- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.061
Bence diyetisyene iş pasliyo..Ya benim doktor hiç önemsemiyor kiloyu hatta hiç asistanına sormuyor bile kaç kilo almış diye . Bi ara sormuştum niye hiç kızmoyosunuz yedi kilo aldım şimdiden diye . O da zaten zayıfsın en az 15 kilo alırsın dedi . Eğer seni rahatsız ederse karbonhidratı azalt dedi. Ee ama beni hiç rahatsız etmiyor kigeçen ayın yirmisinde tartıldığımda 14 kilo almıştım bu ay kim bilir kaç aldım . O vur dedi ben öldürdüm
Sertleşmeden kastın kasılma dimi ya. Ay yoruldun mu acaba yine dinlenip duş al birgüzel. Belki susuz falan kalmışsındır. PZt senden de güzel haberler alalım inşallah
Ben eskiden 110 kiloydum o zaman şekerim vardı sonra zayıfladım şeker falan kalmamıştı hamile kaldım kilo aldım bi de sanırım gebelikten yine seker hortladı şimdi dikkat ediyorum doğumdan sonra acil kilo vermem lazım şeker hastası olmamak için.. doktor aslında umrumda olmaz normalde ama şeker hastası olcam diye korkuyorum işteSenin şekerin var mıydı peki. Valla hamilelikten sonra hızlı veririm diye umut ediyorum ama asıl bomba son ayımda benim. Hem şişiyorum hem kilo alıyorum. Bir de milletin acaip motive edici yprumlrı var tabi. Son ay evden çıkmam belki oladar sinirim bozulmuştu ilkinde.
Ay rica ederim canım işine yaramasına inan sevindim. Neler neler aldın dinlenince atarsın bize :) benim eminönüne gittiğim gün yorgunluktan burnum şişmişti çok komiktim ya :)))
Belimde bosluk var ondan hic kaldiramiyorum havaya yatip uzaninca daha iyiyim amaCanım ya çok geçmiş olsun bizzat denedim işe yarıyor ayaklarını yukarı uzatıp bol su içince suyla birlikte yukarı kayıyor bebiş. Birkaç gün öyle yat rahatlarsın inşallah. İşi misafiri boşver seni çok yordular şu ara.
Oyy ya benimki ac tok vuruyor donuyor.bazen icim bulaniyor donmelerinden :)Bugün yine ağır modda takılıyoruz ben de kızım da. Hiç hareket etmiyor maşallah. Dün okadar yoruldum kıyafetleriyle yerinde durmadı. Bugün yatış modundayım kolum kalkmıyor o da durgun
Bir de bir arkadaş yazmıştı benimki tokken değil açken hareket etmeye başlıyor diye valla benim de öyle resmen bebek yemek alarmı veriyor bana :))
Hic koku hissediyormusun canim onu yutuncaCanım ben sarımsak yutuyorum hergün bide onu dene istersen
Kamera hangi marka aldin canim .gelmeyince noluyor .odemesini yapmis oluyorsun sanirim nasil guvendinBende kamera falan aldım bakalım nasıl gelcek
Bendede oluyo canim hatta bugun oldu .kizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var
Dogru diyosun canim once sagligi baz almaliyim.Stres yapma,dünyanın işi bitmez.. sağlıkla evlatlarımızı kucagimiza alalım da her eksik tamamlanır,her iş hallolur... saglik disinda Her şey olduğu kadar olsun.. temizlikti hazirlikti takılma bunlara,kusura bakanda bu daha gelip görmeyiversin..
Hiç bilmiyorum ki ilk defa aldım bakalım nasıl bişey ben alanların yorumlarına göre aldımBelimde bosluk var ondan hic kaldiramiyorum havaya yatip uzaninca daha iyiyim ama
Oyy ya benimki ac tok vuruyor donuyor.bazen icim bulaniyor donmelerinden :)
Hic koku hissediyormusun canim onu yutunca
Kamera hangi marka aldin canim .gelmeyince noluyor .odemesini yapmis oluyorsun sanirim nasil guvendin
Yok ya zayıf tonton bi kadın :) hanginizle uğraşayım diyodur blki içindenBence diyetisyene iş pasliyo.... yada kendisi çok şişko " eğer kendin zayiflayamiyorsan etrafındakileri sismanlat" prensibi ile hareket ediyor zalım.. .. kıskanmadim değil valla..benimki cok fena cemkirdi ben 10 kilo alınca..
Canım suyu kaynatıyoruz içi boşken ben 2 3 damla sirke atıyorum. Deterjan friendly organik deterjanlardan almıştım ilk kızımda ama bunda daha almadım. Oyüzden sirke en güzeli. Kaynamış suya sirke damlatıp içine biberon emzik pompa malzemeleri kalkan ve süt saklama kaplarını attım 5 dk bekletip aldım duruladım mis gibi oldu.
Belimde bosluk var ondan hic kaldiramiyorum havaya yatip uzaninca daha iyiyim ama
Oyy ya benimki ac tok vuruyor donuyor.bazen icim bulaniyor donmelerinden :)
Hic koku hissediyormusun canim onu yutunca
Kamera hangi marka aldin canim .gelmeyince noluyor .odemesini yapmis oluyorsun sanirim nasil guvendin
Bendede oluyo canim hatta bugun oldu .
Sik sik baktim camasirima ama sorun yoktu
Dogru diyosun canim once sagligi baz almaliyim.
Bazen takacak sey ariyorum sanirim hep acken oluyo bunlar
benim doktorumda son 2 kontrolümde hiç tatrmadı. bende 52 ile başladım şuan 65 im. öyle rahatsız edici bir durumum yok bence yani :) 15i geçmesek iyi olur ama tabi, acaba son aylarda daha mı hızlı kilo alırız? kilo alımım yavasladı ama sanki?Ya benim doktor hiç önemsemiyor kiloyu hatta hiç asistanına sormuyor bile kaç kilo almış diye . Bi ara sormuştum niye hiç kızmoyosunuz yedi kilo aldım şimdiden diye . O da zaten zayıfsın en az 15 kilo alırsın dedi . Eğer seni rahatsız ederse karbonhidratı azalt dedi. Ee ama beni hiç rahatsız etmiyor kigeçen ayın yirmisinde tartıldığımda 14 kilo almıştım bu ay kim bilir kaç aldım . O vur dedi ben öldürdüm
Hayır süt saklama kabı aldım aventin plastik kaplar.Süt saklama kabı dediğin torbalar değilmi , ben loussion un torbolarını aldımda
Bir de bugün aliexpressten biraz sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir daha önce deneyen var mı ben hiç denememiştim
Babaannesinin ellerine sağlık canım güle güle giysin inş.miniş sağlıklı günlerdeKızlar kv bin annesi hastayımış İstanbul dan dün gece geldi Ayy bi ciciler örmüş bayıldım battaniye ler yelekler takımlar hepsi birbirinden güzel ama foto atamıyorum neden anladım boyutuda küçülttüm ama olmuyo size göstereyim dedim
Merhaba kizlar
Rahat ve cok suslu olmayan hatta gunluk lohusa ve emzirme gecelik pijama ariyordum. Aldiklarimi ekleyeyim sizlere :) gunluk birseyler arayanlar icin fikir olabilir. Henuz gelmediler ama hepsi kargolandi iyi cikarlar insallah. Bir de lcw'den aldim bir tane. O hemen geldi. Cok kullanisli citcitli emzirme yerleri. hem de hafiften şık :) umarim isime yararlar. http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/3218517/559
Eki Görüntüle 2125214 Eki Görüntüle 2125215 Eki Görüntüle 2125216 Eki Görüntüle 2125217
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?