2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Cibinlik demiri tulcude satılıyor mu acaba?

Eskiden resim yüklüyordum..şimdi nedense olmuyor..zor oluyor ekran görüntüsü almadan atılmıyor...oda zar zor yükleniyor dosya boyutunu işleyemiyor uyarısı geliyor..güç bela yüklediklerimde dağınık bozuk gibi çıkıyor...varmı bana yardımcı olacak

Son düzenleme:

Amin insallah canim. Hahahaha Allah korusun guzel guzel cukura felan girmeden sureriz insallah

Çok güzelleşmiş canım güle güle kullanın ve dağıtın, ben de buna benzer siparişler verdim. Fiyatları nasılmış?

Çok beğendim canım kapı süsü de çok tatli.ne kadara yaptrdn

Aslında baya model vardı bunda azıcık oynama yaptım fiyat artar mı bilemedim ama bu hali 165 kapı süsü. Magnetleri de baska bi sayfaya bu görselle 4 ₺ den yaptırdım kutulu olacak

Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/

Burada pek adı sanı gecmedi sanırım ama ben quinny marka araba aldım travel degil ama ana kucagı takılaniliyor. Almamıs olan arkadaslar bi inceleyin bence biraz tuzlu ama indirimden denk getirilirse makul fiyatlara düşüyo. Tek dezavantajı kapatması biraz aşamalı. Normalde ana kucagı yok maxi cosi ile uyumlu

Eklentiler

• image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 68

Bende yedikten sonra vicdan yapmasam da midem kaçamak yaptığımı hatırlatıyor.
Hiç birşey kalmıyor midemde.

Bende princ falan yiyince fena oluyorum kalmıyor midem de. Ağzımın tadı da gidiyor mide yanmasını saymıyorum bile.
Şekerle ilgili olduğunu sanmıyorum ama hamilelikten önce de ara ara böyle olurdum. Fazlasıyla mide rahatsızlığım var cunki. Hamilelik basında da yiyemezdim zaten hep mide bulantısı yaşadım. Bakalım 62 gün sonra ne olacak bi doğurayım da düzelirim inşallah.

Canım uzak biryerde mi ki. Allah korusun arasan hemen gelir ki öyle düşünme. Benim eşim de sabah 5 te çıktı geç gelecek.

Kızlar bugun evladımı kaybetmenin yıl dönümü yavruma fatiha bana sabır okurmusunuz çok iyi hissetmiyorum bugun
Rabbim sabır versin canım benim. İnşallah sağlıkla kucakla bebeğini, o cennet kuşu şimdi inşallah.
Günaydın arkadaşlar bebek arabası ve kamera alan arkadaşlar marka ve modellerini yazabilirler mi ?kız anneleri isme karar verebildiniz mi 30 haftalık oldu hala isme karar veremedik :/
Günaydın canım ben motorola almıştım ilk bebişte. Yine kullanırım onu. Araba da kraft twist eco memnunum.

Kızlar eşime hurma aldircam da şimdi ne kadar alayım diye soruyor, 1 kilo yeter mı? Artik baslayayim yemeye
Kuzum bende basladim yemeye. Ama tek sayi yemen gerekiyomus. Yani 1 3 5 7 gibi. 2 4 6 yemiycekmissin. Peygamber efendimizin sunnetiymis tek sayili yemek. Ben ya gunde 1 tane yada 3 tane yiyorum. Birde bebek dogdugunda agzina hurma surmek ve zemzem suyu vermekte sunnetmis. Onuda yapcam dogum cantama koydum :)

Merhaba kızlar bebek mobilyalarınızı nerden alıyorsunuz fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Bu arada hastane çıkışı için babyçapa dan bakabilirsiniz fiyatları uygun. Organik ürünler de var bej tonlarında.

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah sana da dayanma gücü versin

Benim kızımında adı Zeynep canım senin adın Zeynep mi elif mi :) zeynep isimli tanıdıklarım hep aynı karaktere sahip sanki. Bunarada ece ve bilge çok güzelmiş

Ben de 3 tane yiyeyim canim öyleyse her gün, doğum çantasına da koyayım unutmadan. Çok teşekkür ederim

Benim kızımında adı Zeynep canım senin adın Zeynep mi elif mi :) zeynep isimli tanıdıklarım hep aynı karaktere sahip sanki. Bunarada ece ve bilge çok güzelmiş
Benim Elif...kızkardeşim Zeynep...Zeynep ler hep zeki güzel ve kaprisli oluyor sanki...Elif ler daha bi doğrucu çalışkan...Bilge yi ben de seviyorum hatta böyle erkek olsaydı Bilge Han ya da kıza Bilge Naz falan...Naz lar da çok nazlı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…