- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #31.541
Tesekkur edeeim xanim ben kurdaleli aldim gayet rahat ama gorsenizGüle güle kullan cnm.ekran görüntüsü çekip öyle atabilirsin.Bende terlik bulamıyorum üstünde çiçek olan modeller pek bana göre değil başka sade biseyde bulamadım.bilen varsa yazabilir mi lutfen nasıl bişey olur bu terlik
Sagol canim sal aldim.dur linkini bulayim ama tam.kullanisli degil yada ben takamadim basimaEtkiler tabi kirmadan soyle istersen canim.
Cok guzelmis canim gule gule kullan .cok suslu degil bile bende sal ne alicam bilmiyorum hic .
Oğlum 2012 ağustos doğumlu 6 biticek şimdi bir kız bekliyorum Allah'ın izniyle :)Bende ole yapacaktim annem yeni olsun dedi onu kirmadim insllah zamaninda giyerim sizin oglunuz kac yasinda ikinci neyiniz olacak
Aslında hepimiz öyle düşünüyoruz ama belli olmuyor işte. Arkadaşımın bebeğini 10 gün erken alacaklar mesela. Hareketleri yavaşlamış. Anne karnında olması daha tehlikeli Can'ım.Kesinlikle canım her bebek ayrı tecrübe. Anneliğin fıtratında var hem endişeben tam gününde doğsun isterim ya ne biliyim anne karnındaki her birgünü şifa gibi geliyor
Aynen canım şu an ben de kipirdasin diye uğraşıyorum tık yok. Ağladım aglicam. Kaç defa hareket etmiyor diye gittim maşallah bi sorun yoktu. Şimdi 2 gündür yine hareketsiz.yarin gitcem bakalımKızlar siz sürekli çocuk hareketlerini takip ediyormusunuz? Karnım gerilince fazla hissetmiyorum kaç defa dr gittim normaldi ben de çok takılmıyorum bu aralar ben burdayım diyip sessiz kalıyor inş normaldir
Hayır hayır normal olsun diye erken gelsin isteyen arkadŞlar var ya ben öyle düşünmüyorum onu demek istedim. Yoksa bir sıkıntısı varsa tabiki erkenden alınacak canım. Rabbim en hayırlısı güzeliyse onu nasip etsinAslında hepimiz öyle düşünüyoruz ama belli olmuyor işte. Arkadaşımın bebeğini 10 gün erken alacaklar mesela. Hareketleri yavaşlamış. Anne karnında olması daha tehlikeli Can'ım.
Ben de bir an önce kavuşmak istiyorum. 6 yılın özlemisonra kızıyorum kendime. Dua yerine geçecek diye
Ya ben sabah öğlen nerdeyse çok çok az hissediyorum canım. Akşam ve gece çok hareketli. Doğunca da böyle olacak herhalde :)Kızlar siz sürekli çocuk hareketlerini takip ediyormusunuz? Karnım gerilince fazla hissetmiyorum kaç defa dr gittim normaldi ben de çok takılmıyorum bu aralar ben burdayım diyip sessiz kalıyor inş normaldir
Bizi korkutuyolar anlaşılan:) yarın yaz mutlaka etiketle beni olurmuAynen canım şu an ben de kipirdasin diye uğraşıyorum tık yok. Ağladım aglicam. Kaç defa hareket etmiyor diye gittim maşallah bi sorun yoktu. Şimdi 2 gündür yine hareketsiz.yarin gitcem bakalım
Tamam canım haber veririm inşallah normaldir yine. Azcık bi hareket ediyor gerisi yok, durtmekten canım çıktıBizi korkutuyolar anlaşılan:) yarın yaz mutlaka etiketle beni olurmu
Benim gecede normal ama bu aralar böyle acaba yerleri daraldı diyemi:)Ya ben sabah öğlen nerdeyse çok çok az hissediyorum canım. Akşam ve gece çok hareketli. Doğunca da böyle olacak herhalde :)
Aynen aynen:) karnını aç ıslat onada tepki veriyolar geneldeTamam canım haber veririm inşallah normaldir yine. Azcık bi hareket ediyor gerisi yok, durtmekten canım çıktı
Kızlar siz sürekli çocuk hareketlerini takip ediyormusunuz? Karnım gerilince fazla hissetmiyorum kaç defa dr gittim normaldi ben de çok takılmıyorum bu aralar ben burdayım diyip sessiz kalıyor inş normaldir
Kızlar bnce çok takmayın hareketleri artık uyku düzenleri çok net çünkü . Ben hiç saymıyorum . Genelde hareketli ama hareketsiz olduğu zaman da uyuduğunu düşünüp hiç stres yapmıyorum .Aynen canım şu an ben de kipirdasin diye uğraşıyorum tık yok. Ağladım aglicam. Kaç defa hareket etmiyor diye gittim maşallah bi sorun yoktu. Şimdi 2 gündür yine hareketsiz.yarin gitcem bakalım
Bilmiyorum ki karnım da yayıldı bu ara baya. Sanki içerde rahat gibi :)Benim gecede normal ama bu aralar böyle acaba yerleri daraldı diyemi:)
Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur evladın. Hastanede yapılması gereken herşeyi yapıyorlardır, inşallah kısa zamanda atlatır.Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyorlütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Benim sivri karnım sanki yeri dar gibi:)Bilmiyorum ki karnım da yayıldı bu ara baya. Sanki içerde rahat gibi :)
Evet canım adam biraz değişik yaşlı başlı bir de. Ama her gitmemde sütyene bakar kist var mı diye her defasında olmasa da sık sık kontrol eder. Göbeğe bakıyor çatlak var mı. Kilo takıntısı da çok yüksek. Vücudunuz sarkacak hep diye kızıyor :) yani burdaki kesim biraz nasıl desem muhafazakar kabullenemediler adamcazı birtürlü. Ama yaşının da vermiş olduğu tecrübesi yeter. Senelerdir bu bölgede memnun kalmayan yok. Yalnız detaylı bakması bazı bayanları rahatsız ediyor :) tercih meselesi. Tam tamına benim dedemle yaşıt :) :)Memiklere mi bakıyor
Yani o işe bakması gereken genel cerrahlar değil mi ki Yani bi de sık sık bakmasına ne gerek varmış ki acaba :)
Ben de gitmezdim herhalde bir daha :))
Okurken elim ayağım çekildi vallaçok geçmiş olsun cnm.
Can'ım o akıntı bende de var. Koyu bi akıntı. Yeşil sarı gibi de değil tam ama beyaz da değil. Doktora söylemiştim. Kötü kokmuyorsa sorun yok demişti. Bu defa gittiğimde hiç söylemedim bi de.
Ben de düşüyordum ama haftalar ilerledikçe yapamayacağımı düşündüm. Nasıl ulaşıcaz bu göbekten. Kimseden de istenmez böyle bişey
Sağolasın cnm aminnn. Ondan ayrı olunca zor oluyor.Canım çok geçmiş olsun, inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur evladın. Hastanede yapılması gereken herşeyi yapıyorlardır, inşallah kısa zamanda atlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?