2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Daha once Sezeryan olan var mı aranızda ? Benim ameliyat yeri inceden sızlıyor normal mi acaba daha en az 1 ay var doğuma daha fazla hatta normal mi ki Dr sormayı unuttum
Günaydın canım ben sezeryan oldum ama şimdilik öyle bir sorunum yok ama ben 2013te doğum yaptım epey zaman geçti üzerinden

merhabalar, arkadaşlar çalışabilir raporu aldıktan sonra, normal 1-2 günlük rapor alabiliyor muyuz? deneyen var mı?

alamıyosun canım madem çalışabilir neden rapor alıyor diye devlet sorguluyor. Alsanda doğum izninden düşüyor bu raporu. Yıllık izinde kabul edilmiyor. Ben çok hastalandım cuma günü alamadım rapor öyle çıktım geldim eve.

Kızlar kv bin annesi hastayımış İstanbul dan dün gece geldi Ayy bi ciciler örmüş bayıldım battaniye ler yelekler takımlar hepsi birbirinden güzel ama foto atamıyorum neden anladım boyutuda küçülttüm ama olmuyo size göstereyim dedim
Senin minnak kızınıda cicilerinide sevsinler kuzum Allah zamanında kucağına almayı giydirip süslemeyi nasip etsin heyecanın mutluluğun daim olsun

İşte yeni cicilerimiz babannemizin çeyizinin bir parçası

Eklentiler

• 20180318_110552.webp
    20180318_110552.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 124
alamıyosun canım madem çalışabilir neden rapor alıyor diye devlet sorguluyor. Alsanda doğum izninden düşüyor bu raporu. Yıllık izinde kabul edilmiyor. Ben çok hastalandım cuma günü alamadım rapor öyle çıktım geldim eve.
tmm canım teşekkür ederim, alınabilseydi iyi olurdu :/

Bence diyetisyene iş pasliyo..:halay: .. yada kendisi çok şişko " eğer kendin zayiflayamiyorsan etrafındakileri sismanlat" prensibi ile hareket ediyor zalım..:KK70:.. kıskanmadim değil valla..benimki cok fena cemkirdi ben 10 kilo alınca..:KK70::KK69:
Yaaa sen ne tatlı birisin yorumlarına bayılıyorum valla.herkesin hayatında senin gibi arkadaslari olmalı bence.

Canim gule gule güzel günlerde kullan. Gelince kumaşı hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Gerçi yorumlarında güzel soyleniyor ama yinede karar veremedim kargo takip den türkiye ye giriş yapıp yapmadığını gorebilirsin
Sagol canim haber edicem geldiklerinde

Hiç bilmiyorum ki ilk defa aldım bakalım nasıl bişey ben alanların yorumlarına göre aldım
Bende bakiniyorum cok pahalilar burda
Ben hissetmiyorumda etrafımdakiler hissediyormu bilmem :halay: hissetselerde umrumda değil valla ben çok hasta olan biriyim ve hamileyim önce kdndimi düşünmeliyim :bicak:
Aynen canim onemli olan biziz neler cekiyoruz .
belkide adet dongusu cabuk atlataak iyi olur cok asada agrili cunku en az 4 hafta daha beklemek lazim
Evet canim dr da oyle dedi.

Kızlar kv bin annesi hastayımış İstanbul dan dün gece geldi Ayy bi ciciler örmüş bayıldım battaniye ler yelekler takımlar hepsi birbirinden güzel ama foto atamıyorum neden anladım boyutuda küçülttüm ama olmuyo size göstereyim dedim
Gule gule kulkanin canim ellerine saglik babaannenin.

Buda kızım teyzeleri ay denedim foto oldu nasıl oldu anlamadım ama:emir_bebek:
Ay masallah cok sirin ya ...

İyi bari bu ara kötüyüm ya erken doğarsam stresi var Allahım 35 i bir geçsem hayırlısıyla:KK43:
Çoğumuzun öyle canım, çok erken başladı hatta ben de dahil bazı arkadaşların. Sadece o üst kısım acıyorsa sorun yok çatı agrısı, vücut Doğuma hazırlanıyor ama başka şikayetin var mı kuzum?

Back
X