2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dualarınıza ihtiyacim var. Hamilelerin duası kabul olur derler. Oğlum hastanede yatıyor zaturre teşhisiyle. Canim cok sıkkın. Cigerleri cok kötüymüş. Bulasiciligi da olduğu icin beni yaninda cok tutmuyorlar. Boylede cok stres oluyorum cok üzülüyorum belim karnım ağrıyor :KK43: lütfen dua edin de biranonce toparlasın .
Çok geçmiş olsun :( Rabbim esirgesin inşallah bir an önce toparlar yavrun canım ..

Bilmiomki 30 cm dediler
Kaç haftalık çıkıyor kafası o önemli sanırım 5 6 hafta mı küçük bir iki hafta mı. Kızımın kafası hep 2 hafta geriydi gerçekten küçük kafalı bir kuzum oldu. Belki senin de öyle bir durumdur. Başka bir doktora görün derim daha net bilgi alırsın en azından

Kızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikir :KK53: 4DAB0B67-327C-44D6-B4F6-423317EAAC1C.webp

Kaç haftalık çıkıyor kafası o önemli sanırım 5 6 hafta mı küçük bir iki hafta mı. Kızımın kafası hep 2 hafta geriydi gerçekten küçük kafalı bir kuzum oldu. Belki senin de öyle bir durumdur. Başka bir doktora görün derim daha net bilgi alırsın en azından
Haftaya insaAllah professör bakacak 1 saat sali gunu dua edin bana ayetel kursi okuyun ihtiyacim.var sormadimki o an bilioniz sok oluor insan bir dura kaliooo ama kilosuda az yani buyuk kafalu olmaz diorum hersey uyumlu olmasi lazimken Rabbim buyuk

F Fatmae20 valla ben kafasi kucuk kilosu az diye bi problem varmis gibi davranan doktor gormedim. Burda 2. Bebegi olan cok anne var onlar daha net soylerler hersey normalse kiloya takilmazlar heleki 1 hafta gerilige hic takilmazlar. Ya gordukleri baska bisey var ya da doktorunuz gereksiz evhamli

Ben hic kilo almadim 1 kilo aldim .
Ama ben zaten siskoyum :KK53:
Zayifken kus gibiymisim .simdi ustume okuz oturmus gibiyim .
Neeee:KK45: 1 kilo mu sen hiç almamışsın hatta vermiş olmalısın..bebekti suyuydu plesantasıydı 4 5 kilo sırf onlar gelir
Kızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikir :KK53:Eki Görüntüle 2125971
farklı duruyor canım ismiyle de uyumlu...ismini o tahta şeylerin üzerine yazdırmayı düşünüyorsan harika olur gerçekten:KK49:

Neeee:KK45: 1 kilo mu sen hiç almamışsın hatta vermiş olmalısın..bebekti suyuydu plesantasıydı 4 5 kilo sırf onlar gelir farklı duruyor canım ismiyle de uyumlu...ismini o tahta şeylerin üzerine yazdırmayı düşünüyorsan harika olur gerçekten:KK49:
Küçüklere etiket yaparım diye düşündüm ama kapı süsü yaparsam büyük onun üstüne yaktırarak yazdırırım diye düşündüm . İçime çok sindi tabi bn daha güzelini yaparım:) ayy yarın olsa hemn hem bebişimide görcem. :KK68:

Küçüklere etiket yaparım diye düşündüm ama kapı süsü yaparsam büyük onun üstüne yaktırarak yazdırırım diye düşündüm . İçime çok sindi tabi bn daha güzelini yaparım:) ayy yarın olsa hemn hem bebişimide görcem. :KK68:
Güzel olur canım..hadi yarın da güzel haberlerle gel inş

Günaydın herkese. Dün geceden beri regl sancısıçekiyorum, belim ayrılıyor sanki ve karnım ağrıyor. Bebeğim de çok hareketli. Dün biraz fazla yürüdüm ve minibüste çok fazla sarsıldım. Bunlardan olabilir mi? Benzer durum yaşayan, sancılanan var mı? Sebebi ne olabilir?

Günaydın herkese. Dün geceden beri regl sancısıçekiyorum, belim ayrılıyor sanki ve karnım ağrıyor. Bebeğim de çok hareketli. Dün biraz fazla yürüdüm ve minibüste çok fazla sarsıldım. Bunlardan olabilir mi? Benzer durum yaşayan, sancılanan var mı? Sebebi ne olabilir?
Yalanci sanci olabilir. Banyo yapin ilik suyla, bir bardak soguk bir seyler icin belki gecer.

Kuzum instagramdan bi arastrsana bebek magnet diye.benzer çok şey görmüştüm.mesela bebisin ismi mercan olcak ona göre design etmişler. Ordan kopya cekebilirsin:)
Kızlar kızımın adı kumsal olucak inşallah . Magnet yaptırmayı düşünüyodum ama böyle deniz yıldızlı falan bugün karşıma böyle bişey çıktı . Yarın eminönüne gidip malzemelerine bakcam kendim yapmayı düşünüyorum . SiZce nasıl bana çok farklı geldi . Hatta ağ gibi bişey de bulursam yanlarından küçük küçük çapraz yapıştırırım. Büyük bulursam kapı süsü de yaparım ismi yaktırarak yapıp nasıl fikir :KK53:Eki Görüntüle 2125971

Haftaya insaAllah professör bakacak 1 saat sali gunu dua edin bana ayetel kursi okuyun ihtiyacim.var sormadimki o an bilioniz sok oluor insan bir dura kaliooo ama kilosuda az yani buyuk kafalu olmaz diorum hersey uyumlu olmasi lazimken Rabbim buyuk
Canım 38.hafta yazıyor sende bu zamana kadar bişey yokmuş da birden bire mi olmuş yani...anlamıyorum bu ne saçmalık doğum vaktin gelmiş nerdeyse...sürekli ultrasonlar ölçümler tahliller yapıldı aylarca şimdi mi anlamışlar...ya doktorun abartıyor tedbir olsun diye ya da bir yanlışlık vardır gibi geldi bana

İsim çok hoş gerçekten güzel olacaktır eminim inşallah bulursun malzemeler uyum çok iyi yalnız :)

Geçmiş olsun bebek hareketliymiş ne güzel belki dönmeye çalışıyordur. Ama yine de Dün geceden beri geçmediyse bir doktorunu ara istersen. Bel ve regl sancısı birlikte olması iyi değil normalde ama yorulduysan belki ondan olmuştur. Doktorunla konuş derim için rahatlar em azından

Kızlar günaydın rüyalarım dallas gibi. Gözümü kapatır kaptmaz dallas alemine dalıyorum. Gece birkaç kez kalkıyorum geri uyuduğumda yüne rüya. Var mı ben gibi olan :))))

Kızlar üzerimde inanılmaz bir ağırlık var çok yorgun hissediyorum kendimi. İşten eve gidince zaten en az 2 saat de mutfakta geçiyor. Asıl hamilelik 30 haftadan sonra başlıyormuş. Vallaha son haftalar ne olur bilmiyorum. Bugün kontrolü olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin:)Bebişler ne kadar oldu merak ediyorum ben:)

Back
X