2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bende kokusuz kuaniyodum korex oğlumda da kullanmıştım hiçbir sorun olmamıştı ama bunda oldu ne biliyim sor bakalımne diyecek

Sargı bezi gibi biseymi acaba dediğin direk ongeldi aklıma durmuyoki bende kayıyor hep uyuz oluyorum az kaldı zaten doğumdan sonra gene pet kullanırım hiç mantar olmadım bu zaman kadar hamilelik dışında

Cok sukur koku kasinti yok kuzum demekki benimde oyle sorun yoksa normalse sikinti yok ozaman cok sukur.

Kizlar merhabalar

Nasil gidiyor hazirliklar? Hastane odasini suslemek ikramlik vs icin neler yaptiniz?

Benim hastane odam baya kucuk o yuzden sadece kapi susu yaptirayim dedim. Ikramlik olarak da haciseriften cikolata siparis verecegim. Baska birseye gerek var midir sizce? Hediyelik birsey yaptirmak gerekir mi hatira kalsin gelenler icin? Cikolatadan baska birsey vermemek acaba gelenlere karsi kaba mi olur diye dusunmeye basladim. Aklima magnetten baska birsey gelmiyor ve genelde insanlar sanki o magnetlero kullanmiyor. Farkli ve kullanisli bir hediye alternatifi var midir bana onerebileceginiz site var midir?

Sargı bezi gibi biseymi acaba dediğin direk ongeldi aklıma durmuyoki bende kayıyor hep uyuz oluyorum az kaldı zaten doğumdan sonra gene pet kullanırım hiç mantar olmadım bu zaman kadar hamilelik dışında

Yok canım sargı bezi değil yorgan astarı gibi bir kumaş tarzı birşey kaput bezi diyede geçiyormuş, evdeysen sıkıntı olmaz değiştirirsin çamaşır. Ben normalde de günlük pet kullanamadığım için bu çözümü bulmuştum çalışıyorum birde gün içinde çamaşır değiştirme şansım olmuyor. Bayağıda rahat oluyor yanıma alıyorum 5 6 tane kullan at. Hemde daha sağlıklı.

iyi aksamlar kizlar. @sedosssedos canim bebegini.saglikla kucagina alirsin.insallah.sagsalim kavusun.niyeyese banada erken doguracakmisim gibi grliyo.36bitsin de ne zaman geliyorsa gelsin

kizlar akinti sorunu bendede var.gunluk ped kullaniyorum.en az 2.3 kere degistiriyorum.o kadar yogun akintim var.neredeyse 2aydir.ultrasonda suyumuz iyi cok sukur.su degildir.beyaz kremsi sulu birsey.ozellikle wc sonrasi cok geliyor

Hayırlı kandiller hanımlar .. rabbim hayırlarla sağlıklı zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize . @Sedossedos92 hoşgelmiş bebeğin sağlıkla büyüsün güzel haberlerini Alırız inşallah . Kızlar bebek arabamız , beşiğimiz , bebek çantamız geldi . Artık çantamı hazırlayabilirim galiba . Reflü yastığını da babyjem sipariş etmiştim son dakika iptal edip Pierre Cardin maxi mağazada bulup aldım tam da beşiğimizin içine oldu sıfır koku. İsteyenlere öneririm kesinlikle. Ve boyu da büyük . Sağlıkla kullanırız inşallah

Ben çatlamışım hanımlar hiç çatlağım yok diye sevinmiştim ama altta oluşmuş bebişin kafasının olduğu yerde koca kafalim benim.
Geçen gün ben de aynı şoku yaşadım canım, alt tarafı göremediğim için hiç bilmiyordum, çok kaşındı ayna ile bakayım dedim, maşallah hem sağdan hem soldan kedi tırmalamış gibi kıpkırmızı çatlamış

Ben çatlamışım hanımlar hiç çatlağım yok diye sevinmiştim ama altta oluşmuş bebişin kafasının olduğu yerde koca kafalim benim.
Bende çatladığımı bi kaç hafta önce kötü bir tesadüfle öğrendim alt kosom mahvolmuş. Halbuki yağlı güreşe çıkar gibi kremlenip yağlanıyordum, üzüldüm görünce ama demekki çatlayacaksan çatlıyormuşsun diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…