- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
- #31.081
Bizim bakanlik kabul etmedi canim bi arkadasa ole oldu sor istersenmerhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bakanlik kabul etmedi canim bi arkadasa ole oldu sor istersenmerhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?
Günaydın canım ben sezeryan oldum ama şimdilik öyle bir sorunum yok ama ben 2013te doğum yaptım epey zaman geçti üzerindenDaha once Sezeryan olan var mı aranızda ? Benim ameliyat yeri inceden sızlıyor normal mi acaba daha en az 1 ay var doğuma daha fazla hatta normal mi ki Dr sormayı unuttum
merhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?
Senin minnak kızınıda cicilerinide sevsinler kuzum Allah zamanında kucağına almayı giydirip süslemeyi nasip etsin heyecanın mutluluğun daim olsunKızlar kv bin annesi hastayımış İstanbul dan dün gece geldi Ayy bi ciciler örmüş bayıldım battaniye ler yelekler takımlar hepsi birbirinden güzel ama foto atamıyorum neden anladım boyutuda küçülttüm ama olmuyo size göstereyim dedim
Amin canım Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasınSenin minnak kızınıda cicilerinide sevsinler kuzum Allah zamanında kucağına almayı giydirip süslemeyi nasip etsin heyecanın mutluluğun daim olsun
tmm canım teşekkür ederim, alınabilseydi iyi olurdu :/alamıyosun canım madem çalışabilir neden rapor alıyor diye devlet sorguluyor. Alsanda doğum izninden düşüyor bu raporu. Yıllık izinde kabul edilmiyor. Ben çok hastalandım cuma günü alamadım rapor öyle çıktım geldim eve.
Güzel.gunlerde giydirmek nasip olsun inşallah hepsi çok güzelİşte yeni cicilerimiz babannemizin çeyizinin bir parçası
tmm canım teşekkür ederim.Bizim bakanlik kabul etmedi canim bi arkadasa ole oldu sor istersen
Rica ederim canim izin alman gerekiyormus rapor kabul etmiyolar bende alirdim bi kac gun idare ediyorumtmm canım teşekkür ederim.
Yaaa sen ne tatlı birisin yorumlarına bayılıyorum valla.herkesin hayatında senin gibi arkadaslari olmalı bence.Bence diyetisyene iş pasliyo.... yada kendisi çok şişko " eğer kendin zayiflayamiyorsan etrafındakileri sismanlat" prensibi ile hareket ediyor zalım..
.. kıskanmadim değil valla..benimki cok fena cemkirdi ben 10 kilo alınca..
![]()
Sagol canim haber edicem geldiklerindeCanim gule gule güzel günlerde kullan. Gelince kumaşı hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Gerçi yorumlarında güzel soyleniyor ama yinede karar veremedim kargo takip den türkiye ye giriş yapıp yapmadığını gorebilirsin
Cok guzeller gule gule kullansin canimm kuzucugunİşte yeni cicilerimiz babannemizin çeyizinin bir parçası
Bende bakiniyorum cok pahalilar burdaHiç bilmiyorum ki ilk defa aldım bakalım nasıl bişey ben alanların yorumlarına göre aldım
Aynen canim onemli olan biziz neler cekiyoruz .Ben hissetmiyorumda etrafımdakiler hissediyormu bilmemhissetselerde umrumda değil valla ben çok hasta olan biriyim ve hamileyim önce kdndimi düşünmeliyim
![]()
Evet canim dr da oyle dedi.belkide adet dongusu cabuk atlataak iyi olur cok asada agrili cunku en az 4 hafta daha beklemek lazim
Gule gule kulkanin canim ellerine saglik babaannenin.Kızlar kv bin annesi hastayımış İstanbul dan dün gece geldi Ayy bi ciciler örmüş bayıldım battaniye ler yelekler takımlar hepsi birbirinden güzel ama foto atamıyorum neden anladım boyutuda küçülttüm ama olmuyo size göstereyim dedim
Ay masallah cok sirin ya ...Buda kızım teyzeleri ay denedim foto oldu nasıl oldu anlamadım ama![]()
Iyi gunlerde kullansin kuzu canim hepsi birbirinden sik.İşte yeni cicilerimiz babannemizin çeyizinin bir parçası
Cok yurursem benimde oluyo doktora sordum normal dediTüm gece genital bölgenin üst kısmı özellikle dönerken dehşet ötesi ağrıyor üst kemikler var ya benim gibi olan varmı?erken doğurmam inş yaa
İyi bari bu ara kötüyüm ya erken doğarsam stresi var Allahım 35 i bir geçsem hayırlısıylaCok yurursem benimde oluyo doktora sordum normal dedi
Çoğumuzun öyle canım, çok erken başladı hatta ben de dahil bazı arkadaşların. Sadece o üst kısım acıyorsa sorun yok çatı agrısı, vücut Doğuma hazırlanıyor ama başka şikayetin var mı kuzum?İyi bari bu ara kötüyüm ya erken doğarsam stresi var Allahım 35 i bir geçsem hayırlısıyla![]()