- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #32.321
Aaa Rabbim sağlıklı bağışlasın İnş 2. Bebeğimiz geliyor desene... @Haydarinna canım dualarım seninle Allaha emanetKızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
33+6 günlüğüm üç kez çamaşır değiştiriyorum dediğin gibi beyaz sarı krem gibi çamaşırımı ıslatıyor suyummu acaba diyede düşünmedim değilHanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Canım benim sürekli o dediğin akıntı var özellikle sabah kalktığımda birden bire geliveriyo günlük pette yasak çamaşır yetişmiyor resmenHanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Kızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
35 34 haftalık olan arkadaşlar sizin altta haftanızı görünce ben bi heyecan yapıyom varya aa bilmeniz lazım sanki ben o haftaya gelemicem gibi başından beri siz büyüyonuz biz arkanızdan geliyoruz oysa ama sanki ben büyümüyom Siz büyüyonuz ... Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin nekadar az kaldı oysa yaaa içim pır pır ediyo bu ara benim bi hüzün bi mutluluk değişik duygular.... Kızımda çok özledim koklamak istiyorum hayırlısıyla
Canım benim sürekli o dediğin akıntı var özellikle sabah kalktığımda birden bire geliveriyo günlük pette yasak çamaşır yetişmiyor resmen
Sanirim su renksizmis bebegim.33+6 günlüğüm üç kez çamaşır değiştiriyorum dediğin gibi beyaz sarı krem gibi çamaşırımı ıslatıyor suyummu acaba diyede düşünmedim değil
Bende bugün onu sorcaktım ya aklımdaydı . Kilosu da iyi bebişimizin inşallah sağ salim alıcak kucağına .Kızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
Aynen gulum benimde oyle. Normal demekki bu haftalarda artik aman bi problem olmasinda.Canım benim sürekli o dediğin akıntı var özellikle sabah kalktığımda birden bire geliveriyo günlük pette yasak çamaşır yetişmiyor resmen
Sağlıkla alsın kucağına inşallahKızlar @Sedossedos92 akşam sezeryana alınacak bebişimiz 1700 gr suyu bitiyormuş dua edilim sağ salim gelsin inş.
Canim ilk tremester da mantar arti idrar yolu enfeksiyonu oldum ben günlük pette hava almadığı için doktor kullanmamami söyledi oysaki onsuz duramazdim benim gebelikten önce de akintim vardı hep var yani ama mantar ve enfeksiyondan sonra kullanmayı bıraktımAminn inşallah sağsalim kucağına alır bebeğini
Ben de 32 haftalık hamile olarak aynı şeyleri düşünüyorumsanki hiç 35-36 olmayacakmış hep böyle kalacakmış gibi geliyor
Bir kaç kere daha denk geldim bu çamaşır değiştirme olayına ancak yazmayı atladım hep. Günlük pedin yasak olduğunu da ilk defa okudum. Ben sürekli kullanıyorum günlük ped neden yasak
Bende uzun süredir var doktorumda akıntıyı önemseme koku veya kaşıntı olmazsa normal akıntı demiştiAynen gulum benimde oyle. Normal demekki bu haftalarda artik aman bi problem olmasinda.
Budolabı poşeti canım ona koydum :) emzik için kullanırsan emzik kabı alabilirsin ama ben kullanmıyorum diye almadım.Kizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
Bende de 32 den sonra arttı canım normalmiş. Beyaz kremse hiç korkma zaten valla bendem bazen şeffaf da geliyor. Ben de ped kullanmıyorum aynı sebepten, günde 3 4 çamaşır değiştiriyorum mecburHanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Biberonu buzdolabı poşetine koydum canım, emziklerin de kabını da kaynattım, kabına koyup buzdolabı poşetine koydum. Hastanede kullanmam gerekirse sıcak suya tutup kullanıcamKizlar kaynattiginiz biberon ve emzikleri nasil muhafaza ediyorsunuz? Bir de onlari kullanmaya baslamadan once yeniden yikamak gerekecek mi?
Benim akıntım çok az bu ara .Hanimlar 35. Haftada olan yada yakin olan hamisler akinti.durumunuz nasil? Bende ara ara oluyodu zaten ama bugun ilk defa asiri derecede akintim var beyaz kremsi bi akinti ve cok sik gelmeye basladi. Normal bi durummudur?
Ben bebegin valizini kapattım da benimkinde hep eksik bi şeyler var sankiHala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya
Evet öyleymiş kuzumSanirim su renksizmis bebegim.
Canım bnm de bütün eksikler tamam ama o valize girmedi bi türlü kıyafetler .Hala daha çantasını tamamlayanlardan olarak çok tembelim. Eksikler bitmedi o valiz birtürlü kapanmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?