- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.021
Cibinlik demiri tulcude satılıyor mu acaba?Canım şimdi şöyle düşünüyorum geçenlerde tül perde yaptırdım ben boyu 3mt tavandan yere kadar. Ordan pay bicersek cibinlige boy 2 m. Yeter gibi geliyo ama bilemiyorum. Eni de büzgülü olacağı için 3 metre mı olsa acaba. Eline al bi metreyi ordan göz kararı bak istersen ya da tülcüye gidince böyle göz kararı bakabilirsin. Bir de cibinlik icin demir alcak misin bilmiyorum onun boyu da onemli
İyi günlerde kullanın siz de inş. Aynen cnm bunlarda çok hoşuma gidiyordu benim. Eşim amortisör olsun yollarda çukura girerseniz sarsılmaz dedi ondan bunu seçti yoksa hep benzer özellikleri taşıyan ben olacağım için çok çukura girebiliriz
Pek sanmıyorum canım bi bilgim yok. Ama internette vardır muhtemelenCibinlik demiri tulcude satılıyor mu acaba?
Çok güzelleşmiş canım güle güle kullanın ve dağıtın, ben de buna benzer siparişler verdim. Fiyatları nasılmış?
Çok beğendim canım kapı süsü de çok tatli.ne kadara yaptrdn
Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Ben bir bebek mağazasından cibinlik demiri ve tülünü aldım.fiyat da uyguna geldi.30-40 lira falan tutmuştu.daha kurmadım ama toz olmasın diyeCibinlik demiri tulcude satılıyor mu acaba?
Valla ben bu ara saldim biraz. hep yedikten sonra vicdan yapiyorum. Yerken bisey yok sonra pismanlik yemegi abartmadim ama tatli yedim hep. Dün sabahtan beri dikkat ediyorum yine bakalım 7 nisana randevum var o zaman belli olur ne olduğu. Korkmuyorum desem yalan olur. Ama çok bunaldım. İstediğim gibi yemek istiyorum artık.
Bu güzelmiş bendeki böyle değil...ama ben mesela pirinç erişte asla yiyemiyorum midemi de ağzımın tadını da bozuyor...galiba şeker ve karbonhidrat iyi gelmiyor bana diyabetle alakası var mı bilmiyorum...buna göre bişeyler yapılabilir...iyiymiş...patatesi falan hiç denemedim korkuyorum galiba
Canım uzak biryerde mi ki. Allah korusun arasan hemen gelir ki öyle düşünme. Benim eşim de sabah 5 te çıktı geç gelecek.Günaydın kızlar geceden beri çok huzursuzum sanki bugün doğum yapacakmışım hissi çöktü üstüme eşim sabaha karşı il dışına göreve gitti gece gelcek eşimin ve benim ailem il dışında yanımda kızımdan başka kimse yok belim ve karnım ağrıyor çok korkuyorum
Rabbim sabır versin canım benim. İnşallah sağlıkla kucakla bebeğini, o cennet kuşu şimdi inşallah.Kızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun
Günaydın canım ben motorola almıştım ilk bebişte. Yine kullanırım onu. Araba da kraft twist eco memnunum.Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Kuzum bende basladim yemeye. Ama tek sayi yemen gerekiyomus. Yani 1 3 5 7 gibi. 2 4 6 yemiycekmissin. Peygamber efendimizin sunnetiymis tek sayili yemek. Ben ya gunde 1 tane yada 3 tane yiyorum. Birde bebek dogdugunda agzina hurma surmek ve zemzem suyu vermekte sunnetmis. Onuda yapcam dogum cantama koydum :)Kızlar eşime hurma aldircam da şimdi ne kadar alayım diye soruyor, 1 kilo yeter mı? Artik baslayayim yemeye
Bayıldımmmmm canım harika olmuş ya :) ben de zehra doğdu zeynep abla oldu yazdırdım çok güzel oldu :)))Buda bizim kapı süsümüz :) anahtarlıklarımızda aynısı olmasada bu tarz olucak insallah
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah sana da dayanma gücü versinSağolasın sordugun icin. Maalesef iyi haber yok. Bugun rontgene aldılar. Ilk röntgeninden daha kötüymüş cigerleri. Yani oldugu gibi durmasini gectim ilerlemiş . Onca ilaca antibiyotige ragmen. Esimle aglamaktan mahvolduk. Baska hasteneye sevkini aldık dozları hep arttirdilar. 48 saat sonra tekrar rontgene alacaklar. Insallah bu kez iyi haberler alırım
Aaa supermis ne kadar uyguna almışsın kuzum güle güle kullanın.Ben bir bebek mağazasından cibinlik demiri ve tülünü aldım.fiyat da uyguna geldi.30-40 lira falan tutmuştu.daha kurmadım ama toz olmasın diye
Benim kızımında adı Zeynep canım senin adın Zeynep mi elif mi :) zeynep isimli tanıdıklarım hep aynı karaktere sahip sanki. Bunarada ece ve bilge çok güzelmişAynen canım biz de karar veremedik erkek ismi daha çok ve güzel sanki eskileri de yakışıyor...kız isimlerinden eskiler kötü yeniler uyduruk...Elif Zeynep var kızkardeşimle benim adımız...6 yaşında oğluma seçtirelim dedik sınıftaki kızların adını söylüyor ben beğenmiyorum...benim söylediklerimi o beğenmiyor...eşim sadece Defne dedi Hataylı diye illa bi yerinden sokuşturacak soyadını sen veriyorsun doğum yerine zorla Hatay yazdırıyorsun adına da karışma dedim...Ayşen Ece...Aydan Ece...Bilge...Ayşe Eda...hoşuma gidiyor ama bilemiyorum
Kesin vardır canım doğru söylüyorsun.Pek sanmıyorum canım bi bilgim yok. Ama internette vardır muhtemelen
Ahahaha valla oynamıcam söz verdimSonra kınadan doğuma :)
Ben de 3 tane yiyeyim canim öyleyse her gün, doğum çantasına da koyayım unutmadan. Çok teşekkür ederimKuzum bende basladim yemeye. Ama tek sayi yemen gerekiyomus. Yani 1 3 5 7 gibi. 2 4 6 yemiycekmissin. Peygamber efendimizin sunnetiymis tek sayili yemek. Ben ya gunde 1 tane yada 3 tane yiyorum. Birde bebek dogdugunda agzina hurma surmek ve zemzem suyu vermekte sunnetmis. Onuda yapcam dogum cantama koydum :)
Benim Elif...kızkardeşim Zeynep...Zeynep ler hep zeki güzel ve kaprisli oluyor sanki...Elif ler daha bi doğrucu çalışkan...Bilge yi ben de seviyorum hatta böyle erkek olsaydı Bilge Han ya da kıza Bilge Naz falan...Naz lar da çok nazlı oluyormuşBenim kızımında adı Zeynep canım senin adın Zeynep mi elif mi :) zeynep isimli tanıdıklarım hep aynı karaktere sahip sanki. Bunarada ece ve bilge çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?