2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar eşime hurma aldircam da şimdi ne kadar alayım diye soruyor, 1 kilo yeter mı? Artik baslayayim yemeye
ben yarım kilo aldım yedim gitti :) günde 5-6 yenilecek 1 kilo aldır biterse yenilersin ama taze alsın.

Valla canım şuan hiç bişey yaptıkları yok acı hissettipin al alırız bebeği dedi son sormamda .. Dikişlerim taa başında şişti 3 parmak kadar kalınlaştı hatta başta şimdi o şişlik yok hızlı hareket edersem yırtılma hissi gibi acı yaşıyorum kramp gibi bişey tarifi farklı anlatamıyorumo bölgede tam.. Şimdi çok hassaslaştı artık dikişler hep tatlı tatlı kaşınıyor takmamaya çalışıyorum korktuğumdan ... 36.hafta alınacak bebek ama dayanamadığım acı durumunda heran alınacak ... Senin kaç ay arası Benim 5 ay.. Ve hiç dinlenme istirahat falan edemedim Oyüzden n e kadar iyileşme oldu bilmiyorum .. İlk hafta yoğun bakımlarda geçti sonra kafayı yicek gibi oldum 20 günlüktüm deli gibi halıları yıkadım 30 günlükken inşaat başladı evimde eşim sürekli bişeyler soktu araya kafam dağılsın diye iyiki yapmış ama yoksa daha zor geçerdi... Allah büyük canım İnş bi sıkıntı yaşamadan bu dönemi atlatırız

Canim nerden aldiriyorsunuz ya? Benim gordugum kiloyla satanlar hem açıkta oluyor. Hic alasim gelmiyor onlardan. Ben de bim den paket aliyorum ama guzel degilZ
Canım ben g.antepte oturuyorum bakircilar çarşısı var ya burda. Orda böyle şeyler kilo kilo satılıyor. Temiz taze her şey. Eşimin de işi varmış çarşıya gidecekmis ben gidemiyorum diye alivercek o, temiz bi yerden al kapalilar da azcik oluyo bitiyor hemen. Yıkar öyle yersin açık olsa da

İnşallah canım bende senin gibi doğumdan sonra yoğun bakım ve sonrası hüsran işte bu bebeğim korkularla geciyor 10 ay bekledim dikişlerim toparlasın diye Allahım inşllah bidaha acı yaşatmasın cok zor İNŞLLH BU zorlu süreçler gececek rahat bi nefes alacagız bende acıma ağrı falan yok ama genede tedirgin oluyor insan ve daha 30 haftdayım 39 u beklemem gerek

Valla ben bu ara saldim biraz. hep yedikten sonra vicdan yapiyorum. Yerken bisey yok sonra pismanlik yemegi abartmadim ama tatli yedim hep. Dün sabahtan beri dikkat ediyorum yine bakalım 7 nisana randevum var o zaman belli olur ne olduğu. Korkmuyorum desem yalan olur. Ama çok bunaldım. İstediğim gibi yemek istiyorum artık.

Reactions: tmz

Yikaninca sevmiyorum ya :/ kayserideyim ben de. Burda da açık satan yerler var ama adam yol agzina koymus, ya da dükkanda ama yine agzi acik. Bir kapakli kapta falan olsa neyse.

Canim nerden aldiriyorsunuz ya? Benim gordugum kiloyla satanlar hem açıkta oluyor. Hic alasim gelmiyor onlardan. Ben de bim den paket aliyorum ama guzel degilZ

Canım bende Bursa'dayım çarşıdan aldım hem açıklardan aldım hemde kapalı yaş hurma var ondan aldım. Yaş hurmanın vitamin oranı daha yüksekmiş hani şu yumuşaklardan olan hurmalar yaş hurma. Ama ben kapalıda olsa açıkta olsa yıkayıp yiyorum hep. Azcık suda bekletiyorum önce sonra yıkayıp yiyorum. Nerelerden geliyor kim bilir ne işlemlerden geçiyor o yüzden yıkamadan yeme sakın.

Yikaninca da tadigidiyor gibime geliyor hic sevmiyorum ya :/ yaş hurmayi da fazla sevmem. Ama kutuda satildigi icin galiba ben de yas hurmadan devam edecegim.

Canım bir de eşine söyle yaş hurmada alsın onun vitamin oranı daha yüksek oluyormuş. Yaş hurma deyince biliyorlar zaten. Ben 1 kilo normal aldım yarım kilo kapalı kapta yaş hurma aldım. İkisini de suda bekletiyorum önce sonra yıkayıp yiyorum 1 normal 1 de yaş hurma yiyorum günde. 2 hafta sonra falan günde 5 6 taneye çıkaracağım.

Yikayim bari ben de mapiyim :/

Yikaninca da tadigidiyor gibime geliyor hic sevmiyorum ya :/ yaş hurmayi da fazla sevmem. Ama kutuda satildigi icin galiba ben de yas hurmadan devam edecegim.

Bende kuru hurmayı çok seviyorum yaş hurma daha önce hiç yememiştim ilk defa yedim ama yinede yeniyor. 1 tane yaş 1 tane kuru yiyorum. Sen yine de yıka tadına bakma boşver. Kurulayınca bir sıkıntı olmuyor. İstiyorsan önce toplu suda beklet yıka sonra kurula dursun belki o zaman tadında farklılık olmaz. Bana tadı aynı geliyor yıkayınca da.

Gule gule kullanin insallah canim. Bende bebek arabasi arayisindayken cok gordum bunu. Zaten cogu travel sistemler hep model ayni ama marka farkli oluyor. Yoyko'dan aldim ben gayet saglam duruyor insallah kullanisi da rahat olur

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-02-27 at 16.46.16.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 67
  • WhatsApp Image 2018-02-27 at 16.46.17.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 54
Sağolasın sordugun icin. Maalesef iyi haber yok. Bugun rontgene aldılar. Ilk röntgeninden daha kötüymüş cigerleri. Yani oldugu gibi durmasini gectim
Çok çok geçmiş olsun canım benim, nasıl da üşütmüş bu kadar ya kıyamam ben ona, Allah şifasını versin, bilirim çocuklarımız hasta olduğunda biz onlardan beter oluruz, sen kendine de dikkat et karnındakini de düşün, hep iyi düşün iyi olacak, senin ilgi, Şevkatin ve sevginle iyi olacak, Rabbim daha beterinden korusun, sağlıkla kalın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…