2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bence diyetisyene iş pasliyo.. .. yada kendisi çok şişko " eğer kendin zayiflayamiyorsan etrafındakileri sismanlat" prensibi ile hareket ediyor zalım.... kıskanmadim değil valla..benimki cok fena cemkirdi ben 10 kilo alınca..

Sertleşmeden kastın kasılma dimi ya. Ay yoruldun mu acaba yine dinlenip duş al birgüzel. Belki susuz falan kalmışsındır. PZt senden de güzel haberler alalım inşallah

su benden cok icen olmaz heralde bu gun dikkat ettim bi icmeye 3 bardak iciyorum resmen cokda yorulmuyorum aslinda bakalim pazartesi nasil olacak kasilma biyle bi yumusamiyo

Ben eskiden 110 kiloydum o zaman şekerim vardı sonra zayıfladım şeker falan kalmamıştı hamile kaldım kilo aldım bi de sanırım gebelikten yine seker hortladı şimdi dikkat ediyorum doğumdan sonra acil kilo vermem lazım şeker hastası olmamak için.. doktor aslında umrumda olmaz normalde ama şeker hastası olcam diye korkuyorum işte

Daha once Sezeryan olan var mı aranızda ? Benim ameliyat yeri inceden sızlıyor normal mi acaba daha en az 1 ay var doğuma daha fazla hatta normal mi ki Dr sormayı unuttum

Belimde bosluk var ondan hic kaldiramiyorum havaya yatip uzaninca daha iyiyim ama
Oyy ya benimki ac tok vuruyor donuyor.bazen icim bulaniyor donmelerinden :)
Canım ben sarımsak yutuyorum hergün bide onu dene istersen
Hic koku hissediyormusun canim onu yutunca
Bende kamera falan aldım bakalım nasıl gelcek
Kamera hangi marka aldin canim .gelmeyince noluyor .odemesini yapmis oluyorsun sanirim nasil guvendin

kizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var
Bendede oluyo canim hatta bugun oldu .
Sik sik baktim camasirima ama sorun yoktu
Dogru diyosun canim once sagligi baz almaliyim.
Bazen takacak sey ariyorum sanirim hep acken oluyo bunlar

Hiç bilmiyorum ki ilk defa aldım bakalım nasıl bişey ben alanların yorumlarına göre aldım

Eklentiler

• 84D39D11-FE09-4B00-B312-C3BFAC3F9F50.webp
    17 KB · Görüntüleme: 52
Yok ya zayıf tonton bi kadın :) hanginizle uğraşayım diyodur blki içinden hamileliğe başladığımda 48 kiloydum en son 62 yi gördüm . Hiç 55 ten yukarı çıkmamıştım aynadaki ben miyim diye düşünüyorum bazen :)

Süt saklama kabı dediğin torbalar değilmi , ben loussion un torbolarını aldımda

Ben hissetmiyorumda etrafımdakiler hissediyormu bilmem hissetselerde umrumda değil valla ben çok hasta olan biriyim ve hamileyim önce kdndimi düşünmeliyim

Bendede oluyo canim hatta bugun oldu .
Sik sik baktim camasirima ama sorun yoktu

Dogru diyosun canim once sagligi baz almaliyim.
Bazen takacak sey ariyorum sanirim hep acken oluyo bunlar

belkide adet dongusu cabuk atlataak iyi olur cok asada agrili cunku en az 4 hafta daha beklemek lazim

ya
benim doktorumda son 2 kontrolümde hiç tatrmadı. bende 52 ile başladım şuan 65 im. öyle rahatsız edici bir durumum yok bence yani :) 15i geçmesek iyi olur ama tabi, acaba son aylarda daha mı hızlı kilo alırız? kilo alımım yavasladı ama sanki?

merhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?

Bir de bugün aliexpressten biraz sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir daha önce deneyen var mı ben hiç denememiştim

Ben daha önce yapmamıştım ama kızım için bu çantayı görünce dayanamadım aldım 15 günde geldi çok şükür. Diğer arkadaşların dediği gibi çok ucuz olan şeyler bazen gelmeyebiliyor. Babam sık kullanır ordan biliyorum

Eklentiler

• AECCD860-DBB7-413B-A8C4-FA04238FD5F6.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 122
  • B061598E-5D65-41CE-B0AD-D6521A120BF5.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 114
Merhaba kizlar

Rahat ve cok suslu olmayan hatta gunluk lohusa ve emzirme gecelik pijama ariyordum. Aldiklarimi ekleyeyim sizlere :) gunluk birseyler arayanlar icin fikir olabilir. Henuz gelmediler ama hepsi kargolandi iyi cikarlar insallah. Bir de lcw'den aldim bir tane. O hemen geldi. Cok kullanisli citcitli emzirme yerleri. hem de hafiften şık :) umarim isime yararlar. http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Gecelik/3218517/559

Babaannesinin ellerine sağlık canım güle güle giysin inş.miniş sağlıklı günlerde

Canim gule gule güzel günlerde kullan. Gelince kumaşı hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Gerçi yorumlarında güzel soyleniyor ama yinede karar veremedim kargo takip den türkiye ye giriş yapıp yapmadığını gorebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…