2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar geldim :KK50: güya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım:KK70: simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum:KK70: resmen iki gunde çatladim :KK70: aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/
Hoşgeldin canım benim, neyse ki cezan kısa sürdü :)

Kizlar bebisim icin emzik zinciri yaptim. Ve lavabta kesesi siparis ettim dagitmalik. Nasil gorunuyorlar. Lavanta kesesinin arkasi magnetli be ustunde etiketi de olacak. Cok kararsiz kaldim. Ama siparis etmis bulundum :/ icime de pek sinmedi ya sizce nasil gorunuyor?

Eklentiler

• 15295185-2EBE-4300-AA43-D089F04B9FBA.webp
    15295185-2EBE-4300-AA43-D089F04B9FBA.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 9E34508C-6786-407C-A1D7-6C52BC13930A.webp
    9E34508C-6786-407C-A1D7-6C52BC13930A.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 82
iyi geceler kizlar .dogum yaklastikca cok karmasik duygular icerisindeyim :( kendimi bir garip hiss ediyorum.korku heyecan.endise merak .2cocuga yetememek.nasil bas edicem.

Kizlar bebisim icin emzik zinciri yaptim. Ve lavabta kesesi siparis ettim dagitmalik. Nasil gorunuyorlar. Lavanta kesesinin arkasi magnetli be ustunde etiketi de olacak. Cok kararsiz kaldim. Ama siparis etmis bulundum :/ icime de pek sinmedi ya sizce nasil gorunuyor?
canim emzik zinciri cok guzel.ama digeri sanki olmamis gibi :/ iade hakkin yok mu?

canim emzik zinciri cok guzel.ama digeri sanki olmamis gibi :/ iade hakkin yok mu?
Yok ya odemesini falan yaptim :/ sinir oluyorum gittigim yerde ben boyle kendi halimde bakmaya cabaliyorum. Yanima bir calisan takildi sinir etti beni. Hicbir seye rahat bakamadim. En son bunu siparis etmis bulundum. O kadar sinir oldum ki sanki hirsizlik yapacakmışım gibi dibimden ayrilmadi.

Yok ya odemesini falan yaptim :/ sinir oluyorum gittigim yerde ben boyle kendi halimde bakmaya cabaliyorum. Yanima bir calisan takildi sinir etti beni. Hicbir seye rahat bakamadim. En son bunu siparis etmis bulundum. O kadar sinir oldum ki sanki hirsizlik yapacakmışım gibi dibimden ayrilmadi.
en.sinir oldugum vaziyyet o.bi rahat birakmiyorlar adami.aynisi basima geldi canim.keske hic bakmadan ciksaydin insanin aklina sokuyolar bi sekilde hic istemediyi birseyi

en.sinir oldugum vaziyyet o.bi rahat birakmiyorlar adami.aynisi basima geldi canim.keske hic bakmadan ciksaydin insanin aklina sokuyolar bi sekilde hic istemediyi birseyi
Baska bakabilecegim yer yoktu ki en cok cesit orda vardi:/ bir de salak gibi ayni ya madem pesimde dolaniyorsun bir ise yara di mi? Fiyat soruyorum. Elimden alip dukkan sahibine goturuyor ondan fiyat ogrenip oyle geliyor. Bir seyin bile fiyatiji bilmiyordu salak salak pesimde dolandi. Sayesinde icime sinmeyen bir şey siparis etmis oldum. Aslinda hata benim. Sanki etmek Zorundaymisim gibi hissettim o kadar dolaninca.

Baska bakabilecegim yer yoktu ki en cok cesit orda vardi:/ bir de salak gibi ayni ya madem pesimde dolaniyorsun bir ise yara di mi? Fiyat soruyorum. Elimden alip dukkan sahibine goturuyor ondan fiyat ogrenip oyle geliyor. Bir seyin bile fiyatiji bilmiyordu salak salak pesimde dolandi. Sayesinde icime sinmeyen bir şey siparis etmis oldum. Aslinda hata benim. Sanki etmek Zorundaymisim gibi hissettim o kadar dolaninca.
insani oyle hissettiriyorlar.uzulme bence o.kadar da kotu degil gerci daha guzel ola bilirdi.ne kadar siparis verdin

Kizlar geldim :KK50: güya kişi/kurum kötülemişim mesajimin birinde. Oysa sadece yasadigim olumsuz tecrubeleri aktarmıştım:KK70: simdi bir sey demek istiyorum ama tekrar banlanmak istemiyorum:KK70: resmen iki gunde çatladim :KK70: aklima 40 tane soru takildi sizlere soracak ama suan hepsini unutrum :/
Canım geçmiş olsun mapustan çıkmışsin:D yavaş yavaş gelir aklına sorarsın merak etme, nasılsın bebis nasıl :KK48:

Yaaa sen ne tatlı birisin yorumlarına bayılıyorum valla.herkesin hayatında senin gibi arkadaslari olmalı bence.

Teşekkür ederim,beni utandırıyosun..:KK15:

Açıkçası girdigim ortamda gıcık olduğum bı durum yoksa hep boleyim,ama bı şeyden de killandimmi acayip kılçık bişi oluyom..denge sorunum var sanirim:işsiz:

Burasıda çok rahatlatıyor insanı:KK72::KK68:

Canım geçmiş olsun mapustan çıkmışsin:KK70: yavaş yavaş gelir aklına sorarsın merak etme, nasılsın bebis nasıl :KK48:
İyiyiz cok sukur. Aynen ciktim mapustan :D Bugun biraz faZla dolandigim icin her tarafim agriyor baska sikintim yok. :) yavrucağım bir kac gundur asiri hareketli masallah. Galiba yeri daraldi iyice. Gobegim bir tik daha buyur yakinda o zaman kesin sessizlesir huyu :D

İyiyiz cok sukur. Aynen ciktim mapustan :KK70: Bugun biraz faZla dolandigim icin her tarafim agriyor baska sikintim yok. :) yavrucağım bir kac gundur asiri hareketli masallah. Galiba yeri daraldi iyice. Gobegim bir tik daha buyur yakinda o zaman kesin sessizlesir huyu :KK70:
Oyy maşallah maşallah canım, ya ben de bu hareketleri ozlicez diye üzülüyorum dogunca :D tekme atan olmayacak nasıl alışcam hiç bilmiyorum sanki 10 senedir hamileyim :KK48:

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim. Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başladım ve 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum. Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyismimi verebilirim.
Bnde okurum ismini yaz.

Kizlar hastanene cantasina kenimiz icin neler koymamiz gerekiyor. Ben bir gecelik, bir pijama koydum. Ev cok yakin ihtiyac halinde esim bir takim daha getirir diye daha fazla koymadim. 4 kilot, 4 corap koydum. Emzirme sutyeni ve atleti aldim. Ekstra bir tane daha normal atlet koydum. Emici kulotlardan alacagim. Bormal külotu onun ustune giymek icin koydum daha rahat ederim diye. Makyaj malzemesi vs almayi dusunmuyorum. Pecete islak mendil son zamanlarsa kiyacam. Bir tane de sabahlik tarzi uzun bir hirka alacam. Baska me koyabilirim sizce? OlmaSa olmazlar neler?

Oyy maşallah maşallah canım, ya ben de bu hareketleri ozlicez diye üzülüyorum dogunca :KK70: tekme atan olmayacak nasıl alışcam hiç bilmiyorum sanki 10 senedir hamileyim :KK48:
Aynen ya o kadar guzel bir duygu ki. Rabbim isteyen hak eden herkese yaşatsın. Ben video yakalamaya çalışıyorum bol bol. Eskiden kamerayi actim mi hissediyor muydu neydi keserdi oynasmayi. Simdi valla kacamiyor kameralardan :D cok tatlilar. Bence cok ozleyecegiz.

Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))

Kizlar herkese iyi aksamlar. Sizden bi ricam var simdik benim bebis hala 1500 kg. Ve malum sancilarim oluyo erken dogum riskim var. Gayet saglikli beslendiğimi dusunuyorum. 2 yumurta ve sadece peynirle bir tatli kasigi pekmezle kahvalti yapiyorum hergun et yiyorum aksamada degisik degisik sebze yemekleri bulgur pilavi fln. Amaaa bu bebis hizli kilo almiyo. Muz pekmez haric bana bi el atin bu hafta kilo aldiralim :). Ve benim gibi olan annelerin bebislerine :))
Canim insallah zamaninda dogum yaparsin. Kilosunu bence fazla takma. Doğunca toparlar. Kahvaltin cok sıkı degil yalniz yediklerin sadece o kadarsa. Yoksa ben mi fazla oburum bilemesim :D benim bebis olcumlerde oldukca kilolu çıkıyor ( tabi ben doktorun biraz sallamasyon yaptigini dusunuyorum. Yoksa 5-6 kilo bebek dogururum sanirim) bence sekerli aeylwr kilo aldırıyor olabilir. Tabi sekerli seylerin yaptigi kilonun sagligi ne kadar guvenilir olur bilmiyorum ama. Gebelik sekerin yoksa tatli yiyebilirsin bir miktar. Ben bebegimin simdiden bu kadar kilolu cikmasini buna bagliyorum. Muz fazla yemiyorum malum kabizlik. Ama hergun malesef cikolata kek tarzi bir sey yiyorum :( normalde hic sevmem ama canim istiyor :(

Back
X