2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sen doğumdan sonra bana takıl ben kendim gibi kaç arkadaşımı zayıflattım onların dualarıyla ayaktayım zaten :)

Ay maşallah canım ya kocaman olmuş ne güzel 47 cm rabbim sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin hep güzel haberler alalım böyle inşallah

Bir de bugün aliexpressten biraz sipariş verdim inşallah sorunsuz gelir daha önce deneyen var mı ben hiç denememiştim

Canim biz alışveriş yapıyoruz ve geliyor oğlumda kamera ve temassiz atesolcer aldık geldi ama bazen ucuz ürünlerde sıkıntı oluyor geç geliyor mağaza puanına göre eşim sipariş veriyor su ana kadar 1-2 ürün gelmedi sadece. Mesela ben keçe siparişi verdim hala yola çıkacak eşim işlemci siparişi verdi turkiyeye gelmiş ptt de ama daha elimize ulasmadi

Teşekkürler canım çok güzel açıklamışsın, ben de avent alayım, baya birikiyormuş kalkanın içinde de arkadasım söylemişti
Evet evet canım valla birikiyordu ilk zamanlar damla damla ay o günleri de görelim inşallah rica ederim

Hayırlısıyla alalım kucağımıza beni izleyin ondan sonraa.. ben 50 kilo vermiş insanım bu kiloların anasını ağlatırım ama şu doktor beni bi rahat bıraksaa.. adam yeme dedikce yiyesim geliyo :)
Ahahahhaa Kızlar muhabbetinize çok güldüm ya çok tatlısınız keşke beni de bir rahat bıraksa valla şu kilo stresinden doktora gitmek istemiyorum. Bende 24 kilo verdim ilkinde beni bir sAl be hoca diyesim geliyor
Vallahi gece gece çok iyigüldüm ya :))) Koca poposu çok bombaymış motivasyon üst düzey helal olsun eşine benim doktor dalyan gibi hatun 36 beden valla

Bende kamera falan aldım bakalım nasıl gelcek

Psikolojim yerlerde bu konuda benim doktorda şişman bu arada.. ben de tartıya çıktığımda nefesimi bile tutuyorum sanki içime hava çekersem daha fazla çıkcakmışım gibi.. detaylı ultrason yapan doktora demiştim çok kilo almışım doktor bey çok kızdı diye adam direk o kendi koca maaaabadına baksın siz hamilesiniz takılmayın dedi adama sarılıp öpesim geldi nasıl bi yokluğa sokmuş beni sen düşün artık :)

Maabadina baksinmi

Ya ben çok garip bi hamileyim ilk zamnlarda zaten uykulu değildim hiç . Yine öyleyim hatta güneş olunca evde duramıyorum bugün de gittim alışveriş mağazasında fink fink dolandım tabi eve geldiğimde ayaklarım baya ağrıyor . Ama yine de duramıyorum yerimde nedense

Banada bikac kişi dedi göbeğin inmeye başlamış diye normal bence de bide sivri diye erkek diyolar kız deyince de sürpriz yapmasın diyolar
Sorma ya banada annem çok diyor sivri karnın diye . Ben bi de 14 kilo almıştım en son . Eğer 7-8 kilo almış olsaydım baya svri dururdu ama bnce yanlarım da var yani

Sorma ya banada annem çok diyor sivri karnın diye . Ben bi de 14 kilo almıştım en son . Eğer 7-8 kilo almış olsaydım baya svri dururdu ama bnce yanlarım da var yani
Tamamen vücut yapısıyla alakalı bisey bence :)

Benim kız içimi dışına çıkardı resmen şuan dönmeye çalışıyor galiba içim.bi tuhaf oluyo :))

Ya bi de benm oturduğum eve ya yokuş çıkıyosun dik ya da merdiven çıkman gerekiyor . Ben her gün dışarda olduğum için ilk aylardan beri 150 tane falan merdiven çıkıyorum . O kadar merdiven çıkmama rağmen normal doğuramazsam çok darılırım :)

Maşallah sana ben 5. Kata çıkana kadar nefes nefese kalıyorum

Hey gidi gençlik...maşallah de fazla da herkese anlatma...6 yıl önce oğluma hamileyken böyleydim 37.haftaya kadar köyde çalıştım soba yaktım öğrencilerle tuvalet temizledim...25 küsür kilo aldım ama kuş gibiydim doğuma bile seke seke gittim ne ağrı ne sızı...hep dedim ki hamilelik böyle olacaksa doğurulur ne varmış...ama şimdi her yanım ayrı dökülüyor...hamilelik böyle farklı olduğu gibi bebekler de farklı olursa bol sabır bana

kizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var

kizlar kendimi her an adet olcakmis gibi hissediyorum ya sanki sivi geldi gelecek belkide normalde adet zamanimdir bi haftaya belki gecer ama yogun belirtiler ve hissiyat var
Bazen bende öyle hissediyorum döngü zamanımds genelde :)

2 gün önce ben de öyle oldum canım. Her an böyle şakır şakır gelcek gibi ince bi ağrı oldu gün boyu. Bir de altta bebek kurcalayinca sanki geldi gibi oluyordu, açıp açıp çamaşırıma bakiyordum. Geçti ama artik normal bence bunlar, geçmezse için rahat etmezse bi doktoruna sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…