2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ayy benim sabit bir müzik zevkim yok ki, her şeyi dinlerim, severim anlamlı bir şarkı olsun, anneciğim bana hep bunu söylerdi desin büyüyünce o da çocuğuna söylesin falan
Önceden bi makarna reklaminda çıkardı "benim annem güzel annem beni al kollarina" diye bi şarkı çok huzur veriyor onu dinlet canım

Biz karabükteyiz kastamonuya gitti yakın aslında canım gec gelecek

Bebegimin ayagi mi poposu mu artik neresiyse tam midemin altinda. Egilemiyorum bile 2-3 gundur sanki egilirsem orasi bukulecek ve zarar verecem diye korkuyorum. Yalniz bebegim hic hos bir yer degil oraya dayatman mide yanmasini geciyorum mideme taş oturmuş gibi.

Ayy benim sabit bir müzik zevkim yok ki, her şeyi dinlerim, severim anlamlı bir şarkı olsun, anneciğim bana hep bunu söylerdi desin büyüyünce o da çocuğuna söylesin falan
La la land'de ryan gosling ve emma stone'un söylediği city of stars şarkısı geldi bir anda aklıma ve onu dinlemeye başladım ben

Benim kızımın adı Bilge Nas ssanırım onun adı olmasaydı gelen kızıma koyardım :)
isim konusunda hala kararsıım :)

Benim kızımın adı Bilge Nas ssanırım onun adı olmasaydı gelen kızıma koyardım :)
isim konusunda hala kararsıım :)

Kızlar ağrım sancım hiç yok ama karnım sabahtan beri ara ara sertlesip duruyor, telaş yapcak bi durum yoktur dimi? Yalnızca karnım taş gibi oluyor baska hic bisey yok

Doktorunla görüşmelisin canım, benim 29. haftada başladı kasılmalar ve gerginlik nst ile bakıldı şimdi ilaç kullanıyoruz erken doğum riskimiz var tabi. 3-4 saatte bire düşerse ilacı azaltalım dedi. Önemli olan tüm süreci yaşadığın doktorun tavsiyesi haberi olsun yeter.

Merhaba canim, ben bebek odasi gibi bi takim almadim. Buyuyuncede kullanabilecegi sekilde sade bi gardrop ve sifonyer begendim. Ahsap karyola besik alacam okadar simdilik daha odamizi boyamadik insallah bitince resim atarim

Canım şuanki haliyle fotoğraf atar mısın ya da aldığın yerden, siteden vs. görsel olabilir pek bir paylaşım göremiyorum malum 3000 küsür sayfa fikir verecek birşey bulmak imkansız.

Ne olursun kendini böyle üzme canım, karnındaki de senin evladın. Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah bu mübarek günde, dualarım sizinle

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin inşallah sana da dayanma gücü versin

Sagolun kızlar hepiniz. Bugünki röntgende cigerlerde bi tık acilma gördü doktoru cok şükür.14 gun daha yaticak hastanede. Insallah bebek erken gelmek istemez. Buarada ben hicbiseyi hazırlamamıştım. Ne yıkadım ne eksiklerimi tamamladım. Pijama bile almamıştım. Hayat hic belli olmuyor. Hazırlıkli olmakta fayda varmis.

Çok daha iyi olucak canım Allah'ın izniyle

La la land'de ryan gosling ve emma stone'un söylediği city of stars şarkısı geldi bir anda aklıma ve onu dinlemeye başladım ben
Doğduktan sonra da her şey içim bir melodi olsun diyorlar, altını degiştirirken, banyoya giderken, emerken.. bunu da bebeğimle oynuyırum diye bir kitap var orda okumuştum, şarkıyla arası iyi olan anneler yaşadı :) ben çok kolay uydururum bakalım oğluma ne besteler yapacağım :)

Bu da normal hali
3 sene önce oğlumda aldık çok memnunum nasipse şimdi ki bebise de kullanıcaz. Şimdi zapp xtra 2 si çıktı. Senin sanırım ondandır . Görüntü herşey aynı, tek farkı yeni modelde bebişin yattığı kısmı çıkarmadan arabayı direkt kapatabiliyorsun. Sağlıkla kullanalım inşallah

Maşallah canım benim bak iyileşecek Allah'ın izniyle, sen stres yapma bebek de erken gelmesin oğlunun sana ihtiyacı var şu an

Kızlar eşime rezene aldırdım, ama anasonla rezene aynı şeyler mı? Sanki çok benziyorlar internette? Allah allahhh kafam çok karıştı. Aktar da rezene diye vermiş ama kokusu anason gibi mi ne bileyim ikisini de görmedim ki daha önce

Ay kızlar şiştim ve hızla şişiyorum, boğazıma da engel olamıyorum, hamilelikte bile yemesine içmesine dikkat edebilenlere gıbta ediyorum, keşke bu şişlik yalnızca ödem olsa doğumla birlikte balon gibi puffff gidiverse hepsi, ah keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…