2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Canım maşallah, daha iyi olacak Allah'ın izniyle güzel kuzum. Dualarım onunla ve sizinle. Çok öpüyorum onu minik popişinden :KK68:

Sanırım hepimiz öyleyiz, az günümüz kaldı canım ha gayret :emir_bebek: benim de bebek geriliyor bi köşeye ama dediğin gibi nst de bi şey çıkmadı, hatta nst bağlı iken sertleşti yine de doktor bi şey demedi, demek ki önemli bir durum değil siye düşündüm ben de[/QUOTE
Bu gidişle en son siz doğuracaksınız kızlar :spor:panik yok beklemeye devam:rapci:

Ç

Canım sertleşmek doğum sancısı değilki ı yüzden nts de çıkmaz o bebek hareketi sonuçta ... Ağrılı şekilde olursa ozaman sıkıntı Allah korusun
Canım Nefes alamıyorum bazen o kadar geriliyor ki, doktor bunun da yalancı sancı olduğunu söyledi. Öyle değil mi ki

Denemedim ama alınamıyor diye biliyorum.çalışabilir raporu aldıktan sonra herhangi bir sağlık problemin olursa doğum iznine ayrılıyorsun.çünkü yasal çalışma süreni geçmiş oluyorsun.
tesekkür ederim canım, çoğunluk alınmıyor diyor evet. ben bi ihtimal hani belki oluyordur diye sorayım dedim :)

Oturmak bidaha obur tarafa yatmak hayal gibi birsey benim icin mumkun degil :KK43:
Her harekette canim cikiyor sanki

Basedemiyorum canim esime kizip duruyorum.
Yedikten sonra kendime geliyorum.

Canim insallah yoluna girecek hersey unutucaksin bugunleri.kendimi senin yerine koyunca ne cektigini anlayabiliyorum.
ağrıların mı var canım_? neden öyle dedin

Bende bugün yürüyüşe çıktım geldim tam evin önündeyken göbeğim resmen yırtıldı sandım eve gelip dinlendim grçti allahtan o neydi anlamadım

Canım hala ağızdan anne sütü verilmiyor kusuyor. Kan değerlerinde kalsiyum fazlalığı çıktı anneden geçip geçmediğini kontrol etmek için bendende kan aldılar. Cuma akşamı 9 da hastaneden aradılar ayakta röntgen çekilecek anne babasının tutması gerekiyor dediler yüreğim ağzıma geldi kötü bişey varda söylemiyormusunuz dedim ne kadar hayır Yok deselerde 1 saatlik yolu 20 dk gittik. Çok şükür bişey yokmuş bağırsaklara bakmak için karnının röntgenini çektiler ayakta ilk defa kucağıma aldım :) ama hala endişelerim devam ediyor. Şu an serumla kilo alıyor 970 düşen oğlum 12 günde serumla 1070 çıktı. Sabırla bekliyorum canım merakın için çok teşekkür ederim sağolasın
Allah yardımcın olsun canım, dualarımız minik bebiş için.. ayetel kürsü okudum bebişine Haydarinna Haydarinna toparlanacak inşallah

insallah yakinda toplayacak sutunude alacak arkadasim allah sabirlar versn sana bebeginede guc kuvvet versin biran once toparlansinda kucani doldursn insallah. bu gunlerde gececek allahin izniyle daha ayrikmayacaksniz

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Okurum canım

Ben de okurum canım

Ben de okurum...

Okurum Ben canım tabiki. Kaç tane istersen. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahh

Canım sakin ol işi falan vardır, stres yapma.
Ya sen neden banlandın:KK57: minikoglan minikoglan

Kızlar @Zeynosrkn84 dan haber yokmu çok merak ediyorum minikoglan minikoglan a ne oldu acaba 2. Üyelik falan diyemi banlandi

Oğlumun beşiğini kurdu eşim.kizimada onu kullanicam ama baya bı pislenmis sararan yerleri var neyle silmsem sizce çamaşır suyu kullandirtmam diyo eşim de neyle cikicak o pislik

Kizlar geldim :KK50: güya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım:D simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum:D resmen iki gunde çatladim :D aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/

Back
X