruldum ama çoğu şeyi hallettim canım. Çok ağırlaşmadan gitmek lazım. Yorucu oluyor.
Sertleşmeden kastın kasılma dimi ya. Ay yoruldun mu acaba yine dinlenip duş al birgüzel. Belki susuz falan kalmışsındır. PZt senden de güzel haberler alalım inşallahbebegim hareketli surekli sirt agrimda var ama kafasi ameliyat yerimde doktor oyle asadan ameliyat yapmiski beni kafasinin orda oldunu anliyorum cunku ameliyat cizgim de elleyince anliyon tam kafa sekli solumda bazen tekme atiyo cogu kayar gibi ama karnim surekli tas gibi oluyor patlicamm hepden
Stres yapma,dünyanın işi bitmez.. sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza alalım da her eksik tamamlanır,her iş hallolur... saglik disinda Her şey olduğu kadar olsun.. temizlikti hazirlikti takılma bunlara,kusura bakanda bu daha gelip görmeyiversin..Kizlar merhaba .
Muayene oldum bugun kizimin durumu iyi bi sorun yok simdilik .1.900 gb birseydi kilosu .Tabiki yine yuzunu gostermedi fotograf alamadik.
Asagiya inmis ama .erken dogum olabilir dedi.
Suan dogum gozukmuyor ama bebek asagida dedi.
Dinlen is yapma yorulma dedi.daha iki ay var en azindan bir ay daha gecsin dedi.
Daha ne kiyafet yikadim ne evi temizledim .
Dusunup duruyorum naparim diye.
Oglum 8 yasinda olmasina ragmen hergun altina kaciriyo nasil bas edicem camasriydi yatagiydi derken hergun zaten iki posta camasr cikiyo
Bizde durumlar boyle iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?