2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tarifin benim kız aynı. Kaprisin alası var ama şahsına münhasır olduğu için hoşuma gidiyor. Elifler hep güçlü. Benim gördüğüm tanıdığım ve dinen de öyleymiş ya dik dururmuş hep maşallah. Kızıma istedim ama çok var çevremizde diye vazgeçtik. Naz hiç tavsiye etmem valla sürekli ağlayan nazlı hassas bir çocuktu

Kızlar ya bugün bir duygusalım ki sormayın. İlk hamileliğimde hep yalnız ve evde tek geçirmiştim süreci. Sıkılmıştım hamlamıştım. Bırak dışarı çıkmayı. Markete gitmek hatta evde yemek yapmak bile işkenceydi. Ama bu sefer çocuğumdan dolayı herhalde nasıl bağlanmışım hayata ya. Nekadar ağrım sızım da olsa onun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye kendimi bırakmıyorum. Zor çok zor geliyor bazen ama bir bakıyorum kızımla oynarken ben de eğleniyorum. Kızımla parktayken hava alıyorum. Eşim yoksa kızımla yiyorum uyuyorum. Yemek yaparken iyi şeyler ben de tüketiyorum.
Demem o ki çocuk çok güzel şey azizim. Nasıl bağlıyor sizi hayata. İsteseniz de istemeseniz de. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Evet ondan oldu galiba .yuzum gulectir benim kolay kolay bozamiyorum insanlari sonra cok doluyorum

Bizden kaynaklanıyor canım hastayız demeyi naz yapmayı bilemiyoruz eşim soruyo belin ağrıyomu diye mal gibi ağrımıyo diyorum ağrımıyo dersen oda bulaşık makinasını çamaşır makinasını boşaltmaz yatağını toplamaz, eşşek gibi eğile büküle ben yapıyorhm bi insan saf olunca böyle oluyo işte , kardeşimde bi tuhaf habire bize yemeğe gelmek istiyo ya benim kalmış 1 ayım nefesimi zor alıyorum, karısı oturuyo kalkmıyo ben bu halimle hizmet ediyorum ya insanlar çok düşüncesiz ya da biz çok düşünceliyiz ben anlamadım

Kızlar ağrım sancım hiç yok ama karnım sabahtan beri ara ara sertlesip duruyor, telaş yapcak bi durum yoktur dimi? Yalnızca karnım taş gibi oluyor baska hic bisey yok

Merhaba canim, ben bebek odasi gibi bi takim almadim. Buyuyuncede kullanabilecegi sekilde sade bi gardrop ve sifonyer begendim. Ahsap karyola besik alacam okadar simdilik daha odamizi boyamadik insallah bitince resim atarim

Kızlar ağrım sancım hiç yok ama karnım sabahtan beri ara ara sertlesip duruyor, telaş yapcak bi durum yoktur dimi? Yalnızca karnım taş gibi oluyor baska hic bisey yok
yokmuş cnm dün sordum doktoruma artık bebişin keyfi ne isterse o yöne gerilecekmiş.

Neden sertleşiyor acaba, soluna uzan canım, ayaklarını kaldır, kendini yoracak şeyler mi yaptın acaba ki?

Neden sertleşiyor acaba, soluna uzan canım, ayaklarını kaldır, kendini yoracak şeyler mi yaptın acaba ki?
kasılma oluyor işte o cnm benim de hep olur gün içinde en az 10 kez. artık doğuma hazırlık için kasılırmış rahim bebeğin de pozisyonu ile birlikte. dün sordum var mı sıkıntı diye yok dedi doktor

Kızlar bebeğe Doğuma kadar günde üç defa falan aynı şarkıyı dinletirsek, Doğumdan sonra ağlama krizlerinde mesela o şarkıyı açtığımızda sakinleşiyorlarmış. Hatta anne eşlik ederse dinletilen şarkıya, uyutmaya çalışırken falan mırıldanırsak daha kolay uyuyacaklarmış. Bir makalede okudum, dogru mu bilmem. Ben yapıcam da hangi şarkıyı dinletsem bilemedim :)

Yok canım sabahtan beri yatıyorum valla yemek bile yapmadım bugün, ayağa bi kalkiyorum karnım yirtilacak gibi sert oluyor.Bebektir inşallah ya sancim falan da yok cunku hic
Eeee o zaman yattığından olmuştur diyelim, azcık dolan evin içinde, karnını yağla iyice, daha da devam ederse doktora git bence, Allah korusun ya bi şey varsa

senin sevdiğin hafif hareketli bir parçayı dinlet cnm sana benzesin huyu suyu ağzının tadı

Olsun kuzum, benim doktor da yalancı sancı diyor ona ama hiç geçmezse rutine binerse kasılmalar hemen geliyorsun dedi

senin sevdiğin hafif hareketli bir parçayı dinlet cnm sana benzesin huyu suyu ağzının tadı
Ayy benim sabit bir müzik zevkim yok ki, her şeyi dinlerim, severim anlamlı bir şarkı olsun, anneciğim bana hep bunu söylerdi desin büyüyünce o da çocuğuna söylesin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…